Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jukka voitti uuden pelipaikan avausturnauksen

TuTon nettisivuilta saa siis näinä pelaajasiirtojen kuumimpina aikoina lukea lähinnä pöytäjääkiekosta. Jotain infoa olisi kiva saada ensi kauden joukkueen kokoamiseen liittyen. Tässä tilanteessa olisi ihan maininnan arvoinen uutinen jo sekin, ettei mitään uutisoitavaa ole.

Voikin kai ihan perustellusti sanoa, että Virtasen Anan esiintyminen SM-liigan playoffien tv-lähetyksissä on ollut parempaa PR:ää TuTolle kuin yksikään seuran tiedote pitkään aikaan.
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyvää PRää seuralle oli myös Antti Virtanen. Ennen yhtä finaalia Antilta kysyttiin, että pitäisikö vastustajan asettaa hänet erityisvartiointiin ja kaveri vastasi ettei kai tällaista TuTo kasvattia tarvi. Sitten pelissä näytti närhen munat. :)
 
Pidän tulevaisuuden unelmista enemmän kuin menneisyyden historiasta. - Thoman Jefferson

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
TuTon nettisivuilta saa siis näinä pelaajasiirtojen kuumimpina aikoina lukea lähinnä pöytäjääkiekosta. Jotain infoa olisi kiva saada ensi kauden joukkueen kokoamiseen liittyen. Tässä tilanteessa olisi ihan maininnan arvoinen uutinen jo sekin, ettei mitään uutisoitavaa ole.
Todellakin TuTon sivujen pääosassa näyttää olevan tämä Jukka, joka lienee jonkinlainen guru pöytälätkässä. Mahtaisikohan luistimet myös pysyä jalassa, jos siinä olisi salainen vahvistus tulevalle kaudelle. Todellakin olisi kiva kuulla jotain infoa tulevista strategisista linjauksista, mihin suuntaan tätä toimintaa nyt yleensä yritetään kehittää. Toki riittävä info tuntuu olevan, että TuTo pyrkii tulevalla kaudella parantamaan jokaisella osa-alueella, no kivaahan sekin on, että parannusta voi olla luvassa, vai.
 
“Bring back Lippi!”
Newspaper Tuttosport adopts a measured response to the Euro 2008 debut defeat

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Siinä sitä parannusta olisi, jos Vekon Eccot -höntsäjoukkueen treeneihin marssittaisiin ja tarjottaisiin noin puolelle joukkueesta sopimusta ensi kauden TuToon.

Tuossa viime syksyn rosteria:
Jouni Saarinen
Arto Ryömä
Juha Peltonen
Jani Tuominen
Jani Järvinen
Roope Paltta
Lauri Rautala
Sami Terho
Atte Saunamäki
Mikko Markkanen
Janne Laitila
Ville Vähämaa
Tuomas Jalava
Tero Forsell
Matti Kesseli
Matti Paloposki
Mertsi Raitanen
Vaan muuta ei ole tarjolla kuin "Jukkaa". Ei mitenkään pahalla pöytälätkää kohtaan, mutta ennemmin haluaisin kuulla uutisia edustusjoukkueen ensi kauden kokoonpanosta ja ylipäätään jotain infoa itse pääasiasta eli jääkiekosta kuin mitään pöytälätkätuloksia.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Oadie

Jäsen
Onko jollain oikeasti tietoa aikooko TuTo yleensä tehdä jotain sopimuksia vai missä tilanteessa seura nyt on? "Jukan" pöytälätkän uutiset alkavat jo allekirjoittaneelle riittämään kaikessa tärkeydessään. Kiva olisi käydä katsomassa Mestis-pelejä myös ensi vuonna kilpailukykyisellä joukkueella, eikä vain pelkällä Arttu Virtasella.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Juttujen mukaan Tuto uutisia on tulossa on lähi-aikoina, eli kannaattaa seurata Kauppalehden protestilistaa.
Tällaista pientä kulkijaa jaksaa aina vaan hämmästyttää ja kummastuttaa nämä TuTon talousvaikeudet, kun muistetaan kuitenkin, että paikallinen majoneesimiljonääri omistaa seurasta 40%. TuTon alasajon ei luulisi olevan purilaispohatankaan etujen mukaista, vaikkei hän tikkua ristiin toiminnan eteen ole laittanutkaan. TuTon touhussa pyörivät rahasummat ovat kuitenkin ihan nappikauppaa pikaruokaparonille, joten jo pienellä satsauksella olisi suuri merkitys TuTon kannalta. Jostain syystä apuja ei siltä suunnalta kuitenkaan tule.
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei nämä talousvaikeudet mitää uutisia ole. Tälläista taistelua se on aina ollut eikä tämä kevät ole mikään poikkeus. Tämä ei tietenkään lohduta, mutta varmasti 90%:lla mestisseuroista on jonkinlaisia talousvaikeuksia eikä Turun talousalueen liigaseurakaan mikään malliesimerkki taloudenhoidosta ole. Otetaan rauhallisesti, kunnes jotain oikeasti faktaa tulee. Tänne kirjoittavien nimimerkkien taustoilla on kaikennäköisiä motiiveja, katkeriakin. Faktaa, perusteluja eikä vahingossakaan lähteitä tuoda esiin ja tällä tarkoitan erästä pitkähköä C:llä alkavaa nimimerkkihirviötä.

Nimimerkillä "30 vuotta läheltä toimintaa seurannut"
 
"Ei täällä kukaan valita. Kunnon mylly hokimatsissa on enemmän kuin jees, mutta tollaset Junnilan kaltaiset päällekarkaajat ei kuulu jääkiekkoon. Niin haettu juttu kuin olla ja voi, Kinos ei tehnyt mitään." -J.Hotti.
Lauri on siis syytön:http://www.youtube.com/watch?v=cBorjtNDsn8

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ennen kaikkea se tapa, jolla seuran junioritoiminta on rampautettu vuodessa, on pöyristyttävää... Tämän hetken a-junnuilla tulee tekemään todella vaikeaa pysyä edes a:n divarissa ensi kaudella, b-junnuista lahjakkaimat Seinelä ja Friman lähtivät, Lehdon tapaan Tepsiin.
Jaahas... Onnea vaan TuTolle. Jos tuollaiset kaverit häipyvät muille maille, niin se ei kerro muuta kuin, että ns. piireissä ei ole minkäänlaista luottoa TuTon toimintaan pelaajien kehittäjänä. Lehto vaihtoi seuraa ilmeisesti agentin suosituksesta ja todnäk muutkin vastaavat ovat vetäneet johtopäätöksiä meiningistä. Se on vaan harmi, että TuTolla on/oli junnuissa oikeasti ikäkausimaajoukkue-tasoisia pelureita useampiakin, mutta ei ilmeisesti sitten kovin kauan.
 
-Pitkän päälle paras-

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämän hetken a-junnuilla tulee tekemään todella vaikeaa pysyä edes a:n divarissa ensi kaudella
Tuota on aika vaikea uskoa, vaikkei asiasta mitään tiedäkään. Syksyn divarikarsinoissahan riittää, että jättää taakseen pari joukkuetta ja mukana on kuitenkin jotain Diskosta, LeKiä, Titaaneita ja muita vastaavia pienempiä seuroja, jotka ovat yleensä jääneet enemmän tai vähemmän pisteautomaateiksi.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​
Suosikkijoukkue
TuTo
Uutispäivä Demari haastatteli valmentaja Niukkasta päivän (14.7) lehdessä. Niukkanen hiplasi Kupittaan jäätä ja nosti Sportin, Kookoon ja Jokipojat suosikeiksi. TuTon tavoitteena on sijoitus kahdeksan parhaan joukossa.

Pelaajien nimiä ei ollut, mutta kyllä maininta siitä että joukkue uusiutuu isolla kädellä.

Muuta suurempaa ei haastattelusta jäänyt mieleen kuin että Niukkanen oli varsin motivoitunut reissaamaan Rovaniemielle. Kun kerran lentispelaajat ja futaritkin, niin miksi ei sitten lätkäjätkätkin?
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ilmeisesti joku TuTon taustahahmoista on jossain tilanteessa astunut toimittaja Nurmen varpaille:

http://www.turkulainen.fi/Urheilu/Urheilu-uutiset/Paauutiset/TuTo-loysi-yhden-uuden-toverin

Joku asioista paremmin tietävä, voi ottaa kantaa Nurmen jutun väitteiden paikkaansapitävyyteen, mutta joka tapauksessa aika erikoinen ulostulo seuran yhteistyökumppanilta tähän kohtaan. Teemu Nurmi on pitkin kesää ja alkusyksyäkin kirjoittanut varsin TuTo-myönteisiä juttuja. Mikä on mahtanut nyt kääntää kelkan, ja missä viipyy vastarintaliike? Pari vuotta sitten tällainen kirjoitus olisi aiheuttanut tänne keskusteluihin hirvittävän vastakommenttien vyöryn ja kehotuksia lähettää palautetta sekä lehden päätoimittajalle että jutun tekijälle. Aika hiljaista tuntuu olevan tällä kertaa.

Vastaavasti TuTo (ja TPS) -vastaisena toimittajana tunnettu Jani Mesikämmen oli tehnyt Aamusettiin positiivisen jutun Jussi Tapiosta. Kannattaa käydä lukaisemassa.
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
aika erikoinen ulostulo seuran yhteistyökumppanilta tähän kohtaan.
Näin journalismin, myös urheilujournalismin kuuluisi itse asiassa toimiakin - eli juttuja kirjoitetaan ja myös kriittisempiä näkökulmia tuodaan esille piittaamatta siitä, kuka on yhteistyökumppani ja kuka ei.

Valitettavan harvoin puolueettomuus kuitenkin toteutuu, esimerkkinä voi vaikka ottaa samaan konserniin kuuluvien TS:n ja TPS:n markkinointi/PR/ylistyspropaganda, jossa harvoin kyseenalaistetaan mitään. Turun Sanomathan on mielestäni täysin jäävi kirjoittamaan yhtään TPS-juttua, koska kummankin osakeyhtiön omistajapohjassa luuraavat samat herrat, ja TS:n entinen ilmoitusmarkkinoinnin myyntipäällikkö Hietarinta siirtyi TPS:n toimariksi. Titteli muuttui, pomot säilyivät ennallaan - ja vain naiivi idealisti voisi uskoa, että kytkökset eivät jollain tasolla vaikuttaisi journalistiseen puolueettomuuteen.

Kriittisempi lehti olisi voinut kirjoittaa vaikkapa siitä, että TPS on onnistunut lähes tuplaamaan lastenlippujensa hinnat: viime vuoden TPS-Jokerit -matsiin lapset pääsivät kuudella eurolla, tämän vuoden matsiin 11 eurolla (mukaanlukien kaikille pakollinen ja siten lipunhintaan kuuluva "välitysmaksu"). Harvan muun tuotteen tai "elämyksen" hinta sentään on vuodessa paisunut kaksinkertaiseksi.

Pari vuotta sitten tällainen kirjoitus olisi aiheuttanut tänne keskusteluihin hirvittävän vastakommenttien vyöryn ja kehotuksia lähettää palautetta sekä lehden päätoimittajalle että jutun tekijälle. Aika hiljaista tuntuu olevan tällä kertaa.
Samantapaisia asioitahan on TuTo-ketjussakin jo puitu puolin ja toisin koko kevät, kesä ja syksy. Ja mielestäni ns. kipeistä kohdista saa puhua ja ne saisi tuoda esille koko yhteiskunnan tasolla, jotta epäkohdat voidaan havaita ja kenties korjata. Jos budjetti on nyt TuTolla pienempi, sitten se on pienempi, ja sen mukaan eletään. Ainakin nyt (kokonaisen yhden matsin tuloksen perusteella) tuntuu, että pienempi budjetti on kuitenkin laadittu viisaammin, eikä millekään vilttiketjun hepuille makseta Mestis-tasolla isoja summia.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Näin journalismin, myös urheilujournalismin kuuluisi itse asiassa toimiakin - eli juttuja kirjoitetaan ja myös kriittisempiä näkökulmia tuodaan esille piittaamatta siitä, kuka on yhteistyökumppani ja kuka ei.


Samantapaisia asioitahan on TuTo-ketjussakin jo puitu puolin ja toisin koko kevät, kesä ja syksy. Ja mielestäni ns. kipeistä kohdista saa puhua ja ne saisi tuoda esille koko yhteiskunnan tasolla, jotta epäkohdat voidaan havaita ja kenties korjata.
Kyl kyl, mutta ainakin itselle jäi hämäränpeittoon, miksi tämä juttu julkaistiin juuri nyt. Näistä asioistahan on nimenomaan jauhettu keväästä lähtien, joten jollain lailla luontevampi purkautumishetki olisi ollut vaikka siinä vaiheessa, kun TuTolla oli vasta ne 10 sopimusta eikä lisää ollut näköpiirissäkään. Nythän tuo muistutti lähinnä referointia Jatkoajan TuTo-keskusteluista viimeisen puolen vuoden ajalta. Vai oliko jutun runko kenties ollut kasassa jo pidemmän aikaa ja TPS-sopimuksen myötä päästiin laittamaan sopivat loppukaneetit.

Samapa tuo, mutta epäkohtia enemmän tuossa mielestäni tuotiin esiin kirjoittajan, tai kirjoittajan tietolähteenä toimineen henkilön, kaunaa seuran taustahahmoja kohtaan. Tosin, sittenhän tuo meni varmaan ihan oikein, jos seuran hallitus on se suurin epäkohta.
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ilmeisesti joku TuTon taustahahmoista on jossain tilanteessa astunut toimittaja Nurmen varpaille:

http://www.turkulainen.fi/Urheilu/Urheilu-uutiset/Paauutiset/TuTo-loysi-yhden-uuden-toverin

Joku asioista paremmin tietävä, voi ottaa kantaa Nurmen jutun väitteiden paikkaansapitävyyteen, mutta joka tapauksessa aika erikoinen ulostulo seuran yhteistyökumppanilta tähän kohtaan.
Ulostulon ajankohtaan en osaa ottaa kantaa, mutta on helppo ymmärtää kirjoittajan turhautuminen. Esimerkiksi tuo maininta hallituksen jäsenestä jota ei saa millään yhteydenpitovälineellä kiinni, sisältää totuuden joka hakee vertaistaan. Kiinni ei saa, eikä yhteyttä oteta. Tarkemmin en halua asiaa käsitellä, tämäkin puheenvuoro vain siksi ettei Nurmea nyt turhaan leimattaisi TuTo-vastaiseksi. Riviäkään paskaa ei kaverin jutussa ole, vaikka kieltämättä hiukan kärkevän sävyinen se on. No jos tarkemmin ajattelee, niin se kommariviittaus (TuTo vs. TPS) oli tarpeeton. Eiköhän se poliittinen vastakkainasettelu ole ihan oikeasti jo mennyttä aikaa.

Teemu Nurmi on pitkin kesää ja alkusyksyäkin kirjoittanut varsin TuTo-myönteisiä juttuja. Mikä on mahtanut nyt kääntää kelkan, ja missä viipyy vastarintaliike? Pari vuotta sitten tällainen kirjoitus olisi aiheuttanut tänne keskusteluihin hirvittävän vastakommenttien vyöryn ja kehotuksia lähettää palautetta sekä lehden päätoimittajalle että jutun tekijälle.
Niin no, pari vuotta sitten tällaista juttua ei olisi kukaan kirjoittanut. Pari vuotta sitten toimistolla oli asiat kunnossa ja lehdistöön pidettiini tiiviisti yhteyttä. Asian saa varmistaa vaikka joku tänne(kin) kirjoittelevista journalisteista.

Mutta ettei nyt menisi liian negatiiviseksi kirjoitteluksi, niin sanottakoon että iloinen yllätys oli poikain peli Vaasassa. Toivottavasti sama pirteä ote jatkuu kotiavauksessakin. Ainakin joukkueen henki on loistava.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Niin no, pari vuotta sitten tällaista juttua ei olisi kukaan kirjoittanut. Pari vuotta sitten toimistolla oli asiat kunnossa ja lehdistöön pidettiini tiiviisti yhteyttä. Asian saa varmistaa vaikka joku tänne(kin) kirjoittelevista journalisteista.
Juu ja ei. Yhteydenpito lehdistöön oli takavuosina taatusti nykyistä paremmalla tolalla, mutta siitä huolimatta paikallisissa lehdissä nähtiin "mielenkiintoisia" tai suorastaan TuTo-vastaisia kirjoituksia. Ehkä aiheet olivat toiset, mutta TuToa on pyritty painamaan alas ennenkin, jopa Heinosten aikana. Kuka vielä muistaa Kalle Virtapohjan "TuTo-pursi ui syvissä vesissä", jossa ennakoitiin TuTon taloudellista ja urheilullista romahdusta, tai Harri "Koripallo" Koskisen jutun, jossa todettiin suunnilleen, että "satunnaiset katsojat etsivät toistaan tyhjyyttään kumisevassa Turkuhallissa, kun turun kakkosjoukkue Toverit pelaa"?

Nuo molemmat taitaa vielä löytyä minulta jostain laatikon pohjalta. Täytyykin koittaa etsiä ne, ja katsoa, mistä TuToa aiemmin kritisoitiin.
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
Anonyymi lähde nikkolamedia.blogspot.com-sivustolla väittää Kokkalan poistuneen jo TuTon riveistä. Tietääkö kukaan onko todella näin?
 
"Edellinen valmentaja rakasti pelaajia, sitä edellinen vihasi ja vielä sitä edellinen rakasti itseään. Katsotaan, millainen tästä tulee, täräytti TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola, joka viittasi Elomoon, Ismo Lehkoseen sekä Juhani Tammiseen."

Jatkoaika 25.9.2019
Suosikkijoukkue
TuTo
Anonyymi lähde nikkolamedia.blogspot.com-sivustolla väittää Kokkalan poistuneen jo TuTon riveistä. Tietääkö kukaan onko todella näin?
Ymmärtääkseni Kokkala on/oli "ylimääräinen" pelaaja, ei siis sisältynyt TuTon ja TPS:n väliseen sopimukseen. Näin ollen ei kenelläkään ole nokan koputtamista jos Kokkala on poistunut, paitsi tietenkin jos on sitä mieltä että kaveria ei alun perinkään olisi pitänyt päästää jäälle.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Ymmärtääkseni Kokkala on/oli "ylimääräinen" pelaaja, ei siis sisältynyt TuTon ja TPS:n väliseen sopimukseen. Näin ollen ei kenelläkään ole nokan koputtamista jos Kokkala on poistunut, paitsi tietenkin jos on sitä mieltä että kaveria ei alun perinkään olisi pitänyt päästää jäälle.
En tiedä, mitä väliä tuolla nyt on, mutta käsittääkseni Kokkalan vuokrasopimus oli Jalon tavoin mallia toistaiseksi voimassa oleva. Nostettiin lauantaina varmuuden vuoksi ylös.

Sopimus
 
Viimeksi muokattu:
“Bring back Lippi!”
Newspaper Tuttosport adopts a measured response to the Euro 2008 debut defeat
Suosikkijoukkue
TuTo
En tiedä, mitä väliä tuolla nyt on, mutta käsittääkseni Kokkalan vuokrasopimus oli Jalon tavoin mallia toistaiseksi voimassa oleva. Nostettiin lauantaina varmuuden vuoksi ylös.
Kyllä kyllä, mutta minulle kerrotun mukaan varsinaisessa sopimuksessa kyse on neljästä pelaajasta, ja Kokkala on siten "ylimääräinen". Kokkala nostettiin todellakin ylös kun Vahalahden pelättiin loukkaantuneen, mutta koska näin ei käynytkään voisi kuvitella Kokkalan pelaavan TuTon nelosketjussa taas huomenna.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
Kokkalan statuksella on mielestäni väliä, koska pelaajia joukkueessa on rajallinen määrä ja yksikin poissaolo vaikuttaa.

Ortio pelasi lauantaina Palloseuran A-junioreiden maalilla, mutta milloinkohan hänen "kohtalonsa" TuTon suhteen ratkaistaan? Virtasen alku oli lupaava, mutta tarvitsemme nykyistä laajemman rintaman myös mv-sektorille.
 
"Edellinen valmentaja rakasti pelaajia, sitä edellinen vihasi ja vielä sitä edellinen rakasti itseään. Katsotaan, millainen tästä tulee, täräytti TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola, joka viittasi Elomoon, Ismo Lehkoseen sekä Juhani Tammiseen."

Jatkoaika 25.9.2019

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mulla pisti toi Kokkala silmään Sport pelissä todella positiivisessä mielessä. Toivottavsti pelaa huomenna meillä ja vielä pitkään.
 
Pidän tulevaisuuden unelmista enemmän kuin menneisyyden historiasta. - Thoman Jefferson

toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
Mr. Anonyymi nikkolamediassa:"Viittasmäki TuToon ja Kokkala siirtyi takaisin Tutoon. Viittasmäki joulutaukoon asti TuTossa".

Ahah.
 
"Edellinen valmentaja rakasti pelaajia, sitä edellinen vihasi ja vielä sitä edellinen rakasti itseään. Katsotaan, millainen tästä tulee, täräytti TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola, joka viittasi Elomoon, Ismo Lehkoseen sekä Juhani Tammiseen."

Jatkoaika 25.9.2019

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Radio Sadassa jatkuu myös tällä kaudella ohjelmasarja Niukkasen Nurkka. Nissen ajatuksia pääsee kuulemaan viime kauden tavoin aina keskiviikkoisin.

Jos mahdollista, niin jopa Niukkasen Nurkkaa mielenkiintoisempi ohjelma on kuitenkin Radio Sadassa maanantaisin kuultava "Ikan Kiekkokatsaus". Siinä Ika Lehkonen kommentoi jäljittelemättömään tyyliinsä niin SM-liigaa, Mestistä kuin koko Suomi-kiekon tilaakin. Pääpaino on luonnollisesti turkulaisten joukkueiden seuraamisessa. TuTon tai lähinnä Niukkasen kauden alun suoritukselle Ika antoi arvosanan "Kymppi plus lähtökohdat huomioiden".
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Elvytetään vähän tätäkin ketjua.

Turun Sanomat ja TS-konserni on viime aikoina nostanut hieman profiiliaan myös TuToa koskevassa uutisoinnissa. Johtuuko sitten TS-konsernin omistajien toisen osakeyhtiöpuuhiksen HC TPS Oy:n lainamiehistä TuTossa vai mistä, mutta joka tapauksessa lahjahevosta ei ole syytä katsoa suuhun.

Tämän päivän (to 17.12.2009) Urheilusivujen ykkösuutisena, isoimpana ja hienolla isolla värikuvalla varustettuna oli raportti TuTon vierasreissusta Vaasaan. Hatunnosto TS-urheilutoimitukselle tältä päivältä, onhan se hienoa, että Mestis-seuran vierasreissu kerää isoimmat otsikot ja kuvituksen. Mukana oli vieläpä profiloituna Mestiksen sarjataulukko ja nostetta TuTon sarjajohtajuudelle.

Usein on tullut Turun Sanomia moitittua, joten annetaan välillä kiitostakin!
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Oadie

Jäsen
Arvoisa kaupunginjohtajamme yrittää päivän TS:n mukaan lyödä lopullisen niitin TuTon arkkuun siirtämällä pelit Turkuhalliin. Yhden parkkihallin vähemmän olisi voinut rakentaa niin olisi kunnon palloiluhallikin saatu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy