Tunnelma HIFK:n kotiotteluissa ja siihen liittyvät asiat

  • 1 094 571
  • 4 629

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Blues-peli oli sitten eri juttu, silloin ei kukaan tainnut edes suutaan avata koko hallissa.
Tämä ei pidä sitten alkuunkaan paikkaansa. Blues-matsin ensimmäisessä erässä oli jopa erinomainen tunnelma. Sen jälkeen tunnelma laski pelin tason myötä.

Muutenkin kyllä kai nyt jokainen tajuaa, että jos istuu jossain D-päädyssä, ei sinne vaan fanikatsomon äänet niin hyvin kuulu. Nykyinen ratkaisuhan on syntynyt fanien ja IFK:n yhteistyön tuloksena, joten en nyt tiedä mikä olisi parempikaan ratkaisu.
Edelleen olen silti sitämieltä, että Tunnelma kohoaisi selvästi mikäli IFK:lla olisi sellainen päätykatsomo, kuin Jaffalassa. Jos uusi halli joskus 50vuoden päästä tehdään, toivottavasti päädyssä olisi tuollaiset katsomot kuin Jaffalassa, tosin penkkejä ei välttämättä tarvitse.
No ei nyt todellakaan aleta puhua tunnelmasta ja Jaffalasta samassa virkkeessä.
Se nyt vaan on ihan fakta, että siinä tehtiin tunnelman suhteen todella iso virhe, kun fanikatsomo siirrettiin B2:sta pois. Päädystä alhaalta tunnelma välittyi koko halliin todella hyvin. Nyt tunnelma ei välity jo ihan siitä syystä, ettei taida fanikatsomosta olla edes suoraa näköyhteyttä koko halliin. Eihän se ääni silloin voikaan kuulua! Nyt olis vähän tingittävä tienesteistä ja siirrettävä fanikatsomo takaisin alas. Tämä muutos on tietenkin mahdollista toteuttaa vasta ensi kaudelle. Laitetaan katsomo vaikka B1:n jos se on sillä puolella hallia kivempi.
Tässä taas unohtuu ihan se merkittävä fakta, että B2:n kannustus alkoi laantua jostain syystä, kaiketi siellä istuvan porukan ikääntymisen ja uusiutumattomuuden vuoksi. Kyllähän silloinkin vikoina vuosina merkittävin kannustus tuli Stadin Kingeiltä E9:stä.
 
Viimeksi muokattu:

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Muutenkin kyllä kai nyt jokainen tajuaa, että jos istuu jossain D-päädyssä, ei sinne vaan fanikatsomon äänet niin hyvin kuulu. Nykyinen ratkaisuhan on syntynyt fanien ja IFK:n yhteistyön tuloksena, joten en nyt tiedä mikä olisi parempikaan ratkaisu.

Oli miten oli, niin fanikatsomon nykyinen sijainti on surkea, sehän on kuin vierailijoiden suunnittelema ; HIFK:n fanit sinne, mistä heidän kannustuksensa ei kuulu ja varsinkaan mistä liput sun muut tehosteet eivät näy. Mainitsit, että D-katsomoon eivät fanien äänet kuulu. Eivät ne kuulu pelaajillekaan. B-pääty olisi itsestään selvä kotijoukkueen fanien paikka, sieltä näkyisi ja kuuluisi koko halliin. Nykyinen ratkaisu on huono, oli sen sitten suunnitellut kuka hyvänsä. Tässä voisi ottaa oppia Jokeri-faneilta/Hartwall-areenasta : siellä fanit näkyvät ja kuuluvat.
Vielä kerran (viides kerta ?) on mainittava, että meidän tulostaulun infot ovat ehkäpä koko liigan huonoimmat ; pelaajista on taululla vain passikuvan kokoinen otos ja nimen/numeron lisäksi ei mitään muuta tietoa sitten olekaan (synt.aika, mitat, pisteet jne.).
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä en oikeen ymmärrä mitä täällä sössötetään aina jostain fanikatsomon sijainnista kun puhutaan tunnelmasta.
10 vuotta sitten siellä mielestäni kannusti ainakin yläosastolla lähes jokainen katsoja, nykyisin tunteita ilmaistaan vain maalin tullessa. Itse asiassa omakin kannustaminen on seuraillut tätä mallia. Miten saadaan aikuinen irtolippufani kannustamaan ilman alkoholia tai korkeintaan yhden tuopin voimalla? Siinä se ongelman ydin on.

Mikä oli erilailla silloin 90-luvun lopussa? Miksi silloin halli pauhasi arkipeleissäkin?
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mikä oli erilailla silloin 90-luvun lopussa? Miksi silloin halli pauhasi arkipeleissäkin?

Hinnat.

Vaikka ei saisi yleistää niin veikkaan että keskimääräisesti 15 vuodessa laji paikanpäällä seurattuna on muuttunut "rikkaiden huviksi" ja myös auton tuomat espoolaisfanit ovat lisääntyneet.

Samalla näkyvyys tv:ssä ja netissä on lisääntynyt jolloin 10-20€ budjetilla liikkuvat jäävät mielummin himaan.

Tämä yhtälö tarkoittaa sitä että kotikatsomoissa voi olla enemmän tunnelmaa.



_
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä oli erilailla silloin 90-luvun lopussa? Miksi silloin halli pauhasi arkipeleissäkin?

Jos puhutaan kausista 97-98 ja 98-99, niin silloinhan jäällä luisteli niin huikea nippu, ettei sitä voinut seurata mykkänä. Mutta kyllä 90-luvun kuivina vuosinakin hallissa oli enemmän ääntä kuin nykyisin. Silloin B-pääty oli yhtä punaista merta, joka sai kannustuksen tarttumaan muihinkin. Ehkä ikä on tehnyt tepposensa, ja jengi ei jaksa enää meuhkata kuten 15 vuotta sitten.

Sitten vielä se, että peli ei ole enää sitä, mitä se oli silloin, eli iloista hyökkäyspeliä, vaan tiukkaa sumputusta tai muuten vain äärimmäisen tarkkaa puolustusta. Laidatkin ryskyivät ihan eri malliin kuin tänä päivänä. Koko ajan istuisi monta äijää boxissa, jos nykyään taklattaisiin yhtä paljon ja rajusti kuin silloin. Peli tosin oli hitaampaa kuin nykyisin, mutta ehkä siitä ehti sen myötä nauttia enemmän, kun katse ehti rekisteröidä, mitä kaikkea kentällä tapahtuu. En tiedä, onko tämä vain oma ongelmani, mutta monesti jää jotain näkemättä: kun seuraat kiekollista pelaajaa, niin menetät kovan niitin, tai jos jäät fiilistelemään keskialueen pommia, niin toisessa päässä punavalo syttyy.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
No ei nyt todellakaan aleta puhua tunnelmasta ja Jaffalasta samassa virkkeessä.

En väittänyt että Jaffalassa olisi kokonaisuudessa parempi tunnelma, mutta kyllähän kaikki sen voi varmasti myöntää, että Jokereiden päädyssä oleva paikaton fanikatsomo on selvästi parempi kuin meidän, ja se katsomo pitää kyllä ääntä, ja se kuuluu, koska päätykatsomo on keskellä, ja kaikkien nähtävissä, näkyy ja kuuluu.

Meidän vastaavanlainen on ylhäällä kulmassa, kun ei muutakaan järkevää paikkaa ole, sieltä ei meteli leviä kokohalliin, ja näin ollen tunnelma kärsii. Meillä ei vain ole niin hyviä päätykatsomoita, kuin Jaffalassa, ja siksi seisomakatsomoa ei voida pitää siellä, tai se vaatisi paljon muutoksia.

Mutta väitän että meidän kotipeleissä olisi ihan toisen näköinen tunnelma koko hallissa, jos päätykatsomo olisi samanlainen kuin Jaffalassa, se on vaan ihmeellistä miten se tunnelma sieltä päädystä leviää, ja muut innostuu kannustamaan samaan aikaan kuin fanikatsomo.

Nythän koko homma on mennyt aikalailla siihen, että fanikatsomosta tulee chanttia, mutta muu halli on yleensä aivan hiljaa, ja syy tähän on mielestäni yksinkertaisesti fanikatsomon sijainti. Fanikatsomossakin on melu alkanut hiljentyä, ja syy siihen löytyy lippujen hinnasta. Kingit käy jalkapallo, jääpallo ja käsipallo otteluissa, jääkiekon lisäksi. Noissa lajeissa lippujen hinnat ovat alhaisemmat lätkähintoihin verrattuna, ja lätkästä karsitaan.

Lippujen hinnathan ovat korkeat siksi, että halli ei ole meidän. Mielestäni jo senkin takia halli asiaan on saatava muutos. Ei kannattajien kuulu maksaa itseään kipeäksi sen takia, ettei halliprojekti ole mennyt yhtään eteenpäin. Vai onko mennyt? En tiedä, kukaan ei siitäkään informoi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hinnat.

Vaikka ei saisi yleistää niin veikkaan että keskimääräisesti 15 vuodessa laji paikanpäällä seurattuna on muuttunut "rikkaiden huviksi" ja myös auton tuomat espoolaisfanit ovat lisääntyneet.

Joskus vuonna 93 tai 94 lippu päätykatsomoon maksoi vajaan satasen (n. 17-18 euroa) kaikkine kuluineen. Nyt siitä saa pulittaa 28 euroa plus lippupalvelun provikka eli yli kolmekymppiä. Hinnat on siis ainakin päädyn osalta nousseet 16 vuodessa vaatimattomasti 60-70 %.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nythän koko homma on mennyt aikalailla siihen, että fanikatsomosta tulee chanttia, mutta muu halli on yleensä aivan hiljaa, ja syy tähän on mielestäni yksinkertaisesti fanikatsomon sijainti. Fanikatsomossakin on melu alkanut hiljentyä, ja syy siihen löytyy lippujen hinnasta.

Tämän vuoksi itsekin ostan irtoliput F2-F3:sta tai C1:stä, maksan hammasta purren sen 25-30€ kuluineen mutta onpahan ainakin yritystä kannustamiseen. Tai tarkemmin sanottuna siinä sen kuulee ja liittyy mukaan jopa muutoin kun maalienkin aikana.

Omaa hallia odotellessa näillä hinnoilla ja näin.



_
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä oli erilailla silloin 90-luvun lopussa? Miksi silloin halli pauhasi arkipeleissäkin?
Osaltaan on myös aika kullannut muistot. Toki ysärin loppu ja vuosituhannen vaihde oli kokonaisuutena tunnelmaltaan hyvä, johtuen menestyksestä ja sen "jälkihöyryistä", mutta ei silloinkaan Nordis mikään jatkuvasti kiehuva hornankattila ollut. 90-luvun "synkkinä vuosina" hallissa oli monesti todella hiljaista ja peruskannustus oli se, kun joku muija huusi kovaan ääneen "Peliä (tsemppiä?) HIFK" ja sen jälkeen B2 aloitti melko tympääntyneen HIFK - tap - tap - tap - kannustuksen.

Tunnelman huononemiseen on paljon eri syitä ja itse en näkisi pelin tasoa sinänsä ongelmana ja lippuhintojenkin kanssa on vähän niin tai näin. Ongelmina, mitenkään niitä tärkeysjärjestykseen asettamatta, näkisin seuraavat seikat:

  • Lätkä ylipäätään viihteenä kiinnostaa nykyisin vähemmän ja jengillä on huomattavasti paljon enemmän vapaa-ajan viettomahdillisuuksia kuin ennen.
  • Edelliseen liittyen - miksi esim. opiskelijakaveriporukka, jotka saattavat keitottaa vaikka keskellä viikkoa, lähtisi porukalla hallille mölisemään, kun yhtälailla voi tilata matsin puolta halvemmalla kotitöllöön / tietokoneelle, juoda halpaa viinaa ja järkätä samalla vaikka saunailta ja pokeriturnaus.
  • Edelliseen myös liittyen - myös pikkuskideillä on enemmän muita aktiviteetteja ja kiinnostuksen aiheita kuin ennen. Itselläni "kiivain" fanitusaika, kuten varmasti monella muullakin, osui noin 10 vuotiaasta (,jolloin aloin käydä matseissa yksin ja kavereiden kanssa), 20 ja risat opiskelija-aikoihin. Tuon jälkeen oli edessä luonnollinen siirtymä "paremmille" paikoille hallissa. Omien havaintojeni mukaan hallilla ei enää käy samalla tavalla pikkuskidejä / (varhais)teinejä, jotka pikku hiljaa korvaisivat vanhenevaa porukkaa fanikatsomossa ja sen välittömässä läheisyydessä.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joskus vuonna 93 tai 94 lippu päätykatsomoon maksoi vajaan satasen (n. 17-18 euroa) kaikkine kuluineen. Nyt siitä saa pulittaa 28 euroa plus lippupalvelun provikka eli yli kolmekymppiä. Hinnat on siis ainakin päädyn osalta nousseet 16 vuodessa vaatimattomasti 60-70 %.


Tuo on hyvinkin maltillinen korotus, ottaen huomioon että ainoastaan vuodesta 2002 on kavikupillisen hinta noussut vaatimattomat 500%. ( 2,00 markasta 2,00 euroon )
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Ehkä ikä on tehnyt tepposensa, ja jengi ei jaksa enää meuhkata kuten 15 vuotta sitten.
Nyt puhun vain omasta näkökulmastani, mutta kyllä se on juuri näin. Sitä tulee jonkun verran huudettua pelin aikana, mutta se suurin hohto on kadonnut. Eilen puhuin, että ei nämä pelit enää sytytä samalla tavalla kuin ennen. Villen tulo joukkueeseen antoi kipinän kausikortin jatkamiselle, nyt sen kannun on tultava. Penan aikakauden menestymättömyys vei itseltäni ainakin sen parhaimman terän. Nyt ei kelpaa kuin menestys keväällä. Onhan se harmi, että ei ole enää sitä samaa kipinää, kuin mitä on joskus ollut.
 

scholl

Jäsen
Ja ennen THE Jäähallissa oli myös vierasfaneille todella hyvät paikat, nekin piti sitten mennä sotkemaan.
Myös pikkuveliseura Espoosta otti Stadilaisista mallia, ei hyvä, ei todellakaan :(

Se muutos on mielestäni aivan oikein. Vierasfaneja on liian vähän. Jos joka matsiin tulisi pari tuhatta vieraskannattajaa kuin jossain futiksessa K-Euroopassa niin sitten pääty voisi olla heille, mutta itse olen nähnyt pari kertaa, kun on ollut keskellä viikkoa joku 1-3 Lukko tai Saipa paitaa siellä päädyn fanikatsomossa niin eihän sellainen vetele. Pääty pitää myydä sitten sellaisille, joita oikeasti huvittaa tulla peleihin.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Ensinnäkin fanikatsomon sijainti on väärä. Ahtaassa katonrajassa ei suurempia koreografioita tai peppipitkätossuja pysty harjoittamaan. Sopu sijaa antaa, mutta nykyisellään fanikatsomo on myös liian pieni. B-päädyn muuttaminen seisomakatsomoksi ei onnistu, kun museovirasto näyttää keskarii. Ollaan mottitilanteessa, jossa kaikille yritetään tarjota jotain. Ei siis ihme, että äänekkäät fanit ovat yksi kerrallaan poistuneet takavasemmalle.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Miksei sitä porukkaa fanikatsomoissa voi vaihtaa nuorempiin? Vanhemmat voivat ostaa liput B2:een.

Ei sitä tartte vielä vaihtaa, koska siellä on tilaa yllinkyllin, mutta kun kausikortit eivät näytä menevän kaupaksi näille nuoremmillekkaan. Toki jos nyt ilmoittautuisi 100 nuorta, että he tulevat sinne kannustamaan IFK:ta joka pelissä niin kuin ennen vanhaa "me", niin sittenhän sitä voisi siirtyä. Mutta jos sieltä nyt lähtee, niin ei sinne jää kuin yläkulma kannustamaan, sekin on äänekäs vain, kun on muussipäivä, eli la-pelit.
 

Maynard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Kärpät, Newcastle United
Vaihdan hetkeksi vähemmän kriittiseen aiheeseen: Kukas se on se valkoisiin pukeutunut taitoluistelijatyttö siinä HIFK:n kotipelien alussa? On niin näyttävä ilmestys et nostaa ainakin meikäläisen tunnelmaa joka kerta!
 

scholl

Jäsen
Dennis kirjoitti:
Edelliseen liittyen - miksi esim. opiskelijakaveriporukka, jotka saattavat keitottaa vaikka keskellä viikkoa, lähtisi porukalla hallille mölisemään, kun yhtälailla voi tilata matsin puolta halvemmalla kotitöllöön / tietokoneelle, juoda halpaa viinaa ja järkätä samalla vaikka saunailta ja pokeriturnaus.

Onko IFK ollut edes yhteydessä KY ry ja SHS tyyppisiin organisaatioihin? Ainakin 1993 kun aloitin opinnot, ei minkäänlaista yhteydenpitoa ollut. Alussa uudet opiskelijat tutustuvat toisiinsa ja vapaaviettotavat muodostuvat osin siinä muutaman viikon sisällä. Muodostuu helposti jotain 4 hengen porukoita. Jos tällaisia porukoita piffaittaisiin peliin ja sitten sen jälkeen pidettäisiin yhteyttä textareilla niin tottakai se homma olisi eri kantimissa. Sedu lähettää miljoonia tekstiviestejä varmaan jo viikossa.

Jos oikeanlaisia opiskelijoita saataisiin sitoutettua pikkuhiljaa. Esim. jos näyttää, että nyt tulee hiljainen ilta niin iltapäivällä txt kehiin, jossa "tätä viestiä näyttämällä" saat ostaa ovelta 1-4 lippua hintaan x€/kpl niin saadaan aktivoitua. Monestihan torstaina esim. on pelin jälkeen kuntailta. Kyllähän sellaiseen voi mennä IFK-paita päällä. Etutöölön kauppatieteelliseltä campusalueelta ei kuitenkaan ole niin pitkä matka hallille, etteivätkö opiskelijat voisi mennä koulun jälkeen johonkin Mr. Doniin parille ja sieltä sitten peliin ja pelin jälkeen kuntailtaan.

Vuosia myöhemmin samat opiskelijat ovat yrityksissä johtotehtävissä, jolloin on paljon helpompi hakeutua halliin vaikkapa asiakkaiden kanssa, jos homma opitaan jo opiskeluaikoina.

Vaihdan hetkeksi vähemmän kriittiseen aiheeseen: Kukas se on se valkoisiin pukeutunut taitoluistelijatyttö siinä HIFK:n kotipelien alussa? On niin näyttävä ilmestys et nostaa ainakin meikäläisen tunnelmaa joka kerta!

Piruiletko? Puhutko nyt samasta Apollo-tyypistä, joka ansaitsisi ärsyttävästä kiemurtelustaan neniin?
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Vaihdan hetkeksi vähemmän kriittiseen aiheeseen: Kukas se on se valkoisiin pukeutunut taitoluistelijatyttö siinä HIFK:n kotipelien alussa? On niin näyttävä ilmestys et nostaa ainakin meikäläisen tunnelmaa joka kerta!

Jatkan aiheesta: erätaukohaastattelija Catarina Pettersson saa ainakin minut hyrisemään joka kerta äänessä ollessaan. Mieletön piristys kesken peliä, mimmillä on asennetta ja särmää aika lailla enemmän kuin viime kauden yrittäjällä.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Omien havaintojeni mukaan hallilla ei enää käy samalla tavalla pikkuskidejä / (varhais)teinejä, jotka pikku hiljaa korvaisivat vanhenevaa porukkaa fanikatsomossa ja sen välittömässä läheisyydessä.

Tähän liittyen, en tiedä mahtaako SM-liiga ampua itseään jalkaan siirtämällä lauantainkin pelit alkamaan 18:30, luulen että monikaan ei tuo omia lapsiaan noihin peleihin. Vanhat sunnuntaina klo 16:00 pelatut otteluthan olivat varsin hyviä ajaa sisään tuota nuorta kaartia, kun pahimmat känniääliöt puuttuvat hallista.
Kannattaisiko kokeilla tuoda silloin tällöin noita aikaisempia pelejä otteluohjelmaan ja ne lanseerattaisiin ns. perhepeleiksi?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkan aiheesta: erätaukohaastattelija Catarina Pettersson saa ainakin minut hyrisemään joka kerta äänessä ollessaan. Mieletön piristys kesken peliä, mimmillä on asennetta ja särmää aika lailla enemmän kuin viime kauden yrittäjällä.

Mä taas en ole huomannut juuri mitään parannusta edelliseen yrittäjään verrattuna, Taru Bänx vaimikäsenyoli. Catarina hoitaa tokan erätauon haastattelun på svenska, mutta muuten haastattelujen sisältö on mielestäni yhtä latteaa jutustelua ja fiilistelyä kuin ennenkin. Vaikea tuohon paikkaan on mitään syväluotaavaa analyysia saadakaan, joten taitaa olla melko sama, kuka sitä mikrofonia tunkee pelaajien leukaa kohti. Aika vähän koko haastatteluun tulee edes kiinnittäneeksi huomiota, mutta hyvä, jos jollekin kelpaa.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jatkan aiheesta: erätaukohaastattelija Catarina Pettersson saa ainakin minut hyrisemään joka kerta äänessä ollessaan. Mieletön piristys kesken peliä, mimmillä on asennetta ja särmää aika lailla enemmän kuin viime kauden yrittäjällä.

Tiistain HIFK-Kärpät lähetyksessä ohjaaja löysi ainakin pariin otteeseen Catarinan kuviin punaisine toppeineen kentän laidalta, osaa silmäpelin ja keimailun ihan kiitettävästi. Mielummin Catarinaa katselee kuin cheerleadereita.

Nyt vaan enemmän Catarinaa eetteriin. Ai niin tuosta haastattelujen laadusta, ei niin väliä.




_
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vanhat sunnuntaina klo 16:00 pelatut otteluthan olivat varsin hyviä ajaa sisään tuota nuorta kaartia, kun pahimmat känniääliöt puuttuvat hallista.
Kannattaisiko kokeilla tuoda silloin tällöin noita aikaisempia pelejä otteluohjelmaan ja ne lanseerattaisiin ns. perhepeleiksi?
Milloinkas muuten ylipäätään tiistai tuli mukaan pelipäiväksi, samoin kuin nämä yksittäiset maanantait, keskiviikot ja perjantait? Pitkän aikaahan pääpelipäivät oli torstai ja sunnuntai ja sitten joskus oli "härkäviikkoja", jolloin pelattiin myös lauantaina. Ja eikös nimenomaan tuolloin ollut niin, että lauantain pelit alkoi klo 16 ja sunnuntain klo 17? Vai muistanko nyt ihan väärin?

Olen myös miettinyt sitä, miksei liiga voisi vakioida pelipäiviä? Eli vaikkapa tiistaina, torstaina ja lauantaina olisi aina täysi sarjakierros. Tai vaihtoehtoisesti keskiviikko, perjantai, sunnuntai. Noitahan olisi seurojen markkinointimiesten helppo luokitella siten, että esim. keskiviikot olisi enemmän yritysvieraille, perjantai känniäälöille ja sunnuntai perheille.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkan aiheesta: erätaukohaastattelija Catarina Pettersson saa ainakin minut hyrisemään joka kerta äänessä ollessaan. Mieletön piristys kesken peliä, mimmillä on asennetta ja särmää aika lailla enemmän kuin viime kauden yrittäjällä.


Jaa. Mun piti tästä oikein kysyäkin teiltä, arvon herrasmiehet, että mitäs tästä risteilyemännästä tykkäätte. Notta paljonko se ulkonäkö ja flirtti vaikuttaa? Peltosen Villeenhän se näytti viime tiistaina vaikuttavan paljonkin, kun sillä lailla silmät pyöri päässä ja huultakin heitti. Missä oli mörökölli-Ville? Toivottavasti itse Peltoska oli hallilla, näki ja koki hymypoika-Villen. Laittaa perästä kuulumaan :).

Oikeasti mua ärsyttää Petterssonskan puhetyyli ja naaman vääntämiset. Mutta vielä enemmän mua ärsyttää kyllä pelaajat, joilta valuua kuola suusta. Mutta tämähän on ihan normaalia, kun kysymyksessä on näyttävä nainen ja mieshenkilöt. Kyllä tämä Catarina on paljonpaljonpaljon parempi kuin Taru Sössö. Mutta hieman vähemmän soisin nasaalia ja flirttailevia katseita. Jos ihan sillä tavalla normaalisti puhuisi ja olisi, niin kuuntelukokemus olisi siedettävämpi. Ei kuitenkaan ole ihan mistään pystymetsästä revitty ja hyvännäköinenkin tuon on. Ei sen kai tarttis olla tyrkky...
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Jaa. Mun piti tästä oikein kysyäkin teiltä, arvon herrasmiehet, että mitäs tästä risteilyemännästä tykkäätte. Notta paljonko se ulkonäkö ja flirtti vaikuttaa? Peltosen Villeenhän se näytti viime tiistaina vaikuttavan paljonkin, kun sillä lailla silmät pyöri päässä ja huultakin heitti. Missä oli mörökölli-Ville? Toivottavasti itse Peltoska oli hallilla, näki ja koki hymypoika-Villen. Laittaa perästä kuulumaan :).

Kyllähän se piristää matsia kummasti, samalla tapaa kuin cheerleaderit (jos siis pitää naiskauneudesta). Ja mielestäni tuo flirttaileva tyyli on nimenomaan se homman ydin. Toki ymmärrän, että joitain tämä saattaa ns. nyppiä, mutta itse henk.koht. pidän piristävänä lisänä. Ja juurikin tuo lievä aksentti kruunaa koko homman.

Hauska muuten huomata, ettei Villekään mikään muumio vielä ole!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös