TPS-Tappara 18.1. Turkuhalli

  • 4 121
  • 32

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Lauantaimatsia pukkaa, uraa! Kansa kostuu "halvasta" oluesta tulevassa Artukaisten ydinreaktorissa ja toivottavasti myös pelillisistä ansioista kauden 00-01 finalistien kurvaillessa jäällä.

Operaatio "Raskas taakka kantaa" jatkuu Töpsel-Kornin osalta, 17 pelistä pitäisi hoitaa himaan vähintään 21 pistettä. Normaalioloissa tuo ei olisi liikaa pyydetty mutta "nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt", kuten joku voisi todeta. Näillä mennään!
 
Viimeksi muokattu:

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Tämä on taas niitä sarjassamme elämän ja kuoleman pelejä. Eikä sarja siitä muutu, paitsi jos menee huonosta tai todella hyvin. Tästä pelistä pisteet niin voidaan olla jo hyvällä säkällä viivan paremmalla puolella. Tärkeintä on tällä hetkellä saada jokainen mahdollinen piste, ja olla viimeisen runkosarjamatsin jälkeen viivan aurinkoisemmalla puolella. Tapparaa vastaan ovat mahdollisuudet, ainakin paremmat, kuin monia muita vastaan.

Sergein ja Oskun näkisin jäällä ihan mielelläni. Lassila voisi olla maalissa. Kankaanperän koettaisin korvata vaikka sitten Metsärannalla, joka on aivan turhaan rannalla joukkueesta.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Jaakko
Sergein ja Oskun näkisin jäällä ihan mielelläni. Lassila voisi olla maalissa. Kankaanperän koettaisin korvata vaikka sitten Metsärannalla, joka on aivan turhaan rannalla joukkueesta.

Jerkovitsh pläjäytti muuten vastaan Wiklundin ruokaosastolla edellispäivänä. Vaimo oli fölissä ja kävelyasento identtinen suhteessa luisteluasentoon hunchback from hell -körmyineen. Pelitamineet oli sentään jääneet Varissuolle, että Wikken mummoja ei siis tällä kertaa tönitty.
 
Viimeksi muokattu:

koovee 30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Koovee
kerroppa jaakkima

eli jaakkima kerronny ihmeessä miksi turun turhallaurheiluseuralla olisi ns. "paremmat" mahkut meidän kaunista ja mahtavaa ja mukavaa ja ihanaa ; ) TAPPARAA vastaan... perusteluja... pliis
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: kerroppa jaakkima

Viestin lähetti koovee 30
eli jaakkima kerronny ihmeessä miksi turun turhallaurheiluseuralla olisi ns. "paremmat" mahkut meidän kaunista ja mahtavaa ja mukavaa ja ihanaa ; ) TAPPARAA vastaan... perusteluja... pliis

En ole jaakkima, mutta pistän silti jaakkiman väitteelle hieman perusteluja. TPS on tällä kaudella menettänyt enemmän pisteitä vastustajille kuin voittanut. Joukkueet joilta TPS on saanut vähintään puolet tarjolla olleista pisteistä ovat HIFK, Ilves, Kärpät, Pelicans, Saipa ja Tappara.

Tämän lisäksi Tappara ei ole saanut peliään kulkemaan sen paremmin kotona kuin vieraissakaan. Tapparan maalivahtitilanne on myös edelleen varsin sekava; Lehto on ollut epävarma koko kauden, eikä Kuivalainen ole loistanut missään joukkueessa kymmeneen vuoteen. Ja vielä, kun katsoo Tapparan viimeisen kymmenen pelin saldon: 7 kertaa turpaan ja voitot Pelicans, Ilves ja Kärpät peleistä - ei taida olla sattumaa, että samoilta joukkeilta on myös TPS saanut pisteitä tällä kaudella vähintään puolet.

Joten, voidaan ilmeisesti päätellä, että jaakkiman kirjoitukselle löytyy perustelut? TPS:llä on kaikki mahdollisuudet ottaa, odotuksiin nähden jopa rämpivältä Tapparalta pisteet ainakin näin tilastojen valossa - tilastoilla ei kuitenkaan ole koskaan mitään voitettu.

Lauantaina ollaan viisaampia ja vakaasti uskon, että kahdesta pisteestä tulee varsin kova vääntö, ellei TPS ole jo heittänyt pyyhettä kehään pudotuspelipaikan hankkimisesta...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Ottelusta voi odottaa mitä vaan. Voi olla että palloseura häviää voitokkaan matsin jälkeen niinkuin epäsäännöllisen säännöllisesti on tällä kaudella tapahtunut yhdellä maalilla, jonka Tapparan Marko Mäkinen niittaa neljä sekunttia ennen matsin loppua tai sitten Tps korjaa potin lähinnä Nurmisen ja äkillisesti koomasta heränneen Liuksen johdolla.

Maaliin joku muu kuin Elliotti, kenttäpelaajiakaan ei tässä kohtaa kannata laskea ulos valinnoista. Kiviharjun naama on arvista päätellen aikamoinen kiekkomagneetti joten Stonecold maaliin. Lisäksi pyydän hartaasti että joku kirjoittaisi mahdollisen tappion varalle uudet nuotit Kojolle ettei tartte kuunnella niitä pelattiin hyvin, mutta- juttuja.

Sikäli olisi mielenkiintoinen juttu voitaa matsi, että alkaisi tapparallakin tulla kiire kevään suhteen. Ennen kautta esim M.Mäkinen antoi epävirallisissa keskusteluissa tulla täyslaidallisen palloseuraa kohtaan mm veikaten ettei tällä kaudella ole minkäänvaltakunnan saumaa. Oikeassa oli mutta oman joukkueen suoritustasosta oli vähän erityyppistä puhetta.......
 

Hantta

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pargas IF, Sport, Bajen, Maple Leafs
Viestin lähetti kausi

Voi olla että palloseura häviää voitokkaan matsin jälkeen niinkuin epäsäännöllisen säännöllisesti on tällä kaudella tapahtunut yhdellä maalilla, jonka Tapparan Marko Mäkinen niittaa neljä sekunttia ennen matsin loppua tai sitten Tps korjaa potin lähinnä Nurmisen ja äkillisesti koomasta heränneen Liuksen johdolla.

No aivan tällaista murhenäytelmää ei sentään pääse seuraamaan, sillä kyseinen Mr. Mäkinen on Don Frankin toimesta passitettu neljän matsin huilille Ipa-pelissä tapahtuneen vaarallisen taklauksen takia.

Itse peli on kahden alisuorittaja-joukkueen mittelö, jossa pienet asiat ratkaisevat. Lassilaa toivon itsekin maalinsuulle, ja pieniä muutoksia pelaavaan kokoonpanoon. Ykkös- ja kakkosketju mielellään samassa kuosissa kuin Lahdessa, mutta kolmoseen tuttu rottaktju kokoon ja neloseen Suoraniemi-Metsäranta-Sykkö. Esim. Lehtisalo sitten 13. hyökkääjänä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Hantta
Ykkös- ja kakkosketju mielellään samassa kuosissa kuin Lahdessa, mutta kolmoseen tuttu rottaktju kokoon ja neloseen Suoraniemi-Metsäranta-Sykkö. Esim. Lehtisalo sitten 13. hyökkääjänä.

Koivu-Sykkö tutkapari voisi olla myös kokeilun arvoinen? Mielestäni Koivu-Alatalo ei jytää parhaalla mahdollisella tavalla ja Sykön matseissa tekemä huikea luistelutyö voisi mahdollistaa Koivulta tulevien yllätyssyöttöjen paremman tuottavuusprosentin?

Altsin kanssahan Mikin homma on huonoimmillaan tuntikausien odottelua josko työtehoa menettänyt ihmistraktori viitsii rynniä luukulle rappaamaan kiekkoja pussiin. Itseasiassa Koivu-Sykkö taitaa olla myös U20:ssa testattu kaksikko, vai oliko se Koivu-Aho?
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti kausi
Ottelusta voi odottaa mitä vaan.

Niinpä. Tapparalla on tänään Hakametsässä vastassa Ässät ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne näkyy olevan 2-0. Oletan Tapparan hoitavan pisteet kotiin, joten hajurakoa meikäläisiin tulee kaksi pistettä lisää.

Nämä keskinäiset ottelut pudotuspeliviivan tuntumassa olevien joukkueiden kesken ovat sitten todella tärkeitä. Tamperelaisille ei yksinkertaisesti ole varaa hävitä huomenna, mikäli pleijareista vielä haaveillaan. Noutaja tosin tullee vastaan parhaassakin tapauksessa ensimmäisellä kierroksella, mutta saavutettaisipa edes minimitavoitteen puolikas. ;)

Homma on huomenna täysin hoidettavissa, mutta yhtä hyvin voi lunta tulla tupaan Elyseen täydeltä. Kinostaisi sitten edes Tepsin maalin eteen! Tämä on jo ajat sitten mennyt täydeksi lottoamiseksi, mutta veikkaan oikeiden numerojen tämän lauantain kierroksella olevan 3-2.
 
Tämä olisi kokeilun arvoista:

vaihtoehto 1
Nurminen-Honken-Vahalahti
Rautee-Lius-Alatalo
Tuokko-Koivu-Mikkola
Sykkö-Metsäranta-Suoraniemi
13.Kankaanperä/Lehtisalo

Tai: 2
Nurminen-Honken-Tuokko
Mikkola-Vahalahti-Alatalo
Lius-Koivu-Rautee
Junnut

Tai: 3
Nurminen-Honken-Mikkola
Vahalahti-Koivu-Alatalo
Tuokko-Rautee-Kiviharju
Junnut+Lius

Peltonen-Timonen
Grönman-Yerkovich
Kauppinen-Paukkunen
Petriläinen-Kierrättää

Elliot
Lassila


Elliotin laittaisin maaliin koska otti pari haamua Pelicansia vastaan.
Tuokko--Koivu--Mikkola kentälle kojolta ohjeet että täysillä päälle ja taklatkaa hankasti.Siinä voisi käyttää Grönmania ja jerkkkua pakki parina.
Nelonen on tuttu junnu ketju...
Ykkönen ja kakkonen vähän sekoitettuina...Rauteen tilalle kuka vaan sentteri joka osaisi pelata laidassa..

Äänestäkää kentät niin lähetän Kojolle mailia että hänkin saa tietää huomisen kentät :)
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Muuten ihan hyvä, mutta Kiviharju voi popsia porkkanoitaan minun puolestani jatkossakin katsomon puolella. Tuokko voisi siirtyä myös sinne, kun miestä tuntuu kiinnostavan teinitytöille vilkuttelu kiekkoa enemmän. Saisivat miettiä vähän kiekon perusasioita. Tilalle nälkäisiä junnuja, saataisiin ainakin sähinää kentälle. Itse en torstailta kamalasti kokoonpanoja vaihtaisi, kun tuntui tuo maalinteko kerrankin onnistuvan.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tasainen matsi ja pakkovoitto. Myös joukkue varmaankin tietää sen ja tapahtuupa myös sellainen harvinaisuus että kolmas maali tehdään tyhjiin ja lopputulos 3-1.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Oloneuvos
. Noutaja tosin tullee vastaan parhaassakin tapauksessa ensimmäisellä kierroksella, mutta saavutettaisipa edes minimitavoitteen puolikas. ;)


Väärin. Koska jos pleijareihin päästään ja saadaan vahingossa edes yksi voitto, voi johtoporras paukutella henkseleitään ja taputella taas toisiaan selkään: Minimitavoite saavutettu ja hyvän taistelun jälkeen hävittiin. Parasta mitä Palloseuralle tällä kaudella voisi tapahtua, olisi pleijareiden ulkopuolelle jääminen. Ehkä se ja sen myötä tuleva taloudellinen tappio herättäisi Ruissalonkin tekemään jotain.
 
Enpä tältäkään ottelulta paljoa odota, vaikka Tappara eilen Ässät kotona voittikin. Kaiken lisäksi jostain "järkevästä" (?) syystä Kuivalainen on tänään maalissa Lehdon eilisen hienon pelin jälkeen? Tekee varmaan hyvää Lehdon motivaatiollekin (jos ei tähän ole mitään ns. loogista syytä siis). Way to go, eh... Tiukka peli lienee tulossa, mutta TPS:n voittoa veikkaisin silti (tai parhaassa tapauksessa tasapeliä). Peli päättyy joko 4-2, 3-2 tai 2-2. Yleisöä Turgguses on läsnä peräti 8 023 tai vaihtoehtoisesti turkulainen yleisö pettyy siihen, että K. Jalosen ikisuosikki M. Mäkinen ei tänään pelaa ja näin paikalle saapuukin "ainoastaan" 7 239 henkilöä. Tapparalle pisteet tästä ottelusta olisivat kyllä todella tärkeitä, mutta TPS:n mahdollisuudet voittoon ovat mielestäni luokkaa 80-20 tai 70-30.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jos oikein "hyvin" käy, paikalla on 6800 ja ilmoitetaan 7800. Veikkaisin kuitenkin, että paikalla on 6000 ja kenttäkuulutus kertoo 7500.

PS.Toivottavasti ees Kobrat on hyviä..
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Raumal ol Lindexi ja Laitlas kankaskauppa

Turussa sen sijaan kuuleman mukaan penailee tanssiryhmä Mustien Kobrien farmitiimi Töpsel-Korn, tämä ihmispyramidi -ja penailupalveluita tuottava uushuumorimediayritys, jonka rivit harvenevat jälleen! Erkki Liesmäeltä ja Kärppien joukkuelääkäriltä saamieni luotettavien tietojen mukaan kyseisen porukan miesvahvuus on laskemassa peräti huolestuttavalle tasolle, kun Mustat Kobrat järjestävät kevään try-out -koe-esiintymiset ennen illan ottelua Töpsel-Korn -Tamringette (omaa sukua Tappara).

Mustien Kobrien tiedotusvastaava Marketta Mulkukka kertoo Hevosmiesten uutistoimistolle antamassaan haastattelussa seuraavaa (alla selkokielinen versio):

- Meillä alkaa olla aika paljon tanssijoita pelikiellossa; Minnaryyni vinkkasi viime viikonlopun harjoituksissa Tuokon Marcolle silmää kaukalon laidalta ja Marco luisteli päin maalitolppaa. Koska Jortikka ei tilannetta nähnyt, niin Moberg antoi Minnaryynille varmuuden vuoksi 4 ottelua pelikieltoa. Ja Sirpa-Letitialle mätkäistiin 6 ottelua, syynä painovoimalainvastainen rintavaruste!

Töpsel-kornin jeesjeesvalmentaja K.Jalonen tavoitettiin ja samalla yllätettiin Turun Kauppatorilta ostamasta mustaamakkaraa. Yllättyneen näköisenä ja asianmukaisen tuohtuneena hän totesi seuraavaa (alla lähes selittelyvapaa versio):

- Kyllä on tämä SM-liigan touhu mennyt ihan pelleilyksi, kun pelikatkojen aikanakin huudatetaan jotain Wiklundin sukkahousumainoksia kunnon menomusiikin asemesta, eikä Kobrat pääse ollenkaan pelin rytmiin mukaan! Mutta ihan hyvinhän me ollaan joka pelissä pelattu, vaikka Kobrat ei ihan ole päässeet sisään noihin Gimmelin uusiin biiseihin.

Tähän koe-esiintymiseen voivat siis osallistua molempien joukkueiden ne pelaajat, jotka eivät ole pelikiellossa liian kovien lämäreiden tai liian lujan takaperin luistelun ansiosta - pääasiallinen pääsyvaatimus on kuitenkin munaton surffailu alkukauden peleissä.

Tungos tulee olemaan sen verran kova, että Elysee-arenaan pukukoppikäytävään on lainattu Hansakorttelista jonotusnumerolaite sekä Stockmannin naistenalusvaateosastolta sovituskoppi.

Mustille Kobrille kelpaamattomat pelaajat ratkovat tämän jälkeen play-off -viivan tuntuman keskinäistä huonommuuttaan helsinkiläistyyppisillä kaukalopallosäännöillä, paitsi Marco Tuokko, joka on muiden joukkueen faneilta saamiensa hamekangaskilometrien turvin perustanut Laitlan kankaskaupan haarakonttorin Pariisiin.

Toista koomaista silmäänsä viime päivinä jonkin verran enemmän raottanut Tamringette sikailee sen verran enemmän, että pisteet jaetaan seuraavasti: Tappara 2 - Mustat Kobrat 10 ja papukaijan merkki. Hereillä pysyvät mieskatsojat saavat tämän lisäksi terveen punan poskilleen Kobrien ihonmyötäisistä tanssiasuista (design Alpo&Raimo: Melamekko Spring Collection).

Erikoisuutena illan ottelussa nähdään taklauksta etäisesti muistuttava törmäys keskialueella, josta annetaan alle 4 ottelua pelikieltoa.

muaddib
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
"Sinne tänne, sinne tänne, GO GO GO!!!"

Töpsel-Korn tänään:

35 Teemu Lassila, Maalivahti
39 Jason Elliot, Maalivahti AK


1. kenttä

6 Marko Kauppinen, Vasen puolustaja AK
5 Jussi Timonen, Oikea puolustaja AK

21 Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
18 Joni Lius, Keskushyökkääjä AK
24 Michael Holmkvist, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

12 Markus Seikola, Vasen puolustaja
38 Pasi Petriläinen, Oikea puolustaja

28 Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä
9 Mikko Koivu, Keskushyökkääjä
30 Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

45 Markku Paukkunen, Vasen puolustaja
33 Tuomas Grönman, Oikea puolustaja

13 Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä
7 Mikko Rautee, Keskushyökkääjä
74 Jani Kiviharju, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

29 Juho Lehtisalo, Vasen puolustaja
42 Sergei Jerkovitsh, Oikea puolustaja

34 Mika Suoraniemi, Vasen laitahyökkääjä
15 Matias Metsäranta, Keskushyökkääjä
14 Tomi Sykkö, Oikea laitahyökkääjä


... ylläolevan otsikko on Tuokko-Rautee-Kiviharjun virallinen fanikannustus B2:ssa, mikä ulkopaikkakuntalaisillekin näin kerrottakoon. Kokoonpano elää yhä mutta ei hullumpaan suuntaan. Nuoret pakit saavat tilaa ja homeopatia-Stouni (kuten myös Osku ja Wikkeltä käärmekeittoa hakenut Zergei) on takaisin pisniksissä!
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
No nyt se Tappara tehnyt ekan maalin joten ei hyvältä näytä. Tosin en muista milloin viimeksi olisi tullut kehuttua TPS:n peliä positiivisesti...
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mjaahans, 2-0.

Jalonen lienee painottanut pojille erän alkujen tärkeyttä ja että sillon pelataan tarkkaan, vai meniköhän se pirulauta sanomaan että ei erän alkuja tarvitse murehtia, ei sillon mitään tapahdu..

21.15 Johannes Alanen 0-1 (Janne Ojanen, Jaakko Uhlbäck)

40.46 Aleksandr Barkov 0-2 (Mikko Luoma)

Kaiken muun lisäksi oli hyvin mukavaa saada marraskuussa (?) ilmestynyt Tepsiläinen -lehti jo nyt. Ansas ennustelee lehden ensimmäisillä sivuilla että kenties jo tämän lehden ilmestyttyä on seuraava päävalmentaja valittu. Tarkoittikohan hän kenties Summasen seuraajaa..
No, sai ainakin hyvän käsityksen asioista, tämäntakia pelaajat valuvat muihin seuroihin, TPS:ssä ollaan n. 2kk jäljessä.

*edit*

Paljon kehuttu ylivoimakaan ei enää tunnu toimivan. Kyllä on hienoa. Jälleen ylivoimalla, 2kpl peräjälkeen. Ennustajanlahjani sanovat että pian TPS:kin ottaa taas penalttia. Kyllä taas säälittää paikallevaivautuneita katsojia. Joka asiasta tulee penalttia, peli on katkonaista ja unettavaa. Sinneköhän munkin pitäisi suunnata kun ei välillä meinaa saada unta?

*edit2* Näinhän siinä kävi, heti perään Kiviharju nappaa ryntäämisestä jäähyn. Koittaisivat vaikka pelata välillä. Seuraava ennustus. Pelin jälkeen Jalonen kaivaa isoa klyyvariaan ja selittelee että ihan hyvin meni, maalit vaan jäi uupumaan, paikkoja saatiin ja hallittiin peliä. Ja heittää vielä kaikkia lohduttavan lauseen, "ei se maalintekeminen niin tärkeätä ole, pääasia että on paikkoja, jos ei olisi paikkoja niin pitäisi huolestua." Sitten kysytään uusista pelaajista joihin Ansas tulee jyrisemään, "tämä joukkue on täydellinen, ylivoimaisesti paras tämänvuoden sm-liigassa, pojat vaan ei ole omalla tasollaan, Yerkovitsutsikin, vai mikä prkl lieneekään, on ollut liian vaisu, odotettiin paljon enemmän kun istutettiin Jerkkua ykkössentterin paikkaan. Ohan se puolustaja mutta kyllä nekin osaa hyökätä. Ennemmin me vaihdellaan pelaajien paikkoja kuin hommataan uusia." Onkohan Ansaksella ja kumppaneilla mennyt lentopallo ja jääkiekko sekaisin?? Lentopallossahan pelaajat kiertää myötäpäivään paikasta toiseen mutta ei tämä varmaan jääkiekossa onnistu vaikka sama määrä pelaajia on kentällä..Eihitto, mä lähden kahville, sielähän ne TPS:n herratkin tuntuu olevan.
 
Viimeksi muokattu:

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Joo, tattis ja moro taas kerran. 0 - 2.
Niinku Rautee sano kiekkolehdessä, "me emme välitä mitä muut sanoo" eli fanien mielipiteestä välitetään vitut.Tälläsen joukkueen kannattaminen osoittaa kannattajaltakin jo sellaista saatanan tyhmyyttä että voi helvetti. Kai se sitä nurkkapatriotismiä on.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei, se peli siitä tunnu mihinkään muuttuvan - paskaa, mitä paskaa. Eniten vituttaa kuitenkin Auran Aaltojen otteluselostukset - kaikki Tepsille tulleet jäähyt ovat olleet tähän mennessä virhevihellyksiä...

Timppa ehti jo ihmettelemään erän alkujen tärkeyttä. Jalonen on luultavasti huutanut pääpunaisena koko toisen erätauon, kolmannen erän alun tärkeydestä, mutta pelaajat ovat paskat välittäneet, koska Kojolla ei ole minkäänlaista auktoriteettia - Kojo vaihtoon, ja joku valmentaja tilalle...

"Joni Lius sai kauden ensimmäisen rangaistuksensa...pelirangaistus tilanteesta, jossa ei ollut edes tilannetta...pelirangaistus käytöksestä 5+20 min ..." Auran Aallot

Ja, homma jatkuu...

59.46 Alatalo, huitominen, eikä Auran Aaltojen mukaan vihellyksessä ei ollut edes virhettä??????
 
Viimeksi muokattu:

ahk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipahan taas tuskainen ottelu. TPS:ltä puuttuu selkeästi kiekon ylös tuova pelaaja, sen verran takkuista keskialueen ylittäminen tänään oli. Kokonaisuutena ajatelle pelin parasta antia oli, kun Seikolaa vietiin Tapparan 1-0 maalissa kuin Kauppista Ässä-ottelussa konsanaan.

Ei tässä nyt oikeen ole enää mitään tehtävissä kevättä ajatellen, kun johto on jo paiskannut lusikan nurkkaan. Pari peliä tässä vielä kärvistellään ja kauhistellaan, sitten katseet tulevaan kauteen.
 

besch

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuomari oli aivan ulalla, molemmille tuli jäähyjä tyhjästä ja jäi viheltämättä. Mutta kuuluuko Tepsin taktiikkaan ottaa loppuun jäähy? Viimeksi näkemissäni kolmessa ottelussa (HIFK, Blues, Tappara) jokaisessa otettiin loppuun jäähy ja tilanteita luotiin enemmän kuin tasakentällisin.

Tepsillä oli yritystä, mutta tappio vaan tuli.



Näin ei voi jatkua.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Onneksi olkoon Tappara. Tänään TPS edes yritti ja kerrankin hallista olisi voinnut lähteä kotiin pää pystyssä, mikäli peli olisi kestänyt vain kaksi erää. Tapparan ensimmäinen maali oli upea yksilösuoritus Johannes Alaselta. Umpisurkean ottelun jälleen kerran pelannut Markus Seikola sekoili Alasen kanssa oikein kunnolla ja kun Jason Elliotkin vielä löysi itsensä selältään, oli kiekko maalissa. Upea maali, jonka Seikola varmasti Kojon pressitilaisuudessa sanoman perusteella muistaa kauan.

Kaksi erää jaksettiin todella yrittää ja luoda tilanteita. Vähitellen kuitenkin jäähyt sotkivat Tepsin pelin ja kun hyvätkään yritykset eivät johtaneet maaliin, oli taas kerran jäätävä nollille. Kaitsu ja Honken jaksoivat yrittää ja luistella, mutta kun TPS ei kerran omaa sen paremmin kädellistä pakkia kuin sentteriäkään, oli tulos jo mainittu. Harmaittaa laiturien puolesta, kun kiekko on haettava oman maalin takaa ja itse tuotava ylös. Pitäisikö itselle vielä syöttääkin maalipaikkaan???

TPS jäi nyt sitten viisi pistettä viivasta Lukon voittaessa oman pelinsä. Ihmeellisen rauhallisena laivansa uppoamista katseli toimitusjohtaja Narvanmaa, joka totesi kaiken olleen pienestä kiinni. Mitähän Ruissalossa todella touhutaan, kun kerran Jokke sanoi Jatkoajan haastattelussakin olevan absurdia ajatella, ettei mitään tehdä??? Kyllä TPS on varmasti loistava joukkue, kun vahvistuksia ei ole löytynyt kauden aikana, vaikka heikosti sarjassa menestynyt Jokerit on vahvistusta itselleen hankkinut!

On se kumma, kun kukaan kelvollinen pelimies ei suostu tulemaan ilmaiseksi pelaamaan! Sen verran mustavalkoista sydäntä pitäisi löytyä kaikilta kanukeilta ja jokaiselta tamperelaiseltakin.
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti t4
Ei, se peli siitä tunnu mihinkään muuttuvan - paskaa, mitä paskaa. Eniten vituttaa kuitenkin Auran Aaltojen otteluselostukset - kaikki Tepsille tulleet jäähyt ovat olleet tähän mennessä virhevihellyksiä...

Näin se kyllä melkein olikin. Eikä Tapparan jäähyistäkään moni aiheesta tullut. Ringbom oli tänään aivan uskomattoman surkea. Ei ole tuollaista torvea nähtykään vähään aikaan täällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös