Trevor Gillies, HIFK

  • 787 043
  • 2 155

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
-koko viesti-

Tässä myös fiksu ja kiihkoton kommentti naapurista. Virkistävää, että tämä ei ole enää pelkkää eipäsjuupasitkupotkuraivari -kinastelua. Nyt HIFK on tehnyt jotain, pidetään siitä tai ei. Kun kausi tästä kunnialla käynnistyy, siitä saattaa tulla aidosti kiinnostavaa katsottavaa. Eikös täällä aina yli joukkuerajojen peräänkuuluteta värikkyyden ja yllätysten perään? Nastaa, että kaikki liigakiekkoilijat eivät ole värittömiä "tää oli joukkueen voitto ja on kiva pelata kiekkoa ja treenata" -klooneja.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Terveysvakuutus muille pelaajillemme on nyt hankittu. On Liigan oma vika, että tätä tarvitaan vielä syksyllä 2013. Tervetuloa Trevor Gillies HIFK:hon.

En tiedä tarvitaanko tätä varsinaisesti (ts onko se menestymisen takia tarpeen), mutta uskon kyllä että Hifkin peleissä ei kauheasti vastustajan törttöilyjä nähdä.

Kaudella 2005-06 Gillies pelasi Anaheimissa yhden pelin, jossa sai eliteprospectsin mukaan 21min jäähyjä. Mites tuohon minuuttimäärään on päädytty, on joutunut oikein yrittämään. 5+10+2+2+2?

edit: joo näköjään näin:
1st Period
04:16 ANA Trevor Gillies : Hooking - 2 min
10:27 ANA Trevor Gillies : Fighting (maj) - 5 min
10:27 MIN Derek Boogaard : Fighting (maj) - 5 min
10:27 ANA Trevor Gillies served by Andy McDonald : Instigator - 2 min
10:27 ANA Trevor Gillies : Misconduct (10 min) - 0 min
2nd Period
09:06 MIN Derek Boogaard : Hooking - 2 min
09:06 ANA Trevor Gillies : Boarding - 2 min

2min 40sek oli jääaika...
 
Viimeksi muokattu:

Voppie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mahtavaa!

Erittäin miehekäs hankinta ja (liian) pitkän tauon jälkeen sarjan kovin iskijä löytyy meidän riveistä. Paita lähti jo tilaukseen, eiköhän jonkinlainen haastattelu kaverista pikapuolin sivuille ilmesty.

Tervetuloa TG!
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihme poraamista

Mitä ihmettä täällä porukka pelkää tuollaisen kaverin mukaantuloa. Ihan hyvä jos jonkun läsnäolo saa yhdenkin päähän kohdistuvan taklauksen suorittamatta. Tätä pelotettahan on porattu vuosikaudet joka joukkueen fanien toimesta.

Jos IFK on niin tyhmä, että hommaa kaverin vuodeksi noutamaan jotain viime kautisia ylilöyöntejä, niin tuleehan tuolle nauramaan aidan seipäätkin, kun toisesta kaverin ottamasta tappelusta tullaan sanktioimaan noin 10 ottelulla, ekasta voi päästä nipin napin alle viiden. Eli panos-tuotos suhde kolmella kunno myllyllä ei kovin korkeaksi IFK:n vinkkelistä nouse.

Leipää ja sirkushuveja.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Pelaa todennäköisesti liigaa muutaman pelin. Loput pelit istuu katsomossa ja HIFK maksaa liigan langettamia sakkoja.

En näe mitään järkeä koko hankinnassa. Markkinointi temppu?
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Gillies tuli tänne suojelemaan, ei hänen tarvitse tapella.

Jäähyminuuteista päätellen tämä ei ole onnistunut muissa sarjoissa, mutta ehkä täällä ollaan pelokkaampia.

HIFK:n keskittyu jälleen nokitteluun paikallisvastustajan kanssa ja se on muiden joukkueiden etu. Mielenkiinnolla seuraan, osaako kaveri luistella ja ehtiikö näyttää fyysistä puoltaan.
 

13~

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistava hakinta. Oikein käytettynä tärkeä osa mestaruuspalapelia.

On tietysti huvittavaa nähdä K-junan nuoriso-osasto taas suu vaahdossa tai itku kurkussa, mutta vielä hauskempaa on se, että Rami on saanut off-seasonin trollaamisellaan usean jokeripelaajankin takajaloilleen. Melkein liian helppoa.
 

Backhand

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa , HCK , Haukat , Jokerit
Mielenkiintoinen siirto.Jos Trevorilla alkaa mopo keulimaan seuraavassa paikallisessa , niin Hjallis varmaan hankkii samanveroisen tanssikaverin nopeasti .
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoa että olet vilpittömästi huolestunut pelaajien terveydestä. Samoin ollaan IFK:ssa, sen takia Gillies on tästä päivästä lähtien palkkalistoilla. Ruudun kyykkäyksellä olisi voinut olla aika karmivat seuraukset, Semirin päällekarkaus oli törkeä, Ruudun kuolleen kulman taklaus Kuopiossa oli törkeä jne.

Kummasti rauhoittaa hommia tällaisen hankinta. En usko että tarvitsee pelätä, jos tarkkislaiset käyttäytyy hyvin. Gillies tuli tänne suojelemaan, ei hänen tarvitse tapella.

Minä en olisi tappelemisesta yhtään huolissani. Jos tyytyy vetelemään tarkkislaisia pataan, niin mikäs siinä. Jos sen sijaan jakelee sellaisia törkytaklauksia kuin toistaiseksi viimeiseksi jääneellä NHL-kaudellaan, niin sitten olisin kovastikin huolissani.
 

ilu

Jäsen
Jaahas, Jokeri-kannattajat näköjään ovatkin jo vaatimassa Gilliesille pelikieltoa ennen ensimmäistäkään ottelua. Syitä ei tarvitse pitkään miettiä.

Gilliesille tuskin peliaikaa siunaantuu merkittävästi, mutta jo penkillä istuminen hillinee vastustajia sen verran, ettei viime syyskuun kaltaisia tapahtumia tarvitse enää todistaa.

Tietty tämä taas oli sitä väärää fyysisyyttä ja brändikin lienee edelleen silkka myytti. Olisi mieluummin hankittu tyrväisiä ja muita möttösiä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Siinä missä naapurin rottalauma on haalinut rivinsä täyteen kaiken maailman Kyykky-Ruutuja, Ben-Amoreja, Tyrväisiä ja muita pikkurikollisia, hankki IFK riveihinsä kerralla sellaisen nimen, joka tekee ko. pelaajat hyödyttömiksi paikalliskamppailuissa. Uskon, että ensi viikonloppuna nähdään puolin ja toisin erittäin siistiä peliä!

Joo, ei. Kun Rudy käy ajelemassa jonkun, esim. Peltosen ja TG käy kyselemään kuulumisia, Rudy vetää tapansa mukaan kilpparit jään pintaan => 2+2 Rudylle, 5+20 TG:lle ja sen jälkeen areena onkin vapaa Semirin ja Tyrväisten kilahduksille... Näitä "tappelukukkoja" pitää olla rosterissa mielellään yksi enemmän kuin vastustajalla (siis tässä tapauksessa Jokereilla) jotta haluttu pelotevaikutus saadaan aikaiseksi.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Sillä lailla. Tietysti tästä "äijät" saa jotain ihme kiksejä mutta jääkiekon kanssa tällä hankinnalla ei ole mitään tekemistä. Monet tuntuvat perustelevan itselleen hyväksynnän sekopään hankkimiselle tällä perusjargonilla, että "omat tähtipelaajat ovat turvassa". Kunpa se olisikin vain noin yksinkertaista.

On täysin perusteltua pelätä, että täysin puhtaat taklaukset saavat Gilliesin kilahtamaan ja sen jälkeen joku randon liigajyrä joutuu steroidihirmun käsittelyyn.

Voihan se tietysti olla, että vaikka HIFK on julkistanut koko kauden sopparin, ei tämä mies kuulu HIFK:n suunnitelmiin syyskuun 15:n päivän jälkeen.
 

Hogrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ruudun kyykkäyksellä olisi voinut olla aika karmivat seuraukset, Semirin päällekarkaus oli törkeä, Ruudun kuolleen kulman taklaus Kuopiossa oli törkeä jne.
Kummasti rauhoittaa hommia tällaisen hankinta. En usko että tarvitsee pelätä, jos tarkkislaiset käyttäytyy hyvin. Gillies tuli tänne suojelemaan, ei hänen tarvitse tapella.

Muuan Jenkki sanoi aikoinaan että paras ase on sellainen mitä ei tarvitse käyttää.
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
Mahtava hankinta Hifkiltä! Täällä ainakin nousi molemmat peukut ylös ja tulen varmasti seuraamaan Gilliesin otteita kauden edetessä. Mahtava kausi tulossa!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ehkä omien turvaakin, mutta kyllä mä olen vilpittömästi huolissani muiden pelaajien terveydestä kun tämä kaveri on kentällä.

Ja samaa saa kyllä sanoa myös pirkosta, kun hän nyt tykkää ajella numeroihin, kyykkiä taklausten ja laitojen läheisyyksissä, väännellä pelaajia jaloista yms.

Jos Gillies on hankittu tuomaan turvaa pelaajille niin hyvä, rottailijat sitten kuriin.

Jos Gillies on hankittu kostoksi ja tekee jonkun päällekarkauksen niin iso miinus tästä sit. Tähän en kumminkaan usko.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viimeksi kun teillä "teloitettiin" taitopelaaja, se tapahtui Nordlundin taklauksen johdosta eikä tälläisiin tapauksiin tämä hankinta vaikuta mitenkään. Ainoa mikä vaikuttaa, ovat hankitut joustokaukalot. SBA:n tyyppisiin tapahtumiin en taas jaksa millään uskoa Jokereiden tai muidenkaan seurojen tässä sarjassa enää syyllistyvän. Kukaan pelaaja tai organisaatio ei lähde hakemaan itselleen rikosmerkintää, sakkoja ja pitkää pelikieltoa. Ja jos kuitenkin ylilyöntejä tapahtuu ja niihin pitää vastata, tapahtuu tämä tarvittaessa pelin sisällä ekstempore ja nykyisillä kavereilla, ei millään tappelijoilla. Täysin typerä ratkaisu HIFK:lta.

Nordlundin taklaus todettiin puhtaaksi, osui vaan väärään mieheen väärään aikaan koska SBA-tapaus oli pohjalla.

Pahin skenaario on omasta mielestäni se, että käskytettynä tai spontaanisti vastaava (SBA) toistuu ja HIFK voi taas kerran vain todeta tapahtuneen. Paras skenaario on se, että Gillies merkkauttaa kauden aikana tehot 1+1, huutaa vähän fakkia ja muun ajan ärisee penkin päässä samaan aikaan kun jääkiekkoilijat pelaavat peliä rauhassa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Samoilla linjoilla Fordellin kanssa. Jos tuo osaisi kuitenkin vähän pelata? Taitaa olla kaukaahaettu ajatus ainakin tämän yleisen palstamielipiteen mukaan.

Kuten jo toiseen ketjuun kirjoitin, niin tämän hankinnan valossa ainakin Jonne Virtasen jatko JYPissä oli miehen itsensä ja peliuran kannalta hyvä ratkaisu.

Ilmeisesti Ramin Hifkissä ihan kunnon pelimies olisi joutunut vain tappelijan rooliin.

Vähän outo hankinta liigaan, toivon totisesti, ettei aiheuta mitään isoa pahoinpitely-keissiä heti alkukaudesta ja voitaisiin kaikki keskittyä kiekkoon.
 

Fordél

Jäsen
Yleisökeskiarvo nousi kuitenkin kerta laakista ainakin 200 katsojalla!

Enpä jaksa uskoa tähänkään. Mielenkiintoa tulee toki lisää, mutta keskiarvon nousuun tarvitaan menestystä. Jos HIFK kyntää ensi kaudella, se on sama kuka hullu siellä on pelleilemässä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mielenkiintoinen siirto.Jos Trevorilla alkaa mopo keulimaan seuraavassa paikallisessa , niin Hjallis varmaan hankkii samanveroisen tanssikaverin nopeasti .

Mielestäni Jokereiden "nokitus" on vain ajankysymys. Mielenkiintoista onkin, että ehtiikö jo ennen seuraavaa harkkamatsia tiedote "Yablonski -> Jokerit".
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 2.36
  • 3.50
  • 2.84
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös