TUTO Hockey kaudella 2014–2015

  • 356 951
  • 1 330

Oadie

Jäsen
Ehkä olisi tarvittu Rautajokea hiukan herättelemään joukkuetta fyysisyydellä tai jotain, koska jotenkin keinot tuntuivat loppuvan.

Eipä tarvitse varmaan Rauta-Masaa enää odotella. Ismon suosikkipojat pelaa kiekko alkaa tuottaa hedelmää. Ja kyllä ainakin meikäläisellä tulee ihan helvetin ikävä Rautajokea. Todella viihdyttävä ja vastustajalle veemäinen pelaaja. Nyt voidaan sitten katsella kun Tepsin pikkupojat vetää TUTO-nutussa.
 
Viimeksi muokattu:

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Näin vain tämän illan ottelun kaksi viimeistä erää. Niissä Tovereiden peli oli huonoa. Tehotonta pelailua ja toisessa erässä kamalia harhasyöttöjä omassa päässä. Pulliainen ja Keinänen olivat aivan unessa eikä muista ketjuista löytynyt ratkaisijoita.Leki pelasi hyvin.

Minäkin mielelläni näkisin Rautajoen joukkueessa, vaikka hän välillä ottaakin hölmöjä jäähyjä hakiessaan liian suurella innolla kovia taklauksia.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Moisio pelasi ensimmäisessä erässä energisesti ja sitten otti taas aivan typerän jäähyn. Tämän jäähyn aikana Leki teki voittomaalin. Koska tämä kaveri oppii pelamaan joukkueelle? Hyvää karvausta hyökkäyspäässä mutta sitten pilaa pelinsä näillä älyttömillä ylilyönneillä. Kyllä RautaMasalta löytyy fyysisyyttä mutta ylilyöntejä tulee myös hänelle melkein joka ottelussa, joissa on pelannut. Pärssisen fyysisyyttä ja juonikkuutta maalinedustalle kaivataan nopeasti. Ylivoimapelaaminen on edelleen liian hidasta ja laukaukset lähtevät pääsääntöisesti sektoreilta, joista ei maalia tehdä kuin maalivahdin avustuksella. Tänäänkään ei maalinedustalle hakeuduttu aktiivisesti, hakemaan pomppukiekkoja. Niitä oli kyllä tarjolla muutaman kerran Peltosen torjunnoista.
 
Viimeksi muokattu:

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Pärssisen fyysisyyttä ja juonikkuutta maalinedustalle kaivataan nopeasti.

En nyt tiedä, että onko Pärssinen fyysinen, mutta ainakin osaa sijoittua oikeeseen kohtaan maalinedustalla. Tänään kaveri istui takanani K-katsomossa ja vaikka hymyilikin kohti katsoessa, niin kyllähän niistä silmistä pystyi lukemaan lauseen "vittu mitä paskaa" :D Yleisössä oli muuten myös se Sunrise Avenuen Samu Haber ja harmitti kyllä, että ehkä ainoa tällä hetkellä jenkeissä onnistunut suomalainen artisti, joutui katsomaan tuollaista skeidaa.

Ylivoimapelaaminen on edelleen liian hidasta ja laukaukset lähtevät pääsääntöisesti sektoreilta, joista ei maalia tehdä kuin maalivahdin avustuksella. Tänäänkään ei maainedustalle hakeuduttu aktiivisesti, hakemaan pomppukiekkoja. Niitä oli kyllä tarjolla muutaman kerran Peltosen torjunnoista.

Allekirjoituskamaa. Ikan playbook on kyllä käyty läpi ja melko tyhjät taskut kyllä Ismolla on. Toivottavasti Arsi kaataisi Kanadan ja Ismokin vähän piristyisi. Ikahan voisi toimia jopa NHL:ssä fysiikkavalmentajana, kaveri ehdottomasti tietää miten ja milloin kehoa tulee kehittää, mutta "peliäly" ei kyllä välttämättä Mestis-tasollekaan riitä. Tänään tosin kolmanteen erään sekoitti ketjuja, joten peukku siitä, mutta se ei ehdottomasti riittänyt voittoon.

Jos Rautis on nyt ulostettu (odotetaan toki uutista aluksi) niin tarvitaan kyllä korvaajaa. Mielestäni pitäisi olla sen verran pätevä kuitenkin, että voisi pelata esimerkiksi Rasse Kulmalan ketjussa. Kulmalahan on pirun hyvä pelaaja, mutta tarvitsee samaan ketjuun jonkun vähän jämäkämmän kaverin. Mielestäni voisi poimia vaikka sopimuksettoman (ainakin EP:n mukaan) Juuso Hongan. Tietenkin harkoissa mukana olevan Pekkalan voi kiinnittää, mutta erään, hmm... kontaktini mukaan Ikan mielestä kaveri on liian läski (kyllä, sanoi juuri näillä sanoilla) ja fysiikkaa täytyy ehdottomasti kehittää. EP:n mukaan 179/99 kokoinen, joten Ika saattaa olla oikeassa. Noh, jotain kuitenkin tarvitsee tehdä, tänään Kaapo olisi ehkä rankkareilla saattanut voittaa, koska loppujen lopuksi 37. kierroksella joku hannukuru olisi saattanut onnistua. Kaapohan ei päästä rankkareita koskaan sisään. Maalinteossa oltiin kyllä munattomia, joten toivotaan, että sihti olisi hieman tarkempi lauantaina Vantaalla. Pisteitä kuitenkin on pakko ruveta pikkuhiljaa keräilemään, ollaan sarjataulukossa viidentenä, mikä ei kyllä ole suotavaa, onhan reilusti yli puolet kaudesta jo takana. Itse olen tänä kyseisenä päivänä kuitenkin laivalla ryyp... Keskustelemassa kirjallisuudesta sekä hyvistä tavoista, joten en voi matsia katsella. Eikä oikeastaan sinäänsä kiinnosta, onhan noita turskamatseja tällä kaudella sen verran takana.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tällä ja muuallakin on hiukan annettu ymmärtää että Rautajoki olisi lähdössä. Ylilyöntejä häneltäkin tulee ja ne tietysti haittaavat peliä ihan liikaa. Toisaalta hänkin osaa tarvittaessa pelata kiekkoa oikeinkin ja silloin alemmatkin ketjut onnistuvat.
Eilen ei onnistunut kukaan. Omalla puolustusalueella oltiin aivan sekaisin. Ei saatu kiekkoa nopeasti liikkeelle ja kun kiekko pyöri omassa päädyssä, niin kummasti vastustaja usein oli ensinmäisenä kiekossa. Pulliaisen ja Jalon ketjut eivät sanneet mitään aikaiseksi. Kertaalleen YV.llä kiekkoa onnistuttiin pyörittämään, mutta mitään vaarallista ei saatu aikaan (Pulliasen ketju). Jalon ketjussa oikeastaan Kulmalan muutamat pinkaisut ainoa piristävä osa.
Plääh... ei muuta kun harjoitusta nyt runsaasti. Tauot eivät oikeín sovi TUTO:n kauteen. Vahvistuksia en jaksa odottaa. Ennen joulua näytti jo hieman paremmalta.
 

Probert24

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
Pitäisikö meidän koutsin keskittyä jo oman joukkueen tekemisiin ja jättää muiden joukkueiden/valmentajien arvioinnit eri medioissa. Eilisessä pelissä oli Meriläisellä "erinomainen näytön paikka" jälleen kerran mutta koska kentällä surffaajilta aletaan vaatimaan näyttöjä ( tietenkin pois lukien Franssila, Moisio ja Lindsten)? Edellä mainittujen herrojen vahvuudet on jossain muualla kuin kaukalossa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kulmala ja Lindsten siirtyvät takaisin naapuriin kuulemma. Lindstenin loppukauden kattava laina saa ainakin katkoksen. Esitysten perusteella Kulmalan paluun naapuriin ymmärrän ja kyseessä piti ollakkin lyhyt laina ? Mutta Lindsten? mitä he hänellä tekevät, kun ei lopulta ole täälläkään ihan kyennyt nousemaan mihinkään isompaan rooliin. Alussa hieman uskoa häneen oli, mutta taitaa vaan olla liian pieni miesten peleihin.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Kulmala ja Lindsten siirtyvät takaisin naapuriin kuulemma. Lindstenin loppukauden kattava laina saa ainakin katkoksen. Esitysten perusteella Kulmalan paluun naapuriin ymmärrän ja kyseessä piti ollakkin lyhyt laina ? Mutta Lindsten? mitä he hänellä tekevät, kun ei lopulta ole täälläkään ihan kyennyt nousemaan mihinkään isompaan rooliin. Alussa hieman uskoa häneen oli, mutta taitaa vaan olla liian pieni miesten peleihin.
Kuka nostetaan tuohon Jalon kenttään Kulmalan paikalle? Lehtinen voisi olla oiva siirto siihen mutta pelaa toistaiseksi Ässissä. Taavitsainen voisi olla myös yksi vaihtoehto mutta on edelleen toipilaana. Lindsten on tosiaan vielä raakile miesten peleihin, joten palaako Lindsten A-Nuorten ryhmään? Kulmalalle kyllä toivoisi jatkoa Tuto:ssa, kyllä täällä kehityy mutta Tepsissä peliaika jäänee vähäiseksi. Pärän paluu olisi toivottavin uutinen. Näyttää nimittäin siltä, että joukkueen henginen selkäranga kaipaa johtajuutta kentälle, nyt sellainen valitettavasti näyttäisi puuttuvan joukkueesta.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tämä tilanne, missä lainapelaajan kohdalle aletaan miettiä korvaajaa tuo esiin sen huonon puolen mitä kaiken maailman yhteistyösopparit tuovat mukanaan. TUTO :n oma taloudellinen tilanne ei tietysti ole mikään herkullinen, mutta kyllä kannattavampaa tai varmempaa olisi omien sopimuspelaajien käyttö. Nyt sitten voisi jossain pelissä kääntää katseet A-junnuihin. Jos muut tässä sarjassa kykenevät niitä käyttämään, niin miksi ei myös TUTO? Tietysti tammikuun ekassa pelissä ei, koska A- junnuilla myös oma peli. Olikohan naapurilta nyös pieni näpäytys tänne, kun meiltä ei apuja heille annettu mutta pohjoisen suuntaan kyllä?
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
TUTO :n oma taloudellinen tilanne ei tietysti ole mikään herkullinen, mutta kyllä kannattavampaa tai varmempaa olisi omien sopimuspelaajien käyttö. Nyt sitten voisi jossain pelissä kääntää katseet A-junnuihin.
Niin tässä sitten kävi kuten Peliitat -pelin jälkeen pelkäsinkin, että TPS hakee Kulmalan pois. Toivottavasti hän tulee vielä takaisin. Lindstenkin kelpasi Tepsiin ilmeisesti siksi, kun joukkueella on nyt kova pula hyökkääjistä.

En mitenkään usko, että A-nuorten Mestis -joukkueessa olisi yhtään pelaajaa, joka mahtuisi aikuisten joukkueeseen. Jos nyt on ihan pakko niin voihan sieltä jonkun ottaa pelaamaan muutamia vaihtoja. Mutta parempi olisi, jos noita vaihtoja pelaisivat esim. Moisio tai Rautajoki. Tuskin A-nuorissa mitään uusia Hakulisia pelaa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
A-junnuja käyttäneitä tällä tasolla ovat mm. KooKoo, Jukurit, Hokki, K-Vantaa. Useimmiten siis kun loukkaantumisia on ollut. TUTO:n A-junnut kilpailevat omassa sarjassaan näitä vastaan ja näistä Jukurit ja K-Vantaa olivat edellä Mestiksen nuorten alkusarjassa. KooKoo jäi taakse. Siis ihan tuon teoreettisen tilanteen vuoksi sieltä voitaisiin jatkossa yksittäisiin peleihin joku ottaa, kun omista sopimuspelaajista ei löydy enää (loukkaantumistilanteet). Nyt tietysti meillä pitäisi omia sopimuspelureita vielä riittää, joten niitä käytettään tietysti loppuun asti.
Tämä yhteistyösopimus piti siis olla sellainen mikä tukee molempia sekä pelaajia. Jos tässä alkaa mennä kuten LeKi:llä ja ei varmuutta ole kuka pelaa täällä ja kuka tuolla toisaalla, niin yhteistyösopimusta ei pitäisi jatkaa enää tulevaisuudessa. Jos katsoo noita "lainoja", mitkä naapurista tänne tulleet ja vertaa niitä pohjoisesta tulleissin, niin tasoeroa ainakin on.
Mieluusti siis aina omilla loppuun asti.
 

Burberry

Jäsen
Nooh, oon jo muutaman vuoden sanonut että Aittolaa ja kumppaneita ei kiinnosta pätkääkään omat juniorit. Liian monta pelimiestä päästetty pois, ja muutamia roikotetaan äijien mukana huonommilla näytöillä. No, enpä ihmettele kun lähtevät...
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Nooh, oon jo muutaman vuoden sanonut että Aittolaa ja kumppaneita ei kiinnosta pätkääkään omat juniorit. Liian monta pelimiestä päästetty pois, ja muutamia roikotetaan äijien mukana huonommilla näytöillä. No, enpä ihmettele kun lähtevät...

Pakko muuten allekirjoittaa. Sitten otetaan isoin odotuksin esim. Paimion Sedinit, muttei tarjota peliaikaa vaan lähetetään Kaarinaan. Atella tosin jossain pelissä näytti olevan ehkä jopa hieman kusi päässä, kun oli veljeksistä ainoa, joka veti edarin kanssa. Tai sitten se oli Aleksi, eihän noiden äitikään varmaan poikia erota. Tämä Atte (tai Aleksi) esiintyi tässä kyseisessä ottelussa muuten kohtuu hyvin, mutta otti turhan jäähyn ja muutenkin fleguili hieman. Fyysiseen peliin ainakin pystyi, mikä on hyvä asia. Varsinkin JOS(!!!) Rautis on ulostettu.

*****

Kuten Rebelsien sivuilla olikin jo ollut keskustelua, niin Lindbärin Tage väänsi pelaaja-arvostelut kiekko.ts:ään ja se on nähtävissä tästä. Mielestäni aivan laadukas arvostelu, muistutti siitä, että kaikki eivät ole pelanneet odotetulla tasolla, tosin olisin itse ehkä antanut keppiä vielä enemmän Laineen Mikon suuntaan. Onneksi Jalo on kuitenkin täällä ja saa nähdä tekeekö Kesän. Teemu Kesä taas ei ole täällä ja se harmittaa, pakisto tarvitsisi ilkeyttä lisää, tällä hetkellä ei oikein kukaan uskalla pelata fyysisesti. Ironisesti Miika Franssila mielestäni näyttää pelaavan eniten fyysisesti, mutta se vaan että häviää nämä kamppailut kovalla prosentilla (mahdollisesti kokonsa vuoksi).

Ihanteellisinta olisi kyllä se, että O-P Heinari, Viirlas ja Franssila ulostettaisiin, tilalle Kai Syväsalmi ja Hidén palaisi saikulta ja olisi hiton hyvä kutospakki. Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan, nostan Elmolle kuitenkin hattua Nico Lehdon heivaamisesta, näytti pelaavan LeKin riveissä paljon paremmin mitä pelasi TuTon riveissä ja tämä on pelaajan kehityksen kannalta hyvä asia. Hyvä juttu siis, että hra Aittola uskalsi niellä kunniansa ja heittää rahakkaan kovan vahvistuksen ulos joukkueesta, koska se oli seuran ja pelaajan kannalta paras ratkaisu.

Anteeksi, karkasi oma päänsisäinen keskustelu hieman kyseistä aiheesta Aittolan aseman ihailuun; mitä palstaveljet, siskot tai mahdolliset hermafrodiitit olette mieltä Tagen pelaaja-arvosteluista / ylipäätänsä tämän kauden pelaajien otteista?
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Taccutucca kirjoitti:
Kuten Rebelsien sivuilla olikin jo ollut keskustelua, niin Lindbärin Tage väänsi pelaaja-arvostelut kiekko.ts:ään ja se on nähtävissä tästä.

Ihan mielenkiintoiset pelaaja-arvostelut. Tiettyä ailahtelua on TuTon otteissa alku kaudella ollut ihan joukkueenakin. Yhdessä pelissä voidaan voittaa sarjakärki, mutta heti seuraavassa sarjajumbo voi nöyryyttää. Hyökkäystehot kokonaisuudessaan ovat sarjan keskikastia, mutta puolus on sitävastoin ollut sarjan kolmanneksi pitävin päästettyjen maalien perusteella. Ylivoimapelissä ollaan kärkeä jäljessä huomattavasti, liekö tosiaan vastustajat scoutanneet kuviot hyvin? AV on ollut aika pitävä, joskin myös jäähyjä on otettu sarjan toiseksi eniten. Veskareista Kähkönen on torjuntatilastoissa aika korkealla, jos huomioidaan TuTon sijoitus keskikastissa.

Pelaajista Pulliainen on ollut mielestäni joukkueen arvokkain pelaaja tällä hetkellä, joskin joissain peleissä hänkin on ollut hieman pimennossa. Pärssinen on myös elintärkeä joukkueelle ja toivottavasti pääsisi pian taas peleihin. Keinänen on nostanut itsensä TuTon Alltime tilastoissa monessa kategoriassa jo aivan kärjen tuntumaan tai kärkeen. Näiden tähtipelaajien jälkeen on kuitenkin vielä pieni kuilu seuraaviin. Jalon tulo hiukan helpotti tilannetta, mutta ei hänkään vielä ole oikein parastaan päässyt näyttämään. Lisää tehoja kaivattaisiin vielä hyökkäykseltä, varsinkin erikoistilanteista. Ehkä myös kenttien roolitukseen pitäisi panostaa enemmän, koska siten saataisiin selvemmin pelaajien vahvuuksia hyödynnettyä ja peliin muutenkin erinlaisia variaatioita. Kaikkien kenttien pelatessa liian samantapaisesti vastustajan on helppo pelata joukkuetta vastaan ja mm. scoutata se. Puolustus on ollut hivenen tasapaksu. Hyviä peruspakkeja tuntuu riittävän, mutta monipuolisuutta ehkä tarvittaisiin lisää. Toivottavasti mm. Vuorisalo pystyy lunastamaan näitä odotuksia ja nousemaan suuriin saappaisiin. Maalivahtipeli on ollut paljon Kähkösen varassa. Meriläinen on kuitenkin viime otteluissa tuntunut jo hivenen parantaneen ja toivottavasti löytää sen tarvittavan vireen kun tarve on suurin.

TuTolla on vielä hyvät ainekset tehdä yllätys keväällä. Taso pitää kuitenkin saada esiin kun sitä tarvitaan.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllähän tuo pelaaja-arvostelut aika hyvin osuu kohdille. Muutaman kohdalla arvosana ja odotukset ja mahdollisuudet osuu ihan nappiin. Vielä jopa tuo 7 joukkueen arvosanaksi osuu kohdalle, kun tilannetta katsoo nyt. Jos nuo pari viimeaikaista tappiota olisi käännetty voitoksi (niin kuin olisi suonnut odottaa), niin arvosana olisi ollut ehkä 7 1/2.
Puolustus pitänyt kohtalaisesti, mutta liikaa siellä vielä on sitä paniikkia ja tappamisen meiningin puutetta. Toisaalta kun kovempaa aletaan ottaa, niin jäähyjä siitä seuraa yleensä. Isokokoiset ja hitaat joutvat rikkomaan. Hitaus tuolla on se yksi ongelma.
Hyökkäsypää revittää kerran ja sen jälkeen taas hiljaista. TUTO.n pieni ikävä heikkous monena vuotena on ollut se viivapelote. Nyt ainoa keino saada tehoja on laittaa mies/miehiä maalin eteen ja toivo että kiekko löytää tiensä malliin tai että siinä olevat pääsevät irtokiekkoja maaliin iskemään.
 

hokihoki

Jäsen
Ihan mielenkiintoiset pelaaja-arvostelut. Tiettyä ailahtelua on TuTon otteissa alku kaudella ollut ihan joukkueenakin. Yhdessä pelissä voidaan voittaa sarjakärki, mutta heti seuraavassa sarjajumbo voi nöyryyttää. Hyökkäystehot kokonaisuudessaan ovat sarjan keskikastia, mutta puolus on sitävastoin ollut sarjan kolmanneksi pitävin päästettyjen maalien perusteella. Ylivoimapelissä ollaan kärkeä jäljessä huomattavasti, liekö tosiaan vastustajat scoutanneet kuviot hyvin? AV on ollut aika pitävä, joskin myös jäähyjä on otettu sarjan toiseksi eniten. Veskareista Kähkönen on torjuntatilastoissa aika korkealla, jos huomioidaan TuTon sijoitus keskikastissa.

Pelaajista Pulliainen on ollut mielestäni joukkueen arvokkain pelaaja tällä hetkellä, joskin joissain peleissä hänkin on ollut hieman pimennossa. Pärssinen on myös elintärkeä joukkueelle ja toivottavasti pääsisi pian taas peleihin. Keinänen on nostanut itsensä TuTon Alltime tilastoissa monessa kategoriassa jo aivan kärjen tuntumaan tai kärkeen. Näiden tähtipelaajien jälkeen on kuitenkin vielä pieni kuilu seuraaviin. Jalon tulo hiukan helpotti tilannetta, mutta ei hänkään vielä ole oikein parastaan päässyt näyttämään. Lisää tehoja kaivattaisiin vielä hyökkäykseltä, varsinkin erikoistilanteista. Ehkä myös kenttien roolitukseen pitäisi panostaa enemmän, koska siten saataisiin selvemmin pelaajien vahvuuksia hyödynnettyä ja peliin muutenkin erinlaisia variaatioita. Kaikkien kenttien pelatessa liian samantapaisesti vastustajan on helppo pelata joukkuetta vastaan ja mm. scoutata se. Puolustus on ollut hivenen tasapaksu. Hyviä peruspakkeja tuntuu riittävän, mutta monipuolisuutta ehkä tarvittaisiin lisää. Toivottavasti mm. Vuorisalo pystyy lunastamaan näitä odotuksia ja nousemaan suuriin saappaisiin. Maalivahtipeli on ollut paljon Kähkösen varassa. Meriläinen on kuitenkin viime otteluissa tuntunut jo hivenen parantaneen ja toivottavasti löytää sen tarvittavan vireen kun tarve on suurin.

TuTolla on vielä hyvät ainekset tehdä yllätys keväällä. Taso pitää kuitenkin saada esiin kun sitä tarvitaan.

Pakiston osalta menee kyllä arvostelut osittain metsään Viirlas 7, tämä luku kuuluisi olla 5 tai enintään 6.
Samalla Tuohilammen jälkeen varmimmin pelannut Linke arvotettu vain 6 ja epävarmaksi.
Virkkin pisteet ainoastaan perusteltu tehopisteillä, ollut pelottavan epävarman etenkin aloitusyötöissä.

Hyökkäyksessä selvästi osuvampaa.
Kyllä Täge voisi hakea vähän paksummat pullonpohjat tai sitten olisi siirtynyt toiseen päähän hallia arvioimaan puolustusta kun ei puolustuksen otannan osalta tuntunut näkevän sinne asti.
 

hokihoki

Jäsen
Bobi is back! Mikko Lehtonen tulee meille lainalle. Lainan pituudesta ei kerrota. Toivotaan että olisi vähän pitempi laina.

Linkki uutiseen: http://tutohockey.fi/fi/uutisarkisto/mikko-lehtonen-palaa-tuton-riveihin

Kyllä tämän kauden perusteella näyttää vahvasti, että Toverit on Tepsukoiden farmi. Lähettävät haluamansa pelaajat hakemaan peliaikaa joka on sitten oman rosteril jannuilta pois. Nämä pätkälainat ovat aina huonoja vaihtoehtoja, ainoastaan pakottavan tarpeen edessä näitä tulisi harrastaa. Pitkät loppukauden kattavat lainat ovat asia erikseen.

Ika ja Elmo ottaa nyt kovaa kakkoseen...taas.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Bobi is back! Mikko Lehtonen tulee meille lainalle. Lainan pituudesta ei kerrota. Toivotaan että olisi vähän pitempi laina.

Linkki uutiseen: http://tutohockey.fi/fi/uutisarkisto/mikko-lehtonen-palaa-tuton-riveihin

Hieno homma! Nyt meillä on ainakin tovin aikaa kaksi puolustajaa isolla P-kirjaimella. Toki molemmat valitettavasti lainoja, joiden päättyminen voi tapahtua koska tahansa. Toivoa sopii, että molemmat lainat jatkuvat pitkälle kevääseen. Sillä jos sekä Vuorisalo että Lehtonen lähtevät äkkiä, niin onhan tuo pakistomme nimilista surullista luettavaa. Virkki on ollut odotuksiin nähden karsea pettymys, Franssilan paikka olisi ihan jossain muualla kuin Mestiksessä, O-P pärjää paremmin hyökkäyspäässä kuin puolustuksessa, Linke täyttää juuri ja juuri kuudennen tai seitsemännen pakin ruudun, Viirlas on ollut Virkin tapaan melkoinen pettymys ja sitä rataa.

Tuohilampi on sentään loukkaantumisen jälkeen osoittanut, että potentiaalia löytyy sittenkin. Myös Karhulla lienee reservissä sellaista mikä ei vielä ole jäällä näkynyt.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Nämä pätkälainat ovat aina huonoja vaihtoehtoja, ainoastaan pakottavan tarpeen edessä näitä tulisi harrastaa. Pitkät loppukauden kattavat lainat ovat asia erikseen.

Mutta entä jos ei vaihtoehtoja ole? Kuten tuossa ylempänä mainitsin, niin eihän meillä oikein oikein ole puolustajia ilman noita lainoja. Kivaahan se olisi jos omista sopimuspelaajista löytyisi vuorisaloja ja lehtosia, mutta kun ei löydy. Valitettavaa mutta totta.
 

hokihoki

Jäsen
Mutta entä jos ei vaihtoehtoja ole? Kuten tuossa ylempänä mainitsin, niin eihän meillä oikein oikein ole puolustajia ilman noita lainoja. Kivaahan se olisi jos omista sopimuspelaajista löytyisi vuorisaloja ja lehtosia, mutta kun ei löydy. Valitettavaa mutta totta.

Tuton pakeista ainoastaan Tuohilampi on lunastanut odotukset, Virkki on ollut muuten todella epävarma paitsi pisteiden valossa, Viirlas on yksi saatanan suuri vitsi, ja O-P ei todellakaan ole mikään pakki. Franssila on enintään Suomisarja kamaa ja Lehto veti totaalisen Vihkoon.
Ainut positiivinen yllättäjä on nimenomaan Linke, joka on ollut pakeista ehkä kaikkei varmin ja kaveri hankittiin tuomaan leveyttä ja nimen omaan 6. - 7. pakiksi. Puolustuksessa ja avauksissa vie nyt mm. Viirlasta 100-0 ja on paineen alla omassa päässä varmempi kuin Virkki. Em. perusteluin Linke on 1 / 2 pakkiparin kamaa Karhun (laina) tai Vuorisalon (laina) parina. 3 (Linke, Virkki, Tuohilampi) omista pakeista pystyy siis tällä hetkellä pelaamaan edes jollain tasolla uskottavasti käripareissa ja loput ovat melkoisia pujottelukeppejä.
Minkä johtopäätöksen tästä voimme tehdä? Ika ja Elmo ovat helisemässä kun pelaajavalinnat menivät pakiston osalta noin 80% metsään. Hyvittavaa että se "extra pakki" onkin nyt varmimpia suorittajia ja uskon että potentiaalia on vielä parempaan.

Eipä hyökkäyskalustonkaan valinta ihan nappiin ole mennyt, ilman Tukea, Keniä ja Pärää oltaisiin sarjan häntäpäässä.

Liigaan ei tämän tasoisilla kapelimestareilla mennä sitten millään ja organisaatiossa olisi tuuletuksen paikka. Ika ja Elmo voisivat katsoa peiliin . Elmo ei ole mikään erityisen hyvä pelaaja skouttauksessa ja Ikan taktisen osaamisen puute alkaa näkymään rajusti.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Lehtosella olisi ollut käyttöä Tepsissäkin, joten en tajua ihan tämän lainapestin arvoa. Ei nämä Tepsin lyhyet ja määräaikaiset lainapelaajat Kupittaalle varmaan aja ihan TuTonkaan etuja, sillä kyllähän nämä liigamiehet hajottavat palettia tovereissakin, näin luulisin. Toki Lehtonen on teille tuttu kaveri, mutta jotenkin musta tuntuu. että Bobby karistelee kauden jälkeen Turun tomut kalosseistaan ja menee breikkaamaan Raumalle tai vastaavaa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lehtonen on tietysti tervetullut, mutta kieltämättä tämä epämääräisyys hieman kyrsii. Vuorisalon lainasta mainittiin, että voisi olla loppukauden laina. Lindstedt (ei kovin hyvä laina) piti olla koko kauden laina. Kulmala kolme peliä. Muutama käväsi. Jotain meni siis joukkueen kasaamisessa ehkä mönkään ja yhteistyösopimuksen myötä TPS tauti saattaa tarttua.
Tavoite sarjan voittamiseksi ei ole mahdoton, mutta vaatii suurta venymistä. Näytön paikkoja on tulossa. Pari seuraavaa voitettava ja sen jälkeen vieraskiertueeltakin pisteitä otettava. Kompurointiin ei oikein ole enää varaa.
 

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lehtonen on tietysti tervetullut, mutta kieltämättä tämä epämääräisyys hieman kyrsii. Vuorisalon lainasta mainittiin, että voisi olla loppukauden laina. Lindstedt (ei kovin hyvä laina) piti olla koko kauden laina. Kulmala kolme peliä. Muutama käväsi. Jotain meni siis joukkueen kasaamisessa ehkä mönkään ja yhteistyösopimuksen myötä TPS tauti saattaa tarttua.

Juurikin näin! Tämä on kyllä mielestäni täysin farmipelleilyä juuri nyt. Miksi ei voida lainan pituudesta kertoa tarkemmin vaan jätetään oikeastaan kaikki kertomatta. Pelaako 1, 2, 3 vai 4 peliä? Vai toistaiseksi? Loppukauden? Vai mitä on sovittu? Vaikka Lehtonen on tervetullut tuohon rosteriin, niin siltikin tämä lähinnä kyrsii ja rajusti!
Nyt ei kyllä yhtään tiedä ketä meillä on joukkueessa pleijareiden koittaessa. Puolet joukkueesta voi vielä vaihtua ja lopulta siellä voi olla a-junnuja osa. Ja vaikka saatais koviakin vahvistuksia, niin jos tulevat joukkueeseen vasta viime tipassa keväällä, niin ei siinä paljoa voi odottaa tuloksia kuitenkaan. Alkaa viimeisetkin toivonrippeet kevään menestykseen olla vähissä jo nyt!
 

Oadie

Jäsen
Tästähän joukkueestahan on tulossa yhtä suuri vitsi kuin "emoseurasta". Ei sillä etteikö Lehtonen olisi hyvä ja varmasti TUTO:n paras puolustaja, mutta hyöty siitä että kaveri käy pari peliä mahdollisesti vetämässä on aivan nolla. Siirtorajalla kun lainaukot lähtee niin joukkuehan on aivan LeKi. Rautajoen ulostamisestakin löytyi nyt uutinen. Onneksi olkoon vaan valmentajatörpöille tästäkin. Kai me joku Lindsten saadaan tuolta Artukaisista takaisin pelaamaan sitä kovaa peliä meille. Vituttaa aivan vitusti, kun ollaan näin farmi ja päävalmentajakin tuntuu olevan tätänykyä täysin munaton äijä.

E. Jaa siellähän TPS:n omat törpöt ovatkin hankkineet meille seuraavan lainapelaajan. Pianhan Ruuttu kurvailee Kupittaalla sehän nyt on aivan selvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös