Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2019–2020

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Everton, 26.04.2019 klo 15.35.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Olisikohan n. 500 000€ noista vanhemmista tappioista kuitattu erilaisilla järjestelyillä? Aavisen aikana talous saatiin lähes tasapainotettua, mutta tappiot ovat nyt jälleen hieman kasvaneet A-nuoriin panostus myös näkynee hieman. Tekemistä riittää TuTolla vieläkin talouden kanssa ja toiminta pitäisi saada käännettyä voitolliseksi, joskin välillä tarvitaan myös kykyä investoida.
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Vähän huolestuttaa, kun yhdelläkään kärkisentterillä ei ole sopimusta Tuton kanssa. Ykkössentteri on ainakin pakko hankkia, jos pleijari paikasta aiotaan taistella. Juho Virtasen menoa voidaan syksy katsella ja tammikuussa tarvittaessa hankkia toinen kärkisentteri.
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO ei taida kovasti tammimarkkinoilla viihtyä, ei ainakaan viimeksi. Jos joukkuetta vahvistetaan vielä valmentajan valinnan jälkeen, niin voi olla että sieltä tulee vielä hyökkäykseen sekä puolustukseen joku. Puolustuksessa nyt 6, joten kyllä sinne joku varmasti vielä pitää tulla. Ja hyökkääjienkään määrä ei neljään kenttään riitä.
   
 4. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tuli tuossa huomattua, että liigapelejä pelataan jälleen Tallinnassa. Hieman sellainen olo tuli, että miksi ihmeessä TuTokin ei voisi jokusen Mestis tai vaikka harjoituspelin viedä tuonne? Matka tai kustannukset ei pitäisi ainakaan olla iso este.

  TuTon joukkueessa on vahva ja hyvä edustus virolaisilla ja voisi hieman paikallisiakin tällainen peli kiinnostaa. Samalla olisi mahdollisuus haalia uutta.kannatusta myös TuTolle Virosta. Esim Vantaa-TuTo voisi hyvinkin vetää väkeä paikalle.
   
 5. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Tarkoitatko tällä kesken kauden / siirtorajalla tulevia siirtoja? Niitähän TUTO nimittäin perinteisesti on tehnyt aika runsaastikin, sen suuremmin onnistumatta.

  2015-2016: Timi Lahtinen, Teemu Elomo, Niko Tuhkanen, Markus Seikola & Kaapo Kähkönen
  2016-2017: Olli-Pekka Heinimäki, Petteri Nummelin, Markus Nurmi, Kasperi Nuto, Samuli Valvisto & Rasmus Rinne
  2017-2018: Sami Salminen, Niko Ahoniemi & Nico Friman
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Perhana, tähän ikään tullessa alkaa muisti näköjään olla rajoittunut vain lähimuustiin. Muistelin, että pari kautta jo oltaisiin menty kevät ilman vahvistuksia.
   
 7. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Mikä tämä yhteistyökuviosysteemi Tapparan kanssa?! Onko nyt aprillipäivä
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  En tiedä. Toivoisin, että olisi. Tutosta tuli sitten puhdas farmi. Ensimmäisenä Tapparan testissä ovat Rouhiainen ja Juho Mäkelä.
   
 9. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  ”Puhdas farmi” tarkoittaa sitä, että ”isäntäjoukkue” määrittelee, kuka farmissa milloinkin pelaa. Jos luit tuota uutista ollenkaan, niin tässä on lähtökohtana sellainen tilanne, että ennen sarjan alkua tiedetään ne pelaajat, jotka kaiken mennessä hyvin, pelaavat TUTOssa vielä pleijareissakin.

  Ja kun mainitsit Mäkelän ja Rouhiaisen, niin tuliko sellainen mieleen, että jos saavat Tapparaan sopimuksen, ja silti pelaisivat tulevan kauden TUTOssa, niin TUTO säästää palkkakuluissa, kun Tappara maksaa ko pelaajien liksat.


  Ihan yleisesti kaikille TUTO-henkisille kirjoittajille: milloin TUTO on julkaissut jotain sellaista josta täällä ei ole saatu kitinää aikaiseksi? Tuntuu, että ihan sama vaikka ilmoittaisivat noususta NHL:ään, niin joku vetää siitäkin herneet nenäänsä.
   
 10. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Totta kai Tappara määrittää pelaajat jotka Tutossa pelaavat.

  Lainaus:
  Kuulostaa puhtaalta farmilta. Tappara määrittää missä Tuton omatkin sopimuspelaajat pelaa ensi kaudella. Mestiksen uusi LeKi löytyy Turusta. Wuhuu!
   
  J_L_ tykkää tästä.
 11. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Missäs se Liigaprojekti 2020 hiihtelee?

  Laatu Liigajengin ja laatu Mestisjengin yhteistyö kuulostaa äkkiseltään fiksulta, olkoonkin että.jälkimmäinen on ainakin pintapuolisesti halunnut näyttäytyä itsenäisenä vastavoimana Liigan suuntaan.

  Olis mielenkiintosta, jos tää oliskin alustus Liiganousulle 5 vuoden sisään. Talouden että urheilullisuuden kannalta. Tai sitten tunnustettu realiteetit, otettu se paikka Liigan alla ja Tappara on kaikin puolin mainio yhteistyöseura tässä yhtälössä.
   
 12. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Niin, siis uutisessahan kerrotaan, että jos lainapelaajia tulee jostain muualta, niin niissä pyritään vain koko kauden lainasopimuksiin. Toisin sanoen, Tapparasta voi kuitenkin tulla myös lyhytaikaisia lainoja.

  Lainaus:
  Timo Pärssisen sopimus kesällä 2014? Vastakysymyksenä voisi kysyä, milloin TUTO on viimeksi voittanut sarjan mestaruuden. Luulen, että se on uutinen, jota kaikki TUTO-henkiset kirjoittajat odottavat, ja jolle tulisi varaukseton hyväksyntä. Näistä muista uutisista tai yhteistyökuvioista on yleensä ilmat tyhjentynyt jo hyvän matkaa ennen kauden päättymistä. Toki kuohuvat on silti jo meilläkin jäissä vuoden 2020 liiganousua varten.
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ei se ole niin kamalaa. Taitaa olla samanlaista yhteistyötä, kuin Jokipojat teki viime kaudella HIFK:n kanssa. 4 ukkoa pelasi koko kauden lainalla, joskin maalivahti Halonen ja hyökkääjä Hämäläinen kävivät vetämässä pari liigapeliä kesken kauden. 4 pysyvän pelaajan lisäksi pari HIFK:n pakkia kävi Joensuussa pelaamassa loppukaudesta muutamia otteluita.

  Tämä yhteistyö jakoi Jokipo-faneja. Toiset huutelivat farmi-sanaa tämän tästä, osa puolestaan ymmärsi, että nyky-Mestiksessä pitää keksiä luovia ratkaisuja, jos meinaa ylipäätään selvitä ja saada pelaajia.

  Tälle kaudelle on puhuttu, että HIFK:sta tulisi vaan pari pelaajaa Jokipoikiin.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Lähtikö Jokipojista omia sopimuspelaajia montakin Hifkiin näytille kauden aikana?
   
 15. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Ei käynnyt ketään ainakaan pelaamassa. Jossain vaiheessa puhuttiin, että jotkut nuoret pääsisivät joulutauolla HIFK:n treeneihin, mutta tästä en ole varma kävikö siellä oikeasti ketään.
   
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Unelmia pitää olla, mutta samalla on syytä pitää myös joku jalka maassakin kiinni. Tällä hetkellä TuTon hyppäys Liigaan tuntuu olevan vielä kauhean kaukana unelmissa. Realistista onkin tunnustaa nykyinen tilanne ja se, että myös TuTo tarvitsee yhteistyökumppaneita eri suuntiin. Hyvien kumppaneiden kautta voi olla mahdollista nousta kokoaan merkittävämmäksi toimijaksi ja samalla kehittää omaa toimintaansa uusille tasoille.

  Paljon on tullut farmi kritiikkiä TuTolle aina ja täytyy myöntää, että siinä on hyvätkin puolensa. Osin tällaisen kritiikin ansiosta pelisääntöjä joudutaan varmasti tarkastelemaan myös TuTolle sopivaksi, sekä koko kuvion pitäisi toimia kaikkiin suuntiin varsinkin pelaajien kannalta.

  Äkkiseltään Tappara yhteistyö vaikuttaa ainakin itsestä isolta mahdollisuudelta. TuTo on ollut paljon ison naapurin varjossa ja ehkä muutenkin on hyvä saada toimintaan enemmän uutta alueen ulkopuolista näkemystä. Mahdollisuuksia on rakentaa kuitenkin yhteistyötä myös muihin suuntiin, joten ei tässä kukaan nyt yhden kortin varassa ole.
   
 17. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Antti Virtasesta tulossa ilmeisesti TuTon uusi valmentaja:
  Uutta: TUTO valitsi yllätyspäävalmentajan – Entinen Liiga-tähti Antti Virtanen siirtyy JYPistä Mestiksen suurseuran ruoriin

  TuTo taustalle ilmeisesti annettu iso painoarvo, jos Suikkanenkin on ollut vaihtoehtona.

  Virtasen kokemus valmentamisesta on ainoa iso kysymysmerkki, mutta muuten tuntuu hyvältä valinnalta. Toivottavasti hänen kauttaan peliin saataisiin lisää sitä taitokiekkoa ja virtuoosimaisuutta, mistä hän itsekin pelaajana tuli tunnetuksi.
   
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pelaajana hyvä tyyppi ja käsittääkseni myös varsin pidetty. Valmentajana kyllä täysi noviisi, joten väkisinkin arvoitus. Tosin: hyppäsihän Ville Nieminenkin jokunen vuosi sitten suoraan KeuPan päävalmentajaksi ja kausi taisi mennä ihan hyvin (runkosarjassa 5. sija ja pronssia).
   
 19. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Jos tämä pitää paikkansa ja valinnoissa ohitettiin muun muassa Kai Suikkanen niin täytyy kyllä ihmetellä. Vaikka eiköhän Kaitsun palkkapyyntökin ole TUTO:n kukkarolle vähän liikaa.

  Virtasen kokemattomuus valmentajana hieman arvelluttaa ja ainakin naapuriin kurkkaamalla tuo "pelkän" seurataustan perusteella valitsemisessa on harvoin onnistuttu. Mutta ehkäpä Antti on synnynnäinen valmentaja ja tuo TUTO:n peliin niitä elementtejä mitä häneltä nähtiin aikanaan kentälläkin. Tosin kaikista ei Antti Virtasia tule vaikka kuka ja kuinka valmentaisi..
   
 20. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTon sivuilla nyt myös uutinen valmentajasta. Ilmeisesti myös Miikka Laaksonen liittyy edustuksen valmennukseen enemmän mukaan A-nuorista, mutta myös vahvistuksia haetaan.
  Kaupungin värikkäintä lätkää - TUTO Hockey

  32 vuotiaalla Miikka Laaksosella on n. 5 kautta valmentajan kokemusta takana, joka on pääosin nuorten valmentamisesta tullutta. Edellinen kausi hänellä päävalmentaja Suomisarjan HCIK:ssa. 42 vuotiaan Antti Virtasen meriitit pelaajana ovat kovat, mutta valmentajana vasta 1 kausi takana.

  Intoa tällaisella valmentaja kaksikolla pitäisi ainakin riittää. Nyt heillä olisi mahdollisuus tuoda omat näkemyksensä valmentamiseen ja osoittaa kykynsä. Pelaajien luottamuksen rakentaminen kaikkeen tekemiseen ja joukkuehengen saaminen hyväksi ovat tuoreelle valmennukselle ne ensimmäiset haasteet.
   
 21. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kokeillaanpa ketjulottoa taas:

  Ahoniemi-XXX-Siiki (monipuolinen kärkiketju, johon voi aina luottaa)
  Levo-J.Karlsson (rutinoitunut pakkipari jolla eväät monipuoliseen peliin)

  Elo-Virtanen-Forsblom (yllättävä ketju, missä peliä voidaan rakennella monin tavoin)
  Mäntylä-Rouhiainen (isoa tukea hyökkäykselle, toimivalla varmistuksella)

  Löyttymäki-Mäkelä-A.Karlsson (kulmapelien kautta peliä molemmissä päissä dominoiva kenttä)
  Salmela-Lehti (jämäkkä, mutta myös tasapainoinen pakkipari)

  Viitanen-Kallio-Nieminen (rouhii vastustajat tieltään)
  +Saaristo

  Mölder
  Urpolahti
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ei paniikkia, mutta elokuu lähestyy. Hyökkäys puolelle ehkä tarvitaan joku tai joitakin. Puolustus ok, mutta laajuus ei ehkä riittävä. Maalivaahteja kolme, joten se on lukittu. Kaikki enemmän tai vähemmän A-nuorten puolelta. Lonkilalla hieman kokemusta. No aiemmin Pohjanoksa tuli myös sieltä, joten kuka tietää miten pärjäävät.
  Virtanen valmentajana ja Kaarinasta Miika. Kolmannesta on huhuttu. Voiko kokemattomuus vaikuttaa pelaajahankintoihin ? Ja miten tuo Tapparan soppari vaikuttaa
  Huhujen mukaan allekirjoitusta vaille oli joitakin sopimuksia ja pari sopimuspelaajaa taisti olla Tapparan puolella. Jäävätkö he sinne vai siirtyvätkö jossakin vaiheessa ? Hieman ollaa siis epätietoisia vielä.
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kyllä hyökkäys kaipaisi vielä selvää kärkisentteriä, joka pystyisi laittamaan kiekkoja vauhtiin mm. Ahoniemelle tai löytämään lättysyötöllä esim. Siikin maalipaikasta. Tryoutillakin on vielä porukkaa ja jos sieltä ei useita hyökkääjiä löydy, niin tarvitaan varmasti vieläkin enemmän täydennystä. Pakistokin on aika kapea vielä. Veskariosasto on laaja, mutta kokematon. Lienee syytä olla kärsivällinen maalivahtien kanssa ja antaa heille näyttöpaikkoja ja jaksaa odottaa edistysaskelia. Mielenkiintoista nähdä myös miten Tappara yhteistyö starttaa. Jokunen aiemmilta TuTo kausilta tuttu peluri löytyy myös Tapparan rosterista. Lisäksi aika monta nuorta kiinnostavaa pelaajaa sielläkin janoaa varmasti peliaikaa.

  Suomen Cup pelit alkavat ilmeisesti myös jo reilun kuukauden päästä ensimmäisillä kierroksilla. Puolivälierät ja välierät ilmeisesti pelataan paras kahdesta järjestelmällä ja finaali on ilmeisesti Hartwall areenalla 8.11.2019. Onkohan edustuksen harjoituspeleistä olemassa jo jotain ohjelmaa?
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Edustuksen harkkapelit Mestiksen sivujen mukaan:
  16.8 TUTO -KOOVEE
  23.8 K-Vantaa - TUTO
  20.9 TUTO- K-Vantaa.

  Tuossa jokainen maalivaahti saisi yhden ottelun alleen.
   
 25. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Mikäli viimeisimpään Jäkikseen luottaminen, KooVee-ottelu pelataan Forssassa ja kaksi Suomen Cupin ottelua ajoittuu 4.-7.9. Jälkimmäinen K-Vantaa matsi peruuntuu, "jos ko. seura pelaa samaan aikaan Suomen Cupin otteluita"