Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2019–2020

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Everton, 26.04.2019 klo 15.35.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Olisikohan n. 500 000€ noista vanhemmista tappioista kuitattu erilaisilla järjestelyillä? Aavisen aikana talous saatiin lähes tasapainotettua, mutta tappiot ovat nyt jälleen hieman kasvaneet A-nuoriin panostus myös näkynee hieman. Tekemistä riittää TuTolla vieläkin talouden kanssa ja toiminta pitäisi saada käännettyä voitolliseksi, joskin välillä tarvitaan myös kykyä investoida.
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Vähän huolestuttaa, kun yhdelläkään kärkisentterillä ei ole sopimusta Tuton kanssa. Ykkössentteri on ainakin pakko hankkia, jos pleijari paikasta aiotaan taistella. Juho Virtasen menoa voidaan syksy katsella ja tammikuussa tarvittaessa hankkia toinen kärkisentteri.
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO ei taida kovasti tammimarkkinoilla viihtyä, ei ainakaan viimeksi. Jos joukkuetta vahvistetaan vielä valmentajan valinnan jälkeen, niin voi olla että sieltä tulee vielä hyökkäykseen sekä puolustukseen joku. Puolustuksessa nyt 6, joten kyllä sinne joku varmasti vielä pitää tulla. Ja hyökkääjienkään määrä ei neljään kenttään riitä.