TUTO Hockey kaudella 2014–2015

  • 356 869
  • 1 330

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Näinpä. Joka kesähän Salo on reenannut TUTOn ringissä ja jos nyt ikäänkuin vastapalveluksena siitä että on saanut mahdollisuuden joka kesä ohjattuun reeniin tulisi loppukaudeksi TUTOon ja voittamaan pitkästä aikaa mestaruuden.
Pakko sanoa näin voimasanalla höystettynä:
Olisihan se vitun komiaa!

Liigassa ei olisi yhtään läheskään samantasoista puolustajaa. Saattaisi Mestiksen medianäkyvyys tuplaantua tuon jälkeen.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
http://m.mtv.fi/sport/jaakiekko/nhl...-paatos-kasvattajaseurassa-kiinnostaa/4736612

"Linkki mtv.fi sivuille"

Eli Salo ei tyrmää ajatusta. Suurin arvoitus onkin käden kunto jota parhaillaan tampassa kuntouttamassa. Olisihan tuo mahtava, mutta edelleen vain jotenkin kaukainen ajatus.
Siinä kohtaa Turun ykkösjengin status siirtyisi TuTolle heittämällä.

Voisin vaikka vannoa, että TuTon peleissä on enemmän katsojia kuin TPS:n matseissa, jos vain Marli Areenan kapasiteetti antaa myöten.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Olisipa huimaa jos Salo palaisi kasvattajaseuraansa. Kyllä Sami on yksi kaikkien aikojen kovimmista suomalaispakeista. Samin paluu Marli Areenalle täyttäisi hallin viimeistä penkkiriviä myöden. Onneksi on kausikortti hankittuna, ettei tarvitse jäädä hallin ulkopuolelle. No, jäitä hattuun. Sami kuntouttaa kättään ja tästä on vielä pitkä matka Marli Areenan jäälle. Jokatapauksessa jo se, että Ika on keskustellut Samin kanssa pelaamisesta Tuto:ssa on vuoden lätkäuutinen!
 
Suosikkijoukkue
KK
Ei ole sopimusta mihinkään joukkueeseen. Useat KHL ja NHL seurat olivat syksyllä kiinnostuneita, mutta käden kunnon takia ei voinut liittyä. KHL:stä Salo sanoi itseasiassa että sinne missään tapauksessa lähde.
Kiitos vastauksesta. Olisihan se kyllä kova juttu, jos Salo Tovereihin liittyisi. Saisi Mestis taas palstatilaa lehdistä ja ylittää varmasti ainakin urheilu-uutisten kynnyksen.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Pientä selvyyttä Tepsin miehistä TUTO-paidassa. Lindsten palaa Artukaisiin loppukaudeksi ja Kulmala sekä Karhu jatkavat Kupittaalla loppukauden. Ihan hyvä näin vaikka Lindsten paransikin peliä kauden edetessä ja mielellään olisin hänetkin pitänyt.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Pientä selvyyttä Tepsin miehistä TUTO-paidassa. Lindsten palaa Artukaisiin loppukaudeksi ja Kulmala sekä Karhu jatkavat Kupittaalla loppukauden.
Hyvä kun Kulmala ja Karhu jatkavat. Lindstenille ei ollut enää suurta tarvetta sen jälkeen kun Rutanen ja Kangasniemi tulivat joukkueeseen. Vähän kyllä ihmettelen, että Kulmala ei kelvannut Tepsiin, joka näyttää myyvän kaikki kaupaksi kelpaavat pelaajansa.
 

Oadie

Jäsen
Lindsten tosiaan paransi, mutta pojan fysiikka ei tahdo vielä riittää. Kulmalakin on pieni, mutta taasen paljon "väkkärämpi" ja nopeampi kuin Lindsten. Karhu on mielestäni ollut pettymys. Yhden käden ihme sohimista ja vähän pihalla tilanteista. On kyllä kentällä todella jääkiekkoilijan oloinen, mutta pelaamisessa se ei vielä näy. Saisko sen Lehtosen vielä loppukaudeksi jos Elomo muutenkin Bobia koirankopissa roikottaa. Tai no kyllähän tuo Salokin kelpaisi.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Saisko sen Lehtosen vielä loppukaudeksi jos Elomo muutenkin Bobia koirankopissa roikottaa. Tai no kyllähän tuo Salokin kelpaisi.

Lehtonen, Vuorisalo ja Salo kolmikosta kaksi tarvittaisiin. Mitään täällä kaivattua Jani Honkasta en sen sijaan haluaisi. On aivan jäätävän hidas ja jatkuvasti TUTOa vastaan nähdyissä tilanteissa jäljessä. Toki osaa tarjota makuupaikkoja maalinedessä, mutta tuo hitaus niin iso miinus että tuo ominaisuus ei sitä korvaa. Ennemminkin juurikin hyvin luisteleva Vuorisalon tyylistä puolustajaa tarvitaan. Hitaita ja kankeita pakkeja on jo riittävästi.

Eilistä peliä en nähnyt, mutta niissä edellisissä peleissä joissa Hiden on pelannut niin ei ole enää allekirjoittanutta vakuuttanut samalla tavalla. Olikohan se Jukureita vastaan kun jatkuvasti kiekko pomppi lavassa omassa päässä ja roiskittiin kiekkoja vastustajalle tai pitkänä päätyyn. No nuori kaveri ja ymmärrän että otteet toisinaan vaihtelee päädystä päätyyn.

Linke pelasi muuten ykkösyv:ssä Jukureita vastaan ja toivottavasti ei enää toista peliä tarvitse pelata sillä paikalla. Muuten kyllä hoiti hommansa, mutta ei tuo liberon paikka viivalla ole kyllä hänen juttunsa.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Hiden pelasi eilen pieniä minuutteja. Omassa päässä tuli virheitä. Kyllä tuo pelamattomuus näkyy otteissa. Kaveri on ollut melkein koko kauden loukkaantuneena. Jos saisi paikat kuntoon ja pelejä alle voisi olla ihan käyttökelpoinen pakki. Puolustusosasto kaipaa edelleen vahvistusta. Lehtonen ja Vuorisalo edsauttaisivat tätä osastoa merkittävästi. Salohan olisi vuoden lätkäsensaatio Tuto:n pakistossa. Tervetuloa Sami kotiin!
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lindsten, jonka muistaakseni piti olla koko kauden laina siis lähti. Ihan hyvin hän pelasi aina kun rinalla oli pätevät kaverit ja vaikka fyysinen koko ei ihan vielä riitä niin hyvin jaksoi silti pyrkiä sisään maalin edustalla. Tietysti nyt kun sanotaan Kulmalan ja Karhun pelaavan loppuun TUTO:n puolella, niin jo tuo Lindstenin lähtö tuo ajatuksen, että ei pidä naapuriin luottaa. Eihän siellä edes kai omat kannattajat kovasti ole luottaneet omaan seuraansa.
Salo ei tule ainkaan tällä kaudella tänne. Marraskuussa operoitu ranne ja vaikka kentällä käynnyt, niin ei taida pystyä laukomaan vielä. Annetaan siis mielummin ranteen parantua ja katsoo sitten itse, mitä haluaa jatkossa tehdä.
Hiden pääsi viime pelissä vasta toisen erän puolella kentälle. Pulliainenkin sanoi, että vaikeaa on tuossa tilanteessa peliin tulla. Istua ensin puolitoista erää penkillä ja sitten pitäisi heti olla pelisää mukana. Ehkä kokeneempi siinä onnistuisi paremmin silloin.
Nyt kun on sanottu, että muutamaakin pakkia vielä koetetaan löytää, niin taitaa olla että naapuri pitää Lehtosen penkillä ja muutaman minutin jäällä. Vuorisalo taitaa myös jäädä parantamaan itseään Poriin sitten kai loppukaudeksi tai ei ole enää tulossa tänne. Niin kuin joku jo sanoikin, niin isoja hitaita pakkeja ei enää kannata hankkia. Jalkaa pitää olla kaiken muun hyvän lisäksi.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Toverit lähtee illan peliin Jukureita muuten samalla kokoonpanolla kuin keskiviikkona paitsi että Kulmalan ketjuun Tepsiin lähteneen Lindstenin paikalle tulee virolainen Kevin Parras ja aloittavaksi maalivahdiksi on ilmoitettu Kimmo Meriläinen. Nyt Parraksella on parempi näytön paikka kuin ensimmäisessä pelaamassaan Mestis -pelissä, missä hän pelasi nelosketjussa. Vähän arveluttaa Meriläisen valinta näin tärkeään peliin aloittavaksi maalivahdiksi, mutta toivottavasti hän onnistuu. Tai sitten kyseessä Lehkosen taktikointia ja maalin suulle ilmaantuukin Kähkönen.
 

mrkrw

Jäsen
" Ennen Vainiolan hankintaan TPS olisi halunnut naapuriseuran TuTon mestiskonkarin, laitahyökkääjä Aki Keinäsen, joka ei kuitenkaan innostunut tarjotusta parin ottelun koeaikasopimuksesta."

Tämä Ilta-Sanomien juttu olikin sitten ihan uusi tieto.

Farmiseura in my ass.
 

Oadie

Jäsen
" Ennen Vainiolan hankintaan TPS olisi halunnut naapuriseuran TuTon mestiskonkarin, laitahyökkääjä Aki Keinäsen, joka ei kuitenkaan innostunut tarjotusta parin ottelun koeaikasopimuksesta."

Tämä Ilta-Sanomien juttu olikin sitten ihan uusi tieto.

Farmiseura in my ass.

Pisti tosiaan silmään tuo IS:n jutusta. Isoa peukkua Kenille ja TUTO:lle myös. Ainakaan omat sopimuspelaajat eivät ole valmiita siirtymään mukaan tuohon naapurin hullunmyllyyn. Nyt peukut pystyyn että saadaan kaikki jalkeille ennen pleijareiden alkamista niin Turussa voidaan sitä pleijarikiekkoa nähdä vielä ensimmäisen kierroksen jälkeenkin.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Kenille myös iso kumarrus kun ei lähtenyt nakkikattilaan koeaikasopimuksella. Kenillä on sitäpaitsi voimassaoleva kolmen vuoden sopimus Tuto:n kanssa. Leppäsyrjä vielä haikaili tämän päivän Turun Sanomissa Keniä Tepsiin. Keniä tarvitaan Marli Areenalla, joten haikailu sikseen.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Nyt kun naapurin tyhjennysmyynti on ollut vauhdissa, niin Lehtonen voitaneen jo unohtaa. Vuorisalosta ei ole kai kukaan kuullut mitään uutta. Tervehtymässä Porissa taisi olla viimeinen uutinen.
Jäi nuo viikonlopun ottelut hieman pimentoon., Jukurit matsia en nähnyt oikeastaan kuin kolmannen erän ja LeKi ottelua en lainkaan. Harmillista kun nyt taas pidempi tauko edessä. Jospa tauon jälkeen myös sairaslista pienenisi. Saisi joukkue ehtiä muutaman pelin pelata täydessä kokoonpanossa ennen pudotuspelejä.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Tepsi tyhjenee ostomiehistä. Ei päivää, ettei joku ole siirtymässä pois Nakkikattilasta. Tämä kyllä tietää sitä, että tuskin Mikko pelaa enää tälläkaudella meillä. Kyllä Tuto:n pitää suunnata katseet muihin seuroihin jos halajaa vahvistuksia pakkipuolelle. Lauantaina Tuto järjestää yleisöluistelun Kupittaalla. Pitääpä mennä kuulostelemaan joukkueen kuulumisia. Toivottavasti seuraavaan kotipeliin saadaan täydennystä telakalta.
 

Steus

Jäsen

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
http://www.mestis.fi/index.php/mestis/uutisarkisto/item/1696-liiga-seurat-nimesivät-nuoret-pelaajat-loppukaudeksi.html


TPS:
Rasmus Kulmala
Mikko Lehtonen
Jasper Lindsten
Matias Pulli
Julius Vähätalo

Posia TuTo -leiriin, eli Lehtonen saattaa löytää itsensä pelaamasta play-offeja mestiksen puolella ja oletettavin joukkue on tietty TPS #2.
Toivon että Lehtonen pelaisi loppukauden meillä ja että meidän muista yhteistyöseuroista tulisi vaikkapa Teemu Vuorisalo tai Victor Westermarck, tai miksei molemmat.
Kulmalan Vesa voisi myös tulla meille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös