Trevor Gillies, HIFK

  • 788 048
  • 2 155

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Vaikka tuomitsenkin tuon Gilliesin sucker punchin, niin ei vittu oikeasti mikä itku tuostakin lyönnistä on syntynyt. Kommenttien perusteella odotin kyllä pahempaa.

Itku johtuu siitä, että ei tarvitse olla Päivi Räsänen miettiessään miten oksettavaa urpoilua tuo oli.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
No jos Gemondon mielestä ainoa vaihtoehto nero-Ruuduille on Pihlström-kloonit, niin voi voi.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Varmasti muuttuu jos lyödään tarpeeksi kovaa.

No tässä tapauksessa kannattanee huiskia kohtuu nopealla aikataululla, koska Jarkko vanhana jarruna saattaa ehtiä lopettaa omaehtoisesti pelihommat ennen kuin tähän pelityylin muuttavaan kurmottamiseen pystytään, joista toki on kuultu maailman sivu. Jurrin Jarikin tiesi aikanaan ettei tuolla tyylillä Pohjois-Amerikassa tulla koskaan menestymään. Noin nopeasti laskettuna JR näyttäisi pelanneen viimeisen vajaan 20 vuoden aikana reilut 1250 miesten matsia ja vielä ei pelityylissä kovin suuria muutoksia ole näkynyt, mutta ehkä vielä joskus...
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heh, eli uskot ihan aidosti, että Ruudun pelityyli jotenkin muuttuu tämän tapauksen seurauksena?

Pakko tähän kommentoida, että näiden TV kuvien perusteella tuli R:lle hieman yllätyksenä vastaanoton rajuus vaikka iskuhan ei edes osunut. Tuskin tulee fiksuna miehenä jatkossa ihan kasvokkain räksyttämään. Oli nimittäin Jarkolla kuutiota katsellessa aika epäuskoinen ilme... yleensä se vaan naureskelee
 

A.P.Weinrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT, respect HIFK.
Propsit nousi kyllä kertaheitolla tämän kaverin suhteen. Ainoa miinus oli että opetus olisi voinut olla rotalle vielä perusteellisempi. Seuraavina vuoroon Aarnio ja vaikka Kolehmainen, kiitos.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Hyvää duunia, Gillies. Kiitos. Puheet vastustajan kunnioittamisesta, koodista ja raukkamaisuudesta voidaan unohtaa, kun vastassa on Jarkko Ruutu, Semir Ben-Amor ja Itä-Helsingin Jokerit, jotka rikkoivat koodin. Minä olen tyytyväinen. IFK sai Trevorin vitosen aikana hengen päälle ja maalin alivoimalla, narrit ei mitään. Sääli, että se asenne ei riittänyt tuomaan IFK:lle enempää maaleja.
 
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Dale Tallon
Pelikiellon pituudesta puhuttaessa tuskin verrataan kymmenen vuoden takaisiin tapahtumiin, hyvä vertauskohta olisi viime vuodelta Liivikin hyökkäys Jokeri pelaajaan tai Melartin hyökkäys Ruutuun. Niistä taisi tulla kuusi peliä joten eiköhän 4 olisi tuosta varsin sopiva. Tosin taitaa olla IFK:lle parempi mitä pitempään Gillies on poissa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tosiaan eikös täällä aiemmin ollut puhetta siitä miten Gillies on kuitenkin tullut tänne pelaamaan. Itse en ihan tuohon uskonut.

Ainoa missä toki ollut väärässä, niin ilmeisesti Gillies ei ole sentään harjoituksissa riehunut. Ihan vain peleissä. Tämä toki ei ketään yllätä, jos vähänkin tietää kaverin taustat.

Samoin kun ei tietenkään sekään että ei mitään pelillistä annettavaa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siitä olen tyytyväinen, että Gillies ei alentunut Ben-Amorin tasolle ja takonut jäässä olevaa pelaajaa, mutta ei tuossa lopulta sitten tapahtunut oikeastaan mitään. Tämä valkopaitainen numero 25 veti vaan saman tien jäihin ja vähemmän yllättävästi palasi peliin, joten Gillies ei lopulta tehnyt muuta kuin sai itsensä ulos pelistä.

Täysi turhake kyllä muuten. Lahjoitti pelin voittomaalin, mutta toki on se sanottava, että momentum kääntyi loppueräksi HIFK:lle ja jäähy ei tuottanut muuta kuin alivoimamaalin.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Ainoa ongelmahan tässä oli, ettei Gillies lyönyt tarpeeksi kovaa. Nythän hän lensi vain itse pihalle. Tarpeeksi kovalla nekkauksella myös Rudin peli olisi päättynyt, mikä tässä oli pakko olla taustalla. Nyt IFK teki itsestään lähinnä naurunalaisen. Tätä paskaako tässä venattiin koko vuosi? Vaikea nähdä, että Gilliesistä olisi enää mitään hyötyä loppukautta ajatellen.

Uskotteko, että kaverin ei tarvinnut NHL:ssä tehdä vastaavia temppuja? Siellä vastailtiin puhelimiin.

e. Itse odottelen Osmo Väätäisen itkuvirttä, jossa hän tuomitsee kaukaloväkivallan jyrkästi. Eiku se meni jo.
 

Nurmos_888

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Ducks
Hyvä, että vallan mainio Gillies piti yllä HIFK:n "työrauhaa". Sitähän tänään tarvittiin ja tuollaisia tekoja varten jäbä hommattiinkin meille.

Vaikka kohdetta voikin pitää "oikeutettuna", niin en nyt lähtisi suorilta käsin tuulettelemaan tuosta tempusta. Jos Ruudun kaltaiseksi pelleksi haluaa leimata itsensä ja samalla koko jengin, niin be my guest then, kun sille oikein organisaatio antaa nimenomaisen armahduksensa hankkimalla tällaisen historian omaavan pelaajan. Edelleenkin ihmetyttää tämän Kahvaviiksen hankinta meille.

Niin ja joo, mulla on jo hame päällä ja kukkahattu pysyy tiukasti päässä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uskotteko, että kaverin ei tarvinnut NHL:ssä tehdä vastaavia temppuja? Siellä vastailtiin puhelimiin.

Jos tolla lainauksella viittaat Trevoriin niin huutonaurua sille. Ei varmaan olisi tarvinnut tehdä NHL:ssä vastaavia temppuja, mutta teki kuitenkin. Ja teki vielä paljon pahemminkin kuin tänään, SBA/Peltonen case-kopio. Ei olisi varmaan tarvinnut tehdä KHL:ssäkään, mutta tekipä kuitenkin.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Jos tolla lainauksella viittaat Trevoriin niin huutonaurua sille. Ei varmaan olisi tarvinnut tehdä NHL:ssä vastaavia temppuja, mutta teki kuitenkin. Ja teki vielä paljon pahemminkin kuin tänään, SBA/Peltonen case-kopio. Ei olisi varmaan tarvinnut tehdä KHL:ssäkään, mutta tekipä kuitenkin.
Huutonaurua naiviudellesi. En usko, että Trevor on tehnyt NHL:ssä, SM-liigassa tai KHL:ssä mitään sellaista, mikä ei olisi ollut valmentajan "toive". Mä sorvaisin vuoden jatkopahvin välittömästi.
 

abianos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset
Vi....hemmetti, ku ottaa päähän! En ite löydä mitään selityksiä tämmösille teoille. Mulle on aivan sama onko käskytyksestä vai mistä kyse, mutta jokaikinen lätkää seuraava ties tän tapahtuvan. En oo ikinä ennen näin sanonut, mutta Hjoke... Ups, en sano edes nyt, vaan ANTEEKSI liiga!
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
No olihan se sikamainen temppu, mutta Ruutu on kusipää ja ansaitsee kyllä tuollaiset, että......Joo. Se että tästä ei ala haloota lienee turha toivo?
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin vain, Jokereista, tuosta Liigan kovasta joukkueesta, ei löytynyt yhtään pelaajaa, joka olisi puolustanut omaa ykköskentän hyökkääjää oksettavan lyönnin jälkeen.

Vuosi sitten Ilmalasta huudettiin isolla kurkulla, kuinka Jokereissa puolustetaan kyllä omia. Nyt, kun vastassa oli sitten vähän kovempi jätkä, kuin Ville Peltonen, oli puolustajien lukumäärä... 0.

Lyönti toki oli oksettava, mutta eiköhän Ruutu kyykkäilyillään ja muilla teoillaan voi illalla katsoa peiliin, josta koko tälle HIFK-Jokerit saagalle löytyy syy.

Ruutu toi oksettavan pelin Stadiin, ja nyt joutui siitä itse kärsimään. Sääli.

Miksi meidän olisi pitänyt olla yhtä dorka kuin Raimo&Gillies ja hommata meidän kundeja femmalle ja ulos? Siellä kuitenkin taisteltiin ihan sarjapisteistä ja yllätys yllätys Jokerit alisti jälleen IFK:ta. Mistähän kärsimisestä sä mahdat puhua, Ruutu pelasi loppumatsin täysin normaalisti ja saatiin pelata YV:llä ties kuinka kauan. Eiköhän jokainen sisimmässään tiedä kuinka paljon siitä on esittämistä kun #25 ottaa jäänpinnassa lepoa. Saattoi se ehkä vähän kirpaista, mutta hyvin tuo näytti jaksavan pelata loppupelin eikä näyttänyt kärsivän. Tää meni kyllä Jokereille ja Rudille 100-0.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei taida Raimollakaan olla kaikki rakenteet kunnossa edes 40v. jälkeen????
 

waakneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit IFK ja Penguins, ManU
Miten te kehtaatte tämmöstä vitun pelleä puolustella? Vaatii saatanan kovaa luonnetta vetää varottamatta toista turpaan. Säälittävä ja alhainen paskakasa koko pelaaja. Kertoo taas ihan kaiken koko seuran faneista nämä kirjoitukset täällä. Jeesus miten ylimielisiä vatipäitä.
Tuli varmaan niin varottamatta, ootko ihan tosissas?
Liigassa on toki muitakin säkkejä jotka tekee vittumaisia muille mutta heti kun osuu omaan "nilkkaan" niin onkin lehdet kuumana. En puolustele Trevorin tekemisiä sen enempää mutta sen sanon että tuli suoraan edestä. Kyllä Jarkko näki.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Mielestäni toi hyökkäys vetää vertoja SBA:lle,jos vaikka oliskin rudille käynyt huonosti ja kaatunut ja saanut kanssa `aivovamman`. Aikas kaksinaismoralistista väkeä liikkeellä,jos rudi olis vetässyt kulta-villeä samanlailla niin täällä ulistais jo kyttiä paikalle.
Hame sokokselta Trevolille taksimatkalla kentälle.
Menee tuonne LNAH leikkiin kovista.
Sucker punch,ämmä mikä ämmä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös