Treidispekulaatiot ja huhut 2022–2023

  • 127 722
  • 449

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KuPS, MI6, Supo. Inhokki: KGB, CCCP
Suomi on joka tapauksessa saanut uuden erittäin äveriään kiekkomiljonäärin.
Taisi se Laine miljonääri kuitenkin olla jo ennen tätäkin sopimusta. Tai no mistäs minä tiedän hänen rahankäyttöään, mutta eikös tuo aiempi sopimus ollut myös vuosiansioiltaan sen 7,5 miljoonaa.
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Kuinka treidata tyylikäs pelaaja ihmiskyrpään. Go Florida!

E: En vittu vieläkään ymmärrä tätä treidiä. Florida on hieno joukkue. Tkachuk on löyhkäävä kasa paskaa, jonka uran suurimmat highlightit arvottuvat lähinnä siihen, että kuka taklaa häntä mahdollisimman kovaa ja kivuliaalisti.

Tykkäät varmaan kovasti Micke-Max Åstenista.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Sellaisen huhun olen kuullut, että ns. ihmiskyrpyys on subjektiivinen asia. Vastustajan riveissä porsasteleva ihmiskyrpä saattaa muuttua yhdessä yössä sopivasti fyysisyyttä ja grittiä omaan joukkueeseen tuovaksi voimahyökkääjäksi. Muutoksen aiheuttaa siis kyrvän päälle vetäistyn tekstiilin kuosin vaihtuminen.

No joo, eihän tämäkään mikään huhu ollut, vaan fakta, joten sorry off-topicista.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Jos rekrypaperissa lukee Matthew Tkachuk, niin totta vitussa pidän treidiä huonona, tai ainakin tyylittömänä, vaikka se voisi pelillisesti jollain tasolla viedäkin eteenpäin.

Onko tarkoituksena voittaa joku tyyli/muoti - Cup vai Stanley Cup ?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko tarkoituksena voittaa joku tyyli/muoti - Cup vai Stanley Cup ?
Eiväthän tyylikkyys ja mestaruus ole toisiaan pois sulkevia asioita. Ei luulisi tulevan yllätyksenä, että katsojia kiinnostaa mitä pelaajia missäkin joukkueessa pelaa. Itselläni on hankala arvostaa Turtlechukin kaltaista rottaa vaikka kuinka pisteitä tekisikin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Captain Serious oli antanut jonkun haastattelun josta lähti treidispekulaatiot liikeelle.

Varmaan on vaan ajan kysmys koska Chicago treidaa Toewsin, Kanen & Jonesin. Jokaisella on NMC ja suuri cäphit joka nyt hidastaa menoa.

Oilersin Holland on kiinnostunut Kanesta mutta ilmeisesti on unohtanut että palkkakatto on olemassa kun on jo nyt sen yli eikä kaikkia RFA:eja ole saanut sopparin alle. Tossa varmaan Chicagon ja jonkun toisen jengin pitäs pidättää palkkaa ennen kuin tommosesta vois haaveilla, ja toi yhdistelmä sitten maksaa paljon Oilersille. Buffaloa olen Kanen osoteeksi aikaisemmin veikkailut kun hän on alueelta kotoisin, oli muksuna kova Sabers fani ja taitaa off-seasonia siellä aikaansa viettää.

Tiedä sitten kuinka realistinen vaihtoehto Winnipeg olisi Jonathan Toewsille. Ilmeisesti porukat asuu edelleen siellä ja kesäisin käy kaupungilla pyörimässä. Tossa haastatelussa oli sanonut että oli löytänyt kemiaa Kirby Dachin kanssa ja häntä taas veikkaan siksi kaveriksi joka vaihdetaan Pierre-Luc Duboisin. Siellä vois sitten jatkaa projektia. Palkkaa tossakin varmaan pitäs pidättää joka tuskin ois Chicagolle ongelma jos hinnasta sovitaan.

Seth Jonesille uuden osoteen veikaaminen onkin vähän haastavempaa. Sopparissa kun on dollareita ja vuosia sen verran että ei ihan joka paikaan mahdu. Anaheim, Buffalo ja Detroit ois ne paikat minne mahtuis juuri nyt. Joukkueena Detroit on varmaan tosta kolmikosta houkkuttelvin ja sitten taas asuinpaikkana luulis Anaheimin olevan ykkönen. Dallasiin Jones varmaan nyt haluis mutta taitaa ikkuna olla sulkeutunut sen vaihtoehdon suhteen.

Itsekkin luulin että Toews ja Kane pelaisi koko uransa Chicagossa, mutta kyllä heidät nyt tavallaan savustetaan kaupungista ulos. Kaksikko on tottunut voittamaan joten tuskinpa haluavat uransa vikat vuodet viettää tankkausjengissä. Kyle Davidson oli sanonut että 5+ vuotta saataa rebuild kestää ja varmaan on siinä oikeassa. Tuskipa 27 v Joneskaan jaksaa tota rebuild aikaa Chicagossa vietää joten ehkä nyt joutuu siirtymään jengiin johon ei kuvitellu siirtyvänsä kun Columbuksessa ilmoitti että ei seurassa enää jatka. Varmaan nyt kun Jones kattoo Blue Jacketsin rosteria niin varmasti saattas kiinnostaa siellä pelaaminen.
 
Viimeksi muokattu:

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hieman naurattaa tuo Seth Jonesin tilanne. Vuosi sitten oli niin perkeleenmoinen hätä päästä pois Columbuksesta. Noh mites meni Seth? Karma ja niin edelleen.
 

Ralph

Jäsen
Muistelisin lukeneeni, että Sabres ei aio treidata Patrick Kanea itselleen vaan tavoittelee häntä vuoden päästä vapaana agenttina. Mikä on järkevää Sabresille, kun ensi kaudelle ei ole menestystä luvassa, joten turha maksaa kalliisti Blackhawksille treidillä. Kanen hinta kuitenkin korkea.

Toivoisin Avalanchen hommaavan Kanen puolikkaalla cap hitillä tulevaksi kaudeksi itselleen ja sitten Kane voi vapaana agenttina siirtyä neljän Stanley Cupin miehenä Sabresiin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Hieman naurattaa tuo Seth Jonesin tilanne. Vuosi sitten oli niin perkeleenmoinen hätä päästä pois Columbuksesta. Noh mites meni Seth? Karma ja niin edelleen.
The Athletic tossa just rankkas NHL:n kamalimmat sopparit, Seth oli Seguinin jälkeen heti kakkosena. Helppohan tuo on treidata tänä päivänä. GM:t tappelevat varmaan verissä päin, kuka saa Jonesin ja kuka Klingerin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kanen hinta kuitenkin korkea.
Ei vältämättä. Kanen hinta riippuu täysin kuinka moneen seuraan on valmis siirtymään. Jos vaihtoehtoja on yksi niin sitetn kyseinen seura on monopoliasemassa ja pytyy tekemää rauhassa "ota tai jätä" ehdotuksia.

Mutta Towesin ja Kanen kohdalla pojat pitää muutenkin jo treidata heidän haluamiinsa osotteisiin jos siirtoa pyytävät. Sen verran ton seuran eteen ovat tehneet. Tulevia hall of famereita ja paidat tulee roikkumaan katossa. Seurasta poistuminen hoidetaan varmasti hyvässä hengessä.

Duncan Keithstä maksetiin Caleb Jones ja kolmoskierroksen varaus. Jotain saman suuruisia vastineita kanattaa varmaan Towesista ja Kanesta odotella. Eli 2-3 kierroksen varausvuoro ja pelaajan jonka voi sitten laittaa kokoonpanoon paikkamaan lähtijöitä.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
The Athletic tossa just rankkas NHL:n kamalimmat sopparit, Seth oli Seguinin jälkeen heti kakkosena. Helppohan tuo on treidata tänä päivänä. GM:t tappelevat varmaan verissä päin, kuka saa Jonesin ja kuka Klingerin.
Itse en näe kyllä pelaajan tilannetta läheskään noin huonona. Rightin puolen, 193cm pakki ja tulossa pelaajan parhaaseen ikään. Sopimuksessa on dollareita hieman liikaa, mutta ei niitäkään nyt ole maksimissaan kuin 1 tai 2 miljoonaa, toisaalta pelaajatyyppinä sellainen että vapailta markkinoilta tai ylipäätänsä erittäin hankala hankkia. Seguinin arvo on täysin negatiivinen. Jonesilla on arvoa, mutta kuinka paljon?

Itse vaihtaisin esimerkiksi Hollandina välittömästi päikseen Darnell Nurseen, koska pidän jälkimmäisen sopimusta vielä huonompana. Tuollaista hintaa nyt pääosin maksetaan kärkiparin puolustajista. Osa saa sillä NHL:n parhaan puolustajan (Makar) ja osa sen minkä pystyy markkinoilta hankkimaan (Nurse).
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Näistä ulostettavista pelaajista tuntuu olevan nyt niin paljon ylitarjontaa suhteessa ottajiin että vaikea nähdä sieltä siirtyvän kuin sellaiset eteenpäin joiden koetaan tuovan 1) apuja cup jahtiin tai 2) joiden sopimusten vastaanottamisesta maksetaan nyt tarpeeksi paljon.

Duboisinkin osalta näyttää kyl vahvasti siltä että päätös siirtyy deadlinelle tai ensi kesään. Trouban tilanne oli aika samanlainen aikanaan. QO vastaanottaminen varmistaa että Jets jatko ei toteudu jos Dubois ei sitä halua. Riittää kun hakee välimiesoikeudesta 1v pahvin jos tilanne ei ole ratkennut ennen sitä. Ja kun mahdolliset vastaanottavat seurat (lue Montreal, X, Y) joutuisivat maksamaan tällä hetkellä hintaa treidistä + mahdollisesti myös maksamaan hintaa cap tilan raivaamisesta, niin aika ei välttämättä ole otollinen. Kun mahdollisuus on myös odottaa ja jos ei ole menestyspaineita juuri nyt.

Odottelun estää lähinnä jos on kilpailua kysynnästä. Ja kysyntä näyttäisi olevan nyt cap panttivankina.
 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Montrealilla on ensi kesänä tilaa 21,6 milliä ja merkittävimmät jatkopahvit pitää tehdä Caufieldille ja Jordan Harrisille (sekä ehkä Drouinille). Jos cap nousee ja Habsit pääsevät vielä eroon Hoffmanin viimeisestä vuodesta, niin tilaa on lähemmäs 30 milliä. Siinä voisi olla mahdollista tarjota jotain Duboisille. Toisaalta Habsit tulevat olemaan heikkoja pari seuraavaa kautta, joten voi olla vain parempi odottaa kesään 2024 ja yrittää hankkia Dubois UFAna silloin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Itse en näe kyllä pelaajan tilannetta läheskään noin huonona. Rightin puolen, 193cm pakki ja tulossa pelaajan parhaaseen ikään. Sopimuksessa on dollareita hieman liikaa, mutta ei niitäkään nyt ole maksimissaan kuin 1 tai 2 miljoonaa, toisaalta pelaajatyyppinä sellainen että vapailta markkinoilta tai ylipäätänsä erittäin hankala hankkia.
Ihan sama vaikka olisi kuinka tulossa parhaaseen ikään, mutta kun käyrä on ollut laskeva jo muutaman kauden niin ei se hyvältä näytä. Sinällään Athleticin listaus oli ihan mielenkiintoinen kun huonoimpien sopimusten listalla oli myös Darnell Nurse ja Zach Werenski joille lyötiin viime kesänä myös mottipäiset sopimukset.

Onhan se totta että mieluummin maksaa sen 1-2 miljoonaa ylihintaa tähtipelaajalle kuin kolmosparin puolustajalle, mutta ei se silti erityisen hyvä juttu ole.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Eiköhän Jonesistakin ihan hyvän hinnan saa, kun pidättää pari miljoonaa palkkaa.

Chicago ei taida palkkakatollaan tehdä yhtään mitään seuraavaan 8 vuoteen. Korpivaellus edessä. Ihan hyvin voi kantaa jotain ylimääräistä hittiä.

Ihan kaikki menee suhteessa caphitteihin.

- 8M Jonesille tuskin kauheasti on ottajia
- 6M Jonesille löytyy varmasti ottajia
- 4M Jonesista tulee tappelu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös