Trevor Gillies, HIFK

  • 787 814
  • 2 155

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Miksei kuulu? Mies sai rangaistuksen niin liigalta kuin yleiseltä tuomioistuimelta ja kärsi sekä maksoi ne pois. Molemmat seuraamukset olivat vallitsevien sääntöjen ja oikeuden mukaisia. Teko oli lajille, joukkueille ja pelaajan maineelle vahingollinen, mutta siitä ei synny erillistä rankaisuvaltaa.

Vanha sanonta: "Don't hate the player, hate the game..." lienee osuva tapa ilmaista itkemisen turhamaisuutta jostain teosta annettujen rangaistusten jälkeen.

Kaikki muut paitsi Summanen ja HIFK tuntuvat hyväksyneen mainitut rangaistukset sopivina sanktioina ja jatkaneet eteenpäin. Sinänsä on hauskaa että "noutamisen" Suomeen tuonut isopahahifk sai tässä tapauksessa maistaa omaa lääkettään ja on selkeästi nyt lähdössä kostamaan kärsimäänsä vääryyttä siinäkin tilanteessa, että seuraa pyörittävä osakeyhtiö ja sen osakkeenomistajat tulevat tämän seurauksena kärsimään huomattavaa taloudellista vahinkoa sanktioiden muodossa. Kenties brändin saaman julkisuuden kuvitellaan kattavan mahdolliset taloudelliset vahingot, kun Gilliesillä keittää yli.



Ben-Amor hyväksyi tuomionsa liigan lisäksi myös tuomioistuimelta. Linkit alla SM-Liigan kurinpitopäätökseen ja MTV3:n uutiseen koskien Ben-Amorin pahoinpitelytuomiota.

Kurinpitopäätös Semir Ben-Amorin asiassa - SM-liiga

Jokerien Ben-Amorille tuomio pahoinpitelyst - MTV3.fi - Uutiset - Rikos

Mitä tässä täytyy enää kostaa? HIFK ja Summanen voisivat muistaa että hiekkalaatikkomaiset uhoamiset eivät kuulu aikuisten elämään eikä varsinkaan liiketoimintaan jota SM-liigassa pelaaminen pitäisi olla.

Linkkaisitko tänne meillekin jutun jossa Summanen tai IFK on uhannut kostaa Gilliesin hankinnalla?

Siltä varalta ettet tuota linkkiä nyt juuri löydä niin tahtoisin kysyä uudelleen ( taisin sivulla 19 mainita ) että kenen aloitteesta tämä juttu on lähtenyt liikkeelle kostosta? Aivan, fanien ja median. Ketä tietää totuuden? Ei ainakaan fanit eikä media.
 
Viimeksi muokattu:

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Mahtava treidaus Liigaan. VÄRIÄ pitää olla ja sirkushuveja. Tosikot parkuu tietenkin, parkukoon jos on aihetta, mutta vielä ei ole. Onhan tässä liigassa käynyt useita rapakon takaa tulleita gooneja, jotka eivät ole mustelmaakaan antaneet tässä maassa, Jody Shelley mm. No ehkä Kantorille tuli niska kipeäksi mutta tervetuloa värittämään liigaa ja Hakametsän iltoja Tampereelle. (Tämä treidaus ostattaa heti liput minulle sekä Ilveksen että Tapparan Hifk Tampereen otteluihin)
Tapparan kannattaja tuossa aiheutti minussakin myötähäpeää, mutta Ifk henkisille vastakuittailijoille totean Tapparan rosterista, että tulihan sinne mm kaksi viime kauden kultakypärääkin toisista joukkueista.
 

Nordis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan loistava hankinta IFK:lta! Tätä olen odottanut. Se, että Peltonen hakattiin oli jotain aivan käsittämätöntä. -95 3 maalia loppuottelussa ja olisin uskonut, että jokainen kunnioittaa yhtä kaikkien aikojen Suomalaista pelaajaa. Pellet maksaa viikonloppuna hinnan! Kysymys kuuluu: Ben-Amor, Ruutu vai Karalahti?
 
Joo ei ollut Peltonen kohteena, taisi olla Nykopp ketä taklattiin. Tilanteesta ajettiin SaiPan Antti Bruun suihkuun.

Kyllä oli juuri Nykopp ketä taklattiin. Ja tietohan on kyseisessä ottelussa pelanneen Jere Pullin twitteristä.

Mitä taas tulee tuohon Gilliesiin, niin kyllä mä nyt suosittelen kaikkia rauhottumaan edes huomiseen asti. Kyllähän Gilliesin historia on vähintäänkin surullinen, mutta vielä surullisempaa on tämä lynkkausmentaliteetti joka vallitsee mediassa ja täällä jatkoajassa. Trevor Gilliesin tarvitis tulla Suomeen ja valokuvauttaa itsensä punainen kypärä päässä ja hän onkin jo pahoinpitelijä, hullu, tappaja ja mitä muuta? Rauhottukaa nyt hyvät ihmiset. Trevor ansaitsee mahdollisuuden ihan samalla tavalla kuin kaikki muutkin pelaajat.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Jos mies pelaa noin niin kuin haastattelussa sanoo, kovaa ja puhtaasti ( oletetaan, että jalkoja löytyy edes sen verran, että kerkee tilanteisiin ) niin tämä hankinta kelpaa minulle oikein hyvin.

Odotetaan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää! Mihinkään kostoon en jaksa uskoa, toki saattaa käydä kyselemässä vähän Ben-Amorin ja Jarkon halukkuutta lähteä nyrkkimatsiin, mutta mikäs siinä ei se vääriin oo! Jälkimmäistä on tosin täysin turha edes kysellä :D
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Niin no, kyllähän esimerkiksi Auschwitzin keskitysleirin komendantti Rudolf Höss puolusti itseään sillä kuinka normaali ja ihana perhe-elämä hänellä oli työn ulkopuolella.

Niin no, yleensä nämä pugilistit tuuppaavat olemaan niitä joukkueen pidetyimpiä ja ystävällisimpiä hahmoja niin joukkueen kuin fanienkin piireissä. Tokihan Gillies on poikkeus ja on todennäköisesti kusipäätappajahakkaajateurastaja.. Uhh.

Vaan ei siinä, edelleen HIFK:lle täydet pisteet. Päälle vuorokausi taitaa olla nyt kulunut TG:n hankinnasta ja hänen ketjunsa on kerännyt Jatkoajassa jo +650 viesitä, lehdet pursuavat erinäisiä otsikoita hänestä ja hänestä on tullut jo Liigaseuraajien piireissä legenda ennen ensimmäistäkään ottelua. Jäätävä hankinta, saisivat muutkin tehdä samanlaisia.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Niin no, kyllähän esimerkiksi Auschwitzin keskitysleirin komendantti Rudolf Höss puolusti itseään sillä kuinka normaali ja ihana perhe-elämä hänellä oli työn ulkopuolella.

No säähä se sanosit! Olihan Hitlerkin kasvissyöjä, kuten Paavo Arhinmäki, Oras Tynkkynen, Jani Toivola, ym...

Alpo on myös Facessa päässyt siihen vaiheeseen, missä kertoo tuntevansa näitä tappelijoita ja ovat heikkoja ihmisraunioita ja huonoja ihmisiä kaikki tyynni.
 

Gamemaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK // Kalpa sympatiat
Itse olen tähän hankintaan enemmän kuin tyytyväinen, vaikka kaveri ei ole ensimmäistäkään peliä vielä pelannut.
Kurinpitoryhmä on varmasti tehnyt jo esitäytetyn tiedotteen sakoista ja pelikiellosta minkä IFK ja Gillies tulevat saamaan, kiitos Suomalaisen median.

Epäilen että mitään ylilyöntejä tältä kaverilta ei tulla näkemään ainakaan ensimmäiseen 10 otteluun, koska kaikki odottavat että herra ensimmäisessä vaihdossa repii päitä irti ainakin ketjullisen verran + mestaa vielä kuuluttujan ihan vaan varmuuden vuoksi.

Pakko kai se on uhrata 5€ että näkee tämän Apocalypsen livenä.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Alpo riehuu nyt Facebookissa niin, että heikompaa hirvittää. Ja saa hyvää tukea sellaisilta asiantuntijoilta kuten Anneli Ranta, Alex Nieminen ja Kaarina Hazard. Urheilu on kuollut ja niinpäinpois. Väliin on tungettu Youtubesta Sinikka Sokan tulkinta Käki ja pöllö laulusta vuodelta 1979 ja sitten mennään taas. Arhinmäeltäkin vaaditaan nyt tekoja, lippujen liehutus ei nyt riitä....:)

Ei vittu, jatkakaa! On tämä sen verran hauskaa seurattavaa...

P.S. Paksun perhosen happamat röyhtäykset ovat tuttua tavaraa, mutta Luukin näyttää olevan samaa osastoa. Mikä pettymys!

Itse olen enemmän kuin tyytyväinen Gilliesin hankintaan. Roolipelaaja ja osaa pelata sitä neloskentän 0-0 roolia taklauksineen, röyhimisineen ja hanskatkin tippuu jos on tarvis, Old time Hockey - i like it! Muutama Tube-video tänne laitettu, missä on taklannut päähän kohdistuen, mutta vaikka saanut pitkät pelikiellot, niin olen kyllä nähnyt satoja kertoja pahempia päähän kohdistuneita taklauksia ihan meidän kotoisessa (Sadomaso) liigassakin. Esim. nuo pari videota missä taklaukset kohdistuu päähän, eivät ole mitään toiselta puolelta kenttää otettuja vauhteja.

Alpo suhonen on jääkiekon syöpä, kuten myös kaltaisensa kukkahattu tädit. Jos SBA:n Peltoseen kohdistunut hyökkäys jätetään pois (vertaus Tysonin touhuihin nyrkkeilykehässä), niin jääkiekko on taitopelin lisäksi ennen kaikkea kamppailu-urheilua. Kovat vauhdit, taklaukset, pienet nyrkkikäräjät yksinkertaisesti kuuluu tähän lajiin, on kuulunut monta kymmentä vuotta ja kuuluu edelleen. Ikävä kyllä nämä jääkiekosta mitään tietävät vauhkoavat korvat punaisena tästä meille rakkaasta pelistä. Alpo Suhonen on oma naurettava lukunsa koko tässä lajissa ja vaikka on ollut NHL:ssä valmentajana yms. niin jo aikoja sitten tämä Grappa-pappa-taidehörhö on ollut aivan kujalla jääkiekko nimisestä pelistä.

Kamppailu-urheiluun kuuluu KAMPPAILU ja kun väännetään sekä käännetään kovissa vauhdeissa, myös ylilyöntejä tapahtuu ja jos edelleen jätetään SBA:n tyhmäilyt pois, niin kaikki pelaajat jotka askiin menevät, niin pienet kuin isommatkin tietävät, että saattaa tulla loukkaantumisia. Loukkaantuminen voi myös sattua ihan tavallisessa tilanteessa, esim. kaatuu maalia päin tms.

Kuten sanottua, jääkiekkoon kuuluu taklaukset, kova vauhti, isot miehet sekä nyrkkikäräjät silloin tällöin (näissä harvemmin kukaan loukkaantuu pahasti vs. taklaus) yms. Samoin nyrkkeily, vapaaottelu, jenkkifutis jopa jalkapallo, siellä tulee loukkaantumisia, jalat vääntyy, taju lähtee ja kaikkea muuta, mutta kun jääkiekko on Suomen seuratuin laji, niin se on niin mediaseksikästä tuomita näitä jääkiekkoon kuuluvia asioita, ketään ei kiinnosta jos Suomen potkupallossa joku potkaisee toista päähän ja lasarettiin, tämmöinen tapahtuma on ehkä jossain paikallislehden ynnä muut ilmoituksessa, jääkiekko on aina etusivulla ja ylimpänä.

Joten, kukkahattutädit, kauhistelijat sekä muut kaunoluistelijat, jättäkää meidät rauhaan. Ja sen verran, ymmärrän, että monet ihan oikeat lätkäfanitkaan eivät tykkää jääkiekko tappeluista, mutta jos jätetään 1900-luvun alkuvuodet (kaunoluistelut) pois, niin tappelut kuuluvat jääkiekkoon tykkäsi niistä tai ei, niistä saa vain rangaistuksen, kuten saa myös päähän kohdistuneesta taklauksesta ja pienemmän rangaistuksen kampituksesta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Mun mielestä tää on oikein hauska hankinta ja mielenkiintoa tuova elementti ensi kauden SM-liigaan. Täytyy vain toivoa, että linkin takaa löytyvän kaltaista rottailua ei Gilliesiltä nähdä missään vaiheessa:

Penguins vs. Islanders - 2nd Line Brawl + Trevor Gillies ellbows Eric Tangradi - February 11th, 2011 - YouTube

Voisiko tän linkin postaamisen lopettaa? On varmasti kaikille jo selvää mitä tuossa on tapahtunut, ainakin jos linkkien määrän perusteella pitäis jotain päätellä.
 

Admiral

Jäsen
Yön yli nukuttua, pakko kyllä todeta, että onhan tuo mies melko mielenkiintoinen haku liigaan. Ainut toive tosin on, että ajaa tuon parran pois ennen viikonloppua, ja jättää viikset.

Itseäni lisäksi huvittaa ajatus Raimosta ja punaisesta napista vaihtoaitiossa. Sellainen, jossa on muovisuoja päällä, jotta nappia ei tule MISSÄÄN NIMESSÄ vahingossa painettua. Kunnes viikonloppuna pahaa aavistamaton Jokeripelaaja taklaa HIFK-pelaajaa, joka kaatuu jäähän pahannäköisesti. Seuraavassa tapahtumien todennäköisin kulku:


1.Raimo näkee taklauksen.
( Linkki vie kuvaan , jossa R.Summasen oletetty ilme. )

2.Tämän jälkeen alkaa kaikua hallissa tutut LÄMSÄÄ!-huudot.
( Linkki vie kuvaan , jossa R.Summasen oletettu ilme. )

3. Raimo päättää nostaa muovikuvun ja painaa punaista nappia samalla katsoen kohti Lämsää.
( Linkki vie kuvaan , jossa R.Summasen oletettu ilme. )

4. Loppuun vielä oletettu T.Lämsän ilme, kun hän näkee, että muovisuoja on nostettu ylös ja punaista nappia painettu.
(Linkki vie kuvaan, jossa T.Lämsän oletettu ilme (taustalla T.Valtonen tietääkin jo, mitä on tapahtumassa, kun Lämsän aivot vielä prosessoivat tilannetta.))

Olisi nyt antanut sen Musen mennä...
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Yön yli nukuttua, pakko kyllä todeta, että onhan tuo mies melko mielenkiintoinen haku liigaan. Ainut toive tosin on, että ajaa tuon parran pois ennen viikonloppua, ja jättää viikset.

Itseäni lisäksi huvittaa ajatus Raimosta ja punaisesta napista vaihtoaitiossa. Sellainen, jossa on muovisuoja päällä, jotta nappia ei tule MISSÄÄN NIMESSÄ vahingossa painettua. Kunnes viikonloppuna pahaa aavistamaton Jokeripelaaja taklaa HIFK-pelaajaa, joka kaatuu jäähän pahannäköisesti. Seuraavassa tapahtumien todennäköisin kulku:


1.Raimo näkee taklauksen.
( Linkki vie kuvaan , jossa R.Summasen oletetty ilme. )

2.Tämän jälkeen alkaa kaikua hallissa tutut LÄMSÄÄ!-huudot.
( Linkki vie kuvaan , jossa R.Summasen oletettu ilme. )

3. Raimo päättää nostaa muovikuvun ja painaa punaista nappia samalla katsoen kohti Lämsää.
( Linkki vie kuvaan , jossa R.Summasen oletettu ilme. )

4. Loppuun vielä oletettu T.Lämsän ilme, kun hän näkee, että muovisuoja on nostettu ylös ja punaista nappia painettu.
(Linkki vie kuvaan, jossa T.Lämsän oletettu ilme (taustalla T.Valtonen tietääkin jo, mitä on tapahtumassa, kun Lämsän aivot vielä prosessoivat tilannetta.))

Olisi nyt antanut sen Musen mennä...

Tipahdin, hienosti haettu tämä. Hyvä että kaiken keskellä löytyy huumoria. Hienoja poimintoja Ramin ilmeistä. On se vekkuli. Samoin Admiral, joka tarjosi tämän.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Jos pelaa kovaa ja puhtaasti niin tervetuloa vaan.
Jos taas on tätä "foliota rystysiin" neropatteja niin toivottavasti ei kohdella kuten jääkiekkoilijaa kuuluu, sillä hän ei sitä ole.

Ifk voi oikeasti hyötyä tästä, höpinää tulossa ja puusilmäisimmät brändin-mohikaanit saa kadotetun erektion takaisin. Kentällä omista ne muutamat pelletkin uskaltaa taklata ja vielä pellemmät väistää (...).

Ei kai se Jakke niiiiin kova ole että sen takia tälläisiä hankitaan.
 

ajmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllä tästä nyt haloo nousi. Varsinkin suippoleuat voivat mennä intäärnetin syövereihin tiirailemaan Sami Heleniuksen statseja. Samihan se oli oikea alakerran pelillinen johtaja.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Kyllä tästä nyt haloo nousi. Varsinkin suippoleuat voivat mennä intäärnetin syövereihin tiirailemaan Sami Heleniuksen statseja. Samihan se oli oikea alakerran pelillinen johtaja.

Mitähän Sami Helenius tähän liittyy? Kaikenlisäksi TG on hyökkääjä ja Helenius pakki, niin vertaus vähän ontuu. Lisäksi Sami Helenius ei vissiin ikinä ole oikeasti edes aiheuttanut minkäänlaista pelkoa vastustajissa.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kai se Jakke niiiiin kova ole että sen takia tälläisiä hankitaan.

Ei ole niin kova, mutta arvaamaton ja muita pelaajia ja heidän terveyttään kunnioittamaton pipipää. Lisäksi narreilla löytyy vastaavanlaisia nutimuttereita muitakin, ihan valmennusjohtoa myöten.

Jos Trevor-setä saa nämä miettimään edes hetken mitä ovat tekemässä, niin hankinta on sen väärti. Mikäli sikailu jatkuu, kuten odotettavissa on, niin sitten Trevor-setä opettaa miten finnit poistuvat naamasta nanosekunnissa. Eikä kysy siihen lupaa.

Yksinkertaista.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
YLE Areenassa uuden hyökkääjämme tuore haastattelu aamujäiden jälkeen. Hyvää ja asiallista sanomaa. Mielenkiintoinen persoona, kahden tyttären isä ja perheellinen mies, silti murhaa ihmisiä työkseen ja häneltä pitäisi evätä työlupa. Hullut 4 nujakkaa viime kaudella, järjetön kaveri.

Tami, Alpo ja moni narri vetänyt aika heikolla tasolla viimeisen vuorokauden aikana. Tami saa erityismaininnan kun haukkuu tämän hankinnan, etenkin kun hankki Jared Bollin tuossa jokin aika sitten. Hyvä Tami.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos pelaa kovaa ja puhtaasti niin tervetuloa vaan.
Semir Ben-Amor? Jarkko Ruutu?

...toivottavasti ei kohdella kuten jääkiekkoilijaa kuuluu, sillä hän ei sitä ole.
Jarkko Ruutu? Semir Ben-Amor?

Ifk voi oikeasti hyötyä tästä, höpinää tulossa ja puusilmäisimmät brändin-mohikaanit saa kadotetun erektion takaisin.
Että voit jälleen vongata seksiä?

Kentällä omista ne muutamat pelletkin uskaltaa taklata ja vielä pellemmät väistää.
Pellejoukkueen väistävä pelle = Jarkko Ruutu?

Ei kai se Jakke niiiiin kova ole että sen takia tälläisiä hankitaan.
Siinäpä se. Jos Jakke olisi yhtään kova, niin ei varmasti tarvitsisi hankkia. Mutta kun Jakke onkin kyykistelevä, kaatuileva, virnistelevä, karkuun luikkiva kiekkoilijan irvikuva, joka ei kunnioita vastustajaa yhtään, niin silloin pitää varautua kaikkeen.

Enkä siltikään olisi halunnut Gilliesiä IFK:hon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös