Tulta munille – kannustusta Kärpille!

  • 171 560
  • 1 068
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
Huomenna homma on omissa käsissä.

Huomenna, meidän joukkueella on mahdollisuus vielä saavuttaa suora pudotuspelipaikka.

Nyt jos ei joukkue syty, niin ei koskaan.

Tulta munille.
Ja mikä parasta, tämäkin peli todistetaan paikan päältä. Täten, vain 4 runkosarjan kotiottelua jäi näkemättä paikan päällä.

Tulta munille!
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Kyllähän nämä kaks viimeistä runkosarjan kierrosta on kirjoitetu tähtiin lätkäjännärille niin ettei mitään järkeä.
Happea voi Tappara ottaa ja Ilveskin.
Mutta 6. paikka ja 10. paikkaan on niin tunkua viimeisessä pelissä kaikille.
Miten käy, miten meidän käy ja kuka tulee lopuksi mukaan? Eipä ois arvannu tämmöstä loppua...
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Näköjään kuntopuntarin saldo 6/18 pistettä ja täydellinen sekasorto 13/18 viimeistä täysistä eristä on riittävä saldo, että huomenna on kolmen pisteen voitolla paikka auringossa. Vastusta ei parane aliarvioida, sielläkin uskotaan Kärppien ihmeeseen.

Ei näin satumaista apua vaan voi jättää käyttämättä. Uudistan jälleen viime perjantaisen kysymyksen: on äärimmäisen mielenkiintoista nähdä, miten joukkue tämän käsittelee. Viimeksi meni totaalisen vituiksi. Ehkä se nyt seisoisi.

Ketään en aliarvioi, mutta HPK- ja Ilves vs Lukko matkaksi välieriin joka ikinen ottaa jälkimmäisen vaihtoehdon. Jos on Marjamäkeä kritisoitu, ihan aiheestakin, niin melko ohuessa on Marko Virtasenkin pudotuspelimenestys. Eikä Lukolla ole hyökkäyksessä yhtään sen tason seppää, mitä Ilveksellä mm Haapala ja Kontiola ovat. Saati vastaavan tason viisikkopeliä.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Ei kahta puhetta etteikö tänään oteta 3 pistettä ja Lugu viereen.
Juhis tekee kostoksi kuitenkin sen pari maalia
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viimeinen kerta tähän kauteen runkosarjaa! Samat 3pistettä kuin aikaisemminkin, ja niillä varmistuu suora paikka. (Poislukien joku 10-0 ifk voitto vissii muuttaisi tilanteen?)

Kaikki paikalle kannustaa Kärpät voittoon. Tulta munille!
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
(Poislukien joku 10-0 ifk voitto vissii muuttaisi tilanteen?)
Kärpillä on 13 plussamaalin kaula IFKin nähden, joten ei edes 10-0 voitto auta, jos Kärpät samaan aikaan kairaa kolmen pisteen voiton Jukureista.

Hienoa kiekkoiltaa sinne Raksilaan.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Kärpillä on 13 plussamaalin kaula IFKin nähden, joten ei edes 10-0 voitto auta, jos Kärpät samaan aikaan kairaa kolmen pisteen voiton Jukureista.

Hienoa kiekkoiltaa sinne Raksilaan.

Edes HIFK:in 0-100 voitto illalla ei pudota Kärppiä top-6:sta mikäli Kärpät vie omansa varsinaisella peliajalla.

Tasapisteissä ensimmäinen ratkaiseva erottava tekijä on kolmen pisteen voitot, joita Kärpillä on Hifkiä enemmän.

Edit: tsekkasin vielä tilanteen ja tasoissahan me myös 3p voitoissa ollaankin! Eli olet oikeassa, todellinen persekairaus Jyväskylässä voi teoriassa pudottaa Kärpät, vaikka 3p voitto illalla tulisikin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Totuuden hetki ja viimeinen almu HIFK:lta. Tälle kaudelle ei ole varaa enää yhteenkään ohipeliin, vaan nyt pelataan pääsystä puolivälieriin. Eiköhän joukkue ymmärrä, että tänään pelataan Kärppien omat sääliplayoffit yhdestä poikki periaatteella. Jukurit haluaa ottaa Kärpiltä kolme pistettä ja kohdata Kärpät vielä kahdesti viikon sisällä. Kärpät haluaa ottaa kolme pistettä ja siirtyä suoraan seuraavaan vaiheeseen, sekä välttää Ilveksen jonka kanssa on ollut erittäin isoja vaikeuksia tällä kaudella.

Se joka ei tänään anna jäällä kaikkeaan 60 minuutin ajan, voidaan mielestäni tiputtaa kokoonpanon ulkopuolelle loppukevääksi. Nyt ei ole selittelyille sijaa, vaan kevään miehiltä odotetaan tulta palleille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös