Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

TuTon ketjut ja roolitus 2008–2009

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana tosiasia, 21.09.2008 klo 16.14.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTolla on paljon uusia vastuunkantajia isoissa rooleissa, joten luulisin TuTon uusien koostumusten herättävän kiinnostusta ja keskustelua. Paljon on tietysti kiinni myös siitä mihin suuntaan Nisse haluaa uutta TuToa lähteä viemään. Ikan aikaan verrattuna ainakin joitain vapauksia kentällä on jo lisätty.

  Oma näkemykseni ketjuista voisi olla seuraava (terve kokoonpano):

  Hyökkäys:

  Ykkönen:
  A.Virtanen-Koponen-Vuorisalo

  Taitava ykkönen mistä löytyy myös fyysisyyttä ja kokemusta. Pystyy kantamaan vastuuta ja pelaamaan hyvin molempiin suuntiin. Koponen on mielestäni TuTon paras sentteri tällä hetkellä.

  Kakkonen:
  A.Pusa-|Peltosuo/Kerälä|-Jokila

  A.Pusa ja Jokila ovat mielestäni jo löytäneet yhteisen sävelen. Peltosuo toisi kenttään tasapainoa omalla fyysisyydellään ja pystyisi tekemään tilaa nopeille taitureille. Vaihtoehtoisesti voitaisiin panostaa Kerälään ja tehdä todellista nopeus ketjua.

  Kolmonen:
  Tapio-|Kerälä/Kokkonen|-Pulliainen

  Erittäin tärkeä kenttä, joka pystyisi nousemaan ratkaisijan rooliin monissa peleissä. Kahden sentterin ketjusta löytyisi varmasti variaatioita paljon eri tilanteisiin.

  Nelonen:
  |Junnila/Saarela|-|Kokkonen/Peltosuo|-|Vilppu/Tasku|

  Nelosesta voitaisiin tehdä puhdas vastaisku kenttä tai fyysinen vastustajien taitureiden tylsyttäjä. Joka tapauksessa puhdas roolikenttä.

  Puolustus:

  Pakiston tilanne on mielestäni hyökkäystä paljon mutkikkaampi. Todellinen johtotähti on vielä hakusessa.

  Ykköspari:
  Laine-Maunula

  Hyökkäävä pari, jolla pitäisi olla liike kohdillaan ja käsiä löytyä paljonkin. Maunulalla on ehkä parhaat eväät tällä hetkellä nousta "isoon" hyökkävän pakin rooliin TuTossa, kun vain saa vähän terävyyttä ja liikettä lisää otteisiinsa.

  Kakkospari:
  Pelkonen-Palmroth/Dahla

  Liikettä ja varmuutta löytyy molempiin suuntiin. Vaihtoehtoisesti Dahlalle voisi tarjota suurempaakin roolia jos syötöt alkaisivat kulkemaan.

  Kolmospari:
  Uusitalo/Palmroth-Jortikka

  Fyysinenpari, joka siivoaa varmasti maalinedustan. Vaihtoehtoisesti Palmroth voisi tuoda pariin myös lisää nopeutta.

  Nelospari:
  Dahla-Junnila

  Todella ärsyttävä vastustajille.
   
 2. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Itse lähtisin rakentelemaan tälläista.(Terve kokoonpano):

  Ykkönen:
  Pusa-Kerälä-Jokila
  Ykköspakit:
  Laine-Pelkonen

  Kakkonen:
  Virtanen-Koponen-Vuorisalo
  Kakkospakit:
  Jortikka-Palmroth/Dahla

  Kolmonen:
  Tapio-Peltosuo-Pulliainen
  Kolmospakit:
  Palmroth/Dahla-Uusitalo/Maunula

  Nelonen:
  Junnila-Kokkonen-Vilppu
   
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Aika samalta pääpiirteittäin näyttää. Itse näkisin kuitenkin, että ykkösessä olisi hyvä olla vielä pikkaisen enemmän kokemusta. Pakistossa Pelkonen on kieltämättä loistava kahden suunnan pakki, mutta hyökkäyspään "pakintontin" hoito ei mielestäni vielä ole aivan sitä mitä ykkösparissa tarvittaisiin, ainakaan ylivoimalla. Itse näen Pelkosen vähän Bergin tyyppisenä näkymättömän työn tekijänä, jonka parhaat vahvuudet eivät ehkä näy useimmiten hyökkäyspäässä, ainakaan vielä.

  Maunula on aika suuri kysymysmerkki ykköpakiksi, mutta soisin hänelle kunnon mahdollisuuden löytää kiekollinen roolinsa ainakin ylivoimalla. Käsiä ja pelisilmää kaverilla on ja muuta on aina helpompi kehittää. Pikkaisen liikettä paremmalle tasolle, laukaus kuntoon ja asenteeseen terävyyttä, niin Maunulalla olisi mielestäni eväät 30-40 pinnan pakiksi TuTossa jo tällä kaudella. Tietysti silloin pitäisi koko muunkin joukkueen pelin myös kulkea.
   
 4. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Lainaus:
  Maunulasta voisi tosiaan kehittyä ykköspakkikin, mutta ainakaan minun silmissäni hän ei sitä vielä ole. Sen sijaan Pelkoselle annan luottoa edelleen, TuTo-SaPKo matsissa ylivoimalla 2+0.
   
 5. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Pelkonen todellakin on yllättänyt itseni ainakin positiivisesti. 5 pelissä 4 maalia on pakille erinomainen suoritus. Vielä jos pikkaisen syöttöt löytäisivät omat pelaajat paremmin/juonikkaammin, niin syöttöpinnojakin alkaisi sadella. Maunulan peli on ehkä hivenen parantunut, mutta ykköspariin on vielä matkaa. Ylivoimalla tosin olisi mielenkiintoista nähdä enemmän Maunulan taitoja.

  En tiedä johtuuko Nissen pelifilosofiasta vai mistä, mutta pakkien pitkiä avauksia ei ainakaan vielä pahemmin näkynyt. Viime kauden tapaiset Virpiön täyteen vauhtiin pelaamiset saisivat taas tullla uudestaan muotiin. Monet vastustajat yrittävät kupittaalla rikkoa vain peliä ja pelaavat paljon vastahyökkäysten kautta. Tällöin mielestäni TuTon kannattaa yrittää murtaa vastustajien puolustusta myös pitkillä oivaltavilla syötöillä. Nopeita ja taitavia kavereita riittää: Jokila, A.Pusa, Kerälä, Vuorisalo, Pulliainen... Kiekko pitäisi vain saada näille lapaan täydessä vauhdissa.
   
 6. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  Eikös niitä SaPKo-pelissä sentään tullut aika ajoin? Jokilalle tuomittiin jopa yksi rankipodku tästä syystä? Mielenkiintoinen takauma menneisiin vuosiin Nissen pelillisessä ajattelussa tältä osin. En ole varma voiko tuota harrastaa keväällä enää mutta nyt homma ainakin viihdyttää.
   
 7. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Pelkonen on siis yv-pistepörssin johdossa, sekä eniten maaleja tehnyt puolustaja viiden ottelun jälkeen. jokilalla on viiden matsin jälkeen huimat tehot 4+6=10! Eli aika hemmitin hyvältä näyttää. Jos Jokila jatkaa samaan tahtiin, on kenties odotettavissa uusi ennätys mestiksen pistepörssiin...
  Pelkonen on tosiaan yllättänyt positiivisesti, toivottavasti pysyy samalla linjalla jatkossakin.
   
 8. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kaiken kaikkiaan positiivisia yllätyksiä on ollut alkukauden aikana enemmän kuin negatiivisia. Oikeastaan vain Tasku on pakkasen puolella. Kaverille ei tunnu löytyvän paikkaa tämän hetken TuTosta. Itse hahmottelisin TuTon terveellä koostumuksella seuraavanlaisesti.

  Hyökkäysketjut:

  Vuorisalo-Kerälä-Jokila
  Jahka jätkät saavat enemmän yhteisiä otteluita alle ja edes puolet niistä backhand-sokkosyötöistä alkaa mennä omille, koittavat TuTo-faneille kissanpäivät.

  Lähteenmäki-Koponen-Tapio
  Koponen osaa tehdä peliä ja Lähteenmäki jaksaa kiertää kaukaloa vaikka 24/7. Tapiolle jää siis maalintekijän rooli.

  Virtanen-Pulliainen-Pusa
  Kykenevä huikeisiin suorituksiin kiekollisena, mutta yhtä lailla pystyy järjestämään täydellisen sekasorron vastustajan puolustusalueelle pelkällä ärsyttävyydellään.

  Vilppu-Peltosuo-Saarela
  Suomen taitavin jääkiekkoilija ei löydy tästä kolmikosta, mutta pelin painaminen vastustajan kenttäpäätyyn onnistuu. Se riittää.

  13. hyökkääjä: Junnila

  Kokkosen voisi periaatteessa laittaa Peltosuon paikalle, jolloin Peltosuo siirtyisi Virtasen ja Pusan väliin, ja Pulliainen Koposen laidalle. Taskulle ei kuitenkaan kokoonpanosta ainakaan tällä hetkellä sopivaa sijaa löydy. Pleijareissa Taskun tyylinen pelaaja voi nousta arvoon arvaamattomaan, mutta onko mitään järkeä roikuttaa häntä mukana siihen asti. Kun vielä lisäksi muistetaan, että porilaislähteiden mukaan hän joutui aikoinaan Ässissä Toivolan hyllyttämäksi, ei suinkaan pelillisten, vaan elämäntavallisten syiden takia.

  Pakkiparit:

  Laine-Teerimäki
  Jos Laine on niin hyvä kuin me kannattajat täällä keskusteluissa ja toiveissamme odotamme, niin hänhän on kiistatta TuTon ykköspakki. Siinä tapauksessa pakkiparina voi huoletta peluuttaa nuorta Teerimäkeä, sillä ottelukokemusta Teerimäki kaipaa penkillä istumisen sijaan. Mötö ja Teeris = uudet Pablo ja Syvis?

  Pelkonen-Jortikka
  Eihän näitä voi erottaa toisistaan. Kakkosparissa kumpikin on mielestäni oikealla paikallaan Pelkosen hurjasta tasonnostosta huolimatta. Jortikka varmistaa Pelkosen hyökkäysintoilut.

  Uusitalo-Palmroth
  Kankea ja hiukan liukkaampi pelaaja täydentävät hyvin toisiaan. Tämän suurempaa roolia ei kummallekaan uskalla antaa, ellei Palmroth yht'äkkiä opi päättämään nousujaan verkonheilutukseen.

  Dahla-Maunula
  Maunula olisi kokeilemisen arvoinen Laineen parinakin. Dahla sen sijaan on pakkihierarkiassa armotta sijoilla 6-8 painavasta laukauksestaan huolimatta.
   
 9. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  SaPKo pelissä joitain väläyksiä toki oli, mutta viime kauden tyyppisiä "erittäin" pitkiä avauksia paitsion rajoille, mitä Pablo viljeli mm. Virpiölle lähinnä kaipaan. Jokila tosin on sen verran taitava kaveri, että hänelle riittää monesti että vain saa syötön vauhtiin, vaikka omalla sinisellä.

  SaPKo pelistä jäi muutenkin sellainen kuva, että syöttöpeliin panostamalla saadaan huomattavasti lisää tehoja ja vähemmän virheitä. Pitkät syötöt ovat toki aina vähän riskaabeleja, mutta sitä vähemmän, mitä paremmin ne saadaan kulkemaan. Ei niitä toki aina tarvitse viljellä, mutta on hyvä olla tämäkin variaatio olemassa vastustajien muurin särkemistä varten.
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Teerimäki on itsellä jäänyt kokonaan huomioimatta. Ilmeisesti kuitenkin ihan lupaava kaveri, joka voi vielä nousta isompaankin rooliin. Kokoa ei taida parilla kuitenkaan kauheasti olla: Teerimäki 173cm, Laine 174cm, mutta mikäs siinä jos nopeutta ja käsiä löytyy.
   
 11. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Uusitaanpa hiukan niitä edellisä ketju rakenteita, koska pelaajalista herveni kahdella...

  Ykkönen:
  Jokila-Koponen-Vuorisalo
  Ykköspakit:
  Pelkonen-Laine

  Kakkonen:
  Virtanen-Peltosuo-Tapio
  kakkospakit:
  Jortikka-Dahla

  Kolmonen:
  Pusa-Peltosuo-Vilppu
  Kolmospakit:
  Maunula-Palmroth

  Nelonen:
  Junnila-Kokkonen-Tasku/Saarela
  13-hyökkääjä: Saarela/Tasku
  7-pakki: Uusitalo
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Peltosuolla taitaa olla suurikin rooli... Taitaa Tuukka olla päässyt livahtamaan kokoonpanosta.
   
 13. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Lainaus:
  Tosiaan, kolmosen keskelle Pulliainen.
   
 14. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Päivitetäänpä omaakin kokoonpanoa, kun pelaajat vaihtuu:

  1. Vuorisalo-Koponen-Virtanen
  Pelkonen-M.Laine/Maunula

  2. Jokila-Pulliainen-T.Laine/A.Pusa
  Eronen/M.Laine-Palmroth

  3. A.Pusa/Vilppu-Kokkonen-Tapio
  Jortikka-Dahla/Maunula

  4. |Junnila/Saarela|-Peltosuo-|Vilppu/Tasku|
  Uusitalo-Teerimäki

  Ylivoimakentälliset:

  1. Vuorisalo-Koponen-Virtanen
  Pelkonen-M.Laine

  2. A.Pusa-Peltosuo/Pulliainen-Jokila
  Eronen-Maunula
   
 15. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pulliaisen paikka Forren paluun jälkeen

  TuTon kohentuneet esitykset ja Forren paluu merkitsevät sellaista ongelmaa, että Pulliaiselle pitäisi löytää paikka jostain muualta kuin ykkösketjun keskeltä. Vai pitääkö? Ainakin oletuksena kuitenkin lienee, että Maestro ottaa paikan ykkösen keskeltä.

  Toinen yhtä varma olettamus on, että The 39 saa laidoilleen Marren ja Jokilan. Koposen ja Peltosuon ketjut toimivat tällä hetkellä niin hyvin, että niitä ei kannattane lähteä rikkomaan, vaikka Pulliaisen toki voisi jomman kumman vitjan laitaankin sijoittaa. Jäljelle jää siis viime aikoina erittäin vähälle peliajalle jäänyt nelonen. Pulliainen siis Junnilan ja Saarelan keskelle? Tuskin. Tuukka on ollut syyskaudella ykkösketjun tasaisin suorittaja, joka tappioputkessakin pelasi lähimpänä omaa tasoaan, ja ennen kaikkea jopa odotusten vastaisesti Pulliainen yrittää ja taistelee ottelusta toiseen.

  Joku uskalikko voisi tietysti muodostaa nykyisestä ykkösestä ja Forresta kaksi tehoketjua, jolloin koostumus näyttäisi seuraavanlaiselta:

  1. Vuorisalo-Forsell-Junnila/Saarela
  2. Jokila-Pulliainen-Junnila/Saarela
  3. Virtanen-Koponen-Tapio
  4. Vilppu-Peltosuo-Pusa

  Ykkösyv:nä Forre, Marre, Pulliainen, Jokila ja Pelkonen. Kakkosyv:nä Koposet + Laine ja Palmroth.
   
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä Forre ykköseen taitaa tällä hetkellä mennä heittämällä, ellei ole päässyt kunto tippumaan todella paljon. Itse pidän Peltosuon voimasentterin roolia TuTossa vähän aliarvostettuna, varsinkin kun muutenkin miehen otteet tuntuvat paranevan. Tässä oma visioni:

  1. Marre-Forre-Virtanen...Virtaselle näyttöpaikkaa ja kaveri liekkeihin.
  2. Jokila-Peltosuo-A.Pusa...Kakkoseen näyttöpaikkaa.
  3. Junnila-Koponen-Tapio...Junnilalle lisää minuutteja.
  4. Saarela-Pulliainen-vilppu...Tuukka neloseen tehoja tuomaan.
   
 17. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Tälläistä roolitusta lähtisin itse ehdottelemaan:

  Jokila-Forsell-Vuorisalo
  Palmroth/Dahla-Pelkonen

  Virtanen-Peltosuo-Pusa
  Palmroth/Dahla-Laine

  Saarela-Koponen-Tapio
  Jortikka-Maunula/Kluuskeri

  Junnila-Pulliainen-Vilppu
  Maunula/Kluuskeri-Uusitalo
   
 18. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Minne te Aki Keinäsen unohditte? Keikka kun tekee joulutaukoon asti kestävän keikan TuTossa, ja menee nykyrosterissa luultavasti suoraan kakkoseen. Faneille asiasta tiedotettiin ensin, sitten samana päivänä (eilen) muillekin.

  Fantasiarostereiden vääntäminen on yleensä hedelmätöntä puuhaa, Nisse ne ketjukokoonpanot päättää, vaikka itse minkälaisia unelmaketjuja värkkäisi.

  Vedetään nyt sitten hatusta itsekin yksi spekulatiivisen fiktion puolelle menevä kokooonpano, huomenna nähdään, miten kävi.

  1. Jokila-Pulliainen-Vuorisalo
  Pelkonen-Palmroth
  2. Virtanen-Forsell-Keinänen
  Laine-Jortikka
  3. Tapio-Koponen-Pusa
  Kluuskeri-Dahla
  4. Saarela-Peltosuo-Vilppu

  13. hyökkääjäksi Junnila, varapakiksi Maunula.

  Kyllä, Forre aloittaa ensimmäisessä pelissään kakkoskentässä ihan pelituntumankin hakemiseksi. Peliaikaakin on syytä tarjoilla vähän vähemmän loukkaantumisriskin pienentämiseksi. Ykköseen sitten kun pelejä on jokunen alla ja tuntuma löytynyt. Harvalta pelurilta kuitenkaan käy puolen vuoden höntsäilyn jälkeen paluu saman tien ykköskentän ratkaisijaksi. Toki Maestro on poikkeusyksilö, mutta uskoakseni Forre on parhaimmillaan vasta kevätpuolella. Silloin paikka on ilman muuta ykkösessä, ja kakkoseenkin/kakkosylivoimaan jää Pulliaisen myötä tehoja.
   
 19. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Lainaus:
  Vai nähdäänkö sittenkään? Muistelisin median kertoneen että the kolmeysi astuisi kehiin vasta lauantaina. Joka tapauksessa Nissellä taitaa olla aika positiivinen ongelma hyökkääjien sijoittelussa. Ratkaisun helpottamiseksi, laitetaan omatkin vinkit tiskiin.

  Kyllä se niin on, että Marrea ja Forrea ei vaan voi erottaa. Ja kun vielä huomioi viimevuotisen "taitosentteri & 2 snaipperia" -ketjun, ykköskenttä tullee olemaan lähes pomminvarmasti Vuorisalo-Forre-Jokila.

  Kakkosvitja toimii hyvin muodossa Virtanen-Koponen-Tapio, joten sen jättäisin ennalleen.

  Kolmoseksi sitten iskisin potentiaalisen mahtiketjun. Vilppu-Pulliainen-Keinänen kuulostaisi omiin korviin melkoisen hulppealta koostumukselta. Taistelija ja armoitettu maalintekijä yritteliään sentterin ympärillä, kokeilemisen arvoinen juttu...siiis omasta mielestäni.

  Nelosen vakijäseniksi jäisivät Peltosuo ja Pusa. Saarela ja Junnila voisivat vaikka vuorotella toisessa laidassa. Ei olisi myöskään mahdoton ajatus peluuttaa nelosta muodossa Saarela-Peltosuo-Junnila. Pusa on taitava kaveri, mutta hukkaa potentiaalisia maalintekopaikkoja liukuhihnalta turhaan näpertelyyn. Saarela ja Junnila laidoillaan Peltosuo muodostaisi yhden mestiksen fyysisimmistä, ellei fyysisimmän vitjan.
   
 20. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Peli Sportia vastaan oli ainakin streamilta katsottuna jälleen sitä sekoilua, mitä se on ollut tuossa aiemminkin tai sitten vastustaja oli liian hyvä. Ilman Santasta kusessa oltaisiin. Ylivoimapeli on eniten sekaisin ja välillä näyttää että sitä ei olisi koskaan harjoiteltukaan, kun paikkoja ei saada lainkaan aikaa. Ykkösketju oli Vaasassa aika yössä ja etenkin Vuorisalo ja Jokila ei tahdo saada mitään aikaiseksi. Ihmeellisiä yrityksiä vailla päämäärää. Piristystä odottaen ja etenkin järkeä peliin tuoden 39:n paluu on tervetullut. Mielenkintoista mitä ketjuissa tapahtuu paluun myötä. Hullulta tuntuisi Kopostakaan kovin paljon kakkosta alemmaksi tiputtaa.

  Ps. Keinäsellä oli yritystä,mutta loppua kohti vaipui massaan.
   
 21. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Tapio - Forsell - Virtanen

  Ei kuulemma ole maestro vielä aivan täydessä iskussa, mutta sehän ei mikään sen suurempi ihme olekaan kun ottaa huomioon millaisen paussin on mies kunnon harjoittelusta pitänyt. Mutta anyways, Tapion ja Virtasen keskellä huomenna aloittaa, mielenkiintoista nähdä miten sujuu. Mutta sujuu sitten miten tahansa, niin kunnon aplodit raikumaan huomenna kun #39 hyppää kehiiin!
   
 22. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Päivitetäänpä taas omia koostumuksia:

  Jokila-Forre-Marre--->Forre ja Marre taas yhteen.
  Laine-Dahla--->Ei koolla pilattu, mutta ei ollut Syvis-Pablokaan.

  Virtanen-Pulliainen-Tapio--->Tapsalle lisää vastuuta.
  Pelkonen-Palmroth--->Kahden suunnan pari.

  Pusa-Koponen-Keinänen--->Mestiksen kovin kolmonen.
  Jortikka-Maunula--->Maunulalle tasaisuutta tuova pari.

  Junnila-Peltosuo-Vilppu--->Vastustajan kauhu ja takuu ryminät.
  Varalla: Uusitalo+Saarela
   
 24. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Jokohan valmentajagurumme uskaltaa hajoittaa "ykköskentän" kun siitä hommasta ei tule mitään. Ukot riviin ja siitä uudelleen ketjuja rakentamaan, aikaa on vielä. Kymmenen seuraavaa reeniä voisi sitten harjoitella ylivoimakuvioita ja laukauksia, jotta siitä yv:sta olisi joskus edes jotain hyötyä.
   
 25. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Lainaus:
  Arvaakohan sitä hajottaa, viimeksi, kun LeKiä vastaan laitettiin Virtanen-Forre-Tapio ketju ykköseksi, satuttiin voittamaan ja tämä ykkönen teki pisteitäkin. No Nissehän kiitti siitä tänään heittämällä pojat kolmoseen.
  Hyökkäyskalustoa olisi, pakistoa ei. Ja jos arvon valmentaja vaivautuisi ennen kevättä kehittämään joukkueelle pelitavan, niin tuskin sekään pahitteeksi olisi.
  Tai ehkäpä Nisse on niin piintynyt Suomi-sarja valmentaja, että tavoitteena on saada ensikaudeksi TuTokin Suomi-sarjaan.