Tulevan kauden Topit ja Flopit.

  • 62 351
  • 233

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Re: Re: Jari Kauppila vs. monipuolinen Mikko Koivu

Viestin lähetti Ohmi
Kysymys on kuitenkin ihan normaalista kehityksestä - 30 vuotiaan Kauppilan kehityssuunta on alaspäin ja 21 vuotiaan M. Koivun ylöspäin..... Valitettavasti Mikon edesottamuksia ei enää tällä kaudella pääse seuraamaan SM-liigan tasolla, mutta uskon vakaasti hänen ottavan vakipaikan NHL:stä, mikäli siellä nyt ensi kaudella edes pelataan.
Miten sinun uskosi monipuolisen Mikko Koivun salamanlailla valloittamasta vakipaikasta NHL:stä liittyy siihen pystyykö Kauppila korvaamaan Mikko Koivun viime kauden panoksen tulevalla kaudella?

Muuten Hockey`s Futuren sivuilla ollaan aivan eri mieltä siitä että valoittaako Koivu sen vakiopaikan ensi kaudella NHL:stä. Future-kohdassa sanotaan:

"He's still a tremendously raw player who is likely at least three years away from seeing full-time duty in the NHL."

Uutinen on päivätty 2004-06-11.

Tuohan toisaalta vain mielipide, eikä liity mitenkään keskusteluun siitä kykeneekö Jari Kauppila stunttaamaan monipuolista Mikko Koivua, joka muuten ensi kaudella murtautuu Minnesota Wildin vakkarikokoonpanoon...
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: Jari Kauppila vs. monipuolinen Mikko Koivu

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Miten sinun uskosi monipuolisen Mikko Koivun salamanlailla valloittamasta vakipaikasta NHL:stä liittyy siihen pystyykö Kauppila korvaamaan Mikko Koivun viime kauden panoksen tulevalla kaudella?


Katsotaan siihen M. Koivun viime kauden panokseen myös esiintyminen pudotuspeleissä, joissa hän oli Tepsin parhaimmistoa peliesityksien lisäksi sekä pisteissä että plus/miinus-tilastossa. Kauppilan saa pelata elämänsä parhaat pudotuspelit, jos yrittää pelata niin kuin M. Koivu viime kauden pudotuspeleissä - sitä voi sanoa jo haasteeksi...
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Kauppila ja viisi missiota

Viestin lähetti Ohmi
Katsotaan siihen M. Koivun viime kauden panokseen myös esiintyminen pudotuspeleissä, joissa hän oli Tepsin parhaimmistoa peliesityksien lisäksi sekä pisteissä että plus/miinus-tilastossa. Kauppilan saa pelata elämänsä parhaat pudotuspelit, jos yrittää pelata niin kuin M. Koivu viime kauden pudotuspeleissä - sitä voi sanoa jo haasteeksi...
Ok, katsotaan miten hyvin sen Kauppilan pitää sitten niissä pudotuspeleissä pelata. Alla viime kauden Tepsin sisäiset pörssit:

Pudotuspelit +/- tilasto (13 peliä)

1.Jani Kiviharju +7
2.Joni Lius + 7
3.David Schneider +6
Jaettu 4. sija Mikko Koivu, Arttu Virtanen, Kimmo Peltonen + 5

Missio1: Kauppilan tulee sijoittua viiden parhaan joukkoon tehopörssissä

Pudotuspelit pistepörssi (13 peliä):

1.Antti Aalto 2+9=11
2.Kai Nurminen 6+3=9
3.Mikko Koivu 1+7=8
4.Mikkola 4+2=6

Missio2: Olla joukkueen kolmanneksi paras pistemies

Pudotuspelit maalipörssi (13 peliä):

1.Kai Nurminen 6
2.Niko Mikkola 4
3.Marco Tuokko 4
Jaettu 4.Mika Alatalo, Kimmo Peltonen, Jani Kiviharju 3
Jaettu 5.Arttu Virtanen, Antti Hulkkonen, Antti Aalto, David Schneider, Matias Metsäranta 2
Jaettu 6. Mikko Koivu, Mikko Rautee 1

Missio3: Tehdä vähintään yksi maali

Pudotuspelien syöttöpörssi (13 peliä)

1.Antti Aalto 9
2.Mikko Koivu 7
3.Jiri Vykoukal 5

Missio4: olla joukkueen toiseksi paras syöttökone. Se vaatii joka toisessa pelissä kakkossyötön ruinaamista.

Ai niin runkosarja:

Missio 5: sijoittua pistepörssissä paremmalle sijalle kuin 47 ja olla Tepsin sisäisessä tehopörsissä paremmin kuin sijalle kuusi sijoittunut
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Re: Re: Jari Kauppila vs. monipuolinen Mikko Koivu

Viestin lähetti Ohmi

Pressiboxi: älä mainitse puolustamista ja Mikko Rauteeta samassa lauseessa - +-tilasto on karua luettavaa...

No jaa. Rauteen viime kausi oli kylkivamman myötävaikutuksella varsinkin syksyllä todella heikko, mutta hänen +/- parani loppukaudesta, eikä tilasto sinänsä ollut lopulta mitenkään katastrofaalinen (-3), vaikka muuhun joukkueeseen verrattuna reilusti huonompi olikin. Jos katsotaan vähän laajemmalla perspektiivillä niin havaitaan, että Rautee oli viime kausina Palloseuran parhaita puolustavia hyökkääjiä.

2002-03: 42 peliä +19/-18= +1 (joukkueen toiseksi paras)
2001-02: 52 peliä +36/-15= +21 (joukkueen selvästi paras)
2000-01: 50 peliä +20/-8 = +12

Eipä tuo nyt niin kauhean karua luettavaa minusta ole. Viimeisen neljän kauden yhteissaldo on +31, joka on parempi kuin esim. Alatalolla tai Vahalahdella (joista tosin Alatalo ei pelannut Tepsissä kaudella 00-01, mutta jää taakse myös 3 viim. vuotta verrattaessa). Monesta asiasta Rauteeta voi moittia hyvinkin aiheesta (käsien jäätyminen kun kiekko pitäisi laittaa verkkoon, muutama naurettava filmaamisepisodi jne.), mutta laiskasti puolustavaa pelaajaa hänestä ei saa yhden huonon syyskauden perusteella tehtyä.

Taas ollaan eksymässä kauas otsikosta, ei voi mitn...
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: Jari Kauppila vs. monipuolinen Mikko Koivu

Viestin lähetti Erkka
No jaa.

Kyllähän tuo Rauteen neloskentän uurastus Tuokon ja Kiviharjun kanssa on muistissa ja jopa tuo 2001-2002 kauden muhkea +-tilasto, mutta nyt puhuttiin viime kaudesta, joka ei järin kaksinen ollut sen paremmin tilastojen kuin peliesitystenkään valossa.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Kauppila vs. M.Koivu

Kyllä on kerrassaan mielenkiintoista jos Kauppila hankittiin Rauteen paikkaajaksi. Silloin TPS on mennyt mielestäni vieläkin enemmän metsään kuin tapauksessa Mikko Koivu-Jari Kauppila.

Rautee oli kaikesta v-mäisyydestään huolimatta (tai siitä johtuen) erittäin tärkeä pelaaja Tepsulle. Rautee on loistava aloittaja ja erinomainen likaisen työn tekijä, tätä kaikkea Kauppila ei ole. Plussana se että Rautee on myös erinomainen playoff-pelaaja ja Kauppila tunnetusti ei ole.

Mutta jos verrataan nyt siihen Mikko Koivuun. Tehopisteiden valossa Koivu oli parempi kuin Kauppila. Toki Koivulla oli paremmat ketjukaverit, mutta ainakin meikäläisellä on sellainen perstuntuma että Kauppila sai peliaikaa vastaavasti paljon enemmän.
Lisäksi Kauppila oli Lahdessa pelaaja joka käytännössä vastasi joukkueensa hyökkäyksestä. Tällöin hän sai pitää kiekkoa niin paljon kuin halusi. Koivun tilanne ei ollut ihan sama.

Kun sanoin että Koivu on monipuolisempi pakkaus kuin Kauppila, niin tarkoitan sitä että hänellä on eri ominaisuudet paremmin tasapainossa. Siinä missä Kauppila loistaa lähinnä hyökkäyspäässä ja jättää puolustamisen muille (outoa sentteriltä), Koivu pelaa hyvin kahteen suuntaan, voittaa aloituksia, taklaa, kaivaa kiekkoja kulmasta ja tekee pisteitä. Ja hän on siis 21-vuotias. Lisäksi pudotuspelikovuus on aivan eri planeetalta. Silloinhan pelaajan pitäisi vielä lisätä yksi vaihde, pelata kovemmin ja tehokkaammin. Tässä Koivu on jo nyt paljon parempi.

Eli en usko että TPS tässä kaupassa pääsee voitolle sitten millään. Ellei Kauppilalle sitten anneta vapautusta puolustuspelistä, ja luulen että J.Koivu ei siihen suostu.
 

uule

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa.
Toppeja ja Floppeja

Topit:.

1. Saipa Pelaa täysosumakauden ja selviää runkosarjassa kuudenneksi.

2. Mika Kauppinen venyy vielä vanhoilla päivillään uuteen piste-ennätykseensä.

3. Hifk voittaa ylivoimaisesti runkosarjan .

Flopit:

1: Rauman Lukko. Bartek ja Larouche floppaavat täydellisesti ja sopimukset puretaan joulukuussa.

2. Virmasen hankinnat epäonnistuvat pahasti ja sen seurauksena Jortikka uhmaa erota ellei uusia vahvistuksia Pelicansista saada pikimmiten.

3. Blues. Enkä edes perustele.
 

Claudius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Topit:

1. Jesse Niinimäki - Saa vihdoinkin pelata koko kauden terveenä ja nousee Ilveksen parhaaksi pistemieheksi sekä maajoukkueeseen johonkin Eurotourin turnaukseen.

2. Mika Rontti - Kehitys jatkuu viime kauden kaltaisena ja Rontti on ensi kaudella Ässien paras puolustaja. Maajoukkuepaikkakaan ei ole mahdoton.

3. Pelicans - Lahtelaiset kamppailevat tasapäisesti muiden liigajoukkueiden kanssa. Taistelu ei aivan riitä playoff-paikkaan asti, mutta joukkue ylittää lähes kaikki ennakko-odotukset välttäen mm. sarjajumbon tittelin.

4. Hannu Jortikka - Toppi siksi, ettei Jortsu anna tällä kaudella haastattelua ilman paitaa.


Flopit:

1. MTV3-HockeyNight - Jälleen kerran. Anun ja Jutin kemia ei edelleenkään toimi ainakaan mitä selostukseen tulee. Juti jatkaa samojen vanhojen fraasien toistelua ja Anu yrittää keksiä niiden väliin jotain muka-hauskaa kommenttia.

2. Petri Varis - "Kotiinpaluukaan" ei anna Varikselle riittävää lisäpotkua. Vauhti ei enää riitä sm-liigaan.

3. Isot rangaistukset - Puhtaista taklauksista annetaan edelleen turhan herkästi peli- tai ottelurangaistuksia.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Topit:

1. Juha Kuokkanen
SaiPan kakkosmaalivahti nousee Myllyksen ohi ykköseksi ja Myllys myydään pois. Kuokkanen on kehittynyt selvästi viime vuosina.

2. Oliver Setzinger
HPK:n komeetta playoffeissa jatkaa hyviä otteita, valtaa paikan ykkösketjun laidasta ja tekee yli 40 pistettä.

3. Blues
Blues nousee takaisin neljän parhaan joukkoon hyvän puolustuksen ansiosta

4. Erik Hämäläinen
Lähes nelikymppinen lukkokapteeni pelaa yhtä hyvän, ehkä jopa paremman kauden kuin viime kautena. Nousee muutaman vuoden tauon jälkeen taas maajoukkueeseen Euro Hockey Touriin.

5. Petteri Nokelainen
18 vuotias Nokelainen nousee SaiPassa isoon rooliin, takoo vähintään 20 pistettä.

Flopit:

1. Jokerit
Jokereiden alamäki jatkuu. Vaikka ryhmä on taitava, ovat pelit yhtä tervanjuontia. Runkosarjassa korkeintaan sijalle 5. Putoaminen playoffien 1. kierroksella.

2. Pärssinen-Harkins-Kuhta
Tulee olemaan pettymys, kun kolmikkoa vartioidaan entistä tarkemmin. Putoaa HIFK:n kakkosketjuksi.

3. Tappara
Surkea puolustus ei ainakaan ole hyödyksi. Säälipleijareihin, ellei hankintoja tehdä.
 

Etsijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Rixa88
2. Pärssinen-Harkins-Kuhta
Tulee olemaan pettymys, kun kolmikkoa vartioidaan entistä tarkemmin. Putoaa HIFK:n kakkosketjuksi.


Vaikka en IFK-fani olekaan (ja en asioista ole niin hyvin perillä) niin kyllä ko. ketju saa huonon kauden pelata jos esim. Hirson ketju nousee ykköseksi.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Rixa88
2. Pärssinen-Harkins-Kuhta
Tulee olemaan pettymys, kun kolmikkoa vartioidaan entistä tarkemmin. Putoaa HIFK:n kakkosketjuksi.

Niin monesti esiintynyt täällä että kommentoidaan. Ensin suoraan tähän: ketjua ei varmasti voi enää vartioida tarkemmin kuin viime kaudella. Ei yksinkertaisesti ole mahdollista!! Ainoa kysymysmerkki on taas vuoden vanhemman ja kesätreenin omatoimisesti (vai ?) hoitaneen Brettin kondis alkukaudesta. Ja kuten jo todettiin, jos tämä ketju putoaa kakkoseksi, niin Hirson on täytynyt käydä kesällä kädensiirtoleikkauksessa. Järvisen on puolestaan pitänyt saada kokonaan uusi kroppa.

Omat veikkaukset:

Toppi: Yllätysvalmis ja puskan takaa iskevä SaiPa. Voi tosin myös pettää, mutta ei yllättäisi ketään.

Floppi: Ilves - pahoja menetyksiä ja kovat odotukset vahvan kauden jälkeen. Ei mitään tsäänssii.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Kuvernööri
Floppi: Ilves - pahoja menetyksiä ja kovat odotukset vahvan kauden jälkeen. Ei mitään tsäänssii.

Pahat menetykset ja kovat odotukset ovat hieman ristiriidassa. Ilman kokoonpanon vahventamista on sijoituksen putoaminen naapuriseurankin kohdalla mainittu yleisesti odotettu tulos kuin floppi.
 

Jackman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk,New Jersey Devils & Derek Boogaard
Topit:

-Kimmo Kuhta paukuttaa noin 40 kassia
-Harkins vie syöttöpörssin(itsestäänselvyys)
-Vopat vie jäähypörssin
-Hpk voittaa pronssia
-Jani Honkanen

Flopit:

-Jokerit(liian kovat odotukset faneilla ja johdolla)
-Frank Banham(ei löydä maalijyvää yksin)
-Nielikäinen jää alle sadan jäähyminuutin
-Helenius,Pesonen,Turunen(ilveksen hyvät kaappaukset)
-Paikallispelit h-areenalla(vaisu tunnelma ja tekno raikaa)

Eipä tässä muuta.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Topit
1. Landon Wilson
Blues iski kultasuoneen miehen kohdalla, tulee olemaan liigassa kova.
2. Oliver Setzinger
Pelaa liigassa parhaan kautensa ja yllättää jokaisen, joka epäilee miestä.
3. Tuomas Santavuori
Sellainen kutina vaan on, että mies tulee yllättämään monen ja pelaa hyvän kauden muuten huonossa Pelicans-hyökkäyksessä.

Flopit
1. Jesse Niinimäki
"kuka enää muistaa Raimoa" "pelaa huippukauden ja on maajoukkueessa" jne...
Liian kovat odotukset monella mieheen, tulee tekemään 30 pistettä ja on liigassa hyvän 2. sentterin tasoa, maajoukkue kutsusta ei tietoakaan.
2. Rankkarit
Miksi se ratkaisu pitää hakea väkisin, miksei jääkiekko ottelu runkosarjassa voi päättyä tasan?
3. Säälipisteen pitäminen
Täytyykö sen kummemmin perustella?
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Viestin lähetti Jackman
-Frank Banham(ei löydä maalijyvää yksin)

Noh, onhan Frankilla rinnallaan yksi liigan taitavimmista senttereistä joka niitä paikkoja Frankille pystyy järjestämään. Petr Sachlistahan nyt puhun.

Muuten kyllä hyviä ennustuksia, itsekin oletan Jani Honkasen nousevan liigatasolla kelpo puolustajaksi.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Jackman
-Frank Banham(ei löydä maalijyvää yksin)
[/B]

Kyllä löytää maalijyvän. Petteri Nokelainen lyö itsensä läpi, ja nousee ykköskentään. Sitten "Idän Ihmeellä" on laadukas ykköskenttä Banham-Sachl-Nokelainen.

Mutta SaiPa ei yllä pudotuspeleihin, jolloin Banham myydään Jokereihin ja Sachl vaikka Kärppiin, mutta Petteri jätetään Lappeenrantaan.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Topit tässä vaiheessa

1. Liigan ulkomaalaisvahvistusten taso on mielestäni noussut kohisten
- Tusina ulkomaalaisia ei tunnu enää löytyvän joukkueista juurikaan, eikä sellaisiksi ole ehdokkaita.

Kauden flopiksi veikkaan silti ulkomaalaista Quinn Hancokkia. Persuteluna löytyy, että Jokereilla on tunkua kahteen ensimmäiseen kenttään ja Hancock ei saa tarpeeksi peliaikaa viime kauden saldoihinsa pystyäkseen. Metreo on itseoikeuttettu ykkössenteri ja kakkosen paikan ottaa Pakaslahti tai Filppula, jotka ovat jo entuudestaan tuttuja Jokerilaiturien ja pakkien kanssa. Hancock hakee paikkaansa. Hän ei ole myöskään maalintekijä, mitä mielestäni voisi ajatella Jokerein 1-2 ketjun laitaan.
 

GameOver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU ja Ducks
Toppeja ja Floppeja
Topit:

1. Jokerit Pelaa loistavaa lätkää läpi kauden ja vie runkosarja ja ehkä jopa mestaruuden.

2. Glen Metropolit pelaa vielä paremman kauden kuin viime kaudella voitta runkosarjan pistepörssin.

3. Lukko lähinnä näiden pelaajien takia Bartek, Larouche, Saarela, Niskala, Tähtinen, Toporowski, Torkki, Hämäläinen, Porkka ja Vehanen

Flopit:

1: HIFK koko ykkösketju floppaa Pärssinen-Harkins-Kuhta ja kakkonen ei tule olemaan koko kautta iskussa tunnetusti.

2. Blues jälleen kerran

3. Petri Varis vaikka en haluasi uskoa mutta pelkään että Variksen paikat ei kestä enää, hyvä jos pelaa puolet runkkarista ehjänä.

EDIT: 2. tuli laitettua vähän tyhmästi kun JYP:in on kyllä aika vaikea flopata...
 
Viimeksi muokattu:

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pärssinen-Harkins-Kuhta-ketjusta: Kun se on täällä usein laskettu flopiksi niin ihmettelen mitäköhän ketjulta tulevalla kaudella odotetaan? Pistepörssin kolmoisvoiton uusiminen on utopiaa. Mutta jos se on se ketju joka tekee eniten pisteitä tulevalla kaudella niin onko se floppi? Jos miehet esim. löytyvät pistepörssistä sijoilta 3, 11 ja 14?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti lintu
Pärssinen-Harkins-Kuhta-ketjusta: Kun se on täällä usein laskettu flopiksi niin ihmettelen mitäköhän ketjulta tulevalla kaudella odotetaan? Pistepörssin kolmoisvoiton uusiminen on utopiaa. Mutta jos se on se ketju joka tekee eniten pisteitä tulevalla kaudella niin onko se floppi? Jos miehet esim. löytyvät pistepörssistä sijoilta 3, 11 ja 14?

Uskoisin että ihmiset laskevat sen flopiksi jos kyseinen ketju ei ole ensi kauden paras ketju pisteiden valossa.
 

team68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Toronto,Tie Domi
Topit: Ässien alkukauden pelaaminen,
Mika Rontti,
Janne pesonen,
Hockey night Vilma (vähän huumoria)


Flopit:
Martin Bergeron Kaveri mielestäni hidas ja liian vanha ykkössentteriksi Ässiin
Pelicans
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti team68
Flopit:
Martin Bergeron Kaveri mielestäni hidas ja liian vanha ykkössentteriksi Ässiin
Pelicans

Pelaakos Bergeron vieläkin ässissä?

Pelicansin laittamista flopiksi ei kanssa voi ymmärtää. Miten ihmeessä tuolla materiaalilla liigan lähtevä joukkue voi flopata? Pelicans voi korkeintaan yllättää positiivisesti.

Sitten yksi floppi :

Pasi 'the Pasi' Nielikäinen. Kovat on puheet mutta kentällä nähdään edelleen sama tuomareiden silmätikku josta ei ole kiekollisena mitään hyötyä.
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis jos nyt lähdetään liikkeelle pahimmasta flopista niin aloittakaamme Kari Jalosesta. Siis tästä Kärppien valmentajasta. Että osaa ollakin uskomaton valinta mestarijoukkueen koutsiksi. Voipi olla että käy kuin TPV:lle ja Hakalle. No ehkei sentään.

Siirtykäämme etiäpäin. Eero Somervuoreen. Siis ei mulla mitään antipatioita Kärppiä kohtaan ole mutta en vaan usko tähän kaveriin. Ei vaan henkinen kantti ole tarpeeksi kova. Fyysiset valmiudethan ovat olemassa (Voi kuinka asiantuntevalta kuulostan). Laitetaan nyt siihen rinnalle joku tusina-Nedved niin maalisaldo jää vaivaiseen seitsemään.

Mitäs tähän nyt vielä keksisi. No ainakin Sika-Mika Saukkosen. Olet osoittanut tasosi. Poistu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös