Treidispekulaatiot ja huhut 2021–2022

  • 250 040
  • 1 077

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Olishan se mukava kun Ristolainen näyttäisi dataveijoille närhen munat Phillyssa. Vaikka kai niillä kootut selitykset olisi valmiina.

Sehän ei estä, ettei paremmin voisi mennä, mutta yleensä maksetaan nykyhetkestä. Johan tässä todistetusti hyvän uran pelannut Tarasenko teilattiin loukkaantumisten takia, eikä monelle kelvannut edes ilmaiseksi.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Kyllähän Druryn perse on aika punainen tämän jälkeen. Herää vain kysymys eikö muita kiinnostuneita ollut? Pelaaja parhaassa iässä vielä..
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tästä jäi paskanen maku. Ei Ihan sitä mitä odotti takaisin. Täytyy tosin todeta, että ihan hirveän tuttu pelaaja Samuel Blais ei ole itelle.
Blaisista on sinänsä pelaajana helppo tykätä. Laidat ryskyy, osaa olla kivasti v-mäinen tekemättä hölmöyksiä ja tekee välillä tahtomaaleja maalin edestä. Mutta on sitten valitettavasti todella ailahteleva eikä millään tunnu pysyvän kasassa.

Olen varmasti hieman jäävi arvioimaan mutta spontaani reaktioni on kyllä se että nyt teki Armstrong todella hyvän kaupan.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Tässä on vasta pakarat punaisena. Eichel-kauppaa odotellessa.

Ei perkele. Ei pysty tämän jälkeen. Drury on haastetteluissa vähän jättänyt sellaisen ujon koulupojan fiilarit itelle. Voin kuvitellä kuinka miestä viedään näissä keskusteluissa. Ei ole Gorton/Sather edes onnistunut saamaan itelle tälläistä fiilistä heti treidin jälkeen. Näin alkuun vaikuttaa paskimmalta treidiltä oman fanitus-aikani aikana.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC

Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Eihän tässä ole mitään järkeä? Vaihdat sun parhaan pelaajan ja kapteenin hyvällä sopimuksella kalliiseen bottom6-duoon ja yhteen pickiin? OEL:n caphit ei varmaan paljoa Arizonan joukkueessa tällä hetkellä, tai tulevaisuudessakaan, tunnu.
"Parhaan pelaajan?" Ei Chychrun ole lähdössä. Toki parhaimpia hyökkääjiä. Mutta Coyotes haluaa palkoista eroon ja tuo OEL:n soppari on kammottava niin jotain pitää antaa myös pois..
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Voi morjens mikä ryöstö Canucksille. :D
Aikamoisen riskin tuossa Vancouver ottaa Ekman-Larssonin sopimuksen kanssa, joka näyttää jo nyt selvästi ylihintaiselta. Noista palkkadumpeista Benning olisi päässyt eroon vuoden päästä, mutta nyt nuo miljoonat seuraavat muistaakseni vuoteen 2026 asti. Arizona on varmasti tyytyväinen, että pääsi sopimuksesta eroon, etenkin kun joukkueella ei ole mitään menestymismahdollisuuksia ja -tavoitteita.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei tarvitse miettiä, mikä joukkue jahtaa kaikkein kovimmin ensi kaudella Wrightia ja sitä seuraavalla kaudella Bedardia tai Michkovia. Uudelleenrakennus Arizonassa kovassa vauhdissa.

Elleivät nyt taas pickejään onnistu töppäilyillään menettämään...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös