Trevor Gillies, HIFK

  • 788 212
  • 2 155

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Shaatana. Ei valitettavasti olleet tähdet oikeassa asennossa nyt tämän asian suhteen. Väärä aika, väärä paikka tällaiselle pelaajalle tämän päivän liigassa. Mies joutui vallitsevan tilanteen(narrien liigahistorian törkeimmän sikailun ja sen jälkipuinnin) takia heti alusta alkaen todelliseksi silmätikuksi ja ilmeisesti siitä johtuen turhautuneena ei pystynyt pitämään hermojaan kurissa. Jos olisi ollut hermokontrolli kunnossa olisi ollut oikein hyvä työkalu, mutta tässä tilanteessa ei miehellä oikein voi mitään tehdä. Parempi lienee palkata joku aivan tuntematon suuruus jolle on samat säännöt kuin muillekin. Jonne Virtanen olisi ollut hyvä sainaus juuri tämän takia. En jaksa Gilliestä suuremmin lähteä syyllistämään, mutta ei onnistunut roolissaan joten sopimuksen purku oli lopulta oikea ratkaisu. Gillies ei mielestäni kuitenkaan ollut niin surkea kuin mitä täällä on monet antaneet ymmärtää. Vauhti olisi kyllä riittänyt liigaan oikein mainiosti eikä ole niin järjettömän huono kiekon kanssa, että IFK häneen häviäisi matseja. Ei mikään vahvistus pelillisesti, mutta en kyllä näe rasitteenakaan jengille.

Toivottavasti löydetään uusi mouho tilalle.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Hyvä, että Gillies lähti. Nyt joukkue on totaalisen kuohittu. Ehkä pienikokoisin ja epäfyysisin IFK koskaan. Olemme valmiina vastaanottamaan Jokereilta uuden nöyryyttävän selkäsaunan.

Nybondas tekee brändin mukaisia ratkaisuja.
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Harmi. Toi väriä tähän niiin ankeaan syys-talveen. Vituttaa jo tulevat otsikot ja kirjoittelut aiheesta. Jatkoaika jo hienosti aloitti.
Kannattaa varoa neitseellisten naisten, sen sortin kollektiivinen laukeaminen on "journalistien" taholta tulossa, että laskeuma on jossain Tokion tienoolla hyvin äkkiä. Ja niinä päivinä sai alkunsa uusi messias joka oli pelastava kaikki. Pahuuden tyyssian kaksi nyrkkinen kerberossi ajettu pois on, kiitos hyvyyden voimien joka mediana tunnetaan.
Medialla on huomenna hieno päivä. Vittu!

Maajoukkuetauon jälkeiset JYP Vs HIFK matsit, muuttuivat kerta heitolla tylsemmiksi. Kyllähän kaikki odottivat Jonnen ja Trevorin herkkää kohtaamista.

Nyt Hjallis massia pöytään ja Trevor narreihin. That would be fun.
No ei, onnea Trevorille ammattimaisempiin sarjoihin.
Thanks and good luck.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Näköjään se The Tideote voi tulla aivan mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Tervemenoa. Itse olisin jollain perverssillä tavalla halunnut katsella pidempään Gilliesin menoa.

Samoin. Sääli että kävi näin. Olisin mielelläni katsonut pitempään. Tosin aivan odotettu liike sillä yhteistyökumppanit ja The Garden pakottivat The Tiedotteeseen.
 

KalleXII

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dinamo Riga
Aikalailla odotettu siirto HIFK:lta. Ulkopuolinen paine kävi vain liian suureksi ja toisaalta TG:sta ei kaukalossa ollut oikein mitään hyötyä - enemmänkin haittaa. TG:n suurin vika oli siinä, että miehen pelikäsitys on jossain F-junnujen tasolla eikä Suomen kukkahattuliigassa pärjää pelkillä pugilistin taidoilla.

Nybarin pitäs nyt skoutata jostain (sikäli kun osaa) joku pari pykälää kädellisempi "gooni". Ilmeisesti mm. Chris Simon ei tällä erää pelaa missään kuten ei myöskään TPS:sta tuttu Grand-Pierre.

Esim. Toporowski osasi sekä pelata että tarvittaessa myös hanskata, samoin Ässissä ja Jokereissa pyörähtänyt Jan Benda tai HIFK:ssakin tutut tsekki-goonit Roman Vopat ja Robert "urkuri" Kantor. Eikä Jokereiden Sean Gagnon ja Darren Stolkkikaan olleet ihan täysin puukäsiä.

Mutta TG:lle terveiset: Kiva kun kävit ja toivottavasti urasi jatkuu jossain missä öhöm... erityisosaamisellesi on enemmän käyttöä.
 

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PENA, RAMI, FRANK
No voi kilin kellit! Nyt vielä Reimolle kenkää ja nybärille 10 vuotinen soppari. Kiva mennä hallille seuraamaan miten Juusto Puustiset, Piipariset ja Miihkali Tepot pärjää.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Kiitos tästä(kin) kaudesta Nybari. Kädetöntä, mikkihiirikokoista ja äärimmäisen epäfyysistä IFK:ta oli ilo seurata.

"Iso ja ilkeä IFK". Ei vittu... :D
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki tiesivät, että näin tämä tulisi päättymään. Aikanaan Brennan sentään selvisi joulukuun puolelle, ennen kuin sopimus purettiin - vieläköhän IFK kokeilee, josko kolmas kerta toden sanoo tällaisen hankinnan kohdalla? Ei tällaisilla pelaajilla tee yhtään mitään Liigassa.

Älytön hankinta ja taas yksi kesken kauden joukkueen jättänyt ulkkari Nybarin listaan. IFK:lla palaa helvesti fyrkkaa tähän puuhasteluun.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Nybarin pitäs nyt skoutata jostain (sikäli kun osaa) joku pari pykälää kädellisempi "gooni".

Ei muutakuin yhteyttä Denver Cutthroatsiin josko vielä Brad Smyth ottaisi viimekauden päätteksi naulaamansa luistimet alas seinältä. Jatkaisi valmennuspuuhia sitten Ramin kanssa samalla pelatessaan. Viimeksi Suomessa pelatessaan oli juurikin se loistava hampaaton kanukki, eihän tuosta ole nyt vasta kuin 10v. Pakarinen tai joku muu hyvä luistelija vaan kiskoo Bradin vastustajan maalin eteen, niin johan alkaa tulosta ja maaleja tulla.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jaahas. Tää kaus tais sitten olla tässä.

Ai jotenkin aikaisemmin ei ollut jo? Tämä on tätä ja eihän tässä varsinaisesti mikään muuttunut ja toki olisin itsekin halunnut miehen vielä kentällä nähdä. Ties vaikka kulisseissa olisi sanottukin, että ei tämä nyt varsinaisesti sinun syysi ole, mutta nyt mennään näin.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Haista vittu IFK. Vitun ämmät. Se oli tässä sitten.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ilmeisesti haluttiin paljon maksaa parista huitaisusta Ruutuun (jota saa puolestani hakata miten huvittaa). Liiga ei vain tällaista pelaajatyyppiä tue yhtään, joten ei tule tämä ratkaisuna minkäänlaisena yllätyksenä. Ei tainnut sitten tuoda sitä mitä seurajohdon puolelta sanottiin, vaan oli kirsikka kakun päälle IFK:n sekavassa syksyssä. Hetken toi kyllä mielenkiintoa syksyyn, mutta siinä se lyhykäisyydessään.
 

cardic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei kyllä pysty käsittämään ei. Kaveri tekee just sitä mitä kaikki vähänkin jääkiekkoa seuranneet olettivat ja odottivat hänen tekevän eli pikkusikaa ja vähän isompaakin ja sitten annetaan fudut. Ei kai nyt herranjumala joukkueen johto odottanut tästä kaverista jotain pistenikkaria???
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Goodbye!

Ei ne tstolla nyt niin urpoja ole, että TG:n kanssa olisi joku megarahakas sopimus ylipäätän ikinä tehty. Sopimuksen uskon olleen enemmän ns. tryout-tyylinen. Turhaa vouhkata suurista menetetyistä rahoista.

Uutta parempaa Vol. II TG:tä odotellen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Gillies oli mukana kolmessa pelissä 19:sta, joten ei mitään hyötyä roikuttaa Gilliesiä HIFK:ssa yhtään pidempään. Oikea ratkaisu purkaa nyt sopimus, vaikka aluksi kannatinkin Gilliesin palkkausta. Kun Gillies oli kokoonpanossa, HIFK hävisi pelit ja kaksi peleistä päättyi Gilliesillä 5+20 jäähyyn. Jääaikaa keskimäärin 4:18 ja silti jopa -3. Pieleen meni HIFK ja Gillies, vaikka ymmärrän sen mitä alun perin yritettiiin.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Edelleenkin epäilen Liusjärven (sekä kurinpitoryhmän) antaneen niin suuret uhkasakot seuraavasta väkivaltaisesta päällekarkauksesta jolla Gillies saatiin riisuttua täysin aseista. Ei mitään virkaa nykypäivän Liigassa tämän roolin pelaajille.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Ei kyllä pysty käsittämään ei. Kaveri tekee just sitä mitä kaikki vähänkin jääkiekkoa seuranneet olettivat ja odottivat hänen tekevän eli pikkusikaa ja vähän isompaakin ja sitten annetaan fudut. Ei kai nyt herranjumala joukkueen johto odottanut tästä kaverista jotain pistenikkaria???

Jaa, joukkue siis odotti hänen huitovan vastustajia mailalla säkeille? Tuskinpa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Nyt Hjallis massia pöytään ja Trevor narreihin. That would be fun.
Todellakin. Minä nauttisin siitä, kun TG hakkaisi tuon säälittävän vitun lammaslauman mustelmille.

Kyllä tuntuu todella vaikealta lähteä hallille katsomaan tätä vitun smurffijengiä, joka jostain syystä kantaa IFK:n paitaa. Tai no kuvaahan se hyvin sitä, minkälainen amatöörien puuhastelukerho IFK:sta on tullut.

Tästä tulee vielä pitkä(veteinen) kausi. Harmittaa, että otin vielä kausarin.
 
Suosikkijoukkue
scholl
Hienoa vitun tahmakullit. Nyt annettiin sitten narreille ja muille pummeille avoin littera järjestää teloituspartioita. Eipä silti että sieltä löytyisi enää yhtään telomisen arvoista kaveria. Kiinnostus laski taas yhden pykälän. Vittujen vittu...
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Ramin näköinen mies tuli ja Ramin näköinen mies meni. Milloin lähtee Rami?
Viestiketjun alusta voitte lukea usean HIFK kannattajan innostuksen saadessaan Gilliesin joukkueeseen. Mitä jäi käteen ja kuka oli oikeassa?

Täysin turha jätkä jolla ei ollut eikä ole enää mitään annettavaa kiekolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös