TPS worldwide watch 2010-2011

  • 59 247
  • 111

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
ENSIN VOITTI SAKU, NYT MIKKO ! OEOEOE ! Onnea Koivun perheelle. Kultatatsi pysyyy !

Mitä isoveli edellä, sitä pikkuveli perässä. TÄÄ ON KOIVUJEN SUOMI!
 

peekay

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens & #11
Onnea MIKKO KOIVU!! Koko turnauksen sanoin että Mikko on joukkueen kapteeni ja edelleen olen sitä mieltä että hän oli joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja. Ei Mikko mitään yksin ois voittanut mut esimerkillään johdatti koko joukkueen maailmanmestaruuteen. Jukka, Saku ja Mikko, mahtavia turkulaisia!!
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Andreas Jämtin

Andreas Jämtin haukkuu Mikon jääprinsessaksi. Kuulemma väärin tuuletettu. Olisi vain katkera TPS:n ajoilta? linkkki IL:n uutiseen linkki
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Mennä kauden Elitserien-mestari ja ex-TPS vahti Alexander Salak on tehnyt kaksivuotisen sekä yksisuuntaisen sopimuksen Chicago Blackhawksien kanssa! Tarjolla jopa ykkösmolarin paikkaa?

Onnea Allulle!

Onnea Alexille tosiaan, mutta että ykkösvahdin paikka? Siellä naputeltiin pieni aika takaperin Corey Crawfordille uutta sopimusta lapaan, ja mies on kuitenkin NHL:n top-5 maalivahti, ihan kevyesti tiettyjen lähteiden mukaan.

Mutta tosissaan, kakkosmaalivahdin paikka ihan mahdollinen, joku 20 matsia NHL:n puolella jopa realismia mikäli training camp menee niin kuin Salakilta olettaa sopii.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Mission 2W

Sami Salo, Paimio ja TPS, on nyt kahden voiton päässä Stanley Cupista, toivottavasti nappaa. Tämä "teräspalli" jos joku on sen ansainnut. Jos erikseen saa toivoa, viivalta ratkaisukuti pommin lailla sisään!
 
Mahtaako tämä olla se mitä odotetaan ? Medialle puhutaan että kerätään rahaa ym mutta todellisuudessa odotetaan Salon päätöstä? Mielestäni olisi erittäin tervetullut johtohahmo joukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös