Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey Liigaan kaudesta 2014–2015 alkaen

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toveri-76, 12.10.2013 klo 22.55.

 1. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tässä on nyt vähän pakko voittaa keväällä mestaruus! Jos ei keväällä, niin viimeistään 2015! Muuten uhkaa näivettyminen ja koska herrat haluaa tappaa kilpaurheilun jääkiekosta, niin ketää enää kiinnostaa parin vuoden päästä lätkän seuranta? No ainoastaan niiden jengien kannattajia, jotka pelaavat liigaa kahdeksan sakissa.
  En tiedä kiinnostaako sitten liigakaan itseäni (vaikka TuTo pelaisi siellä), koska siellä viimeiset seurat laittavat pelaajat lihoiksi joulukuussa. Tähän on tultu!!
   
 2. aurajoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TPS
  Mikä pakko TuTon on toimia Liigassa niin, että joukkueen parhaat myydään lihoiksi jo ennen kuin edes sarjasta on puolet pelattu. Ei kannata ottaa TPS:stä mallia.

  Jos TuTo aikoo olla varteenotettava tekijä Liigassa, kannattaa tehdä asiat aivan toisella tapaa kuin TPS. Vain siten TuTo voi saada kannatusta suuremmassa mittakaavassa, että toimii täysin toisin kuin TPS.

  Tämä luonnollisesti asettaa TuTon organisaatiolle kovasti muutospaineita, jotta se pystyy olemaan uskottavasti vaihtoehto TPS:lle.

  TuTon markkinointi on saatava aivan toiselle tasolle, mitä se nyt on, koska ilman kunnon sponsoreita TuTolla ei ole menestymisen mahdollisuuksia Liigassa. Ensimmäinen tehtävä uskottavaksi liigaorganisaatioksi tulemiseksi onkin TuTolla saada riittävästi sponsoreita, jotka uskovat TuTon mahdollisuuksiin haastaa TPS.

  Yhtenä mielenkiintoisena mahdollisuutena näkisin Viking Linen, jonka väritkin ovat samat kuin TuTon. Viking Line voisi ostaa jokaiseen TuTon kotiotteluun 1000 lippua, jotka se jakaisi asiakkailleen. Ottelulippu voisi toimia myös vapaalippuna laivalle, joten aika äkkiä Viking Line saisi lipun hinnan takaisin, jos ja kun katsoja kävisi laivalla.

  TuTon markkinoinnin kannattaisi käyttää mielikuvitusta, miten sponsori saisi Tutoon sijoittamansa rahat mahdollisimman helposti takaisin. TPS:n markkinointi on korkeintaan 1990-luvulta, joten Turussa olisi hyvä tilaus 2010-luvun markkinoinnille. Pitää vain osata olla innovoiva.
   
 3. ceeceeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulainen jääkiekko
  Mielenkiintoista! Marko Sjöblom nähty eilisessä pelissä:

  Onko Marko Sjöblom TuTon uusi rahoittaja? | Jääkiekko | Iltalehti.fi

  Lisäksi Timo Kinnunen kommentoi eilisessä Urheiluruudussa TuTo:n pääomien negatiivisuutta suurin piirtein näin: "Ei olla ilmoitettu asiasta Kaupparekisteriin. Tämän vuoden aikana homma laitetaan kuntoon..." En nyt muista ihan sanasta sanaan. Sjöblom tuota rahatilannetta pystyisi kuitenkin oleellisesti parantamaan.
   
 4. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Kyllä tässä on ihan selvästi jotain viritelmiä Sjöblomin kanssa. Vaikka äijät sanoo että eivät keskustelleet mitään sen enempää niin aivan varmasti jotain buisnesstä siellä ollaan tekemässä.
   
 5. ceeceeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulainen jääkiekko
  Lainaus:
  Jep, näin mäkin uskon. Mielenkiintoista vaan aikanaan kuulla, että mitä... Kun Ilves-hommat karitui, niin ostaisiko Sjöblom TUTO:n enemmistön itselleen? Olikos se muuten toimittaja Timo Kunnari joka jossain jutussa aiemmin nostikin Sjöblomin nimen TUTO:n yhteydessä esille?
   
 6. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Niin, hehän sanovat, että ottelun aikana ei ollut nevotteluja. Eivät siis kiistä, etteikö muuten olisi. Marko vielä toteaa, että oli tutustumisreissulla, eli tutustumassa tulevaan työpaikkaansa. Näin uskon ja hyvä homma, jos tästä jotain syntyy.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kaikenlaisia kuvioita näköjään pyöritellään. TuTon huonohko taloudellinen tilanne hiukan tuossa yllätti, joskin tappiot olivat tiedossa. Pienemmällä rahalla tosin TuToon varmasti pääsisi mukaan kuin Ilvekseen, josta ovet jo lyötiin kiinni. Lisäksi tosiaan taustalta lyötyy muitankin vastuun jakajia. No saapa nähdä mitä seuraavaksi julkistetaan ja ilmenee.
   
 8. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Sjöblom

  Tänään Ts:n jutussa toimitusjohtajan kerrottiin olevan työkeikalla Sveitsissä. Liittyyköhän tämä jotenkin Sjöblomin tuloon? Jotain virityksiä on varmasti menossa. Mitähän liigalisenssiryhmä toteaa kun Tuto esittää selvitykset Sjöblommin tulosta seuran pääomistajaksi?
   
 9. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mielenkiintoista, mitä mahtaa Timppa tuolla tehdä? Kytköksiä nyt Sveitsin liigaan? Vai haetaanko rahaa jo lisenssiä varten pankista, heh.

  Sjöblom on täysi arvoitus. Uutiset hänen kanssa käydyistä neuvotteluista alkoivat ilmeisesti samoihin aikoihin kun TPS kauppasi Paren. Muistaakseni TS uutisoi myös TuTon päättäneen korttien vaihtokampajasta "yllättäen" samoihin aikoihin. Tästä voisi vetää johtopäätöksen, että Sjöblomilla olisi näppinsä asiassa mukana. Myös se, että tuli paikain päälle katsomaan peliä kertoo tavallaan että halusi kenties nähdä "työnsä" tulokset. Se on kuitenkin vielä toinen asia onko hän tullut TuTon toimintaa syvemmälle mukaan omistajaksi asti. Arvoituksellisesti vastasi tuossa haastattelussa:

  Näin Marko Sjöblom kommentoi TuTo-yhteyttä | Jääkiekko | Iltalehti.fi

  Tuosta kausikorttien vaihtokampanjasta täytyy sanoa, että mielestäni oli oikein piristävä herätys sekä TPS:lle, että myös TuTon toiminnalle. TPS:lle herätys tuli pelaapolitiikkaa kohtaan ja ehkä he vihdoin noteerasivat, että tuolla naapurissakin muuten joku "toinen" pelaa myös kiekkoa. TuTo sai sitten herätyksen kampanja uutista seuranneessa pelissä, missä tarjoiltiin kortin vaihtaneille aihetta ihmetykseen kun TuTo sai isän kädestä sarjajumbolta. Ainoa miinus kampanjassa oli, ettei Tuokolta kysytty lupaa ennen sitä siihen suoraan. Kaiketi pelaajat tietävät että kuvat päätyvät seuran käyttöön jne, mutta tässä tapauksessa olisi mielestäni ollut TuTolta kohteliasta kysyä mielipidettä pelaajalta. TPS:n johto hiljenee asiasta yllättäen täysin, liekö loput pelaajien myynnit pistetty toistaiseksi jäihin?
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2014 klo 00.26
 10. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Mietin ihan samaa, että mitä tekee TuTon tj. työmatkalla Sveitsissä? Jostain KHL-kuvioistahan on myös huhuttu, niin hämmennetään nyt lisää... Joku sveitsiläisseura on lähdössä KHL:ään ja TuTosta neuvotellaan sille farmiseuraa SM Liigaan. Saa käyttää muttei oo pakko! :)

  TuTon pj Haanpäähän sanoi, että tämä kortinvaihtotempaus oli kannanotto sitä vastaan, että Liigasta ei voi pudota. Mielestäni tuota olisi sitten voinut alleviivata alusta lähtien selvemmin, jos näin oli. Vaan olikohan vaan hätäinen meriselitys?

  Mitä tulee tähän Sjöblommiin? Jotenkin se tyyppi epäilyttää erittäin paljon. Mikä mies se oikeasti on ja mitkä ovat hänen tarkoitusperänsä? Miksi joku haluaa laittaa rahojaan kiinni suomalaiseen jääkiekkobisnekseen? Vois kysyä Salonojalta, Mangardilta ja kumppaneilta, että kannattaako. Aluksi koin, että tämä uusi omistaja olisi ollut Ilvekselle hyvä asia, mutta luettuani Ilveksen tiedonannon, niin jotenkin se oli helppo ymmärtää, miksi eivät halunneet antaa perinteikkään seuran omistajuutta ja brändiä tyypille, josta oikein kukaan ei saa mitään selkeää ja järkevää otetta. Oma epäilykseni näistä tarkoitusperistä voisi liittyä johonkin rahanpesujuttuihin. Noh, tämä on aivan mutu-juttuja, joten näitä ei saa käyttää vaikka olis pakko. :)
   
 11. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  ^ Urheilusanomien artikkelin mukaan Sjöblomin Ilves-projekti meni kiville sen vuoksi, kun kyseinen seura on keskenään sekoilevien kuppikuntien ryhmittymä. Tulee mieleen yksi toinen liigassa pelaava joukkue, joka tuntuu olevan aika sekaisin.
   
 12. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  En tiedä pelataanko Liigassa tai Mestiksessä ensi kaudella mutta Urheilusanomat huhuilee AUKia meille ensi kaudeksi.
   
 13. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  AUKin ympärillä on noita huhuja pyörinyt jo pidemmän aikaa. Tuossa juttu viime vuoden puolelta.

  kiekko - Ilta-Sanomat

  Kova ketju Mestikseen saadaan jos Virru-AUK-Pärä nähdään TuTossa. Vai olisiko sittenkin Liigaan portit aukeamassa ja hankinnalla tähdättäisiin jo seuraavan kauden joukkueeseen?
   
 14. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ensikauden TUTO tulee pelaamaan mestistä vielä. Mitään kabinettijuttuja en toivo. Tästä kaudesta mestaruus ja siitä sitten katsomaan riittääkö se sitten. Mitään takeitahan se mestaruskaan ei anna. Mutta hienohan se olisi vetää kaksi mestaruutta putkeenkin.
   
 15. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Ikahan on jossain haastattelussa todennut että ei ole mikään salaisuus että TUTO yrittää kotiuttaa näitä omia jätkiä ja sanoi että Akia yritettiin jo täksi kaudeksi, mutta Liigaan meni vielä kaudeksi.
  Pärssinen on sanonut että haluaa päättää uransa TUTOssa, niin Liiga vai ei ensi kaudella niin voi olla että ketju Pärssinen-Uusikartano-A.Virtanen on kasassa silloin.
   
 16. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
 17. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Huhut alkavat TuTon ensi kauden joukkueen ympärillä olla jo aika kovia. Tuolla naapurinkin puolella ihmetellään kun Vahalahteakin huhuillaan jo TuToon? Siis aivan käsittämätön huhu! Vaha Liigan pistepörsissä sijalla 2 tällä hetkellä! TPS kun kauppaa kärkinimiä, niin TuTo hankkii? Olisiko kuitenkin enemmän hevosmiestä tässä jutussa? Ei tätä helpolla kyllä usko.
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No vitsinä minä tuon Vahalahden tulon kyllä ottaisin. Eikös hänen soppari sitä paitsi jatku vielä Lukossa? ja vaikka ei päättyisikään, niin tuntuu kyllä aika kaukaiselta silti.

  Ellei sitten joku ole ilmoittanut, että "Tere täältä kabinetista, me tehtiin nyt sellanen päätös......".

  kyllä jonkun pitäisi myös olla rahahanat avannut, jos tänne saataisiin kaikki huhutut.

  Nyt tietty me edelleen tähdätään voittoon tällä kaudella, mutta jos se jostain syystä onnistu, niin ensikausi saattaa olla se viimeinen mahdolisuus js sitten luukut kiinni.
   
 19. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Hiukan tällaista itsellenikin tuli mieleen. AUK, Pärä, Vaha... 1+1+1=Liiga? TuTo voi olla "musta hevonen" kabineteissa. Voisi sitä Vaasassa naamat vääntyä kun sopimus olisi hävinnyt kassakaapista. Eipä silti, toivon että mestaruuden kautta päästään Liigaan, ei kassakaapin kautta ja tuskin edes Sport fanit haluavat sitä.

  Harvoin tällaista hankintalistaa Mestikseen tehdään. Tosin olihan meillä viime kaudella Tamin aikaan NHL vahvistuksiakin enemmän kuin monella Liiga joukkueella ja selvästi eniten Mestiksestä. Viime vuonna TuTossa käväisseen enemmänkin nyrkeistään tunnettu Jared Boll pelaa tänä vuonna NHL:ää Columbuksen varakapteenina, tosin taitaa nyt olla loukkaantunut. Jesse Winchester pelaa myös nykyään NHL:ssä ihan mukavasti Aleksander Barkovin ja Sean Bergenheimin kanssa Floridassa. 1 pelin käväissyt Matt Bradley sitä vastoin näyttäisi olevan ilman seuraa. Jessen palkka tänä vuonna näyttäisi änärissä olevan 0,6 milj. USD, Boll tienaa 1,15 milj. USD. Noilla palkoillahan pyörittäisi jo Liiga joukkuetta... ainakin Jukurit. Tosin ei tainnut TuTo ihan tuollaisia summia maksaa näille tähdille.
   
 20. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Eiköhän nyt laiteta jäitä hattuun. Tuohon kolmikkoon Auk, Pärä ja Vaha Tuto:n rahat eivät riitä missään olosuhteissa. Ensin pitäisi saada tämä Sjöblom Turkuun rahoineen, niin sitten olisi ehkä realistista keskustella kyseisten herrojen pelaamisesta Tuto:ssa. Kyllä Vaha jatkaa varmasti Lukossa. Jos Vaha olisi tulossa Tutoon, niin silloin pelaisi varmasti talkoohengellä nykyiseen palkkaansa nähden.

  Kyllä kokeneet Tuto taustaiset pelurit ovat tietenkin tervetulleita jos vielä haluavat pelata täydellä sydämmellä Tuto:n väreissä illasta toiseen. Virru on hyvä esimerkki siitä, että ikä ei ole esteenä jos vaan asenne ja ammattiylpeys on kondiksessa. Virru on yleensä kaikissa peleissä ollut yksi kentän parhaista. Pärä on kuitenkin pelaaja, jonka haluaisin pelaavan Tuto nutussa ainakin seuraavat kolme kautta. Pärä aloitti meillä nuorena ja lähti myös nuorena Hermekseen ja sieltä isompiin ympyröihin, joten nyt olisi aika palata kotiin.

  Ensisijaisesti haluan kuitenkin nähdä nuoria turkulaisia uralla eteenpäin pyrkiviä pelureita. Toivottavasti heitä nousisi pian myös omista juniorijoukkueista.
   
 21. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  En usko NHL-miesten tulleen tänne viime vuonna rahan takia vaan pitääkseen ammattitaitoaan yllä työsulun ajan. Veikkaan (ja muistaakseni näin julkisestikin sanottiin), että miehille maksettiin lennot, matkat ja majoitukset.

  Mitä tulee huhuihin näistä vanhoista liigajyristä Uusikartano, Pärssinen ja Vahalahti - kahden ensiksi mainitun kohdalla huhut ovat velloneet jo pari vuotta, joten julkistus ei olisi enää mikään suuri uutinen. Sen sijaan Vahalahden kaappaaminen olisi todella kova juttu. Enkä pidä sitä täysin tuulesta temmattuna. Mietitäänpä hiukan syitä...

  - Tuossa iässä alkaa se perhe-elämäkin painamaan vaakakupissa. Olisi kiva viettää enemmän aikaa kotona perheen kanssa. Mestiksen pelipäivät ja rytmi ovat perheellisille parempia. Myöskin voi alkaa Turku-Rauma -välin sahaaminen rassaamaan. (8-tie on muuten myös yksi Suomen vaarallisimmista teistä)

  - TPS teki Vahalle niin paskat, että vielä parempi kosto kuin mennä Lukkoon olisi mennä TuToon. Ja vielä, jos TuTo nousisi Liigaan...


  Voisiko tuo olla mahdollista? Miksei? Miten?

  - Toki siihen tarvitaan nykyistä isompaa pelaajabudjettia, mutta toisaalta, miettikää sen investoinnin markkina-arvoa rahoittajalle? Voi hyvinkin olla, että joku firma (jopa joku tämän hetkisistä TPS:n sponsoreista) haluaisi lähteä sponsoroimaan oman kylän pojan paluuta kaupunkiin....

  - TuTo on muuten profiloitunut erittäin vahvasti turkulaiseksi joukkueeksi, mikä on ollut kaikin puolin fiksu veto ja siinäkin olisi yksi perustelu. Näin ostojoukkueiden aikakaudella paikallisten pelaajien peluuttaminen on mielestäni erittäin tervetullut trendi. Pelaajat varmasti kokevat jutun enemmän omakseen ja yleisö myös.

  - Mikäli perhe-elämäpainotus ja kotikaupungin kaipuu painavat, voi pelaaja hyvinkin olla valmis pelaamaan hieman pienemmällä palkalla. Myös rooli joukkueessa on sellainen, mikä motivoi pelaajaa.

  - Ja motivaatiosta puheen ollen... muistan Vahalahden perustelleen Lukkoon siirtymistä uusilla haasteilla näin uran loppumetreillä. TuTon Liiga-projekti olisi haaste, jos mikä. Miehen sydän sykkii varmasti ikuisesti mustavalkoiselle joukkueelle, joten TuTon liiganousu pakottaisi myös palloseuraa ryhdistäytymään eli silläkin tavalla ajateltuna Vahalahden voisi olla helppo perustella siirto itselle.  En usko, että näillä pelaajahuhuilla on juurikaan tekemistä tulevan kabinettipäätöksen kanssa. Uskon, että Sport nousee ensi kaudeksi liigaan ja objektiivisesti katsottuna se olisi varmastikin ihan oikeutettu ja Liigan kannalta paras ratkaisu. Toki kannatan urheilullista nousua kabinettivalintojen edelle, mutta jos... niin sitten niin.

  Puhdas veikkaukseni on, että jollekin tai jopa kaikille kolmelle muulle auditointiin osallistuneelle joukkueelle ilmoitetaan, että olette liigakelpoisia, kun nämä, nämä ja nämä asiat on laitettu kuntoon. Ja uskon, että TuTon lista kotitehtävistä ei ole kovin pitkä. Niinpä nousu voisi tapahtua jo melko pian - varsinkin jos keväällä nostettaisiin viiriä Kupittaalla.

  TOKI.... nämä nimekkäät pelaajat (A.Virtanen, Tuokko, AUK, Pärssinen.. ja kenties Vahalahti... ja kukaties vaikkapa vielä eräs numero 3 ...) voivat osaltaan kompensoida esim. jumbotronin puuttumista ja siten toimia sinä ässänä hihassa.
   
 22. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Unelmakombo olisi lähes täysin turkulainen joukkue (antaa mustavalkoisten ostella ulkomailta reissumiehiä), jossa kentällinen erittäin kokeneita ja silti vielä taitavia ja ahkeria pelimiehiä (lueteltu edellisissä viesteissä). Sitten kentällinen näitä aiemmin liigaan mahtumattomia Mestiksen kärkimiehiä, kuten VVV, Pulliainen, Hakulinen, Keinänen... ja sitten pari kentällistä nuoria, nälkäisiä, energisiä ja taitavia kavereita, jotka pääsevät kasvamaan ja kehittymään kokeneiden pelureiden vanavedessä.
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ei tuota kabinettia mikään Mestis seura kaiketi toivonut. Nyt siellä kuitenkin ollaan, koska Liigaan halutaan. Jos ei oltaisi niin kaikki ihmettelisivät vielä enemmän. Systeemi on syvältä, mutta jos ei muuta vaihtoehtoa anneta niin siihen on sopeuduttava. Itsekin toivon mestaruuden kautta nousua. Tämän kauden irvikuvahan on jos mestari ei nouse. Tällöin herää kysymykset, oliko nousu oikeutettu? Toisin sanoen en tunne huonoa omatuntua, jos voitetaan mestaruus ja noustaan kabinetista. Nousun saaminen ilman mestaruutta tuntuu kummalta ja noususta häviää se "riemu". Lisäksi ollaan kaikkien muiden ivan kohteena Liigassa ja Mestiksessä.

  Nykysysteemissä tosin on mahdollista, että tämän vuoden mestaruudella ansaitaan jo paikka nousulle välivuoden jälkeen. Sitten kuitenkin jos välivuosi menee penkin alle tulee taas esiin samat kysymykset. Pahimmassa tapauksessa kahtena seuraavan kautena nousevat joukkueet eivät ole edellisen kauden mestareita. Systeemi on mätä, mutta minkäs teet?
   
 24. Lord Nikon Jäsen

  Lainaus:
  Korjataan sen verran että Winchesterille maksettiin ihan hyvin viime kaudesta. Ja kyllä Bradley ja Boll saivat myös sen verran että viitsivät tänne lähteä.

  Vahalahti ostanut kämpän Raumalta.
   
 25. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Hiukan ristiriitainen viesti. TuTolla on rahaa NHL kavereihin heittää, mutta Vaha pysyy Raumalla kämppänsä kanssa? Onko Vahalla kämppää Turussa? En kuitenkaan edelleenkään pidä Vahan TuToon tuloa mitenkään varmana, mutta mahdollista se on.