TUTO Hockey 2016–2017

  • 166 930
  • 578

Probert24

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
Kylläpä tänään joukkue suorastaan oksensi katsojien päälle toisen ja kolmannen erän aneemisuudellaan. Ensimmäinen erä alkoi ihan lupaavasti, mutta homma tyssäsi lopulisesti älyttömään jäähyyn vaihtovirheestä josta Vantaa sai tehtyä voittomaalinsa. Olo oli sen jälkeen kuin olisi tehnyt aikamatkan Ikan loppuaikojen peleihin. Turha suolata ketään yksittäistä pelaajaa, mutta alkukauden osalta ihmettelen miten Juho Virtanen ansaitsee noin paljon vastuuta tehottomalla pörräilyllään.
Valmennukselle vinkiksi: Jos Tuke on ihan hapoilla kolmannessa erässä niin ei lisäkuormitus asiaa ainakaan auta ja Sabol maaliin herättelyn ( ja Heinola pelin) vuoksi!
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Näytti siltä että joukkue väsähti jo ekan erän jälkeen. Harvoin on noin huonosti liikkuvaa ja taistelevaa Tutoa nähty. Väkisinkin alkoi miettimään onko kuntopohja nyt ihan kohdillaan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mestiksen sivujen mukaan Kaarlehto on tänään aloittava maalivahti.

No niinpä näkyikin olevan. Ei TuTon peli tänään Kaarlehtoon kaatunut.

Näytti siltä että joukkue väsähti jo ekan erän jälkeen. Harvoin on noin huonosti liikkuvaa ja taistelevaa Tutoa nähty. Väkisinkin alkoi miettimään onko kuntopohja nyt ihan kohdillaan.

Vantaa tuli leväneempänä peliin, mutta eihän se kaikkea selitä. Vieraat olivat pirteämpiä luistelussa ja kiekko liikkui paremmin. TuTolla tuli huomattavan paljon helppoja virheitä ja muutenkin joukkueen energia tuntui olevan ensimmäisen erän jälkeen ihmeen vähissä.Tonen erä oli Vantaan hallintaa ja TuTo tuhlasi ylivoimansa. Kolmannessa erässä yritettiin takaa-ajoa, mutta vaikeaa se oli. Mahtaakohan treenikuorma olla tällä hetkellä sen verran kova, että näkyy otteissakin? Jokatapauksessa nyt on selvästi vaikeampi jakso menossa joukkueella ja siitä pitäisi kyetä pääsemään yli ilman tilanteen kärjistymistä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Edellinen peli oli ehkä huonoin tällä kaudella. Toivotaan että kokoonpanosta tippuneet eivät pitkään ole poissa. Seuraavasta pelistä olisi pakko ottaa voitto. RoKi ei ole helppo vastus ja tulevat myös tuoreilla jaloilla vastaan. Sitten kohdataankin kärkijoukkue kahdesti. Viime peleistä ei pisteitä ole tullut toivottavalla tavalla. Tässä alkaa jo miettiä miten sijoitus runkosarjassa vaikuttaa loppupeleissä. Ennakkosuosikit saattavat olla vastassa nopeasti ja ovat omaa peliään parantaneet viimeaikoina. TUTO on notkahatanut, mutta ei huomattavasti. Joku heitti jossakin vaiheessa kysymyksen keitä vanhoja järin loppukaudesta rinkiin hankitaan. No Tuomainen ja Jussi Tapio tietysti :-)
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Toverit on pelannut huonosti viimeisissä kotipeleissä. Tänään olisi ryhdistäytymisen paikka. Erityisesti toivoisin tason nostoa parivaljakko Toivanen-Wileniukselta, joka on pelannut hyvin vaatimattomasti alkukauteen verrattuna. Mielenkiintoista nähdä Kristian Järvinen maalilla aloittavana maalivahtina.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Erityisesti toivoisin tason nostoa parivaljakko Toivanen-Wileniukselta, joka on pelannut hyvin vaatimattomasti alkukauteen verrattuna.

Tätä samaa toivoin viimeeksi. Nyt tarvii lisätä vielä samaan toivomuslistaan Pulliaisen tasonnostoa. Niin pahalta kuin se tuntuukin sanoa, mutta uransa parasta kiekkoa pelaava Keinänen ei tällä hetkellä hyödy Pulliaisesta tasakentällisin. Jalkanopeus ei vain riitä vaikka aivot toimiikin. Keinänen tuo todella hyvin yksinään kiekkoa siniviivan yli, mutta tuet puuttuu läheltä ja kultapotan ratkaisut jää henkilökohtaisen suorituksen varaan. Tämä siis kun lähdetään kääntämään tai vastahyökkäämään vauhdilla.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pulliainen ei ole ihan palannut sille tasolle, mitä ennen viimekauden loukkaantumisia oli. Vauhti on hieman hiipunut ja välillä on syötiin mennyt vähän huonosti. Edelleen kyllä hänestä löytyy sitä taitoa ja aloituksissa parhaita. Tämä kausi voi olla hänelle viimeinen ja toivottavasti pääsisi koko kauden pelaamaan ja lopussa vielä kun saisi palkinnon. Vahva pala edelleen joukkueessa.
Toivanen Wilenius pari oli viimekaudella tehokas, mutta kun ne tietyt asiat on vastustajille selviä, niin ihan vastaaviin tekoihin tuskin pääsevät. Mutta kyllä sieltä vielä tehoja tulevat napsimaan.
Tänään siis kaksi levännyttä kohtaavat. Tiukka peli tiedossa ja TUTO saa olla tarkkana. Suora voitto olisi saatava, jotta jalka liikkuisi kevyesti huomenna. Mutta peli kerrallaan silti.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Loistopeli TuTolta pienen vaikeamman jakson jälkeen. RoKi oli pahasti jäljessä lähes koko pelin ja nyt TuTo onnistui hyödyntämään pelin hallintansa. Monesti on hakattu päätä seinään, mutta tänään verkotkin heiluivat kunnolla. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja mm. Keinänen tehoili itsensä sarjan maali ja pistepörssin kärkeen. Pulliaisenkin jalka liikkui tänään aika hyvin viime peleihin verrattuna ja tuloksena 0+3 tehot. Monia muitakin onnistujia oli, mm. Rutanen pääsi pitkästä aikaa maalin makuun.

Vielä kuitenkin toivoisi parempaa yhteispeliä kentällisiltä. Helppoja ja turhia kiekon menetyksiä tulee vieläkin aika paljon, mutta toisaalta louvuudelle ja pelirohkeudellekin pitää olla tilaa virheiden uhallakin. Jotenkin vain ketjun pitäisi päästä paremmin samalle aaltopituudelle, jolloin syöttöpaikkoja ei tarvitsisi niin paljon hakea ja ratkaisut tulisivat enemmän selkäytimestä. Kiekottomana pelaamisen saamisella paremmaksi on myös iso merkitys. Yleensä juuri se kiekoton pelaaja luo paikan hyvällä sijoittumisella, jonne kiekko pitäisi saada nopeasti ennenkuin vastustaja ehtii väliin.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Maalirikas ottelu, missä TUTO oli pääosassa teki varmasti hyvää viimeaikaisten pelien jälkeen. Tuo syöttöpeli välillä ei ihan nappiin mene, mutta eilen vastustaja ei niihin päässyt iskemään. Lisäksi vastustaja oli ehkä tällä kertaa hieman raskaalla jalalla liikkeellä. Mitään se ei kuitenkaan ota pois kotijoukkueen esityksestä. Juuri silloin pitää iskeä. Tänään onkin edessä varmasti kovempi vastus. Toivotaan, että tämä voitto ja sen ottelun lopun rentous vähentää matkan rasitusta ja tämän päivän vastustaja ei pääse etulyöntiasemaan.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Taisteluvoitto eilisestä pelistä. SaPKo oli varsinkin alussa vievä osapuoli. TUTO käytti harvat paikkansa hyvin. Tuohilampi oli kyllä hyvä nousemaan oikeissa kohdissa. Kaarlehto hoiti oman hommansa hyvin. Seuraavaksi keskiviikkona kotona on sitten kyettävä hieman paremmin vastaamaan vastustajan peliin. SaPKo on todellakin hyvä ja takaa alkaa muut tulemaan kovaa vauhtia.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vuorijärvi ei suuremmin ole peliaikaa varmaan saanut, joten ehkä hyvä ratkaisu lähteä etsimään uutta polkua. Tämä maalivaahtivalmentaja-juttu hieman kummastuttaa. Meriläisellä kokemusta ja Betonilla ei. Kai tässä toivon mukaan Meriläinen saanut tarjouksen jostakin, ettei tässä mitään muuta taustalla olisi. Betonille onneaa uudelle uralle kuitenkin.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Synttärionnittelut TUTO:lla. Huomenna siis juhlat ja vastassa SaPKo taas. Oma ikävä muisto näistä juhlaotteluista ei lupaa hyvää, mutta jospa nyt se ei toteutuisi. Naapurilla ei onneksi heti ole pelejä, joten Lehtinen pysyneet vielä huomenna mukana. Sen jälkeen varmaan naapurin kyytiin.
Vaikka runkosarjan on vielä jäljellä, niin huominen ottelu olisi tärkeätä voittaa. Takaa tulee muutama kovaa vauhtia ja helppoja vastustajia ei sarjassa oikein ole. Toivon mukaan kasaan saadaan paras mahdollinen kokoonpano ja peli menisi hyvin. Vastustaja ei varmastikaan ole vieraskorea vaan pyrkii iskemään heti ja lisäämään painetta toivon mukaan lähes täyden katsomon edessä. Alussa pitää siis olla tarkkana, vaikka kuinka haluttaisi pitää vauhtia ja ratkaista peli heti alussa tai mennä ainakin johtoon. Vastustajalla on myös nopeajalkaista porukkaa ja iskevät yhtälailla nopeasti peliä kääntämällä.
Paita kattoon, juhlat ja muut jutut ja sitten voitokas ottelu. Siinä tavoite. Ihan juhlan alkuun en itse kerkeä, mutta kuitenkin taas yksi vierailu kotihalliin.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
70 vuotta TuTolla takana.

Turun Toverit on perustettu jo 1929. Kiekko tuli mukaan kuvioihin kuitenkin vasta sotien jälkeen 1946. Mestistä TuTo on pelannut kaudesta 2000-2001 asti ja kerran on voittettu mestaruus. Liikaa ei menestystä matkan varrelta löydy, mutta unelma elää yhä.

TuTon kotisivuilla ennakoidaan ottelusta jopa loppuunmyytyä. Pelillistäkin panostakin riittää, kun voitolla TuTo voi nousta sarjan piikkipaikalle. Mielenkiintoinen peli taitaa huomenna olla tulossa.

Juhlaottelun ABC - TUTO Hockey
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Perjantaina TUTO teki maaleja laajalla rintamalla ja lauantaina hankki hyvällä puolustuspelillä voiton Savonlinnasta. Tänään sitten sekä hyökkäys -että puolustuspeli kuntoon ja juhlavoitto Savonlinnasta. TUTO on liikkeellä parhaalla joukkueella ja aloittava maalivahti on Kristian Järvinen

Nyt kaikki kynnelle kykenevät hallille juhlimaan Tovereita ja katsomaan Mestiksen kärkiottelua. Lippuja on vielä paljon myymättä.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Erinomainen ilta. Viihdyttävä ja tasainenkin peli loppunumeroista (5-2) huolimatta. Hallissa hieno tunnelma (yleisöä yli 2500). Syntymäpäivälahjoiksi saatiin Mestiksen kärkipaikka ja Keinäsen kahden vuoden jatkosopimus. Mestiksen pistepörssiä johtava Keinänen sai tänäänkin kaksi syöttöpistettä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
70 vuotta tuli tyylillä täyteen. Palkintoja ja juhlallisuuksia ottelun alussa riitti ja onhan se hienoa, että tällaiset pitkän linjan TuTolaiset vihdoin pienen kiitoksen saavat. Heinonen ja Johansson ovat paikkansa todellakin ansainneet. Keinänen on jo Mestislegenda tasoa, jollaisia ei juuri nykyisessä sarjassa enää valitettavasti pelaa. Erittäin hienoa että Keni jatkaa ainakin pari kautta vielä ja pelillisesti hän vieläkin tuntuu menevän eteenpäin. Ehkä hän tällä kaudella nousee jopa taistelemään pistepörssin voitosta. Pullisen jatkoa ainakin itse vielä toivon, jos motivaatiota on ja loukkaantumiset eivät ole este.

Peliä oli tänään todella hienoa seurata. Yleensä TuTolla on ollut näissä paikoissa aika vaikeaa, mutta tänään taisteltiin ja pelattiin varsin mallikkaasti. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa ja SaPKo pelasi varsin hyvin ja välillä selvästi hallitsikin peliä. TuTo kuitenkin kesti SaPKon pahimmat rynnistykset ja onnistui lopulta paremmin rakentelemaan omia maalipaikkoja. TuTo maalissa Järvinen myös oli ratkaisevassa roolissa kannattelemalla joukkuetta kriittisillä hetkillä ja pitkissä paineissa. Peli oli loppuun asti tiukka ja jännittävä, kunnes TuTo ratkaisi pelin hyvällä loppu rutistuksella. Muutenkin TuTo pelasi tänään tilanteet kiitettävästi loppuun asti ja sarjan piikkipaikka saatiin jälleen haltuun. Hyvä maku jäi tänään kaikesta.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään vastassa kotona sarjan jumbo. Joskus sen perusteella voisi odottaa voittoa ja lopulta pettyä. Nyt kun kyse on Hokki, niin mikään ei ole varmaa. Ei ole tullut seurattua mikä Hokin pelissä mättää. Mikä se sitten on, niin toivotaan jatkoa sille tänään. Itselle tämä jää nyt näkemättä, kun on mentävä viikon toista paidan nostoa katsomaan. Tsemppiä TUTO.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Olipa vaikea peli eilen, mutta onneksi se käännettiin voitoksi aivan viime metreillä. Hokilla on mielestäni taitavia pelureita, vaikka sarjanjumbona ovatkin. Muutama hyvä suoritus alkuun ja TuTo joutui pitkälle takaa-ajomatkalle. Pientä mailasta puristelua maalipaikoissa ja hieman hävittyjä kamppailuja maalinedustoilla niin ongelmissa oltiin. Lisäksi peli oli aika rikkonainen ja jäähyjä tuli tasaista tahtia. Kunnon rytmiä ei jotenkin TuTo saanyt peliinsä ja tämä sopi Hokille. Hyvää oli kuitenkin se, että tällainen vaikeakin peli onnistuttiin kääntämään lopulta voitoksi.

Keinänen oli pelin parhaita ja mieleen jäi eritoten 2-3 kavennus ylivoimalla. En tiedä epäonnistuiko laukaus voi oliko ihan tarkoituksella tuollainen veto, mutta veskari luki tilanteen täysin väärin ja kiekko tuntui menevän helposti maaliin. Jos oli tarkoituksella tehty, niin aivan loistava harhautus laukaisutilanteessa. Rankkareissakin Keni onnistui vielä kahdesti ja se takasi TuTolle 2 pistettä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kaarlehto lähtee ensiviikolla nuorten mukaan Kandaan leireille. Sabol pääsee siis mukaan taas ja ehkä myös pelaamaan jonkun ottelun. Reunasen nimeä ei listalla näkynyt.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Runkosarja on nyt TUTO:n osalta tasan puolivälissä, 25/50 ottelua on pelattu. Kärjessä keikutaan, mutta SaPKo on tasapisteissä ottelun vähemmän pelanneena. Tämä kaksikko omaa edellytykset polkea muilta karkuun vuoden loppuun mennessä. TUTO:n pistekeskiarvo on himpun verran alle 2, tasaisen vauhdin taulukolla TUTO saa kasaan n. 100 pistettä. Se voi hyvinkin riittää runkosarjan voittoon.

Tasaisessa sarjassa pistemenetyksiä tulee kaikille. TUTO:kin on kyykännyt yllättävissä paikoissa, mutta nyt on taas mehevä 4 ottelun voittoputki päällä. Karolus Kaarlehto on jonkun aikaa maajoukkueen mukana, joten Sabol toisiaan päässee taas edustusjoukkueen matkaan. Hänellä on omalaatuinen tyyli torjua, mutta mikäpä siinä jos kiekot pysähtyvät.

Huomenna jatketaan Heinolassa, täytyy varmaan lähteä ihan paikan päälle ottelua seuraamaan.
 
Viimeksi muokattu:

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Huomenna jatketaan Heinolassa, täytyy varmaan lähteä ihan paikan päälle ottelua seuraamaan.

Tervetuloa Heinolaan! Lämpöisiä ovat pelit aina turkulaisia vastaan olleet... Viimeksi erittäin viihdyttävä peli joukkueiden välillä. Peliitat saa tehdä urosmehiläisen tempun pystyäkseen tämänhetkisellä repaleisella kokoonpanolla nyysimään täydet pisteet ottelusta. Ottelu ainakin sytyttää joka tapauksessa niin pelaajat kuin hitaasti syttyvät itähämäläiskatsojatkin.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään pääsee Malo Ville myös kentälle. Hankala vastustaja hankalassa paikassa. Peliitat on kärsinyt hieman kun pelureita on lähtenyt Pelicans paitaan ja sen seurauksena tappioita ja suurinumeroisesti myös. Ei pidä kuitenkaan aliarvioida näytön haluja. Sitä varmasti löytyy.
Kaarlehto näköjään vielä mukana. Toivottavasti ajatukset vielä tässä pelissä ja näytön haluja myös.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vaikka eilen voitto tuli, niin näytti kyllä vaikealta. Ensimmäinen erä oli vähän sekavaa ja tuntui, että yhteispeli ei oikein tahtonut toimia. Oliko osa raskaalla jalalla vai mikä lie syy? Vai onko tämä nyt vakiona, että 1 eräään ei vaan löydy vielä kaikkea. Kyllä TUTO peliä hallitsi. Peliitat olisi voinut kuitenkin johtaa peliä alkuvaiheessa ehkä jopa kahden erän jälkeenkin, jos olisivat olleet tehokkaampia ja Kaarlehto ei olisi venynyt. Eka maali kyllä olisikaan helppo kuitenkin.
Onneksi TUTO ja itsekin jaksoin uskoa voittoon. Peliitat tulee olemaan ongelmissa kyllä, jos peliajat tietyillä jatkuvat isoina. Nyt näkyi muutamien kohdalla selvää väsymistä.
Voitolla on kuitenkin hyvä jatkaa taas eteenpäin.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään saapuu IPK vastustajaksi. Ei ole huonosti heilläkään viimeaikoina mennyt, joten tiukka ottelu varmasti edessä. Montakohan Jukuri pelaajaa jäi eilen Turkuun? No se nähdään kun kokoonpanot julkaistaan.
Tarkkana saa TUTO olla, koska tekijämiehiä löytyy vastustajan riveistä. Takaa-ajoon jos joudutaan, niin tulee olemaan todella vaikeaa pistesaldon kasvattaminen. Maalivahti ei saisi tänään päästää siis yhtään helppoa ja joukkueen on pystyttävä tukemaan maalivahtia ja pelaamaan tarkasti omassa päässä.
 
Näyttää IPK:lla olevan ainakin neljä Jukuriapua, Kumpulainen, Laakkonen, Hyvärinen ja Vaarasuo. Ko. kvartetti tehnee TUTOn illan ainakin hieman hikisemmäksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös