Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

TuTon sairastupaketju 2006–2007

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Charlie Horse, 11.12.2006 klo 12.07.

 1. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Taitaa olla ajankohtaista avata TuTollekin ketju loukkaantumistilanteesta, kun niistä ei näytetä nyt millään pääsevän eroon.

  Eli tällä hetkellä (11.12.2006) sivussa:

  Fredrik Vara (nivunen, jäälle tammikuussa)
  Tommi Pelkonen (selkä, ?)
  Matti Kesseli (selkä, jäälle joulukuussa)
  Juho Lehtisalo (polvi, ?)
  Timo Salo (polvi, ?)
  Anton Kokkonen (olkapää, paluu ennen joulutaukoa)
   
 2. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Päivitystä tilanteeseen...

  http://www.tutohockey.fi/Uutiset/?id=2006121100

  Fredrik Vara (nivunen, jäälle tammikuussa)
  Tommi Pelkonen (selkä, loppuviikko?)
  Matti Kesseli (selkä, joulutauon jälkeen)
  Juho Lehtisalo (polvi, tammikuun puoliväli)
  Timo Salo (polvi, loppuviikko?)
  Anton Kokkonen (olkapää, loppuviikko?)

  Kuten tuosta linkin jutusta käy ilmi, niin Salon pelasti tällä kertaa edellisen vamman jäljiltä polvessa ollut tuki. Hyvä näin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2006 klo 13.03
 3. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mitäs jos Salo käyttäisi aina kyseistä tukea? Pelaamista se ei tunnu haittaavan, sen verran lennokasta meno oli ennen louukkaantumista. Salon pelityyli on sellainen, että lisäsuoja voisi olla paikallaan.
   
 4. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Niin sitä tarttis kysellä varmaan Timolta itseltään. Kai se on vähän sama asia, kuin aikoinaan näillä vanhoilla NHL-jäärillä, jotka sinnikkäästi pelailivat ilman kypärää, vaikka naamari oli vanhojen iskujen jäljiltä kuin petolinnun perse ja muutenkin kaikki järkisyyt puolsivat kypärän käyttöä. Eli kun on tottunut johonkin, niin sitä ei hevin muuteta, koska se "häiritsee". Itsekin pelailin höntsäkiekkoa pitkään ilman hammassuojia, mutta kun kiekko muutaman kerran meni nenän edestä niin, ettei mitään ehtinyt tehdä, niin totesin, että paras varmaan sellaiset hommata. Ei suojilla mitään tee, ennen kuin on hampaat kurkussa tai polvet sökönä... Onneksi noi polvijutut on kuitenkin kohtuullisen harvinaisia olkoonkin, että Timo tuntuu vetävän niitä puoleensa.
   
 5. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Päivitys

  Sairastupalaiset:

  Fredrik Vara (nivunen, jäälle tammikuussa)
  Matti Kesseli (selkä, joulutauon jälkeen)
  Juho Lehtisalo (polvi, tammikuun puoliväli)

  Pressiboxi epäili, että M.Pelkosella olisi polvi/nilkka hajonnut Koo-Vee pelissä. Onko jollain tietoa?
   
 6. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  M.Pelkonen käveli (ontui) hallin käytävällä jääpussi mukanaan myöhemmin kyseisen matsin aikana, eli siitä päätellen mitään täystuhoa ei tapahtunut. Tosin en ole lääkäri, joten odotetaan virallista tietoa.
   
 7. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  27.12.2006

  Fredrik Vara (nivunen, jäälle tammikuussa)
  Matti Kesseli (selkä, vuodenvaihde)
  Juho Lehtisalo (polvi, tammikuun puoliväli)
  Pasi Järvinen (reisi, vuodenvaihde)
  Anton Kokkonen (kuume)
  Teemu Mäki (kuume)

  http://www.tutohockey.fi/Uutiset/?id=2006122700

  Hienoa...!
   
 8. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 9. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lehkosta haastateltiin juuri äsken Radio Sadassa lähinnä illan KOO-VEE-matsiin liittyen. Haastattelussa myös sivuttiin luonnollisesti tätä loukkaantumistilannetta, ja Ika tuttuun tyylinsä hiukan kärjistäen totesikin, että loukkaantumisista johtuen TuTolla ei ole näiden kolmen kauden aikana koskaan ollut paras miehistö yhtä aikaa kokoonpanossa. Siis se miehitys, jonka siellä on kauden alussa suunniteltu olevan.

  Olen aiemminkin miettinyt, että johtuvatko nämä toistuvat loukkaantumiset jollain lailla Ikan treenaamis- tai peluutustyylistä. Eivät tietenkään kokonaan, mutta minun muistini mukaan Anatolin aikana ei ollut tällaista jatkuvaa vemppaosastoa. Ainoat mieleentulevat merkittävät loukkaantumiset Anatolin vuosina olivat keväällä 2001 Lehtosen ja Jalavan tapaukset. Voi olla, että muisti pettää pahasti, mutta muuten muistelisin silloin olleen vain sellaisia korkeintaan muutaman viikon lepoja. Muistaako joku paremmin?
   
 10. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lehtisalo, Saunamäki ja Kesseli palaavat kokoonpanoon perjantaina :)

  http://www.tutohockey.fi/Uutiset/?id=2007010800

  Lisäksi Mäki ilmeisesti selvisi olkapääkolhusta säikähdyksellä. Eli Vara taitaa sitten olla ainoita sairastupalaisia enää...?
   
 11. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:

  Näin se taitaa olla ja Varakin on jo jäällä. Hyvä niin, koska hän ja Kesseli tarvitsevat kyllä pelejä alle ollakseen iskussa pudotuspelien alkaessa.
   
 12. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Jengi alkaa olla kokonaisuudessaan kasassa, toivottavasti uusilta loukkaantumisilta vältytään! Kenties Varakin nähdään jäällä jo ennen pleijareita.
   
 13. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  No niin, nyt on sitten koko porukka kasassa. Näytti olevan TuTo:n sivuilla tietoa, että Vara pelaa perjantain TuTo-Jukurit matsissa. Toivotaan, että loppukausi sujuu ilman isompia loukkaantumisia.
   
 14. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Mikähän lienee Tommi Pelkosen tilanne? Lehkosen mukaan ainakin HeKi-sarja on ohitse, toivottavasti ei koko kausi. HeKi otti muutenkin aika railakkaasti tänään miestä, ja yllätyin joukkueen törmäilyasenteesta ja ivahuudoista Pelkoselle, jolta siis meni olkapää ilmeisesti sijoiltaan.

  Toivottavasti TuTo kostaa pelillisesti ja lähettää Heinolan Kiekon pikaisesti valmistautumaan playoutteihin.
   
 15. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kaikki ovat terveinä ja ehjinä Jukurit-sarjaan:
  http://www.tutohockey.fi/Uutiset/?id=2007022300

  T.Pelkosen olkapää on kuntoutunut ja Köhler on päässyt eroon sankkeristaan ja on valmiina hyppäämään kaukaloon tarvittaessa. Harvinaisen hyvä tilanne siis.
   
 16. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 17. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Laitetaan tännekin päivitystä tilanteeseen, vaikka keskellä kesää mennäänkin. Eli TS:n tietojen mukaan Forsell ja Syväsalmi tappelevat edelleen playoffeissa tulleiden vaivojen kanssa. Ei hyvä ollenkaan... Toivottavasti vammat eivät ole sellaisia, että treenaaminen ei onnistu ollenkaan! Koko kesäkausi ohi on yhtä kuin normaalissa pelikunnossa ehkä joskus joulun jälkeen. TuTon sentteriosastoa katsoessa ei voi kuin todeta, että ilman Forsellia se ei kestä mitenkään vertailua Mestiksen kärkipään porukoille, kun Forsellin kanssakin siinä on vielä toivomisen varaa. Ja sitten kun puuttuu vielä ykkösparin pakki ja ylivoiman viivamies (pelintekijän lisäksi), niin hieman huolestuttaa. Ehkä on turhaa pirujen maalailua tässä vaiheessa kautta, mutta ei tuo mikään optimitilanne tosiaankaan ole. Tarkempaa tietoa ei vammoista ole annettu, mutta täytyy vaan toivoa, ettei käy Varat, eli viittä vaille vuosi sivussa, jotenkuten pelikuntoon pari peliä ennen runkosarjan päätöstä ja sen jälkeen tuskailua hävinneen pelituntuman kanssa...!
   
 18. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Todellakin huolestuttava tilanne. Toivottavasti seurajohto reagoi tarvittaessa tilanteeseen ja on valmis hankkimaan lisää miehiä siltä varalta, että Forsellin ja Syviksen toipumisessa kestää liian kauan. "Korvaajia" on tuon tason kavereiden kohdalla vaikea ellei mahdoton saada, mutta siltikin. Toisaalta ennemmin kunnon lepo ja kuntoutus ja miehet huipputikkiin kevääksi kuin liian aikainen peluutus ja hiipuminen keväällä vammojen uusiutumisen myötä.

  Ykköseen kaivattaisiin tosiaan myös raatajaa ja sellaista pelaajaa, joka tsemppaisi muita ja ottaisi väkisin pisteitä silloin kuin muut eivät sitä tee. No, ei sitä koskaan tiedä vaikka Atte Saunamäki vielä innostuisi, varsinkin kun miehen paluuta toivovassa adressissa on jo 43 nimeä. Ja aika yllättäviäkin allekirjoituksia: ellei ole kahta samannimistä henkilöä TuTo-kuvioissa, niin näyttäisi siltä, että itse TuTon markkinointipäällikkö on allekirjoittanut adressin. Jos näin on, niin luulisi Bastu-kannustuksen ainakin menevän suoraan pääkallonpaikalle :-)
   
 19. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Forsellin ja Syväsalmen vammoista ei tosiaan pleijareiden jälkeenkään taidettu antaa tämän tarkempaa selvitystä. Jotenkin tästä ainakin allekirjoittaneelle tulee sellainen käsitys, että kummankaan vammaa ei ole mitenkään operoitu, vaan Varan tavoin molempien kohdalla vaan odotellaan toipumista. Varahan jouduttiin pitkän odottelun jälkeen sitten kuitenkin leikkaamaan, joten toivon mukaan Forren ja Syviksen kohdalla parantuminen tapahtuu jo kesäharjoittelun aikana.
   
 20. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  Forsell pelasi play offin loppuvaiheen selkävammaisena, vamma vaivasi vielä pelien jälkeenkin. Lisäksi oli puujalkaa tmv. muistaakseni. Veikkaan että ensimainittu rakenteellisempi (?) kupru pitää maestroa syrjässä.
   
 21. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Laitetaanpa tännekin päivitystä...

  Ainoa varmasti loukkaantumisen takia sivussa oleva on Muhonen (olkapää), jota ei olla nähty tositoimissa vielä kertaakaan TuTo-paidassa. Paluuajankohdasta ei ole kerrottu mitään...? Muista Forsell on ollut pre-seasonin aikana matkailemassa, mutta ilmeisesti jonkinlaista vaivaakin on edelleen. Pelkonen pelasi alkuun, mutta ei enää viimeisimmissä peleissä. Syystä ei tietoa. Lisäksi Karlsson ja Mäki ovat olleet pois kuvioista, eikä mitään ole ilmoiteltu TuTon puolelta. A:n ringissä, vai loukkaantuneina?
   
 22. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  Vaivan nimi: vaimo? Eli Forrester on ollut honeymoonilla viime ajat. Ilmeisesti tällä viikolla riveissä takaisin. Keväällä oli selkähäikkää, pitäisi olla nyttemmin 100% kunnossa.
   
 23. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mäki oli keväällä olkapääleikkauksessa. Hän on tällä hetkellä A:n ringissä ja palaa edustukseen heti, kun kunto antaa myöden.

  Myös Seppä taitaa olla edelleen sairastuvalla. Syy ei ole meikäläisellä tiedossa.
   
 24. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vahvistusta tilanteeseen

  No niin... Loukkaantumistilannetta on valoitettu TuTon toimesta:
  http://www.tutohockey.fi/Uutiset/?id=2007081600

  Eli loukkaantumisista takaisin baanalle perjantaina:
  Forsell (nilkka + vaimo)
  Järvinen (nivunen)
  Muhonen (olkapää)
  Pelkonen (ranne)

  Poissa riveistä:
  Seppä (polvi)
  An Pietilä (nivunen)
  Poukkula (olkapää)
  Mäki (olkapää, junnujen mukana)
  Karlsson (asennevamma)

  Siispä näin.
   
 25. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Keinänen?

  Keinäselle tuli UK:n tv-kuvan perusteella melko mehukas tälli maalitolpasta kämmenselkään/ranteeseen tmv. Hokki-pelissä, eikä tietenkään hanskaa suojaamassa. Onko jossain jo tietoa kuinka hommassa kävi?