Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näitä "tappelukukkoja" pitää olla rosterissa mielellään yksi enemmän kuin vastustajalla (siis tässä tapauksessa Jokereilla) jotta haluttu pelotevaikutus saadaan aikaiseksi.
Tai vaihtoehtoisesti rangaistuskäytäntö, jossa myllystä ei lennä automaattisesti pihalle. SM-liigassa homma tosiaan toimii niin, että yksi luupää voi turpaanotolla ja/tai kilppareilla hommata Gilliesin pihalle ja sen jälkeen pelote on poistunut ja poistettu kentältä.
 
Fantastista.

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Vaikka ei suoranaisesti Trevoriin liitykään, niin katsokaapa että ennen runkosarjan alkua jokereista löytyy saman kaliiberin kaveri. Hjallis ei voi tasoitusta mediapelissä näinä KHL-aikoina antaa, ja jokerit tarvitsee KHL- kauttaan varten kaiken mahdollisen palstatilan ja mediahuomion. Kovan luokan sponsoreita ei hankita olemalla vähemmän kiinnostava kuin yksittäinen liigajoukkue.

e. Kanttori tuossa ehtikin pohtia jo samaa noin 32 sek aiemmin. ;)
 
Usko ja kansan tuki johtavat voittoon.

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Joo, ei. Kun Rudy käy ajelemassa jonkun, esim. Peltosen ja TG käy kyselemään kuulumisia, Rudy vetää tapansa mukaan kilpparit jään pintaan => 2+2 Rudylle, 5+20 TG:lle ja sen jälkeen areena onkin vapaa Semirin ja Tyrväisten kilahduksille... Näitä "tappelukukkoja" pitää olla rosterissa mielellään yksi enemmän kuin vastustajalla (siis tässä tapauksessa Jokereilla) jotta haluttu pelotevaikutus saadaan aikaiseksi.
Tyrväiset ovat sellaisia kukkakeppejä molemmat, ettei kavereita voi edes hyvällä tahdolla pitää pelotteina ("tappelukukkoina"). Toisin kuin narri-fanit täällä kerta toisensa jälkeen toistelevat, niin kyllä IFKsta löytyy muitakin kavereita, jotka vastaavat kutsuun! Semirin veroista kaveria ei IFKsta ennen TGtä löytynyt, mutta nyt löytyy huomattavasti kovempi kaveri.
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009
Sillä lailla. Tietysti tästä "äijät" saa jotain ihme kiksejä mutta jääkiekon kanssa tällä hankinnalla ei ole mitään tekemistä. Monet tuntuvat perustelevan itselleen hyväksynnän sekopään hankkimiselle tällä perusjargonilla, että "omat tähtipelaajat ovat turvassa". Kunpa se olisikin vain noin yksinkertaista.
Minä en ole äijä ja mulle se on vielä paljon yksinkertaisempaa. Sirkushuveja, kiitos. Tietysti plussana että kaikkien joka omistaa persereiän on kerrottava mielipiteensä, yleensä paheksuva. Sirkushuvia sekin.
 
Leo Komarov, Kari Sihvonen & Antti Tyrväinen

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Loistava hakinta. Oikein käytettynä tärkeä osa mestaruuspalapelia.
Juuri näin, oikein käytettynä varmasti tuo rauhaa koko joukkueelle. Gilliesin heikkous on aina ollut todella, todella lyhyt sytytyslanka. Tämä olisi täydellinen hankinta, mikäli vielä saisi roikuttaa pelaajia vain vaihtoaitiossa, mutta nykyinen järjestelmä ei suosi tälläistä.

HIFK sai oman Jarkkonsa, sillä erotukella, että tämä kaveri ei mitään turhia pelleile. Ei myöskään tehoile, sillä jo NHL:ssä nelosketjun rooli tuntui ajoittain olevan liikaa kaverille. KHL:ssä vissiin vetänyt aivan läskiksi koko hommansa, mutta edelleenkin oikein käytettynä oiva lisä tuomaan variaatiota.

Oma mielipiteeni, ei mitenkään provoilu.

Mielenkiintoista nähdä, miten Gillies suhtautuu Ruutuun. Varmasti tulee heti puhuttelemaan kaveria, siinä kun Ruutu vetää jonku voltin ja pitelee silmiään, niin voi pommi räjähtää. :)
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Minä en ole äijä ja mulle se on vielä paljon yksinkertaisempaa. Sirkushuveja, kiitos. Tietysti plussana että kaikkien joka omistaa persereiän on kerrottava mielipiteensä, yleensä paheksuva. Sirkushuvia sekin.
Sirkushuvit - ok.
Tappelut lätkässä - ok.
Vaaralliset sekopäät - ei ok.

Got it?
 
Don't cross the streams.

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hienoa IFK!

Hetkessä tullut neljä sivua tekstiä Jatkoaikaan kyseisestä hankinnasta. Eli jengiä kiinnostaa paljon yli seurarajojen ja IFK on seuraavat päivät Liigan puhutuin joukkue, josta jokaisella on vahva mielipide.

Se, että tuen goonien hankintaa juontuu alunperin keskustelutuokiosta erään Jyp-pelaajan kanssa. Jody Shelleyn tulo joukkueeseen oli hänen mukaansa eräs kyseisen kauden "isoista jutuista", jonka jälkeen joukkue uskalsi pelata ja vähän aremmatkin pelaajat uskalsivat olla fyysisiä.

Toivottavasti TG nähdään ensi kaudella myös Rinkelinmäellä.
 
Älä kuuntele heidän puheitaan. Mene ja katso itse.

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
On kyllä sen luokan sekopää kyseessä, että tiedä vaikka kävisi V. Peltosen kimppuun treeneissä.
Sen verran hullu tosiaan ettei yhtään ihmetyttäisi. Aiemminkin "kunnostautunut"
niin paljon kaikilla typerillä taklauksilla, että yksi pelaaja jota ehkä vähiten arvostan jääkiekkomaailmassa.

Ei tosiaan mikään ihme vaikka omissa harjoituksissa teloisi omia pelaajia. Todennäköisempää se kuin että tuo mitään fiksua saa aikaiseksi.

Voidaan varmaan alkaa jossain jo veikkailut kuinka monta peliä istuu pelikiellossa ja kuinka monta pelaajaa ehtii loukkaannuttaa kauden aikana.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No nyt!

Penguins vs. Islanders - 2nd Line Brawl + Trevor Gillies ellbows Eric Tangradi - February 11th, 2011

Montakohan kymmentä kertaa on jo postattu? No jokatapauksessa täältä tulee ainakin vielä kerran. Aina jaksaa huvittaa tuo ajassa 1:32 areenan uumenista ilmestyvä mörkö.

Kyllähän Gillies on viime vuosikymmenten hulluimpia (ellei hulluin) kaukaloon hyppäämään päässyt kilari. Tämä on niitä tapauksia jotka ei todellakaan opi kerrasta vaan samanlailla saa pelätä kuin Matt Cooke olisi kohnottamassa kaukalossa vailla järjen häivää. Ja kyllä. Pelkään todellakin suosikkijoukkueeni pelaajien puolesta kun tuo mutantti on siellä seassa mätkimässä. Mielenkiintoa tämä nyt jokatapauksessa lisää se on selvä ja enpä pistäisi pahakseni jos vaikka vähän kouluttaisi Rudia muun toimintansa ohessa. Nyt on liigaan tullut sellainen nyrkkisankari, että tuolle ei ihan perus jonnevirtaset ja markuskankaanperät nyrkkihipassa pärjääkään.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Villi veikkaus, ettei Gillies tule aloittamaan tyhjästä yhtään tappelua.

On kokoonpanossa käytännössä ennaltaehkäisevistä syistä, jos tapahtuu jokin ylilyönti (kykkäys/teurastus), niin syöksyy varmasti kentälle ja istuu sen parikymmentä matsia pelikiellossa mukisematta.

Tuo varmasti rauhaa ja toivottavasti pitäytyy kovassa, mutta puhtaassa pelissä. Hanskaushommissa äärettömän kova, mutta voi hyvinkin olla ettei tarvitse pudottaa hanskojaan.

Tunnen toki miehen historian ja mahdollista on, että nalli napsahtaa. Uskoisin silti, että näitä juttuja on käyty/käydään valmennusjohdon puolelta läpi.
 
Viimeksi muokattu:

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Sirkushuvit - ok.
Tappelut lätkässä - ok.
Vaaralliset sekopäät - ei ok.

Got it?
Viime kaudella liigassa oli muutama vaarallinen sekopää. Pelaavat vieläkin liigaa. Mikä estää IFK:n hankkimasta kovan luokan fyysisen osaston edustajan slash suojelusenkelin, kun näissä kaukaloissa viilettää näitä samoja hemmoja kuin viime kaudella? Hyvä että saadaan pojat kuriin, mistä sitä tietää vaikka läikkyisi taas yli Valtosen ja muiden keksimänä?
 
"Nyt menee Ville. Muse jää, Muse jää, Muse jää. Tapa se. Tapa se kusipää"

Tomek Valtonen, Pasila, 01.09.2012

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Enpä jaksa uskoa tähänkään.
Toki hyvään keskiarvoon tarvitaan aina menestystä, mutta kyllähän tuommoinen kaveri luo jokatapauksessa aina sellaista jännitettä mikä vetää porukkaa katsomoon. Tuo 200 voi olla tarkemmin ajateltuna hieman yläkantissa, mutta sellaiset satakin ylimääräistä silmäparia seuraamassa tätä häiskää tuo kyllä kassaan ison kasan euroja. Siis siihen "perus"-katsojamäärän päälle, menestyksestä riippumatta.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Okei, haluan kommentoida. Minusta Gillies on tervetullut väriläiskä tähän liigaan, antaa miehen näyttää mistä tällä kaudella tuuli puhaltaa. Hokimyllyt kuuluu lajiin, ja niitä on nyt vissiin viime kauden muniinpuhaltelun jälkeen luvassa. Kunhan ei ihan väkisin ketään ottaisi.

Toisaalta olisi äärimmäisen viihdyttävä, jos joku jonnevirtanen tms. pudottaisi Gilliesin. Eihän se todennäköistä ole, mutta mahdollista kuitenkin.
 
Juuh elikkäs avoin ja komea kundi.

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voihan se tietysti olla, että vaikka HIFK on julkistanut koko kauden sopparin, ei tämä mies kuulu HIFK:n suunnitelmiin syyskuun 15:n päivän jälkeen.
En itsekään usko, että kyseinen herra välttämättä kevättä täällä näkisi. Playoffeissa tappelijapelotteen merkitys vähenee joka tapauksessa. Jos kauden tapahtumat ei tilannetta muuta, niin oikeasti tarvetta tän tason "pelotteelle" on vain ennalta-arvaamattoman narrilauman suhteen, jos nyt siihenkään auttaa. Ja viimeinen ottelu narreja vastaan on helmikuun talviklassikko, jossa nyt tuskin tapellaan, oli kaudella aiemmin tapahtunut mitä vaan. Joten jos suurempaa käyttöä tai hyötyä ei ilmene, niin eiköhän TG ole vapaa jatkamaan haluamaansa seuraan (pl. ilmala) 31.1. mennessä. Jos tappelee etenkin jokereita vastaan, niin tulee istumaan erittäin pitkät pelikiellot. Siksi näille joutuu varmaan maksamaan aika kovaa palkkaa, kun puolet kaudesta menee palkattomassa pelikiellossa.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
"Kuitti tulee aina. Se voi tulla heti, seuraavassa vaihdossa tai kuukauden päästä, mutta se tulee. Aina." -Sokrates Lehkonen

Yritän pitää naamaa peruslukemilla, mutta kyllä nyt suupielissä nykii. Joillakin liigassa saatta nykiä hieman sulkijalihaksesta tällä hetkellä.

Edit: Hardcore Hooligan tulee halliin? Onko aitio varattu?
 
Viimeinen suuri #9

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mee nyt vittuun itkemään siitä :D Teet ittes aika juntiksi juuri tällä hetkellä. Hyvä itkeä jostain muiden hankinnoista, kun oma jengi on täynnä kusipäitä, jotka ei kunnioita vastustajaa tippaakaan.

Trevor, welcome your true home!
Ehkä teen itseni tosiaan juntiksi, mutten en tosiaan itke, enkä ole laisinkaan harmissani tästä hankinnasta päinvastoin, koska sitä saa mitä tilaa. Kuka oikeasti uskoo, että Summasen hermokontrollilla tämä kaveri pystytään pitämään pelkästään pelotteena. Jos näin käy niin tämä on hyvä asia HIFK:n kannalta, mutta jos toisaalta Trevorilla kilahtaa, niin se ei taas olisi kovinkaan hyvä asia HIFK:n kannalta.

Tottakai selkeä motiivi hankinnalle on toimia pelotteena, mutta onnistutaanko siinä aika näyttää. Onnea vielä kerran kuitenkin hankinnasta, koska enemmistö HIFK:n leirissä on selkeästi innoissaan tästä hankinnasta.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Joo, ei. Kun Rudy käy ajelemassa jonkun, esim. Peltosen ja TG käy kyselemään kuulumisia, Rudy vetää tapansa mukaan kilpparit jään pintaan => 2+2 Rudylle, 5+20 TG:lle ja sen jälkeen areena onkin vapaa Semirin ja Tyrväisten kilahduksille... Näitä "tappelukukkoja" pitää olla rosterissa mielellään yksi enemmän kuin vastustajalla (siis tässä tapauksessa Jokereilla) jotta haluttu pelotevaikutus saadaan aikaiseksi.
Näin. Gillies tulee saamaan ulosajon ja 5 ottelua pelikieltoa suurinpiirtein siinä vaiheessa kun ottaa vaihtoaitiossa hanskan pois kädestään saadakseen paremman otteen vesipullosta. Idea hyvä, tuomarilinja ei vaan tätä peloteaspektia tule tukemaan.
 
Piraattiryhmäläiset ovat erilaisia - Siinä missä Ultrat ovat onnellisia jakaessaan sämpylän keskenään, on Piraateilla varaa ostaa kaikille omat.

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Tervetuloa Stadiin Trevor!

Onko Semir pelikunnossa perjantaina?
Onko Semir pelikunnossa enää lauantaina ?

No joo, leikki leikkinä. Olisi kallis temppu roudata mies tänne yhtä täsmäiskua varten, kun SBA:n telomisen jälkeen ei pelaisi pitkään aikaan, jos ollenkaan plus sakot ja pelikiellot muillekin kuin TG:lle. Tuomarien silmätikku TG on joka tapauksessa heti alusta asti eli HIFK:llä on kiire saada se surkea alivoimapelaamisensa kuntoon.

Jotkut pelkäävät, että TG on hommattu tänne lahtaamaan taitopelaajia. Turha pelko, jos sellaiseen olisi tarvetta, joku Salmi, Öfverstedt ja Piiparinen voisivat tarvittaessa hoitaa tuollaisen homman.

JHag sanoi hyvin HIFK:n brändikritiikistä, ettei koskaan voida miellyttää muita sillä saralla, vaikka mitä tekisi tai jättäisi tekemättä. Vähän niin kuin USAn vastainen kritiikki maailmanpolitiikassa kautta aikojen.
 
Slaaviliiga KHL, jääkiekon Varsovan liitto
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy