TUTO Hockey kaudella 2014–2015

  • 356 639
  • 1 330

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Lehtinen pelasi kyllä itselleen paikkaa Liigaan ensi kaudeksi. Oli nimittäin aika erilainen Oskari Lehtinen kuin viime kauden visiitillään, joka sujuikin enimmäkseen A-nuorissa. Hieno mies, hieno asenne ja mukavasti onnistumisiakin nähtiin tällä kerralla.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Jaaha, Jukurit ampuu kovilla. Vastaako TUTO tähän vai luotetaanko siihen että keväällä käy munkki ja tehdään "Jukurit"?
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Franssila ei kyllä onnistunut Tuto:ssa. Vielä viime kaudella teki jonkun maalinkin mutta tällä sesonkilla pelaaminen on ollut flegmaattista ja omassa päässä huonoa puolustamista. Ei ole mahtunut aina pelaavaan kokoonpanoon.

Lisähankintoihin en usko. Jos jotain liikettä tapahtuu niin uskoisin, että hankinnat liikkuvat akselilla Ässät-Tps. Toivottavasti telakalta saadaan miehiä terveenä mahdollisimman pian takaisin.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Franssila ainakin suuntaa Heinolaan.

Praise the Lord! Heti, kun näin uutisen fb-feedissäni, niin riensin kaapille ja avasin Kissanmintun.

Kiitos viime kaudesta, tällä kaudella ei kaikki (enemminkin mikään) vaan mennyt putkeen. Toivottavasti pelit sujuu paremmin Heinolassa.

Merci et au revoir!
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lyhyen ajan sisällä pari pelaaja siis lähtenyt. Pelaajia kai edelleen riittää siis lukumääräisesti, joten kovin helposti en näe että ainakaan mitään omia sopimuspelaajia enää tulisi lisää.
Pulustus on kohtalainen, mutta sieltä voi vielä tulla yllätyksiä eli esim. Vuorisalo ei tervehdy tai ei palaa enää ja/tai Lehtonen palaa naapuriin. Silloin puolustus on jo kapea, eikä kestä yhtään loukkaantumisia.
Hyökkäyspäässä lukumäärä on riittävä ja kun Pulliainen ja Pärä toivon mukaan palaavat vielä kaukaloon, niin saadaan kasaan kyllä hyvin kaksi ellei kolmekin peliin pystyvää hyökkäyskenttää.
Eli yksinkertaisesti voidaan sanoa, että mahdollisia apuja tullaan tarvitsemaan vain puolustukseen. Tietysti pahin tilanne olisi kai se, että maalivaahtiosastolla tapahtuisi jotain. Silloin pitäisi nopeasti reagoida, mutta eikös se niin ollut että maalivaahtien siirtymistä ei rajoitettu mitenkään kevään aikana ?
 

Oadie

Jäsen
Surullista on TUTO:n vai pitäisikö sanoa pikku-Tepsinkin meno. Meidän piti tällä kaudella olla KooKoo:n ykköshaastaja Jukureiden kanssa, mutta kyllähän taidetaan taas taistella aivan maksimissaan niistä pronsseista. Vaikka Pärä ja Pulliainen puuttuukin niin puuttuu tuosta pelistä paljon muutakin. Jotenkin tahdotonta ja väsynyttä tuo tekeminen. Joukkue ei tunnu pelaavan logolle, valmentajalle saati kannattajilleen. Tai sitten tuo porukka on vaan yksinkertaisesti tuolla tasolla. TUTO:n pisteet riippuvat nyt Kähkösen päivän vireestä. Huippumatsilla voidaan jotain saada, kuten Savonlinnassa kävi. Kehuja kuitenkin täytyy jollekin antaa niin parjaamani tepsin Jasper Lindsten on parantanut otteitaan kahteen viimeiseen ollen joukkueen kärkeä. Jyp-akat karkasivat jo kauas varsinkin TUTO:n trendin ollessa suht heikko. Kotietu pitäisi nyt paskallakin pelillä jotenkin pystyä vääntämään. Viikonlopusta ei tule helppo.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Oadie kirjoitti:
Meidän piti tällä kaudella olla KooKoo:n ykköshaastaja Jukureiden kanssa, mutta kyllähän taidetaan taas taistella aivan maksimissaan niistä pronsseista. Vaikka Pärä ja Pulliainen puuttuukin niin puuttuu tuosta pelistä paljon muutakin.

Erot ovat pieniä nykyään. Pelkästään hyvä vire voi tuoda itseään ruokkivan voittoputken. Usko tekemiseen pitäisi säilyttää, vaikka tappioita tuleekin välillä. Jukurit oli viime vuonna pudutuspeleissä kova ja mm. Jalo ja Laine olivat silloin TuToa kampeamassa pois finaaleista. Ei runkosarja lopulta kaikkea määrää, mutta helpottaa kyllä matkaa pudotuspeleissä. Liekö Jukuritkin lopulta hyytynyt noihin seitsemän pelin sarjoihin?

TuTon palapelistä puuttuu vielä joitain paloja, mutta ehkä tällä kertaa ei kanneta myöskään niin valtavaa suosikinviittaa, kuin viime vuonna. Tason nostoa tarvitaan kuitenkin koko joukkueelta, jos loppuun asti halutaan päästä. Lisää toimivia kokonaisuuksia pitäisi löytää ja onnistua rakentemaan.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pärän ja Pulliaisen puuttuminen on aika iso puute. Nyt on mahdollisuus koota vain yksi vahva ketju, mutta se ei riitä ja siksi porukkaa hajautetaan ottelu toisen jälkeen. Mitään kiinteitä ketjuja ei tahdo olla.
Lehtinen palasi, mutta mihin hävisi?
KooKoo oli tänään selvästi parempi, eikä ihme.
Pisteet pitää ottaa nyt muilta. Kun puuttuvat palat palaavat, niin voittoja tulee (usko).

Kevättä kohden pitää nyt nähdä kokeilusta ne taistelevat. Moisio, Taavitsainen, Kuru, Lindstedt...
Saattoi niitä muitakin olla. Äkkiä siis ne kolmekin peliä painavaa kenttää saadaan.
Puolustus pitäisi vielä saada pelaamaan joka peli maalivaahdille. Savonlinnassa sitä halua näkyi. Osallistua siihen saa myös hyökkääjät, kuten välillä näkyy.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Liekö Jukuritkin lopulta hyytynyt noihin seitsemän pelin sarjoihin?

Tässä olet harvinaisen oikeassa. Bensatankki oli finaaleissa aivan tyhjä, ja puoli joukkuetta pelasi ne pelit puudutuksen voimalla. Runkosarjan merkitystä monet aliarvioivat. Kyllä se vaan on paljon helpompi matka finaaleihin, jos saat ensimmäisille kierrokselle helpomman vastuksen (jos sellaisia edes on..). Viime keväänä jo matkat söi joukkuetta helvetisti, kun neljä kertaa lyhyen ajan sisään oli peli Vaasassa ja Turussa (matkaa molempiin liki 400 km). Tämä vähän offtopic, mutta kait tuo vähän sivusi TUTOakin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Taisi olla ihan viltitys syynä kun ei kaveria napannut pelaaminen.

Nousiko lyhyt Liigavisiitti päähän vai? Jos lisää loukkaantumisia Ässille tulee niin Lehtinen lienee niitä joita ensin yritetään paikkaajiksi saada joten kannattaisi kaverin tehdä nöyrästi duunia vain ja odotella uutta näytönpaikkaa Liigassa.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Nousiko lyhyt Liigavisiitti päähän vai? Jos lisää loukkaantumisia Ässille tulee niin Lehtinen lienee niitä joita ensin yritetään paikkaajiksi saada joten kannattaisi kaverin tehdä nöyrästi duunia vain ja odotella uutta näytönpaikkaa Liigassa.

Aamutokkurassa olisi voinut tarkentaa että ei ollut mikään tieto. Peliesitys vain oli yhtä haluttoman näköistä ekan erän kuin ennen lainaa. Toivotaan että kyse oli kuitenkin nuhasta tai muusta pienestä vammasta ja Lehtinen palaa takaisin yhtä vahvana tai vahvempana kuin alkusyksystä.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Yksi TUTOn akillenkantapää on ollut se oman maalinedustan siivoaminen ja toivoisin että sinne saataisiin pakistoon vähän fyysistä preesenssiä siivoamaan sen edustan. Toiveissa olisi joku tuukkamäkelä ja janihonkanen. Mutta tällaisia saattaa jäädä märäksi unelmaksi.
 

Oadie

Jäsen
Uusin lähtijä joukkueesta on sitten Petri Meri. Ovi käy tiuhaan ja äijät senkun vähenee. Kuka on seuraava? Tammikuun puoliväli onkin oikea aika rakentaa joukkuetta. Varmaan tepsistä imutetaan joku mukaan taas. Sekaisin on touhu ja Lehkosella ei taida oikein homma olla käsissä enää. Tämähän on todellakin the Kausi!
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Tepsin kokoonpanosta puuttuu tänään Kulmala. Olisiko kaverin kehityksen kannalta parempi peluttaa loppukausi Tuto:ssa? Tuto:ssa mahtuu tällähetkellä kärkikenttiin mutta Tepsissä ei vaan pelipaikkaa tahdo löytyä? Ei Lehtinen ole vielä valmis liigakentille jos ei ole nöyrää työntekovalmiutta. Kyllä liigapaikan arvoisen pelaajan tulee aina kentälle päästyään esitettävä 110 prosentin pelihalua pelipaidasta riippumatta!
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Aika vauhdilla poistunut lyhyessä ajassa kolme pelaajaa. Meri mielestäni alkoi piristymään ja väläytteli hieman siihen malliin, että olisi voinut odottaa Meri - Taavitsainen parvaljakolta tulostakin. Mutta jos opiskelut painaa päälle, niin ei voi mittään. Suuria säästöjä näistä lähteneistä ei saa, mutta riittäiskö johonkin puolustuspään kaveriin. Pitäisi kyllä olla hyvä oman pään taistelija, avauksiin pystyvä ja hyvän laukauksenkin omaava. Liikaa pyydetty, tiedän. Tietysti säästöt voi pitääkkin, jos silla sitten saadaan sitä yhtä tavoitetta lähemmäksi (talouden tervehdyttäminen).
Pelaajien vaihtuvuus sekoittaa kyllä pelaamista. Sekavalta näyttä peli aina kun kokoonpanoa on muokattu. Saas nähdä miten tänään mennään.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Uusin lähtijä joukkueesta on sitten Petri Meri. Ovi käy tiuhaan ja äijät senkun vähenee. Kuka on seuraava? Tammikuun puoliväli onkin oikea aika rakentaa joukkuetta. Varmaan tepsistä imutetaan joku mukaan taas. Sekaisin on touhu ja Lehkosella ei taida oikein homma olla käsissä enää. Tämähän on todellakin the Kausi!

Onpa synkkä näkökulma. Eihän se koskaan kivaa ole kun tutuiksi käyneet pelaajat poistuvat rivistä, mutta ei nyt voi sanoa joukkueen varsinaisesti heikentyneen lähtöjen myötä. Kyseinen kolmikko ei tahtonut mahtua pelaavaan kokoonpanoon, eikä peliaikaa tai vastuuta olisi ollut tulossa jatkossakaan. Sekaisin on koko Mestis, mutta TUTO:n osalta on ihan liian aikaista vetää johtopäätöksiä tämän kauden osalta. Ratkaisupelit pelataan kahden kuukauden kuluttua, ja uskoa voi että TUTO on silloin iskussa Pulliaisen ja Pärssisen paluun myötä. Ja toivottavasti myös Vuorisalon.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Joku voisi tietty todeta, että pelasiko tuollainen Petri Metrikin tällä kaudella TUTOssa. Kuuluu siihen lähes HMV-sarjaan, niin kuin suurin osa näistä tälle kaudella alasarjoista kalastelluista huippuhankinnoista. Virallisen tiedon mukaan yksi poistui joukkueesta, kun huomasi perhe-elämän ja jääkiekon yhdistämisen olevan liian vaikeaa, toiselle puolestaan opiskelu ja jääkiekko olikin yllättäen liian kova paketti. Työelämän takia lähtevää tässä vielä odotellaan, niin saadaan sarja täyteen. Eiköhän kyse ole kuitenkin siitä, että TUTO on kasannut ison pelaajaringin pelaajista, joista Mestis-tasoa on vaan vajaat kolme kentällistä. Lompakko ammottaa tyhjyyttään, joten pakkohan noita ylimääräisiä on ulostaa, yhteisymmärryksessä tottakai.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTolla on ehkä turhan paljon ollut tunkua alempiin kenttiiin. Ika varmasti uskoi useamman pelaajan pystyvän nostamaan selvästi tasoaan, mutta vaikeata on monilla ollut. Kärkikenttien tasolle ei monikaan kunnolla yltänyt/vakiinnuttanut paikkaansa ja on varmasti turhauttava pelata pitkään pienellä peliajalla nelosen rajoilla. Vielä jos joukkueenkin menestys on vähän epävarmalla pohjalla, niin ei ihme jos motivaatio ei kaikilla vain riitä. Toivottavasti nyt kuitenkin seuloutuu joukkueeseen se aines jolla motivaatio eteenpäin menemiseen riittää. Ei Mestiksessä puolivaloilla pitkälle pärjätä.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Tänään Tuto esitti ensimmäisessä erässä lätkää, jota haluaisi nähdä joka ilta. Akat oli jyrän alla ja verkko soi tiuhaa tahtia. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Kentällä nähtiin nyt Moisio, joka keskittyi olennaiseen eli pelasi täydellä sydämmellä koko joukkueelle. Avausmaali oli hienoa nähtävää, karvasi kiekon pois vastustajalta ja kävi heittämässä sen häkkiin. Tuto esitti myös neloskentässä nuoren Kevin Parraksen. Viron poika pelasi innokkaasti ja järkevästi. Olipa lähellä heittää maalinkin. Hienoa on myös nähdä kuinka Tepsin lainamiehet Jasper ja Rasmus tekevät hommia kentällä satalasissa.Tämä peli loi uudelleen uskoa ennen kevään ratkaisukoitosten käynnistymistä. Huomenna yli viisikymmentä Tuto fania lähtevät Kupittaalta bussilla kohti Keuruuta. Keuruu on huomenna sini-puna-valkoinen.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jäi eilinen peli katsomatta, mutta lukemani perusteella TUTO oli ihan liekeissä ekassa erässä. Oliko kaksi seuraavaa sitren jo rauhallisempaa vai missä kohtaa alkoi se varmistelu? Yleisö sai varmasti hyvän näytöksen. Hyvä on tuosta låhteä seuraavaan matsiin. Kannustakaa hyvin.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä toisen erän alku oli vielä TUTOn näytöstä, mutta kuuden maalin kohdalla taisi mielihyvä hiipiä puseroon. Akatemia pääsi monesti iskemään vaarallisesti vastahyökkäyksillä, mutta Kaapo, uhrautuva puolustus ja Akatemian mielikuvitukseton hyökkäyspeli piti TUTOn turvallisessa johdossa. Sen verran ottelun loppua kohden annettiin siimaa, että joku toinen joukkue olisi tuolla tarjonnalla ehkä pystynyt jonkinnäköiseen takaa-ajoonkin.

Kaiken kaikkiaan positiivisin TUTO-esitys pitkiin aikoihin. Varsinkin Kulmalan, Lindstedtin ja Laineen ketjun suoritus oli iloinen yllätys. En tiedä, johtuiko perjantai-illasta vai mistä, mutta eilinen oli oikeastaan ensimmäinen valonpilkahdus ja merkki TUTOn elossaolemisesta muutaman kuukauteen. Se pätee niin esitykseen kentällä kuin yleiseen tunnelmaan hallillakin.
 
Tulipa pyörähdettyä eilen hallilla. Hyvä esitys ja mielestäni ihan järkevää toppuuttelua kolmannessa, sillä tänään tarvitaan energiaa reissuun ja peliin. Kalle Moisiokin sai papereihini ensimmäisen papukaijamerkin ikinä, sillä maali oli alusta loppuun omaa käsialaa ja peli oli muutenkin kasassa. Lisää näitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös