TUTO Hockey 2012–2013

  • 341 793
  • 944

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Melko raskaan?? Nyt puhutaan Mestiksestä ja tulossa on NHL:ssä edelleen aktiiviuraa pelaava pelaaja, jolla statsit NHL:stä: 675 ottelua ja 149 pistettä.

Kyseessä on todella hurja hankinta tälle tasolle. Vielä, kun muistetaan, että kaveri osaa luistella ja taklaa enemmän kuin kovaa, niin sana termi on lähes halveksuntaa. Tosin, kateutta tämä enemmänkin lienee kuitenkin.

Hankinta on kyllä kova ja ois kyl kelvannu Kouvolaankin, mut toivottavasti kovat pommit sallitaan hieman paremmin kun nykyisellä linjalla. NHL:ssä ei kuitenkaan jokaisesta kovasta taklauksesta kirjoitella mediassa. Rapakon takaa osataan kuitenkin ottaa taklauset vastaan eikä käännetä selkää tai laiteta päätä jalkojen väliin kun on pommi tulossa. Tuollanen pommikone kun tulee ja käännät selän tai et muuten osaa ottaa taklausta vastaan niin sit sattuu ja nykyisellä linjalla vähintään 3 pelin kakku puhtaasta taklauksesta.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Totta! Niin harmillista, mutta tosiaan niin toden totta joka sana.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Aivan helvetin hienoa saada Bradleyn kaltainen fyysinen pelimies rosteriin. Jos pari vuotta sitten joku olisi heittänyt kaverin Eliteprospect-linkin eteen ja sanonut, että tuo äijä pelaa TUTO:ssa syksyllä 2012, niin kyllä olisi nauru maittanut. Ja nyt se on kuitenkin totta.

Kerrassaan upea homma. Jos joku nostaa Mestiksen arvostusta, niin juurikin nämä Bradleyn ja Wingelsin kaltaiset pelimannit. Kiitos itse kullekin jotka tekivät tämän mahdolliseksi!
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Erittäin mielenkiintoinen pelaaja ja kova hankinta Mestis -tasolle. Hieman vain pelottaa jos kaveri vetää tuollaisia pommeja kuin noissa youtube -pätkissä, niin tuomareilla on käsi kohti kattoa koko ajan, vaikka taklaukset olisivatkin puhtaita. Ehkä tämän tason kaverilla on kuitenkin pelillisiä avuja sen verran, ettei tarvitse perustaa peliään välttämättä noihin koviin taklauksiin. Pelikovuutta Bradleyllä varmasti riittää, ja halutessaan paiskoo kevyitä mestisjannuja pisin seiniä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Onnittelut Turkuun! Bradley on Mestis-tasolle aivan järkyttävän kova nimi. Vaikka on NHL:ssä kunnostautunut kovana taklaajana, niin ei ole myöskään mikään ihan kädetön jätkä. Siitä kertoo OHL:n Kingston Frontenacsissa 55 ottelussa tehdyt 83 tehopistettä.

Tulee ihan varmasti dominoimaan Mestiksessä myös kiekollisilla taidoillaan.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Hyvät Toverit eivät lukeneet viestinäni kunnolla. Siellä sanottiin että KEVENNYKSENÄ!

Täsmennetään: Raskas hankinta = Iso hankinta = Oletettavasti Vahva pelaaja = Suuret etukäteisodotukset RASKAIDEN taklausten osalta.
 
Suosikkijoukkue
Tuto
Oma näkemykseni joukkueen ilmeestä paremmin menneen jakson jälkeen:

Viimeisestä 120 minuutista TUTO pelannut hyvin 15min. Hieman jo eilen Turussa näytti pahalta, mutta onneks Sport oli TUTOakin huonommalla pelipäällä ja alottivat kirinsä vasta 10min ennen loppua. Joissakin raporteissa TUTOn paineen sanottiin kestäneen 50min, mutta olihan tuo käytännössä pelailua lähes koko matsin ajan. Lisäksi peli oli tylsin näkemäni tällä kaudella, sitä perinteistä vauhtia ei riittänyt tosiaan kuin se 10min. Tähän kun lisätään Lundbohmin lainan loppuminen, Antti Virtasen ja Matt Bradleyn loukkaantuminen niin ei hyvältä näytä lähitulevaisuus.

Tähänhän asti meillä on mennyt ihan mukavasti ja uskoisin, että edelleen ollaan Tamin tavoitteessa (en jaksanut tarkistaa), mutta silti pieni huoli tulee puseroon kun pakolliset loukkaantumiset tulevat kuvioihin mukaan ja sekoittavat ihan hyviksi osoittautuneita ketjuja. Lehto paikkasi ykköstä tänään ja osui YV:llä tyhjiin VVV mainiosta syötöstä, ihan hieno viimeistely, mutta on miehellä hieman liian isot saappaat täytettävänään. Öfveströmiä ei hirveästi näkynyt kentällä ellei vikan erän aivan turhaa selkään ajoa oteta huomioon, onko tämä näkymättömyys miehen rooliin nähden hyvä vai huono asia niin siitä voidaan olla montaa mieltä. En pitäisi mahdottomana jos tälläisestä selkäänajosta miestä vielä jälkikäteen rankaistaisiin lisääkin ja jouduttaisiin miettimään paikkomiehen paikkoa.

Joukkueena 60min painepelaaminen on hieman rakoillut. Tuntuu, että ratkaisevat potkut ja viimeisen miehen iholla oleminen puuttuu eikä paine ihan pure odotetusti. Saattaa mennä huonomman momentumin piikkiin vai onko syysväsymystä puserossa.

Yksilöistä täytyy nostaa esille Koponen. Mielestäni mies on aina terävänä kulmissa ja ajaa mieheen kiinni täysillä. Todella pirteän näköistä on miehen kaksinkamppailu. Nelosketjun onnistumiset täytyy myös nostaa pinnalle, hienoa duunia! Hakulisen status myöskin vakiintunut sellaiseksi, että mieheltä odottaa pisteitä jokaisessa pelissä kun aiemmin vain toivoi näkymätöntä, mutta hyvää duunia. Onko muut kiinnittäneet huomiota Pulliaisen haluttomuuteen haastaa punaisen jälkeen? Todella kesyjä ratkaisuja paljon, ehkä tämä molempiin päihin pelaaminen vie haluja lähteä rohkeasti haastamaan hieman vaikeammissa tilanteissa. On vain laittanut omaan silmään tuo. Vidgrenin peli se ei myöskään lähde niin kuin ykkösparissa sen pitäisi lähteä, minuuttejakin on annettu aika paljon. Todella mieluusti näkisi ex-TUTOlaisen, Laineen hänen tilallaan.

Noh, aika näyttää oliko tämä vain pisteähkyä hyvin menneestä jaksosta. Lisäksi toivoisin toimistolta informaatiota pelaajien loukkaantumisista. Jotenkin sitä ajattelee, että pidemmät loukkaantumiset ovat vaikenemisen paikka, jottei asia vaikuttaisi maksavaan yleisöön ja taas pienistä loukkaantumisista kerrottaisiin avoimesti heti, jotta annettaisiin selkeä viesti, että parhaat ovat taas pian kentällä. Toivottavasti tämä on vaan mun worst scenariofoliohattuilua.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Mutta kun niistä loukkaantumisista EI SAA kertoa automaattisesti. Tästä olen huomauttanut jo monessa ketjussa.

Pelaajan eli Työntekijän terveystiedot eivät ole automaattisesti julkista riistaa vaan niistä Työnantaja saa kertoa vain työntekijän erillisellä luvalla.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Pelaajan eli Työntekijän terveystiedot eivät ole automaattisesti julkista riistaa vaan niistä Työnantaja saa kertoa vain työntekijän erillisellä luvalla.

Näin on. Sitä vaan on hankala tajuta, että miksei pelaajat voi antaa sitä lupaa edes jonkinlaiseen tiedottamiseen. Ei sitä nyt lääketieteellisen tarkkaa raporttia tarvitsisi julkaista, mutta jotain edes. Esimerkiksi että vaatiiko vamma mahdollisesti kuukausien lepoa, vai onko kyseessä "kunnossa päivänä minä hyvänsä" -tyyppinen tilanne. En ainakaan millään osaa hahmottaa sitä, että miksi pelaajat haluaisivat niin täydellisesti pantata noita tietoja. Siis paino sanalla täydellisesti.

Luulen että Winnipegin Teppokin kyllä tietää, ettei pelaajasta saa julkaista mitään terveyteen liittyvää ilman ko. pelaajan lupaa. Heittäisin silti itsekin palloa toimiston suuntaan, sillä taatusti useimmat pelaajat antaisivat kertoa edes jotain, jos vaan lupaa pyydettäisiin. Jos ei näin olisi, niin miksi edes legendaarisesta "alaraajavammasta" saisi puhua? Kai sellaisenkin julkistamiseen vaaditaan pelaajan lupa, onhan sitä jääkiekkoilijoilla muutakin kuin alaraajat.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Tauko yli puolivälin ja ajatukset taas tulevissa otteluissa. Liikkeelle lähdetään kolmen ottelun rypistyksellä, ja pistetavoite on kova. Perjantaina tulee tosin vastaan sarjan vahvin joukkue eli Jukurit, ottelu on oiva tasonmittaus TuTolle. Lauantaina voi jo väsyttää Lempäälässä, mutta Rebelsien fanilauma siivittää varmasti taisteluun.

Kokoonpanon osalta tilanne lienee stabiili. Puolustuksessa on vaihtoehtoja, hyökkäyksessä A.Virtanen lienee pelikunnossa. Saa nähdä on uusi NHL-soturi kehissä, käyttöä olisi. Reivonen on kadonnut jonnekin, toisaalta nelosketju koostumuksessa Mäkinen - Kokkonen - Aarnio on ollut hyvässä iskussa.

Otetaan tulevalla viikolla 7 pistettä, se riittää.
 

Oadie

Jäsen
Saa nähdä on uusi NHL-soturi kehissä, käyttöä olisi.

Kehissä taitaa olla jo keskiviikkona, kun sopimus on rustattu. Saas nähdä millainen kaveri on kyseessä. Ainakin myllyjä on ottanut runsaasti youtuben perusteella. Taklausvoimaa tuntuu kaverilta myös löytyvän yllinkyllin. Toivottavasti tuo myös lisää tehoja joukkueeseen pisteiden muodossa. Näyttäisi olevan KooKoo:n Wingelssin seurakaveri ja pelannut kaiketi samassa ketjussakin.

NHL lockout: Devin Setoguchi back in California, Brad Winchester signs overseas - SB Nation Bay Area

Linkki vie bayarean uutiseen Bradley Winchesterin sopimuksesta.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Lukon David Stach liittyy TuTon rinkiin vuokrasopimuksella, joka päättyy loppiaisena (6.1.2013). Stach on tehnyt hienoa jälkeä Nuorten SM-Liigassa (8+16=24) ja mieshän on debytoinut jo SM-Liigassakin viime vuonna.

Pitäneekin suunnata Marli Areenalle seuraamaan Davidin otteita Mestiksessä..

Stach TuToon @ raumanlukko.fi

Linkki vie Lukon sivuilla olevaan uutiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Hmm, Tamihan uhosi jokin aika sitten, että uutisia liigajoukkueen ja TUTO Hockeyn yhteistyökuvioista on luvassa, mutta ei tulle tapahtumaan akselilla Artukainen-Kupittaa. Väistämättä seuraavaksi mieleen tulevat muut länsirannikon liigaseurat.

Eli saadaankohan lähiaikoina uutisia TUTOn ja Lukon yhteistyöstä? Stachin laina tästä ensimmäinen indikaatio? Lukollahan on ollut yhteistyötä Hokin kanssa, mutta tämä on jo maantieteellisestikin melko raskas kuvio. Selittäisikö tämä myös sitä, miksi Dufva on nähty useampaan otteeseen Marlilla..? Lukko ja TUTO ovat myös pelitavan suhteen melko samoilla linjoilla, joten vaikuttaisi ihan järkevältä kuviolta.

Mahdollinen yhteistyö lienee kuitenkin enemmän YYA-tyyppistä - varsinainen farmisopimus ei oikein sopisi TUTOn profiiliin, liiganousu lähivuosina kun on julkilausuttu tavoite.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
David Stach. Olisiko ykkös- tai kakkosketjun vasen laituri? Uusia äijiä pukkaa muutenkin varsin hyvin pelanneeseen joukkueeseen, toivottavasti joukkuekemia kestää.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Näinhän se tosiaan on, että Jesse on tulossa Turkuun.

Ainakin TS kirjoittaa että kyseessä on nimenomaan Jesse Winchester. Jesse on pelannut 233 ottelua NHLssä ja pisteitäkin on kertynyt mukavat 11+41. Työmoraali on ilmeisesti korkea ja pelaa myös hyvin puolustuspäässä. Lukosta tuli myös David Stach vuokralle. Pitäisikö uudet herrat heittää kakkoseen Tuken laidoille: Stach-Pulliainen-Winchester?

Hienoa että tulee uusia pelaajia, mutta nyt voisi myös hankkia puolustajan tai kaksi. Onko tietoa mitä Tom Koivisto tekee nykyään? Siinä olisi hyvä liideri nyt kun Mötö poistui.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ainakin TS kirjoittaa että kyseessä on nimenomaan Jesse Winchester. Jesse on pelannut 233 ottelua NHLssä ja pisteitäkin on kertynyt mukavat 11+41.

Onnea vain kovasta vahvistuksestam ihan kohtalaisilla tehoilla kaveri on pelannut NHL:ssä. Varmasti paljon iloa, toivottavasti kestää kauemmin kuin Bradley.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
No nyt olisi jykevä, puolustava pakki vapaana, nimittäin Atte Pentikäinen ei jatka Popradin joukkueessa. Ja onhan Atte Pelannut 2 kokonaista ottelua TUTOn paidassa kaudella 2003-04 ;-)
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
No nyt olisi jykevä, puolustava pakki vapaana, nimittäin Atte Pentikäinen ei jatka Popradin joukkueessa. Ja onhan Atte Pelannut 2 kokonaista ottelua TUTOn paidassa kaudella 2003-04 ;-)

Pakistoon voisi jonkun vielä hankkiakin. Pentikäinenhän on selvästi "TuTon mies" mittavan TuTo-pelikokemuksensa takia. En kyllä yhtään muista koko Pentikäistä TuTon peleistä, vaikka olen luultavasti saattanut miehen nähdä (elleivät nämä kaksi matsia olleet sitten vieraspelejä).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös