Turpaan katsomossa

  • 6 180
  • 56

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Naurettavaa pelleilyä tuollainen. Koskemattomuus pitäisi aina taata. Se, että kannattaa omaa joukkuetta ja tulettaa sen tekemille maaleille ei ole provosointia. Sitten kun ruvetaan aukomaan päätä, tönimään etc. vieressä olevalle vastustajan kannattajalle, niin tilanne on provosointia.

Itse käyn katsomossa melkein kaikki TPS:n koti- sekä vierasottelut. Kyllä sitä kaiken maailman provosointia on saanut kokeille. Yleensä vielä, kun olemme pienemmällä porukalle seisomakatsomossa, niin viereen ilmaantuu muutamia DX Corolla miehiä, joita kiinnostaa aukoa päätä meille enemmän kuin kannattaa omia, mitä nämä eivät oikein koskaan tee. Joukkueiden varsinaisten faniporukoiden kanssa ei ole ongelmia löytynyt, vaan kättä aina paiskattu hyvässä hengessä. Onneksi meidän Sissiryhmämme on sen verran leppoisaa porukkaa, että meidän kanssa on turhaa riitaa yrittää haastaa. Muutaman kerran on kyllä mennyt tönimisasteelle, mutta eipä oikein sen pidemmällä. Isommille reissuille riittää aina mukaan, joku jonka mielestä provoon vastataan nyrkillä tai monolla. Tätä porukkaa löytyy kaikkialta varsinkin kun ihmiset ovat ottaneina. Eikä sille oikein mitään voi.

”Vieraskarsinat” voisivat olla omalla tavallaan ihan käteviä, mutta niihin meneminen pitäisi laittaa vapaaehtoiseksi. Ainakaan toistaiseksi ei niille ole suurempaa tarvetta löytynyt, mutta tarvitseeko aina odottaa pahinta.

Mitä tulee siihen, kun kerran Jokerien fanit sijoitettiin meidän fanikatsomomme viereen, niin vika oli, joilla lippupalvelun ihmiselle, jonka päässä ei yhdistynyt, se että ei fanikatsomoita voi vierekkäin laittaa. Onneksi nykyään ei se ole mahdollista, sillä kyseisiin katsomoihin ei vastustajan faneille, eikä kovin isoille muillekaan porukoille lippuja myydä.
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Väärässä paikassa fanipaita päällä istuvaa saa vetää lättyyn, koska hän on tyhmä siellä ollessaan ja provosoi?

Idiootit saavat minulla keittämään ihan hillittömästi. Saanko mennä ampumaan jokaisen idiootin, jonka tunnen? Suomen väkiluku pienenisi hetkessä dramaattisesti.
 

Wolves

Jäsen
Viestin lähetti hihhu
Väärässä paikassa fanipaita päällä istuvaa saa vetää lättyyn, koska hän on tyhmä siellä ollessaan ja provosoi?

Hyvät Naiset ja Herrat. Vuoden kommentti.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti SaiPa2000


Hyvät Naiset ja Herrat. Vuoden kommentti.

Saipa2000, luithan tuon kommentin ihan kokonaan?? Siinä on myös kysymysmerkki perässä. Joten pienoinen ero.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsomoista

Jalkapallossa suomen liigoissa on hyvä,että katsojat sijoitetaan eri puolille.Muuten ei saisi vaikutelmaa,jossa stadionit näyttäisivät tyhjiltä.
Muuten,vaihteluna peleille, olisi pelaajille yllätys,jos vastapuolen kannattjat ottaisiva karelinit,noin muodon vuoksi ja antaisivat nyholmeille taas jutun juurta suuresta fiaskosta.
Esim.HIFK-tps tästä voisi aloitta noin aluksi.
ja turkuun, tämä oli vain rennonmpuoleinen sarkasmi,jos ymmärrätte.cool,cool,cool.
 

Lukkolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No niin vastataan sitten kun on kerta kysytty vaiks ei näillä loppujen lopuksi mitään merkitystä ole.
peku parempi tai ei.Pää asia että meillä oli hauskaa
JanJ Jep laseja paukuteltiin..eli oikeassa olit
-kiittää ja kuittaa-
 

JokeriJätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylösnoussut
Koettakaan ymmärtää tuota oikeusoppinutta professoria, hän on Suuri ja Mahtava ja kaikki mitä hän juovuspäissään möläyttelee on täysin oikein koska Hän on kaikkitietävä JUMALA! (Ainakin omasta mielestään.)
No joopa joo... Pieni provosointi kentällä ja katsomossa on hyväksyttävää, kunhan sen tekee hyvän maun rajoissa. Omien kannustaminen ja maalien tuulettaminen on suositeltavaa vaikka ympärilla istuisi 400 vastustajan fania. Jos joku sitten provosoituu niin että lyö lättyyn tätä yhtä fania on ehdottomasti saatava vastuuseen, toisin kuin oma pikku jumalamme väittää.
Häkkeja ei SM-Liigassa kaivata, mutta isot fanijoukot on syytä ohjata erilleen toisistaan. Mutta jos Esim. Jokereiden pelissä tänään on pari Pelicans -fania Jokereiden fänikatsomon lähellä, antaa heidän kannustaa omiaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös