Trade Deadline 2024 – seurantaketju

  • 100 765
  • 560

ipaz

Jäsen
Vakiokokoonpanossa olevat UFA-pakit, joiden joukkue ei (tod.näk) ole menossa pleijareihin. Järjestys TOI (Avarage Time on Ice) ja pelattuna vähintään 30 ottelua:

20+ min
Noah Hanifin, CGY (M-NTC, 8 joukkueen no-trade list)
Matt Dumba, ARI

17+ min
Troy Stecher, ARI
Travis Dermott, ARI
Zach Bogosian, MIN (M-NTC, 21 joukkueen no-trade list)

Alle 17 min

Joel Edmundson, WSH (M-NTC, 10 joukkueen no-trade list)
Mike Rielly, NYI
Sebastian Aho, NYI
Justin Schultz. SEA
Colin Miller, NJD
Jarred Tinordi, CHI
Alex Goligoski, MIN (NMC, full)
Brendan Smith, NJD
Dakota Mermis, MIN
Erik Johnson, BUF
Marco Scandella, STL
Dennis Gilbert, CGY
Chad Ruhdewel, PIT

Hanifin ja Dumba ovat varmoja jotka liikahtavat. Sitten tuleekin ihan arpapeliä, että mitä kukin GM joukkueeseensa haluaa ja saa loppukauden palkkakattoon mahdutettua. Usein pleijareihin hankitaan isoja ja ilkeitä pakkeja 6-7 rooleihin, niin luulisi Edmundsonin, Tinordin, Smithin ja Gilbertin ainakin kiinnostavan ostajia.

Koska Buffalo tulee taas kerran jäämään ulos, niin ennustan tässä että Erik Johnson palaa Coloradoon taistelemaan pytystä vanhojen kavareidensa kanssa.

Minnosotan veteraaneista näkisin Bogosianin, 33 haluavan jatkaa matkaa vielä eteenpäin, mutta Alex Goligoski, 38 taisi vaatia täyden NMC:n sopimukseensa ihan siksi että saa päättää yli 1000:n ottelun NHL-uransa kotiosavaltiossaan.

Islandersin 30-vuotias Mike Rielly on pelannut hyvän kauden ja on joukkueensa toiseksi paras pistemies pakeista (37 gp, 4+15). Jos Don Lou päättää lähteä myyjäksi, niin Rielly vaihtaa maisemaa.

Listan ulkopuolelle jäi mm. Chicagon Nikita Zaitzev ja Jaycob Megna. Megna isokokoisena roikaleena ja minimipalkalla saattaa kiinnostaa syvyyspakiksi. Zaitzev taitaa olla loukkaantunut.

Calgaryn Oliver Kylington teki paluun jäille tammikuun lopulla ja hänen sopimuksesta on myös päättymässä. Trediarvo on tuskin on kovinkaan korkealla, mutta pelasi eilen jo yli 20 min ensimmäistä kertaa paluunsa jälkeen. Flames on viiden pelin voittoputkessa, mutta kun Tanev jo lähti ja Hanifin on lähdössä, niin on mielenkiintoista nähdä mitä tekevät Kylien kanssa.

Lisäksi moni UFA-pelaaja vaihtaa osoitetta, jotta pääsevät vahvistamaan farmiseuran kevättä.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Jotain huhua oli Pittsburghin suunnalla, että Vancouverissa ois kiinnostusta Ruhwedeliin. Oikealta ampuva syvyyspakki, jonka tuntevat hyvin. Erillisenä kauppana tai sitten Guentzelin mukana, jos nyt on vielä kiinnostusta häneen.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ken Holland kertoi Daniel Nugent-Bowmanin haastattelussa, ettei Oilers hanki maalivahtia siirtorajalla. Holland kertoi seuran olevan tyytyväinen nykyiseen maalivahtitilanteeseen. Skinner on pelannut vuodenvaihteen jälkeen pääasiassa hyvin ja Pickard on antanut hyvää taustatukea silloin kun sitä on tarvittu. Ja lisäksi Campbell ja Rodrigue ovat AHL:ssä vetäneet hyvillä tilastoilla joulukuun jälkeen. Olisiko siellä sitten todettu ettei markkinoilta oikein parempiakaan vaihtoehtoja löydy joten mennään näillä.

Vaaranahan tässä on se, että käy kuten viime vuonna kun Skinner vedettiin runkosarjassa aivan piippuun ja sitten pudotuspeleissä tuli väsy, kun valmennusjohto ei luottanut Campbelliin. Nytkin pelaa sellaista 60 pelin tahtia, mikä on toisen kauden veskarille aika kova lukema. Toivotaan että pystyvät vähän tuota kuormaa jakamaan myös Pickardille. Vähän pientä uhkapeliä Oilers nyt maalivahtien kanssa pelaa.
Oilersin loppuohjelma tosin on suht rankka, joten luonnollista rotaatiota varmasti tulee mokkeosastolle. Pittsburghia vastaan tuplaviikonlopun toinen peli ja loppukauden aikana vielä viisi back to backia ja vain yksi kolmen päivän huili.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Friedmanin poimintoja:

- Tampa on Hanifinin suosikkikohde. Kauppaa vaan on vaikeaa toteuttaa, kun Tampalla ei ole siihen sopivia palikoita.
Friedman puheli NHL networkin haastattelussa että Tampan lisäksi Florida, Boston, Las Vegas ja Los Angeles ois ne jengit johon Hanifin suostuis tekemään jatkon. Varmaan siinä listalla on myös Rangers. Veikkaan että viimeistään 1.7. johonkin noista jengeistä Hanifin päätyy.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mitenköhän paljon seuroissa nyt ajatellaan, että Hill voitti Vegasissa mestaruuden ja häntä pidettiin keskinkertaisena? Tietenkin Skinner voi voittaa mestaruuden Oilersin ykkösenä, mutta koska vuodet eivät ole veljiä, niin Skinner saattaa yhtä hyvin pettää ja olla heikoin lenkki.
Holland myös voitti Detroitissa kaksi Stanley Cuppia Osgood ykkösenä ja Osgood oli keskinkertainen maalivahti runkosarjassa. Ja varmaan jos olisi tilaa palkkakatossa tai enemmän tavaraa millä ostella pelaajia niin tuo saattaisi tulla kyseeseen.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Viimeksi muokattu:

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Nykykunnossaan Wennberg aika tasainen 30-40 pinnan sentteri. Mitään erikoista ei mielestäni tarjoa, mutta lienee markkinat kovin kuivat.



Joo, nimenomaan kuivat sentterimarkkinat. Wennbergin lisäksi vaihtoehtona lähinnä Henrique, ja hänkin vähän siinä ja siinä, onko enemmän laituri kuin sentteri. Oletan ettei Flyers ole kauppaamassa Laughtonia.

Edit: Ja kai sinne listaan voi heittää Arizonan sentterikaksikon Bjugstad ja Kerfoot.
 
Viimeksi muokattu:

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Hurricanes pyytää Tony DeAngelosta viidennen kierroksen varausvuoroa vaihdossa ja on myös valmis pidättämään 50 prosenttia palkasta.
Saa kyllä olla aika epätoivoinen GM, jos tähän tarttuu. Aiempina vuosina DeAngelo oli sentään pelote myös hyökkäyspäässä, nyt on sitä vain omalla puolustusalueella. Ja kun miehen asenneongelmat ovat kaikkien tiedossa, niin tuskin löytyy ottajia jonoksi asti. Kohupelaajien hautuumaa Oilerskaan ei taida DeAngelon kaltaista hyökkäävää pakkia kaipailla.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Hurricanes pyytää Tony DeAngelosta viidennen kierroksen varausvuoroa vaihdossa ja on myös valmis pidättämään 50 prosenttia palkasta
Nähtävästi tässä halutaan tehdä eräänlainen palvelus TDA:lle, jotta saisi jostain enemmän peliaikaa. Mitään ongelmaa ei olisi pitää miestä jo pelityylin osaavana 7. pakkina.

Alkukausi Orlovin parina oli kamala, mutta ainakin yhtä paljon oli vikaa molemmissa. Nyt sitten loukkaantumisia tuuratessa on ollut ihan hyvä, varsinkin Skjein parina. Peliaikaa on vaikea saada, kun Chatfield on tällä hetkellä niin hyvä NHL-pakki.

Mitään asenneongelmaa ei ole kuitenkaan koskaan kuulunut Carolinan ajoilta. Ei vaikka tällä kaudella TDA on joutunut istumaan paljon katsomossa.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Aiempina vuosina DeAngelo oli sentään pelote myös hyökkäyspäässä
Viime kaudella 70 pelissä 11+30=42, Flyersin ylivoimaisesti tehokkain pakki.

Toissa kaudella 64 pelissä 10+41=51, Carolinan ylivoimaisesti tehokkain pakki.

Ei näistä nyt kovin kauaa ole.
 
Huomenna ratkennee Guentzelin uusi osoite

Tulee olemaan outoa nähdä Guentzel jossain muussa kuin Pens-nutussa.

Mutta onhan tuo pelkästään järkevää rahastaa nyt Guentzelilla kun oma kausi on päättymässä runkosarjaan, joukkue on muutenkin ikääntynyt ja prospect-osasto koko sarjan heikoimpia.
 

Dataplo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Olisi kyllä melkoinen twisti jos Canucks kauppaisi hiljattain hankitun Lindholmin heti eteenpäin. En sano, että tämä olisi historiallista, mutta harvinaista varmasti.
Bostonin miehenä tuo kyllä kelpaisi Zachan pystyisi siirtämään laitaan, joka hänelle sopii paremmin ja Debruski jäisi sopivasti yli niin, että sillä voi hankkia pakistoa tai tulevaisuutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös