Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Tuomas Nikoskelainen lähtee Sportista

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Goljat, 06.11.2008 klo 21.41.

 1. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Lainaus:
  Uskallan väittää, että ei ole :)

  Tuomas Nikoskelainen lähtee Vaasan Sportista
   
 2. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Suunta on oikea, yksi kallis mies saatiin ulos. Samalla ovenavauksella Aikins niin tulevaisuus näyttäisi taas valoisammalta. Alakerrastakin löytyisi pari sikakallista turistia.
   
 3. Nicotsein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
  No, Nikoskelaisen lähtö oli odotettavissa. Vaikkakin miehestä olisi voinut saada irti enemmänkin, niin ei se vaan silti jotenkin onnistunut. Mutta kuitenkin Nikoskelaiselle kaikkea hyvää tulevaisuuden kannalta.

  Ja tuo Aikinsin ulostaminen ei omaan korvaani kuullosta hyvältä. Mies pelaa sentterinä joka ei ole ehkä paras paikka hänelle. Roolikaan tuskin on se millä miehestä saataisiin kaikki irti.
   
 4. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Lainaus:
  Tuli sitten puun takaa tämä Nikoslekaisen ulostaminen, kun ehdiin jo kaverin kevätkuntoa hehkuttaa. Toivottavasti en nyt sitten ole kuitekin oikeassa ja hän pussittaa keväällä Sportin kumoon.

  Tuosta olen täysin samaa mieltä, että sysipaska Aikins pitäisi saada ulostettua joukkueesta ja tietenkin Collins, jota koko ajan ollaankin ulos ajamassa. Pakeista en oikein osaa sanoa mitään. Sanokoon ne, jotka ovat niistä paremmin selvillä.
   
 5. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Onko Suonpää sitten jotenkin halvempi? Veikkaanpa, että ei ole. Toisekseen, kuinka hajalla Suonpää tällä kertaa on? Pelaajana toki erittäin arvokas ollessaan kunnossa, ja periaatteessa tiedetään mitä saatiin, mutta se riski on myös aika suuri. Toisaalta taas me "tiedettiin" mitä saatiin, kun Nikoskelainen tuli joukkueeseen. "Takuu"varma maalintekijä ja helvetin kova lämääjä. Jep jep... Kyllä se varmaan Hokissa ehtii vielä sen parikymmentä maalia tekemään lopuissa runkosarjan peleissä.
   
 6. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Lainaus:
  Jämsä on telakalla, kela maksaa valtaosan liksasta. Oletan, että Pete on tilapäinen apu. Näin ollen taloudellista riskiä ei ole.

  Nikoskelaisen onnistuminen muualla ei ole mielestäni Sportilta pois. Ei pelaajia voi hankkia ajatuksella, että "sitten se ei tee maaleja Sportia vastaan".

  Hyvä pelaaja, joka epäonnistui Sportissa. Nyt jatkaa matkaa. Ei sen kummempaa.
   
 7. Orion Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  ..No niin... tuossa toisessa ketjussa tätä hieman ennakoin.. Kerrankin vois sanoa et huhu muuttui faktaksi. Täytyy sanoa et kyl toi Nikoskelainen oli n ~ 50 000 e mies Sportissa.. Ei kohdannu hinta/laatu-suhde.
   
 8. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:

  Mitäs mä oon nyt missannut? Ei kai Petellä mitään sopimusta ole (vielä), vai onko? Missä tästä on uutisoitu?
  Mikäs tää Ma Jämsän telakka juttu nyt sitten on? Mitä, mitä, mitä?

  Nikoskelailen sitten tajusi lähtä, hyvä. Aikins voisi siten siis siirtyä oikeaan osoitteeseen, jos se Pete nyt meille tulisi.

  Orion Star: Nikoskelainen ei todellakaan nauti mitään 50K€:n tiliä. Edes Jaska ei yllä moiseen summaan, ollen meidän kallein pelaaja.

  EDIT: Niin, samaa mietin noista turistipakeista, kun tossa joku muukin. Salmulla ei tee meillä yhtään mitään. Samaan kategoriaan menee, ainakin alkukauden perusteella E`holle. Valitettavasti, sillä pidin miehen aiemmista otteista kovasti.
   
 9. Orion Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  ...oletko varma ?
  E: itse asiassa, 5 000 e/kk, ei 50Ke... näin siis olen kuullut, saattaa olla väärinkin..
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2008 klo 23.27
 10. Korppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Dinamo Riga, Vaasan Sport
  Lainaus:
  http://kiekko.pohjalainen.fi/?page=news&depa=mestis&Id=372645

  Olkoos hyvä. Jämsä siis huilaa harjoituksissa syntyneen polvivamman takia, joten Suonpää pääsee aloittamaan suoraan ykkösvitjassa. Toipumisen pituudesta ei osaa heittää vielä oikeastaan minkäänlaista arviota. Jutun lopussa mainittujen Nikoskelaisen "selkävaivojen" syykin taisi jo selvitä. :)
   
 11. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Olen, 100%.

  Lainaus:
   
 12. Alfredo Garcia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  "Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
  Lainaus:
  www.pohjalainen.fi on ainakin hyvä lähtökohta ajankohtaisen tiedon löytämiseen (tässä asiassa, muuten en niinkään ota kantaa ko. lehden "journaliikkaan").

  Jos ykskään Sportin pelaaja ei saa 50 keur niin kuka sen jo kulutetun 600 tonttua vie? Montakos niitä pelaajia on, 25? 600 keur jaettuna 25:lle tekee jo 24 tonnia per lärvi. Oisko jaettu noin tasan?
   
 13. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:

  Ei sitä noin tasan ja tietty ole jaettu. Soosi, Jaska ovat aika lähellä 50K€, Ma Jämsä, Immonen, Collins ja Aikins tulee varmaan jossain 30-35K€ ja siittä sitten alaspäin.
  Kyllä se siihen 25-30K€ varmaan menee Nikoskelainenkin, ei ainakaan paljoa yli.
   
 14. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Nikoskelaisen tullessa keväällä ajattelin että kerrankin saatiin sellainen satavarma 15-20 maalin viimeistelijä. Sportissa on ollut useita edellisillä kausilla kovia tehoja takoneita pelimiehiä, jotka kuitenkaan eivät ole täällä onnistuneet ennakoidulla tavalla. En olisi kyllä uskonut että Tuomaskin vajoaa siihen samaan harmaaseen massaan. Herättää kyllä ajatuksia että miksi usein käy näin.

  No, muutamista pelin jälkeisistä haastatteluista huomasi kyllä että tuskaista oli varsinkin nämä viime pelit. Kunnioitettava asennehan tuo ainakin on, että haluaa itse purkaa sopimuksen jos ei peli suju.
   
 15. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Olisikohan kuitenkin jotkut muut syyt isompana sopimuksen purkamiselle kuin huonosti sujuneet pelit? Onko sellainen mahdollista, että Nikoskelainen ei ole ollut kaikin puolin tyytyväinen Vaasan Sportiin ja toimintaan siellä?
   
 16. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Lainaus:
  No tietysti mikä vain on mahdollista. Mutta epäilisin kuitenkin että päällimmäisenä pelilliset asiat, koska hänet hankittiin korkean profiilin vahvistukseksi mutta peli ei vain ikinä lähtenyt rullaamaan siihen malliin mitä odotettiin. Tami sitten muutamaan otteeseen penkitti miehen kesken pelien ja tämä ei ainakaan nostanut itseluottamusta.

  Voihan olla että Tuomas löytää piakkoin uuden seuran ja kaataa likasangollisen Vaasan suuntaan jossain haastattelussa. Ei se nyt poissuljettua ole että Sport tai Tami on jotakin perseillyt, mutta tällä hetkellä ei tiedetä muuta kuin Tuomaksen oma pettymys peliinsä ja saamaansa peliaikaan ja tähän pitää uskoa.
   
 17. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Näin se menee. Sitten kun kritisoin huhua niin se pitääkin paikkansa. Mutta hyvä näin. Saadaan siis yksi kovapalkkaisimmista epäonnistujista pois (ja toivottavasti resurssit parempaan käyttöön). Minään yllätyksenä Nikoskelaisen epäonnistuminen suhteessa odotuksiin ei kuitenkaan tullut. Pidin jo loppukesästä häntä koko Mestiksen alisuorittajakandidaattina numero yksi.

  Nikoskelainen ottaa siis ainakin tässä vaiheessa syyn epäonnistumiselleen itseensä. Voisi ajatella, että Tammisen kurinalainen pelikirja oli asia, joka sekoitti Nikoskelaisen pasmat. Näin se mestiskulttuuri todellakin on Vaasassa erilainen kuin Vantaalla tai Kajaanissa.
   
 18. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Voi olla. Lisäksi varmaan se, etteivät Nikoskelaisen ketjukaverit olleet samaa tasoa kuin Kajaanissa.
   
 19. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Lainaus:
  Tuo ketju on kärsinyt hurjasti Aikinsin heikosta pelaamisesta. Toisella laidalla Kim Nabb näyttää hyvältä ja aktiiviselta vain ihan siitä syystä, että hän polkee hulluna ja tekee töitä kuin suomen hevonen. Ei Kimikään kiekkoa saa. Nikoskelainen kärsii samasta jutusta, mutta hän ei vain ole laittanut putkea kulkemaan siinä määrissä mitä Kimi.

  Jos Kimi saisi rinnalleen "Mestiksen kovimman sentterin" niin hän olisi pistepörssin top 10:ssä, sillä kaikki ominaisuudet on jo nyt olemassa.
   
 20. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Lainaus:
  Viime kaudella varsinkin alussa, ketjukaverit vaihteli aikalailla, Suikkanenhan vaihteli kokoonpanoa ahkerasti etsien oikeita koostumuksia.. Loppukaudesta Tuomas pelasi paljon M Virtalan ja J Hattusen keskellä ja ylivoimassa Tuomas oli ykköspyssy viivalla, eli rooli oli iso ja monipuolinen, peliaikaa tuli paljon.
  Sääli että oikeata roolia ei Sportista löytynyt, ongelmat liene isoja koska kausihan on vasta alussa.
   
 21. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Nikoskelainen avautuu Tammisesta:

  http://213.214.145.189/cs/Satellite...607510540&p=1194596029422&pagename=KSAWrapper

  Aika odotettuahan tuo oli. Ajattelin jo aiemmin että Nikoskelaisella ja Tammisella on jotain skismaa. Nauratti, kun Nikoskelainen selitti taannoin ottelukoosteen haastattelussa tappiota ja ihmetteli vilttiin joutumistaan, samalla Tuomaksen taustalla aukeni ovi josta Tamminen vilahti selän takaa ohi. En tiedä huomasiko Nikoskelainen tuota, mutta paljon symboliikkaa tuohon tilanteeseen sisältyi näin jälkikäteen katsottuna.

  Tami varokoon purkukiekkoja keskiviikkona tavallista tarkemmin.

  edit. on kyllä harvinaisen mairea tuo jutun valokuva Tammisesta, sopisi viereen puhekupla "jos minun kanssani ei tule toimeen niin sitten ei kenenkään!"
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2008 klo 20.27
 22. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Itkupilli.

  Vaikka ei kemiat Tamin kanssa täsmännytkään missään vaiheessa, niin silti on hyvin typerää mennä sanomaan:

  Lainaus:
  Hyvä vaan, että lähti. Tollasilla ei tehdä mitään, joka vetää herneet nenään, ei pelaa yhtään ja lähtiessään haukkuu valmentajan maanrakoon ja puolilupailee iskevänsä kiekon Tamin suuhun. Nikoskelainen voi olla toki hyvä pelaaja, mutta olisin odottanut hieman parempaa käyttäytymistä Tammisesta huolimatta.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2008 klo 21.03
 23. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Mielestäni tuo haastattelu kertoo sen mitä olen pitkään olettanut. Tamminen ei ole hyvä valmentaja. Piste.
   
 24. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Lainaus:
  Oli tai ei, niin silti on mielestäni typerää mennä aukomaan lehdelle Tamin olevan sitä sun tätä jne. Jos ei pelitkään kiinnosta nimenomaan Tammisen takia, niin on kyllä melkoinen itkupilli. Aivan varmasti iskee K-Vantaassa hyvät tehot, kun alkaa ihan aikuisten oikeasti pelaamaan. Tätä ei Nikoskelainen tainnut tehdä missään vaiheessa ollessa Vaasassa.

  En itsekään pidä Tammisesta, mutta silti oli typerä temppu Nikoskelaiselta. Älä tule enää takaisin Vaasaan.
   
 25. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Lainaus:
  Mielestäni tuossa jutussa Nikoskelainen lähinnä nolaa itsensä ja antaa itsestään kyllä vähemmän mairittelevan kuvan. Tarviiko perustella?