Tuomo Ruutu ja työsulku

  • 61 834
  • 289

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Eikös TR voisi KR:n lailla hyötyä verotuksellisesti helvetinmoisesti, jos menisi alkukaudeksi formulakuskin papereilla Sveitsiin. Hän olisi tällöin virallisesti työtön, koska kyseinen ammatti on kielletty Sveitsissä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Re: Re: Tuomo talk

Viestin lähetti Caine
Haluaisin uskoa tätä, mutta onko mitään todisteita että näin on asian laita? Onko joku IFK:n johto henkilö sanonut näin tai Tuomo itse? Vahvasti uskon tähän kyllä mutta siltikin jännittää.

Jos se lohduttaa, niin voin sanoa, että sekä Tuomo itse että HIFKin ns. johtohenkilö on sanonut näin. Siis että seura Euroopassa on HIFK. En ole kuullut kumpaakaan näistä tahoista sen jälkeen, kun näin totesivat, enkä ole kuullut myöskään muusta viivästyksen syystä kuin lääkärintarkastuksesta. Sen, että kyseessä olisi verosunnittelu, jos Tuomolla nyt seuraa lyhyt pesti Luganossa tai Admiralsissa, olen kuullut eräältä pelaajalta, joka on itse tehnyt / tekemässä näin. Ja tämänkin hän heitti ilman kontaktointiaan Tuomon kanssa. Spekulaa siis.

Lähden siitä, että Tuomon seura on HIFK tai sitten hän jää sairaslomalle. Kukaan oikeasti asiasta tietävä taho ei ole muusta vihjaillut.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
SE ON SIINÄ!

Eiköhän tää nyt varmistanu sen. IHANAA LEIJONAT IHANAA...eiku.
Mä oon niin onnellinen! Tuomo Ruutu is back!
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Tuomosta

Odotellaan nyt ihmeessä että Kuvernööri Matikainen vahvistaa tämän. Avataan skumpat sitten vasta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Minäkin uskon vasta sitten, kun tieto tulee HIFK:lta. Senkin jälkeen vielä epäilen, koska vastapuolella on kuitenkin pohjois-amerikan oma penailuorganisaatio Chicago. Pidetään ne grapat vielä jäissä, mutta kuitenkin käden ulottuvilla...
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Re: Tuomosta

Viestin lähetti Balderis
Odotellaan nyt ihmeessä että Kuvernööri Matikainen vahvistaa tämän. Avataan skumpat sitten vasta.

Todennäköisesti asia vahvistetaan sen jälkeen kun hän on ensimmäisen pelinsä IFKoossa jo pelannut. Mikäli Penaan on luottaminen.

Totta puhuen Ämerriköissa ollaan satavarmoja, ettei TR jää AHLää kahlaamaan. Se, tuleeko suoraan IFKin rosteriin, saattaa sitten olla monimutkaisempi juttu. Vähän niinkuin varmojen päivien laskeminenkin...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Juu, on se siinä, kunhan The Verokarhu on käsitelty. Nythän on niin, että veljensä Jaken kaveri Sami Salo vetäisi varman päälle ensin Ruotsiin ja Jaken mukaan Sami on ollut oman lawyerinsa neuvojen valaisemana sitä mieltä, että ainakin Tuomon kannattaa vähintäänkin varmistaa asia verojen suhteen. Joten ei muuta kuin The Pena verovirastoa kouluttamaan! Vaikka tällainen faxi: "Meillä ei oo käyttöä yli 15:n menevälle veroprosentille tolle Ruudun Tuomolle. Mä lähden siitä, että tekin ootte sisäistäneet tän."
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Norfolk tiedottaa 22.9.2004

Näin Norfolkin korisivuilla:

" September 22, 2004





NORFOLK PRE-SEASON ROSTER SET


NORFOLK, VA – Today, the Norfolk Admirals announced their pre-season roster for the 2004-05 season. The 33 players include four goaltenders, 10 defensemen and 19 forwards. Players will report for the start of training camp on Thursday, September 30.



Goaltenders: Craig Anderson, Mike Brodeur, Michael Leighton, Adam Munro



Defensemen: Anton Babchuk, Scott Balan, Michal Barinka, Vladimir Gusev, Duncan Keith, Nick Kuiper, Joey Martin, Jim Vandermeer, Marty Wilford, James Wisniewski



Forwards: Ajay Baines, Krys Barch, Rene Bourque, Mike Brown, Brandin Cote, Matt Ellison, Matt Keith, Alexander Kojevnikov, Quintin Laing, Judd Medak, Jon Mirasty, Travis Moen, Jason Morgan, Eric Nickulas, Igor Radulov, Chad Spurr, Shawn Thornton, Pavel Vorobiev, Mikhail Yakubov



Individual game tickets are on sale now and may be purchased at the Scope Box Office, all TicketMaster outlets, charge-by-phone at (757) 671-8100 and online at www.ticketmaster.com.



2004-2005 season tickets and group ticket information are available through the Admirals’ office at Scope, 201 East Brambleton Avenue in Norfolk. For more information, contact the Admirals at (757) 640-1212 or visit norfolkadmirals.com.



-“Admirals Action”- "

16.9.2004 Norfolk tiedotti Chicagon lähettäneen useita pelaajia Admiralseihin ja joukossa oli Tuomo Ruutu. Enää ei ole listoilla. Jännää!
 
Viimeksi muokattu:

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Herra Neppisauto,
Noihin Falklandin tiedoitteisiin voi pyyhkäistä! Tuomo tulee IFKhon.
JHag, juu kyllä, The Kuva on jo esillä.
 

fullkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olenko täysin unessa, vai näyttääkö tämä nyt tosiaan siltä että Tuomo haluaa väkisin meille?

Kun tässä on nyt käyty keskusteluja syistä miksi Tuomo ei tulisi, niin on mainittu mm. alppimaan runsaskätiset tarjoukset ja "pelilliset houkutukset", SM-liigan raastava mailalla hakkaaminen ja kahvaaminen, Suomen ahne verokarhu, Ruotsin vähemmän ahne verokarhu, Chicagon johdon ns. halu "kouluttaa" Tuomoa farmissa, jne jne jne... tässähän luulisi että Suomi on viimeinen paikka mihin pikku-Rudy haluaa. Mutta kai se on sitten se brändin vetovoima mikä voittaa kaiken tuon. =)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Brewer
JHag, juu kyllä, The Kuva on jo esillä.

Huh! Se ei ole kyllä lapsille sallittua matskua....Kyllä se nyt vaan niin on, että saman perheenjäsenenkään mukaan ei ollut eilen ainakaan enää mitään muuta hidastetta kuin Jukka Tammi. Ei se veskari, vaan se veroäijä (joka tosin taisi jo hilppaista pikku sekaannuksen jälkeen verohallituksesta). Pentin näkemys on näemmä hyväksytty ja Ruudun mentävä aukko täyttyy ilman kiertoteitä. Nylander ehtii Kärppiin ensi viikoksi, toivottavasti lentoja Helsinkiin on useammin Ison Veden takaa.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Brewer
Herra Neppisauto,
Noihin Falklandin tiedoitteisiin voi pyyhkäistä! Tuomo tulee IFKhon.
JHag, juu kyllä, The Kuva on jo esillä.

En oikein hjymmärrä miksi pitäisi käyttää yllä mainittua tiedotetta perseen pyyhkimiseen. Minun mielestäni tuo tarkoittaa juuri sitä mitä itse sanot. Hm..?
Ja Falklandista en tiedä muuta kuin, että se on jokin snadi saari jossakin Tellus-nimisessä avaruusboltsissa. ;-)
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kyllä on kärsivällisyys koetuksella, kun odottelee tilanteen selkiintymistä Chigagon suunnasta. Lähinnä, että sais tietää tuleeko vai ei? Raportit kertovat, että ei pelaa Ameriikan päässä, mutta mikä maksaa kertoa tilanteesta? Penahan sanoi alkuviikon olevan aikaraja jolloin vastauksia täytyy saada. Nyt ollaan torstaissa ja mitään ei kuulu. Kertokaa, jos joku pystyis helpottamaan olotilaa. On se kumma, että yksi pelaaja voi laittaa päänupin näinkin sekaisin.
 

Mr.X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viimeisen tiedon mukaan Tuomo taitaa joutua oleskelemaan Chicagossa odotettua pidempään.
Paluusta Suomeen ei liene tarkkaa tietoa vielä kellään.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Ara ainakin totesi Kärpät-IFK pelin alun haastattelussa että tietoja odotetaan minä hetkenä tahansa. Sanoi että ratkennee joka tapauksessa tällä viikolla.
 

sbart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK HIFK HIFK HIFK HIFK HJK HJK HJK HJK HJK HJK
no huh huh et veikkaaja jauhaa taas...
IS-Veikkaajan mukaan Lugano olis vahvimmin tuomossa kiinni, toivottavasti jää vaan veikkauksen jauhamiseksi.!"!"!
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taitaa se pitää. Jatkoaikakin vahvistaa tiedon. Harmi, olisin näin vihulaisenakin toivonut Tuomoa liigaan.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ei hätää...

Ruutu kondiksessa sopivasti tammikuussa, jolloin jo uusi verotusvuosi ja NHL-lakon tilanne varmasti lopullisesti selvä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Koska työsulun vuoksi Hawks on joutunut myös leikkaamaan palkkakustannuksissa on säästön kohteeksi valitettavasti jouduttu ottamaan myös organisaation lääkärit, jotka ovat sarjan käynnistymiseen asti lomautettuina. Sulun aikana joukkueen diagnooseista vastaa nurse Pulford ja leikkausveitseä heiluttelee Dr.Wirtz, no hätä!
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän Ruutu voida unohtaa tämän kauden osalta. Ei Chicago varmastikaan päästä Tuomoa Suomeen kuntouttamaan olkapäätä kondikseen tai ainakaan pelaamaan SM-liigaa kuntoutuksen aikana. Paska homma. Nyt pitää miettiä suunnitelmaa B. Ai niin, OJ menikin Ruotsiin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tosi outo tilanne, sillä Tuomon lähipiiri Suomesta ei vahvista. Itse asiassa vielä tiistaina oli vallalla luulo, jonka mukaan Tuomo voisi palata jo viikonlopuksi. HUHHUH! Olkapään lisäksi Tuomon hammaskalusto (en tiedä miksi) on ollut extrasyynissä ja näin ne voivat sitten tehdä, kun ottivat ensin farmilistalta pois. Odotetaan kuitenkin virallista tietoa, mutta vitun huonolta näyttää.

HIFKillä on nyt kaksi mahdollisuutta; joko pikaratkaisu, mahdollinen hätäri tyyliin Potaitchuk. Tai sitten kylmästi odotetaan sinne tammikuulle Tuomoa.

Ja OJ:kin ehti mennä Ruotsiin, kun ei sille pitänyt löytyä paikkaa. Dämn, nyt koetellaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös