Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Voittohan sieltä kaiverettiin, mutta ihan turhaa ja virheellisesti annettiin pelin mennä tiukaksi. Laine 3 maalia on hyvä uutinen. Jospa se siitä lähtisi. Myös Kallio esiintyi hyvin. Huomenna vastassa kotikaukalossa sitten hyvin viimepeleissä pärjännyt Hokki.
Heitä ei pidä aliarvioida.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Rouhiainenkin tänään Tuton kokoonpanossa. Tänään saattaa olla Tutolla Mestiksen ajan kiekollisesti taitavin puolustuskuusikko koskaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oiskohan Valtolalla pidempi visiitti edessä Tutossa? Numero ja nimi selässä tänään. Kookoohan juuro satsasi uuteen puolustajaan. Mitä ajatuksia @Everton on asiasta?
En tiedä onko Valtola virtsannut jonkun corn flakeseihin vai mistä on kyse, mutta vahvasti näyttää siltä, että miehelle ei ole KooKoossa tarjolla yhtään minkäänlaista roolia. Joku peli tässä jo olikin, missä mentiin mieluummin kuudella pakilla kuin että oltaisiin otettu Valtola mukaan.

Sulakin lisäksi pakistoon on tullut uutena mukaan myös Laavainen koko kauden kestävällä lainapestillä ja vielä ennen joulua pitäisi tulla täydennystä sairastuvaltakin. Sen jälkeen nykypakistostakin jää poppariosastolle ilman Valtolaakin pari pakkia.

Ihan varmasti on siis Valtola tarjolla kelle tahansa halukkaalle, tosin olettaisin että KooKoo toivoisi joko että mies purkaa sopimuksensa oma-aloitteisesti tai sitten että uusi seura on valmis ottamaan palkanmaksun hoidettavakseen.

Ihme juttu kyllä kaikin puolin tuo Valtolan kohtalo. Ei missään nimessä ole vielä valmis liigapelaaja, mutta erittäin mielenkiintoinen ja kehityskelpoinen kaveri. Ahokkaan sapluunaan ei nyt vaan vissiin sopinut, kun ei päässyt edes kokeilemaan. Voisi olla ihan jees, jos pelaisi nyt vahvan loppukauden TuTossa ja pääsisi sitten ensi vuonna yrittämään taas uudestaan liigaa jossain muualla.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Kiitos @Everton kattavasta vastauksesta. Mielenkiintoinen juttu kyllä. Mestiksessä hän on aivan ylivoimainen viivalla pelatessa. Luulisi, että samoilla avuilla olisi Liigassakin roolia tarjolla. Valtola on jopa parempi pelaaja nyt, kuin lähtiessään Mestiksestä murskaten piste-ennätykset. Kaikesta näkyy hänen nauttivan pelaamisesta Tutossa. Pelkästään tämä mies riittää syyksi lähteä Kupittaalle katsomaan kiekkoa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTo vyöryi eilen Hokin ylitse ja eipä ole aikoihin nähty näin vahvaa kotipeliä TuTolta. 8-2 loppuluvut jopa mairittelevat Hokkia, koska niin paljon paikkoja ja pelin hallintaa oli kotijoukkueella. Ensimmäisen erän vieraat sinnittelivät vielä hyvin mukana, mutta toisen erän ensimmäiseen 7 minuuttiin TuTo paukutti 3 maalia, mistä Hokki ei enää noussut. TuTo onnistui saamaan niin pitkiä pyörityksiä vastustajan päätyyn, että vierailla vaihdot venyivät huomattavan paljon ylipitkiksi. Toisessa erässä osa Hokin pelaajista jo hieman nojaili mailoihin pelikatkojen välissä, kun ei vain päässyt pitkäksi mennen purun jälkeen vaihtoon. Kolmannessa erässä pelin tempo laski selvasti kotijoukkueen päästyä 6-2 johtoon. Tästä huolimatta TuTon ote pelistä vain vahvistui. Hokilta loppui peli-ilo ja viimeinen kymppi oli vieraille todella raskas niin fyysisesti kuin henkisesti.

TuTon pakisto oli eilen kyllä loistava. Hyökkääjille saatiin tukea ja pelinavaukset toimivat hyvin. Omassa päässä vastustaja ei montaa paikkaa saanut, mutta toki ne pari paikkaa onnistui käyttämään hyväkseen. Kalle Valtolan hyökkäyspään viivalla pelaaminen on hienoa seuirattavaa. 2-1 maalissa Valtola sai jotenkin vastustajan kärkipelaajan vipuun ja samalla veskarin odottamaan pelin levitystä. Hieman odottamatta Valtola laukoi, mikä yllätti selvästi kokeneen Teemu Seppäsen Hokki maalissa. TuTon hyökkääjistä Eric Embrich keräsi peräti 5 syöttöpistettä pelistä ja nousi syöttöpörsissä sarjan TOP-3 pelaajien joukkoon. Laitureista V-J Koivula osui kahdesti ja hänellä on kyllä sitä maalintekijän vaistoa. Maalin makuun pääsivät myös Oskari Siiki ja Mikkö Laine. Laineen maali oli varsin näyttävä kuti suoraan luistelusta hieman kauempaa, mutta painui vastustamattomasti ohi veskarin. Vastaavia maaleja on tullut vuosien varrella nähtyä Laineelta useita ja jos sihti on kohdillaan, niin näissä tilanteissa hän on yleensä todella vaarallinen jopa siniviivan tuntumasta. TuTo maalissa Lonkila pääsi aika vähällä ja ihan OK peli häneltä.

TuTo on nyt 4 pelin voittoputkessa ja näistä peleistä on napattu täydet pisteet. Vieraistakin saatiin 3 peräkkäistä voittoa, mikä on aika harvinaista. Seuraavaksi vastaan kotona Peliitat, joilla on viimeisestä 7 ottelusta tilillään vain 2 pistettä ja 1 jatkoaikavoitto. Edellisessä kohtaamisessa TuTo murjoi Peliittoja 2-10, joten aika mielenkiintoiset lähtökohdat ovat ensi keskiviikon peliin.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jälleen uusi tuttavuus TuTo paidassa. Konkari Kalle Kaijomaa omaa lähemmäs 500:n runkosarjapelin kokemuksen Liigasta ja pelejä on takana muidenkin maiden pääsarjoista. Kyseessä taitaa olla myös TuTon valmentaja Antti Virtasen vanha pelikaveri eli hänellä lienee aika hyvä käsitys pelaajasta.

Kaijomaalla on takana loukkaantuminen ja pitkä pelaamattomuus, mutta ilmeisesti kuitenkin jo kohtuullisessa kunnossa. Huomisessa TuTo-Peliitat pelissä olisi tarkoitus olla ilmeisesti jo debyytti. Kaijomaan vahvuudet lienevät tasaisen varmassa puolustuspelissä, mutta omaa eväitä myös hyökkäysten tukemiseen. Liigassa useita tasaisen hyviä kausia takana, mutta edellisillä DEL liigan kausilla kerännyt aika kehnoja +/- tilastoja. Olisiko joutunut pelaamaan hieman "väärässä" roolissa ja ottamaan liikaa hyökkäävän pakin roolia? Tosin ei tuo DEL joukkue Schwenninger Wild Wings ole myöskään ihan sarjansa kärkikastiin kuulunut viime kausilla, mikä varmaan selittää osan tilastoista.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Nyt kun taas uusi pelaaja hetkellisesti otettu mukaan, niin Rouhiainen ja Valtola varmaan omien seurojen mukana tai poppareilla.
Tänään voisi kuvitella varmaa voittoa, mutta vaaraa siinä on. Hyvin on nyt tehoja löytynyt nyt muutamilta, jotka aiemmin eivät oikein omalla tasolla olleet. Lonkila on myös nyt pelannut useamman pelin. Saa nähdä jatkaako tänään vai antaako valmennus tässä Mölderille paikan näyttää osaamistaan.
Peliitat tarvitsevat hiljalleen pisteitä ja onnistumisia. Joten peliin pitää TuTo:n valmistautua hyvin.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kokkoonpanoissa näyttää Valtola olevan mukana ja Lonkila maalissa. Muutenkin täytyy sanoa, että hyvältä tuo näyttää.
Valmennus antaa nyt Lonkilalle pelejä. Mölder ei siis päässyt kokeilemaan. Virtanen taisi jossain sanoa, että hieman ollaan tavoitteesta perässä, joten riskejä ei taideta ottaa.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei antanut Peliitat helppoja pinnoja TuTolle ja jotenkin tuntui, että kotijoukkue ei saanut peliin sitä viimeistä vaihdetta kunnolla päälle. Maalin edustallekin mentiin jotenkin puolivaloilla ja ribareille ei kunnolla päästy. Vaikeuksista huolimatta TuTon voittoputki kasvoi taas yhdellä pelillä. Viidestä viime pelistä on nyt kasassa täydet pinnat, mikä on nostanut "osakkeita" sarjassa mukavasti.

TuTolla oli ensimmäisessä erässä enemmän hyviä maalipaikkoja, joita ei kuitenkaan onnistuttu hyödyntämään. Toisessa erässä Peliitoilla oli puolestaan selvä etsikko aikansa, missä vieraat olisivat ehkä voineet kääntää pelin. Laukaisukartasta voi huomata, että Peliitoilla oli toisessa erässä erittäin paljon hyviltä sektoreilta saatuja kuteja, mutta Lonkila ja TuTon puolustus kestivät tämän vaiheen. TuTo onnistui myös iskemään pelin tasoihin ylivoimapelin aikana toisessa erässä, mikä oli varmasti yksi pelin käännekohdista. Viimeisessä erässä saatiin sitten oma buusti päälle, minkä aikana voittomaali lopulta onnistuttiin tekemään. Lopussa vieraat saivat vielä loppukirin päälle, mutta se jäi pyöritykseksi ilman tulosta.

TuTon parhaimmistoon kuului ehdottomasti Mikko Laine, jolta ei energia pelissä loppunut. Laine oli suorastaan jatkuva riesa vastustajalle kärkikarvaajana ja uhka laukauksensa kanssa. Itseasiassa TuTon karvaus tuotti välillä vieraille muutenkin ongelmia, kun hitaat lähdöt jäivät omiin pyörimään. Kiekonriistojen hyödyntämisessä olisi kuitenkin TuTollakin vielä paljon petrattavaa. Puolustajista Kalle Kaijomaa pelasi ihan hyvän "debyytti" pelin ja rutiini kyllä näkyi pelissä, vaikka ei ole pelannut pitkään aikaan. TuTo maalissa Lonkila teki ne muutamat tärkeät torjunnut, mitkä olivat yksi voiton avain.

Seuraavaksi Jokipojat saapuu Kupittaalle vieraaksi. Jokipojilla on tällä hetkellä myös 4 pelin puhdas voittoputki alla, joten lienee hyvä vastus jälleen TuTolle tarjolla ja saapa nähdä miten putkille käy.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
KooVee nipisti eilen voiton Jokipojista, joten ei ihan toteutunut kahden pitkässä voittoputkessa olevan joukkueen kohtaaminen. Kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta kuitenkin tänään Kupittaalla iskee yhteen ja eipä Jokipoikia vielä tämän kauden runkosarjassa ole TuTon kotikentällä nähty. Edellisessä kohtaamisessa TuTo oli niukasti parempi ja tuskin tänäänkään kumpikaan joukkue helpolla pääsee.

Jokipoikien ykköskenttä vaikuttaa aika vaaralliselta. Kentästä löytyy hyvin tehoja, mutta se tuntuu osaavan myös puolustaa hyvin. Tasakentällisin tällaiset ketjut kääntävät pelejä. Ykköstykkinä häärii Jokipojilla Jaakko Kuusisto, joka taitaa olla varsinainen "vilunsoittaja". Pakistosta löytyy yksi sarjan tämän hetken tehopakeista, kun Lassi Raitanen vaikuttaa päässeen pelissä ihan uudelle tasolle edellisiin kausiin nähden. Joitain loukkaantumisiakin taitaa olla ja mm. TuTo-A:sta tuttu Jussi Tammela taitaa edelleen olla poissa kuvioista.

TuTo näyttäisi hieman rukanneen muutamaa ketjua erilaisten pelaajien poissaolojen takia uusiksi. Onneksi kuitenkin laadukkaita pelaajia riittä ringissä ja ihan hyviltä TuTon ketjut tänäänkin näyttävät. Kallet Valtola ja Kaijomaa ovat myös mukana TuTon takalinjoilla ja hyvältä pakistokin näyttää. TuTo maalissa jatkanee Samu Lonkila, jonka pelien voittoprosentti on noussut viimeisen voittoputken aikana huomattavasti. Lonkilan pelatessa TuTo on voittanut nyt ~68% varmuudella pelejä, mikä on paljon.

Tappara vetänyt jostain herneet, kun Vanhatalo ja Wehmas lähtivät niiden mukaan, mutta kokoonpanoon ei ole siellä asiaa?
Tiedä sitten mitä "hernekeittoa" on aina syöty, mutta pelaajat taitavat olla tänään Tappara A:n mukana. Ilmeisesti paikallispeliä Ilves-A:ta vastaan ei haluta hävitä, vaikka tilanne A-nuorten Liigan alkusarjan osalta on aika selvä. Tappara-A on menossa ylempään jatkosarjaan ja Ilves-A taitaa tulla TuTo-A:n seuraksi alempaan jatkosarjaan. Tiukkaa vääntöä näyttää olevan Tampereen paikallispelissäkin ja tällä hetkellä tilanne on 3-3. Vanhatalo taisi tehdä pelissä jo yhden maalin, minkä Wehmas syötti.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jokipojat upotti TuTon tänään syvälle "Aurajokeen" ja katkaisi kotijoukkueen voittoputken olemalla kliinisen tehokas. TuTolla oli myös paikkansa, mutta viimeistely oli aika kehnoa ja jollain tapaa syöttöpelikin tökki. Vieraat löysivät yllättävän paljon aukkoja kotijoukkueen puolustuksesta ja pääsivät viimeistelemään usein hyvistä paikoista kevyellä häirinnällä. Tekisi mieli sanoa, että TuTo ei ollut vieraiden asenteen tasolla maalinedustalla pelaamisessa. Puolustuspäässä vastustajia pidettin kevyissä pihdeissä ja hyökkäyspäässä ei päästy kunnolla kakkoskiekoille, eikä oikein haluttu maksaa hintaa maalinedustalle menemisestä.

TuTon pakistossa konkari Kalle Kaijomaalla oli todella vaikea peli. Tehotilasto meni selvästi pakkaselle -4 ja olisiko yksi vieraiden maaleistakin kimmonnut hänen kauttaan omaan maaliin? Kotijoukkeen maalissa aloittanut Samu Lonkila pommitettiin vaihtoon pelin puolivälin tienoilla, eikä hänelläkään ollut paras iltansa. Maalille tullut Conrad Mölder pelasi tämän jälkeen ihan hyvin TuTo maalissa, mutta se jäi kokonaisuudessa kuriositeetiksi. Jokipoikien parhaimmistoa oli Matias Varttinen tehoilla 1+3 ja kultakypärä Jaakko Kuusistokin iski vieraille pari maalia. Kasperi Kotkaniemi pelasi Jokipoikien maalissa loistavasti ja oli vieraiden voiton vahva tukipilari.

TuTon kannalta ainoita positiivisia asioita pelissä oli, että valmentaja Antti Virtanen sai hyvää materiaalia joukkueen ja pelaajien kehittämistä varten. Seuraava TuTon kotipeli onkin TuTo ry:n 90 vuotisjuhlaottelu, jossa vastaan asettuu hallitseva mestari Ketterä. Pelissä jäädytetään myös mittavan uran TuTossa tehneen Jouni Tuomisen pelinumero. Tuominen kuului niihin harvoihin pelaajiin, jotka aikanaan jatkoivat TuTossa vielä Liigasta tippumisen jälkeenkin ja hän on antanut panoksensa myös TuTon juniorityön hyväksi.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jäi tuo peli näkemättä eikä siitä ollut kuin ottelukooste nähtävissä. Edessä on taas tauko, kun seuraava peli vasta perjantaina. Sekin jää minulta jälkikatseluksi, kun A-nuoret ovat täällä pelaamassa.
Ottelukoosteessa näytti vastustajan maalivaahdilla olleen parempi päivä. En minä Lonkilaakaan voi maaleista syyttää. Niin moni niistä oli ohjauksia tai vaan vaikeita torjuttavia. TuTo ei päässyt oikein kakkoskiekkoihin hyökkäyspäässä. Toisaalta ne olivat niin lähellä maalivaahtia, että niistä hyötyminen olisi edellyttänyt maalivaahdin huonompaa päivää ja vastustajan puolustuksen nukahdusta. Jokipojat on vaikea vastustaja. On ollut aiemminkin. Nyt kun toinen vielä onnistui lähes kaikessa, niin helppoa ei ollut.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jaahas. Lonkila myös sairaslistalla. Nyt sitten Mölder saa näytönpaikan. Toivotaan että vastaa huutoon, koska vastassa on kuitenkin ennakkoon vahva joukkue. Toivotaan, että valmennus myös hieman huomioi tätä ja painottaa sitä puolustuspelaamista.
Virheitä tuskin saadaan anteeksi ja vastustaja rokottaa niistä. Myös jäähypenkkiä pitäisi vältellä. Jotenkin AV-pelikin vaihtelee peli peliltä. Itse koetan pitää tämän pelin pimennossa ja katso sen jälkikäteen, kun A-nuoret ovat täällä Kuopiossa pelaamassa.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
No juhlaottelluun haettu Pohjanoksa mukaan sitten. Taitaa pieni pelko olla ja kaikki aseet käyttöön. Vielä kun se viimeistely taas terävöityisi eikä lauottaisi suoraan syliin. Virheisiin ei ole myöskään varaa ja viimeksi Ketterä taisi olla YV pelissä tehokas.
Mutta mikään ei ole esteenä voitollekaan.

Harmi, että paikanpäälle en nyt pääse.
 
Sini-puna-valkoinen Savo
Harmi, ettei Levo pääse juhlimaan. Toisi peliin miehekästä tunnetta. Viisi peliä huilaa Keskilohkon pään kestävyyden kokeilusta.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Harmi, ettei Levo pääse juhlimaan. Toisi peliin miehekästä tunnetta. Viisi peliä huilaa Keskilohkon pään kestävyyden kokeilusta.
Kai sitä voi muiden kannattajien tapaan katsomossakin juhlia. Ansaitusti. Vähän kyllä ihmetyttää, ettei isiguzo saanut teloitustaklauksesta pelikieltoa. Varsinkin jos Valtola tuon johdosta loukkaantui.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Vähän kyllä ihmetyttää, ettei isiguzo saanut teloitustaklauksesta pelikieltoa. Varsinkin jos Valtola tuon johdosta loukkaantui.
Niinpä, vaikka tuota odottaa osasinkin. Heti pelin jälkeen aprikoin pienessä mielessäni, että Levo tulee saamaan uusijalisineen tuon viisi peliä, ja että Isizugo tulee saamaan joko yhden tai sitten ei yhtään.

Levohan sitten sai sen viisi matsia, ja se on nähdäkseni ihan OK, joskin itse olisin antanut vielä pari peliä kylkeen, jos mulla päätösvaltaa olisi. Isizugon osaltakin ennakointini osui lapaan, mutta pakko sanoa, että valitettavasti. On todella onnetonta, että tuollainen jätetään noteeraamatta ilman jälkiseurauksia. Sillä temppunahan tuo on aivan helvetin vaarallinen. Tapauksen innoittamana katsoin surullisenkuuluisan Matti Veivon tapauksen, joka kolarina oli melko lailla samanlainen. Hiukan oli osuma lähempänä laitaa, mutta aivan tasan yhtä holtittomasti lensi seinään Valtolakin.

En ole kurinpitoa niin tarkkaan seurannut, että osaisin linjasta tai linjattomuudesta sanoa, mutta ihan jos näin puhtaalta pöydältä ilman Mestiksen kurinpitohistoriaa saisin päättää, niin 4-5 peliä tuollaisista junttaisin. Ja pahan loukkaantumisen tapahtuessa vieläkin enemmän, joskin mielestäni rangaistukset pitäisi aina ensisijaisesti mitoittaa teon mukaan, ei seurauksen.

Veivo sanoi aikanaan, että ”Kupiainen istui 2min, minä istun koko loppuelämäni”. No, ihan hyvin nyt voisi olla tilanne, että Isizugo istui 2+10, Valtola loppuelämän. Toki noin traagiseen lopputulokseen vaaditaan huonoa tsägää oikein isolla kauhalla, mutta kun se perkeleen huono tuuri vaan aina joskus osuu itse kullekin. Ja jos kurinpidossa puhallellaan muniin jatkossakin, niin uusi tapaus Veivo on uutisissa ennemmin tai myöhemmin. Todennäköisesti sitä myöhemmin mitä tiukemman tyylin kurinpito ottaa.

Mutta, hieno tapahtuma tänään. Tyylikäs alkuseremonia, vauhdikas peli ja kotiin jäi vielä pointsitkin. Peukkua seuralle järjestelyistä, joukkueelle hyvästä rypistyksestä ja meille kaikille jotka olimme paikalla.

Ja olipas muuten hienoa nähdä Pohjanoksa pitkästä aikaa meidän maalilla. Ihan sama vanha hyvä Julle siellä torjui, se sama joka Kupittaalta naapuriin siirtyi.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Varsin mukavat kekkerit TuTo tänään Kupittaalla vietti. TuTo ry:llä on syytä juhlia monien eri urheilulajien puolesta. 90 vuodessa on tehty valtava määrä työtä urheilun hyväksi. Tämän työn arvoa on vaikea edes käsittää. Varsinkin nykyään liian moni nuori ja vanhempikin liikkuu aivan liian vähän, mistä voi seurata tulevaisuudessa valtava hintalappu. Esimerkillä on myös vaikutusta ja Jouni Tuomisenkin työ kentällä ja sen ulkopuolellakin sai nyt pienen, mutta täysin ansaitun palkinnon. Tuukka Pulliaisen, Ted Donaton ja muiden takavuosien TuTo tähtien muistaminen lämmitti myös mieltä.

Ensimmäisessä erässä TuTo nähtiin retropaidoissa, mikä toi mieleen paljon hyviä muistoja. TuTo-Ketterä pelin alku oli kuitenkin muuten aika tunnustelevaa ja hakevaa, eikä pelin alkussa tilanteilla juhlittu. Kerran taisi TuTo kolauttaa tolppaa ensimmäisessä erässä, mutta maalipaikat olivat vähissä molemmissa päissä. Toisessa erässä Ketterä painoi kaasua ja iski alle neljään minuuttiin 2 maalia hyvällä viimeistelyllä. Tässä kohtaa tuntui, että näinköhän tässä juhlapelissä käy, mutta Juho Virtanen oli toista mieltä ja iski TuTon avausmaalin ylivoimalla. Tästä kotijoukkue sai uutta virtaa ja paine vieraiden päädyssä alkoi näkyä pelissä. Oskari Siikin iskettyä pelin tasoihin olivat vieraat sen verran köysissä, että Ketterä käytti aikalisän. Tästä ei kuitenkaan paljoa apua saatu, kun Juho Virtanen hieman tämän jälkeen iski kotijoukkueen ensimmäistä kertaa pelissä johtoon. Kolmannessa erässä Mikko Laine lisäsi johdon jo 4-2 lukemiin ylivoimalla ja vieraille alkoi tulla kiire. Ketterä sai lopussa vielä hyvän kirin päälle, mutta ei onnistunut maalitinsä kasvattamisessa. TuTo maalissa Julius Pohjanoksa pelasi hyvän pelin ja työskenti muutamasta takaiskusta huolimatta erittäin varman tuntuisesti. Erityisesti mieleen jäi pelin viime minuuteilla tullut "GameSaver" venytys, Ketterän maali näytti tilanteessa lähes varmalta, mutta jostain TuTo veskari onnistui venyttämään itsensä kiekon eteen. Juhlapelin voitto mastui varsin hyvälle parin tappion jälkeen.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Juhlat vietetty onnistuneesti. Itse pelikin meni sitten hyvin lopputuloksen kannalta. Eka erä oli vaikea, kun Ketterä karvasi hyvin ylhäältä ja pelin avaaminen ei tahtonut onnistua. 0-2 tilanteessa pieni pelko alkoi itselleni tulla. Jotain sitten taphtui ja peli kääntyi TuTo:lle. Kun sitten 4-2 tilanteessakaan ei ihan kilpikonnapuolustukseen lähdetty, niin voitto tuli.
Jos jotain vielä negatiivistakin sanoisi, niin syöttöjen tarkkuus edelleen huonoa. Moni hyökläykseen lähtö epäonnistui kun syöttä meni liian eteen. Hyökääjä joutui liian paljon kurottamaan ja vauhti lopahti. Tuo kun saataisiin kuntoon, niin peli ei kääntyisi vastustajille heti.
Pohjanoksalle kiitokset vielä erikseen. Tuttua esiintymistä oli taas. Juhlallisuudet myös plussaa.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
HIFK - Sport
 • 1.34
 • 6.00
 • 6.60
Ilves - Lukko
 • 1.76
 • 4.50
 • 3.65
JYP - KooKoo
 • 3.65
 • 4.10
 • 1.83
KalPa - Kärpät
 • 4.30
 • 4.00
 • 1.72
TPS - Pelicans
 • 1.70
 • 4.70
 • 3.80
IPK - Jokipojat
 • 2.10
 • 4.40
 • 2.55
K-Vantaa - Hermes
 • 2.20
 • 4.10
 • 2.50
Ketterä - KeuPa HT
 • 1.65
 • 4.80
 • 3.50
Peliitat - SaPKo
 • 2.80
 • 4.00
 • 2.03
RoKi - Hokki
 • 1.60
 • 5.00
 • 3.65
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy