Trade Deadline 2010

  • 188 718
  • 534

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Bruins nostaa osakkeitaan Kovy-kaupassa ja on pistänyt kallispalkkaisen Michael Ryderin kauppalistalle. Halukkaita ottajia tuskin tulee sillä sellainen neljän miljoonan palkka 12 maalia tällä kaudella iskeneestä hyökkääjästä on jokseenkin liikaa.

Asiasta kertoilee TSN.
 

pampatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Atlantan GM Waddell ja apulais GM Dudley ovat olleet scouttaamassa kaksi edellistä New Jerseyn peliä. Dudley on myös ilmeisesti menossa AHL-joukkue Lowell Devilsin peliin tänä iltana.

Kyllähän Devilsille varmasti uusi Mogilny kelpaisi jos hinta ei nouse taivaisiin. Olkoonkin että kahden suunnan pelaaminen ei ole Kovalchukin vahvuuksia.
Nyt on kuitenkin viimeisiä kertoja kun Brodeurin kanssa kuppia voi tosissaan tavoitella.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Atlantan GM Waddell ja apulais GM Dudley ovat olleet scouttaamassa kaksi edellistä New Jerseyn peliä. Dudley on myös ilmeisesti menossa AHL-joukkue Lowell Devilsin peliin tänä iltana.

Kyllähän Devilsille varmasti uusi Mogilny kelpaisi jos hinta ei nouse taivaisiin. Olkoonkin että kahden suunnan pelaaminen ei ole Kovalchukin vahvuuksia.
Nyt on kuitenkin viimeisiä kertoja kun Brodeurin kanssa kuppia voi tosissaan tavoitella.

Huhuttuna, eli sangen epävirallisena, tarjouksena on Bergfors+Oduya+Palmieri+1. kierroksen varaus. Mielestäni tämä olisi vähintään kohtuullinen korvaus vuokramiehestä. Tästä on tosin vielä pitkä matka siihen, että Kovy liikahtaa tuumaakaan kohti Newarkia.

Maailmassa on kuitenkin vain kaksi ihmistä, jotka tietävät mitä Devils todella on tarjoamassa Atlantalle. Tuo huhuttu tarjous sisältää tosin ajatuksen siitä, mitä Devils voi periaatteessa tarjota: Pari hyvää peruspelaajaa, lupaavan prospektin ja varausvuoron.

Devils ei kuitenkaan voita huutokauppaa, jos Kovy-kisassa mukana olevat Blackhawks ja/tai Kings ovat hänestä todella kiinnostuneita. Jos Kingsin tarjoukset alkavat prospektipuolellakin Colten Teubertista, Devilsin Palmierit ja Halischukit ovat pieniä joulukaloiksi. Blackhawks on todennäköisesti pelkkä TSN:llä esiintynyt nimi, mutta Kings sen sijaan olisi täynnä Atlantan kannalta hyvää kauppatavaraa.

Tavallaan toivoisin, että Kovaltshuk päätyisi Rangersiin. Näin Slats saisi vuoden kaksi lisää aikaa GM:nä tai ainakin ensi heinäkuun alun yli... Vakavasti puhuen, Rangersilla on ainakin prospektipuolella nivaska kovia nimiä tarjottavaksi. Kaupan esteenä ovat kuitenkin ensisijaisesti Druryn ja Reddenin mammuttisopimukset. Jotta Kovaltshuk voisi tulla edes kevääksi Manhattanille, pitäisi Slatsin saada liikutettua joku näistä ylipalkatuista alisuorittajista toisaalle. Waddellia tuskin kiinnostaa tämän sortin hyväntekeväisyys.

En ole vieläkään täysillä innostunut Kovaltshukista, vaikka olisihan se aika videopelimäistä nähdä Eliaksen ruokkivan tätä. Ja Pikkaraisen lähdön myötä myös numero 17 on sopivasti vapaana odottamassa käyttäjäänsä.

Mutta ei, Devils ja Trashers ovat varmaan hieroneet kauppoja Pavel Kubinasta. Sopisi pirtaani sangen hyvin. Tai sitten tuo numero 17 on varattu Petr Sykoralle ja Lou hankkii puolustukseen Christopf Schubertin.
 

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Atlanta ilmeisesti haluaa juuri roster-ukkoja jotka auttavat joukkuetta kohti pudotuspelejä tällä kaudella. Kings ei ilmeisesti ole valmis rosterista juurikaan kovempia pelimiehiä irroittamaan. Esim Simmonds mustaihoisena varmasti korkealla Atlantan wishlistillä. Devilssillä on kaikki mahdollisuudet irroittaa pari-kolmekin pelaajaa nykyisestä rosterista esim. Zubrus, Rolston, Pandolfo, Mottau, Odoya ainakin ovat kaikki pelaajia joista NJ voisi luopua saadakseen Kovyn edes rentaliksi. Toisaalta Atlanta tuskin haluaa ottaa kovin montaa kallista sopimusta riesakseen, joten Dalin mainitsema tarjous kuulostaa varsin uskottavalta.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Joo elikkä Waddell on sanonut eilen Kovalchukille, että hänet on treidattu tai treidataan. Tuo treidaus tapahtuu todennäköisesti aamujäiden jälkeen eli suurin piirtein seitsemän maissa illalla. Tuossa Puukallo aivan oikein listasikin, eli Wayne Simmonds on spekulointien perusteella se pelaaja ketä Thrashers ehkäpä eniten haluaa. Jos NJ kerran on kauppakumppanina, niin olisikohan Waddell kenties Mattias Tedenbystä kiinostunut? Ehkä hullumies Cormier on myös korkealla Waddellin listoilla. RDS:n mukaan NY Rangers ja Boston ovat myös hyvin mukana Kovalchuk-kaupoissa. Bostonista todennäköisesti Wheeler on mies, jota halutaan ja Rangersista ehkäpä Dubinsky. Phildelphia pyörii myös huhuissa. Eiköhän siellä ole Hartnell ja Carter ne nimet joita Waddell kysyy. Bobby Macin mukaan Calgary ei kaikesta huolimatta ole mukana tarjouskilvassa.

Eli pistetään nyt yhteenvetona jonkunlainen "shortlist" siitä keitä mahdollisesti Waddell kysyy Kovalchukista ja on Waddellia tullut sen verran seurattua, että eiköhän edes joku osu oikein. Suluissa myös joku toinen pelaaja, lähinnä prospecti, jota Waddell tulee todennäköisesti kysymään:

Boston: Blake Wheeler (Joe Colborne?)

Los Angeles: Wayne Simmonds (Thomas Hickey?)

New Jersey: Nicklas Bergfors? (Mattias Tedenby/ Patrice Cormier?)

NY Rangers: Brandon Dubinsky (Chris Kreider?)

Philadelphia: Scott Hartnell (Claude Giroux?)

Yllättyisin, jos ei noista yllämainnituista pelaajioista vähintään yksi ole Atlantan mies Kovalchuk-kaupan jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Atlanta ilmeisesti haluaa juuri roster-ukkoja jotka auttavat joukkuetta kohti pudotuspelejä tällä kaudella. Kings ei ilmeisesti ole valmis rosterista juurikaan kovempia pelimiehiä irroittamaan. Esim Simmonds mustaihoisena varmasti korkealla Atlantan wishlistillä.

Devilssillä on kaikki mahdollisuudet irroittaa pari-kolmekin pelaajaa nykyisestä rosterista esim. Zubrus, Rolston, Pandolfo, Mottau, Odoya ainakin ovat kaikki pelaajia joista NJ voisi luopua saadakseen Kovyn edes rentaliksi. Toisaalta Atlanta tuskin haluaa ottaa kovin montaa kallista sopimusta riesakseen, joten Dalin mainitsema tarjous kuulostaa varsin uskottavalta.

Kovaltshuk olisi mitä todennäköisimmin pelkkä vuokramies, koska joukkueessa on kiinnitettynä niin monta veteraanipelaajaa pitkillä sopimuksilla ja joukkueen pitäisi pystyä tekemään tulevana kesänä sopimus Paul Martinin kanssa ja kesällä 2011 Zach Parise kanssa.

Näistä listaamistasi pelaajista Rolstonilla ja Pandolfolla on no trade -pykälä sopimuksissaan, joten heitä ei voi pitää kauppatavarana. Zubrus puolestaan tuskin on kaupattavana, koska Devilsillä on muutenkin huutava pula sentterin paikalle kelpaavista pelaajista.

Käytännössä Devils pystyy tarjoamaan siis Bergforsia ja pakeista Oduyaa, Salvadoria, Fraseria ja nippua prospekteja, kuten Palmieria, Halischukia ja Zharkovia. Mike Mottaun en usko kiinnostavan ketään. Losilla on tarjota ainakin Simmonds, Frolov, Stoll/Handzus, pakeista esimerkiksi JMFJ ja päälle kovan luokan prospekteja kuten julkisuudessa mainittu Colten Teubert.

Brian Rolston toki voisi haluta isompaa roolia kuin mitä hänelle on Devilsissä tarjolla. Atlantan nuoressa joukkueessa Roli saisi ainakin arvostetun veteraanin aseman ja kosolti vastuuta. Eri asia on, haluaako hän vaihtaa potentiaalisesta menestyjästä keskelle joukkueen kasvukipuja. Ja sitten on tietysti se kysymys, haluaako Trashers ylipäänsä tätä alisuorittanutta veteraania riveihinsä.
 
Viimeksi muokattu:

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Vielä sen verran lisäisin tuohon listaan eli capspacea ajatellen Boston luopuu joko Ryderistä tai Sturmista Kovykaupassa. Rangerssin on pistettävä joku kolmikosta Redden, Rozsival, Drury menemään. Philly tuskin on mukana kisassa sillä Holmgren ilmeisesti ei ole valmis myymään useampaa kallispalkkaista pelaajaa Kovyn jatkosopimuksen tieltä. Devils ja Kings lienevät capspacen kannalta paremmassa tilanteessa kuin kolme ensin mainittua eikä tarvetta ole suurempaan salarydumppiin matkalla.

Toki Bruins ja Rangers pystyvät muillakin pelaajilla avaamaan sopivan aukon cappiin, mutta nuo lieneevät loogisimmat pelaajat kenestä luovutaan.

Edit. Kingsistä sen verran että Handzuksella on NTC, Stoll ei liene kaupan sillä Kings tarvitsee häntä ylivoimalla ja aloituksissa. Frolov ei kiinnosta Atlantaa uskoakseni, koska sopimus on katkolla enkä usko että Frolov on kiinnostunut Atlantaan jäämään. Williams on klesana, Brown on joukkueen kapteeni ja hänen myyntinsä voisi sekoittaa kemiat pahasti. Pakeissa taas ei syvyyttä riitä korvaamaan Johnssonin jättämää aukkoa, joten jos JJ lähtee niin jostain pitäisi korvaava puolustaja hankkia (Mahdollisesti Froloviin vaihtamalla)
 
Viimeksi muokattu:

CGLN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Routasydän, #17 Wendel Clark, #8 Cam Neely, TML
Joo elikkä Waddell todennäköisesti sanoo tänään Kovalchukille, että hänet on treidattu tai treidataan.

On aika monen reportaasin mukaan kertonut jo. http://www.ajc.com/sports/atlanta-thrashers/thrashers-tell-kovalchuk-he-290529.html esimerkiksi, TSN:lla oli myös sama tieto.

Waddellinkin tilanne on hiukan kaksijakoinen. Toisaalta tarjoukset eivät kohti deadlinea luultavimmin ainakaan heikentyisi, toisaalta Thrashers taistelee edelleen täysillä pudotuspelipaikasta, minkä huomioiden olisi hyvä saada asia loppuunkäsitellyksi mahdollisimman pian. Luulenpa, että jälkimmäinen pointti painaa lopulta vaakakupissa enemmän, varsinkin kun riittävän hyviä tarjouksia varmaan pöydällä jo on.
 
Viimeksi muokattu:

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
On aika monen reportaasin mukaan kertonut jo. http://www.ajc.com/sports/atlanta-thrashers/thrashers-tell-kovalchuk-he-290529.html esimerkiksi, TSN:lla oli myös sama tieto.

Äh, niinpäs tietenkin. Aikaero sekoitti vähän. Tietenkin eilen on jo sanottu. Tänään on treidi ehkäpä todennäköisempi kuin huomenna, kun Tharshersillä on perjantaina peli ja uskon, että Anderson haluaa uusille äijille treenit alle ennen peliä. Nyt vain kyttäilemään ketä puuttuu kenenkin joukkueen treeneistä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
JBoston: Blake Wheeler (Joe Colborne?)

Sikäli kun Wheelerillä on halua jäädä Bruinsiin kohtuullisella sopimuksella, on kesällä RFA, niin en vaihtaisi edes yks yhteen Kovalchukiin. Uskon että tekee jo ensi kaudella 30 maalia ja tulevaisuudessa 40. Wheeler on iso, taitava ja varustettu hyvällä työmoraalilla. On kuitenkin pelannut kauden sen verran tuloksettomasti, kuten koko Bruins, ettei realistisesti voi pyytää paljon paria miljoonaa enempää. Eli mahdollisesti pelaa pari seuraavaa vuotta huomattavan alihintaisella sopimuksella.
 

Touho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomi, Minnesota
Mitä luulette yrittääkö Burke hommata Brayden Schennin nyt siirtotakarajalla tai draftissa Torontoon? Ja jos yrittää niin mitä kauppatavaraa Torontolta löytyy? Schenn - Kadri ja varaus?
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Sturmilla on NTC eikä sopimuskaan ole pahasti ylihintainen. Wideman lienee Ryderin lisäksi tarjolla.

Widemanin uskon itsekin olevan myös Waddellin kiikarissa mahdollisesti Bostonista. Mutta Blake Wheeler sopii liiankin hyvin siihen pelaajatyyppin, jota Waddell rakastaa. Isokokoinen yhdysvaltalainen maalintekijä, joka myös omaa kovan potenttiaalin. Kuin Waddellin itsensä tekemä pelaaja. Tiedä sitten onko Bostonilla uskallusta treidata Wheeler. Treidi todennäköisesti sisältää pakin, joten jos Waddell Bostonilta Wheelerin onnistuu kerjämään, niin Wideman on pelaaja, joka todennäköisesti tulee "salary dumpina" Wheelerin matkassa.
 

CGLN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Routasydän, #17 Wendel Clark, #8 Cam Neely, TML
Mitä luulette yrittääkö Burke hommata Brayden Schennin nyt siirtotakarajalla tai draftissa Torontoon? Ja jos yrittää niin mitä kauppatavaraa Torontolta löytyy? Schenn - Kadri ja varaus?

En henkilökohtaisesti tuohon usko, enkä missään nimessä sitä toivo. Burkella ei oikein olisi enää varaa treidailla pois varausvuoroja, ja toisaalta sekä Kadri että Schenn ovat vielä aika katsomattomia kortteja, molemmat pelaavat ainakin pisteiden valossa vahvaa kautta omilla tahoillaan. Ja Leafsin kauppatavara on tosiaan aika vähissä, Poni lienee lähtökuopissa viimeistään deadlinella, muttei yksi yhteen takuuvarmasti olisi riittävä maksu Schennistä. En sitten tiedä kenelle muulle Leafsin pelaajista Kingsillä käyttöä voisi olla, mutta pitkä se lista tuskin on.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Toivon että Boston pysyy erossa tästä. Kausi on ollut huono ja n. 30 peliä Kovalchuckia (yli)hinnalla ei tule Bruinseja nostamaan cup-ehdokkaiden joukkoon.

Wheelerissä näkyy tosiaan pelimiehen merkit, nuori poika joka kehittyy vielä. Colbornea pidetään organisaation parhaana nuorena pelaajana ja 1-2 sentterinä Bruinsin tulevaisuudessa. Wideman-Sobotka-Ryder-Hamill linjoilla voidaan vielä liikkua mutta joku tulee varmasti tarjoamaan paremman paketin.
 

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Brayden Schennin saaminen Torontoon ei ole ajankohtainen eikä kovinkaan realistinen vaihtoehto. Noin teoriassa Kaberle+ varmaankin olisi se hinta minkä LA Schennistä pyytäisi, mutta Burke on julkisesti sanonut ettei pyydä Kaberlea kumoamaan siirronestävää pykäläänsä. Varsinkin nyt kun Komi on loppukauden sivussa niin Kaberle varmaankin ainakin ensi kesään asti Leafssin mies on.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Miten olisi Buffalo mustana hevosena Kovalchuk-kisaan? Kausi sujunut loistavasti ja Kovalchuk nostaisi Buffalon osakkeita entuudestaan. Buffalo ei ole vaan ikinä tainnut olla näissä korkean profiilin UFA-pelaajan tarjouskisoissa mukana ja omistajat ovat myös pihejä siellä, joten ei ole yllätys että Buffalo on jätetty tästä kilpailusta spekulaatioissa pois. Mutta mitäs jos siellä katsottaisiin, että tänä vuonna on edellytykset mennään loppuun saakka Kovalchukin kanssa?

Kyllähän tuolta Buffalosta nimittäin pelimerkkejä Kovalchukin hommaamiseen löytyisi: Pominville, Stafford, Sekera, MacArthur, Hecht, Roy. Tuosta joukosta ainakin pari nimeä voisi olla mukana tarjouksessa ja prospect-puolelta löytyy myös syvyyttä ja laatua riittämiin, jotta sieltä voisi yksi tai kaksi nimeä irrota, tai sitten ykköskiekan varausvuoro.

Veikkaan siis että Darcy Regier yllättää kaikki ja Kovalchukin on Buffalon miehiä ja vaihdossa menee seuraavan kaltainen paketti Atlantaan: Drew Stafford/ Clarke MacArthur + Jochen Hecht + Andrei Sekera/Mike Weber/Luke Adam/Nathan Gerbe + 2010 1.kierroksen varausvuoro.
 

CGLN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Routasydän, #17 Wendel Clark, #8 Cam Neely, TML
Brayden Schennin saaminen Torontoon ei ole ajankohtainen eikä kovinkaan realistinen vaihtoehto. Noin teoriassa Kaberle+ varmaankin olisi se hinta minkä LA Schennistä pyytäisi, mutta Burke on julkisesti sanonut ettei pyydä Kaberlea kumoamaan siirronestävää pykäläänsä. Varsinkin nyt kun Komi on loppukauden sivussa niin Kaberle varmaankin ainakin ensi kesään asti Leafssin mies on.

Näin luulen minäkin. Muistelen, että Kaberlen no-trade kumoutuu viimeiseen sopimusvuoteen lähtiessä Leafsin missatessa tällä kaudella playoffit, joten Kaberlea ei ole mikään pakko treidata tämän kauden aikana. Taisi kuitenkin olla sellainen no-trade, jonka mukaan hänet voi treidata vain tulevan kesän aikana ennen ensi kauden alkua. Tarkkaa aikajaksoa en tiedä, mutta luulisin että training campien alkaessa treidin pitäisi olla tapahtunut. Olisi nykyinfolla melkoinen pommi, jos Kaberle vielä tällä kaudella osoitetta vaihtaisi.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Kingsistä sen verran että Handzuksella on NTC, Stoll ei liene kaupan sillä Kings tarvitsee häntä ylivoimalla ja aloituksissa. Frolov ei kiinnosta Atlantaa uskoakseni, koska sopimus on katkolla enkä usko että Frolov on kiinnostunut Atlantaan jäämään. Williams on klesana, Brown on joukkueen kapteeni ja hänen myyntinsä voisi sekoittaa kemiat pahasti. Pakeissa taas ei syvyyttä riitä korvaamaan Johnssonin jättämää aukkoa, joten jos JJ lähtee niin jostain pitäisi korvaava puolustaja hankkia (Mahdollisesti Froloviin vaihtamalla)

Ach, en muistanutkaan Handzusin ntc:tä, joten hän putoaa pelistä pois, koska tuskinpa hän on valmis lähtemään Atlantaan. Kaikesta huolimatta valmiista pelaajista, kuten Simmonds, Stoll, Frolov tai Johnson ja muu tavara päälle olisi aika sopuhinta Kovaltshukista, vaikka tämä tulisi vain loppukaudeksi, ainakin näin ulkopuolisen näkökulmasta katsottuna. Yksikään lähtijöistä ei ole korvaamaton, vaan paikattavissa siirtorajalla vuokrapelaajilla.

Kovaltshuk olisi kuitenkin todellinen supertähti, jollaista Kingsissä ei ole ollut vuosiin, ja tuskin Kings kieltäytyy hänen hankinnastaan, jos Trashers ei mahdottomia vaadi. Stollin ja Frolovin kaltaisten veteraanien kauppaamista puoltaisi se, että Trashers on edelleen mukana playoff-taistossa ja kaipaa myös välitöntä vahvistusta Kovaltshukin tilalle jo pelkästään uskottavuutensa vuoksi. Joukkueella on jo omasta takaa nippu lupaavia nuoria, jotka tekevät läpimurtonsa parin kolmen vuoden päästä.

Kovaltshuk on yksin tehnyt miltei viidenneksen Trashersin maaleista ja hänen jälkeensä joukkueella on vain neljä pelaajaa, jotka ovat tehneet yli kymmenen maalia. Frolov, Stoll, Simmonds, tai ketä nyt tässä kuviossa tulisikaan Georgiaan, paikkaisivat ainakin osan Iljan jättämää ammottavaa aukkoa.

Mutta se tästä spekuloinnista.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Veikkaan siis että Darcy Regier yllättää kaikki ja Kovalchukin on Buffalon miehiä ja vaihdossa menee seuraavan kaltainen paketti Atlantaan: Drew Stafford/ Clarke MacArthur + Jochen Hecht + Andrei Sekera/Mike Weber/Luke Adam/Nathan Gerbe + 2010 1.kierroksen varausvuoro.
Stafford, Hecht, Sekera + 1. kierros 2010 - valmis olisin.

Staffordin ja Sekeran kohdalla kehitys on jäänyt vähän polkemaan paikalleen tai se viimeinen iso harppaus on vielä ottamatta. Sekeran kohdalla myös peliaika on ollut tiukassa tällä kaudella. Ehkä kummallekin tekisi maisemanvaihdos hyvää. Hechtin menetys kirpaisi siinä suhteessa, että hänestä on kuitenkin kehkeytynyt omanlaisensa Sabres-ikoni. Ja onhan tuo hyvä omanpään pelaaja, mutta pisteet ovat sen verran laskussa ja palkkansa takia olisi aika ehdoton lähtijä.

Aika utopistiselta vaan tuntuu kun ei mitään huhuja ole liikkunut. Ja eipä Buffalossa ole usein mitään kovan luokan tähtiä nähty. Mukava sitä on kuitenkin spekuloida. Kovaltshuk myös tietysti lähtisi sitten kauden jälkeen lätkimään...
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Näin luulen minäkin. Muistelen, että Kaberlen no-trade kumoutuu viimeiseen sopimusvuoteen lähtiessä Leafsin missatessa tällä kaudella playoffit, joten Kaberlea ei ole mikään pakko treidata tämän kauden aikana. Taisi kuitenkin olla sellainen no-trade, jonka mukaan hänet voi treidata vain tulevan kesän aikana ennen ensi kauden alkua. Tarkkaa aikajaksoa en tiedä, mutta luulisin että training campien alkaessa treidin pitäisi olla tapahtunut. Olisi nykyinfolla melkoinen pommi, jos Kaberle vielä tällä kaudella osoitetta vaihtaisi.

Kaberlen no-trade tosiaan raukeaa Leafsien missatessa playoffit pariksi kuukaudeksi draft-päivänä ja tulee elokuun puolivälissä jälleen voimaan. Sama tilanne oli jo viime vuonna, mutta silloin Burke ei saanut Kabsista tajunnanräjäyttävää tarjousta eikä siis myynyt miestä. Phaneufin hankinnan jälkeen Tomas lienee kyllä ensi kesänä lähtökuopissa, koska pakistolle ei yksinkertaisesti voi capin aikana maksaa noin paljoa. Siirtorajalla en usko miehen lähtevän mihinkään ellei sitten itse pyydä siirtoa (mikä on hyvin epätodennäköistä ottaen huomioon hänen aiemmat kommenttinsa Toronton organisaatiosta ja kaupungista). Torontosta ulostetaan siis siirtorajaan mennessä Poni, Stempy, XLB sekä vielä Finger, mikäli joku on tarpeeksi hullu ottamaan miehen sopimuksen palkkalistojaan rasittamaan. Muita muutoksia en itse usko Leafsien osalta enää tapahtuvan.
 

CGLN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Routasydän, #17 Wendel Clark, #8 Cam Neely, TML
Kaberlen no-trade tosiaan raukeaa Leafsien missatessa playoffit pariksi kuukaudeksi draft-päivänä ja tulee elokuun puolivälissä jälleen voimaan. Sama tilanne oli jo viime vuonna, mutta silloin Burke ei saanut Kabsista tajunnanräjäyttävää tarjousta eikä siis myynyt miestä. Phaneufin hankinnan jälkeen Tomas lienee kyllä ensi kesänä lähtökuopissa, koska pakistolle ei yksinkertaisesti voi capin aikana maksaa noin paljoa. Siirtorajalla en usko miehen lähtevän mihinkään ellei sitten itse pyydä siirtoa (mikä on hyvin epätodennäköistä ottaen huomioon hänen aiemmat kommenttinsa Toronton organisaatiosta ja kaupungista). Torontosta ulostetaan siis siirtorajaan mennessä Poni, Stempy, XLB sekä vielä Finger, mikäli joku on tarpeeksi hullu ottamaan miehen sopimuksen palkkalistojaan rasittamaan. Muita muutoksia en itse usko Leafsien osalta enää tapahtuvan.

Vähän epäilen mahdollisuuksia päästä Fingeristä eroon, se olisi Blaken lähdön jälkeen jo tuplalottovoitto. Ponistahan haetaan vähintään sitä kakkoskiekan varausta, XLB ja Stempy todennäköisimmin lähtevät salary dump-diileissä.

Kaberlelle olisi varmasti monessakin osoitteessa käyttöä, ja soppari on nykymittakaavalla jopa halpa. Mutta. Jokainen GM tietää että Burken olisi hieman pakko myydä, mitään uskomatonta diiliä ei taida olla saatavissa, noin ennakkoon ajateltuna. Toisaalta on näitä tarjouskilpailuja ennenkin nähty, mutta vuosi vuodelta harvemmin palkkakaton aikana. Veikkaan että draftin aikoihin lähtee, ja Burke ottaa vaihdossa korkeimman mahdollisen ykköskierroksen varauksen. Eikä se varaus tule olemaan mikään top 5.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
"Just told that the Kovalchuk deal "probably" won't happen today. Too many teams interested. But let's see how day goes." -Kevin Allen

Jahas eli ehkä ei Kovalchukia sittenkään treidata tänään.

Ps. Jos joku haluaa nopeimman tilannepäivityksen Kovalchukin tilanteesta, niin kannattaa seurata tuota Allenin twitteriä.

E. "Current Thrashers' plans are to play Kovalchuk at Washington Friday if no traded has been worked out. That surprises me." Yllättää minut myös. Miksi peluuttaa kauppatavaraa, kun aina on riski loukkaantumiselle?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös