TPS seurantaa 2010-2011, osa 1/4

  • 144 264
  • 465

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Upi oli (Tapparan selostajan mukaan)kuulemma ennen Tappara peliä todennut ,että syy tepsin konttaamiseen on vähäinen harjoittelu sekä europeantrophy pelit, missä TPS pelasi liikaa panokseltaan kovia pelejä.

Mitähän tämä nyt sitten tarkoittaa ihan suomeksi. Kesä vedetty kaljaa ja sitten lähdetty pelaamaan europeantrophystä? Voi olla ettei syöksykierre ihan äkkiä oikene, jos oikenee ollenkaan...
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen tästä ennenkin valittanut, mutta sanotaan nyt vielä. Eli mikä helvetti siinä on että TPS on jo parin vuoden ajan (Hantan kausista) alkaen hölmöillyt näitä turhia kiekonmenetyksiä omassa päässä. Onko aika vain kullannut muistot, vai onko se tosiaan joku normi että puolustajat sössivät sen puoli tusinaa kiekkoa suoraan karvaajan lapaan. OK, pelitapa on kiekon hallintaan perustuva, mutta onko esim. KalPan pakistossa samoja ongelmia? Tiedän, että esim. Jortikka-kiekko ei ole enää Turussa suuressa huudossa, mutta Joren aikana tuollaista koomailua ei hyvällä katsottu. Ärsyttää se, että kiekonmenetykset vaikuttavat olevan täysin sallittuja Tepsin pelissä. Muutenkin nämä viivelähdöt saavat verenpaineen nousemaan välillä. TPS on aivan kusessa kun joku ymmärtää karvata aggressiivisesti, kuten esim. JYP tekee kotikaukalossaan. Nyt alkukaudella tähän on vielä lisätty päätön ylivoimapeli, joka on todellisuudessa alivoimaa kun vastustaja saa kaksi läpiajoa per ylivoima. Nyt helvettiin ne krumeluurit ja peliä yksinkertaisemmaksi.

Leimettä ei tietenkään voi vielä näin aikaisin erottaa. Ensi viikko näyttää lopullisesti suunnan, uskoisin. Jos kymmenen ottelun jälkeen tilillä on 9 tappiota ja 1 jatkoaikavoitto niin selittelyille ei ole paljon tilaa. Tappara-pelissä kuitenkin taas pieni askel eteenpäin, raporttien mukaan. Lauantai on taas toivoa täynä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tuossa jo huomaa jotain. Ja miksi vitussa Kivenmäki ei ole rakentamassa peliä 1.kentässä ? Vahalahti,Trabucco ja Venäläinen ovat kaikki laitureita eivätkä rakenna peliä! Se homma on Maven. Peluuttaminen on jotain uskomatona Leimeeltä.

Pahaa pelkään, että Kivenmäki on tehnyt kopissa kivenmäet ja katsomokomennus olisi oikeampi vaihtoehto. Hyvin, hyvin yllättävää jos näin on sillä kasvattajaseura antoi lievää suuremman tsäänssin Porin potkujen jälkeen ja silti ego paisuu. Toivottavasti tämä on vain paskapuheita hallin syväkurkuilta ja homma oikenee parin kassin muodossa jo lauantaina.

Se treenivaje joukkueessa tarkoittaa yhteisharjoituksia uuden pelisysteemin suhteen, niitä tuli liian vähän. Valmennus kritisoi ET-aikatauluja urakalla kauden alkaessa. On myös mahdollista, että osa jengistä tuli omatoimijaksolta tarpeettoman huonossa hapessa treeneihin.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli se viime kauden Tepsikin aika huono ennen kuin Sweatt tuli. Maalierokin oli melkein koko kauden pakkasella. Mä ainakin käännän nyt takin tavallaan ja koitan kattella ihan rennosti, menee miten menee. Pelaajien on pakko parantaa jos meinaavat niitä suuria sopimuksiaan ensi kaudeksi hommata. Paineessa se timanttikin tiivistyy vai miten se meni.

(Ihan hirveetä paskaahan toi Tepsin pelaaminen on ollut)
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se treenivaje joukkueessa tarkoittaa yhteisharjoituksia uuden pelisysteemin suhteen, niitä tuli liian vähän. Valmennus kritisoi ET-aikatauluja urakalla kauden alkaessa. On myös mahdollista, että osa jengistä tuli omatoimijaksolta tarpeettoman huonossa hapessa treeneihin.

Yhteisharjoitukset pystyy paikkaamaan kauden aikana, mutta kesätreenien väliin jättämistä ei paikata enää millään. Toivotaan, että kyse on "vain" porukan yhteenhitsautumattomuudesta.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Pahaa pelkään, että Kivenmäki on tehnyt kopissa kivenmäet ja katsomokomennus olisi oikeampi vaihtoehto. Hyvin, hyvin yllättävää jos näin on sillä kasvattajaseura antoi lievää suuremman tsäänssin Porin potkujen jälkeen ja silti ego paisuu. Toivottavasti tämä on vain paskapuheita hallin syväkurkuilta ja homma oikenee parin kassin muodossa jo lauantaina.

En jaksa millään uskoa tähän. Vaikka miten vittuilisi kopissa, vois silti koittaa laittaa kenttään jossa saa toteuttaa itseään. Kyllä Mave huonollakin asenteella laittaa kiekkoa lapaan, on nähty. 55 min surffailua ja sitten 1+2, 5 minuutin sisään. Oikeasti jotain muutosta nyt näihin kentällisiin lauantaiksi!
Nyt olis kiva nähdä edes yksi kenttä mikä vie pelin vastustajan päätyyn joka vaihdossa.

Sentterit Hauhtonen-Virtala-(Trabucco)-Kluuskeri, taidon osalta tässä järjestyksessä. Hyvä tilanne ? Tepsin sentterit olleet (melkein) koko 2000-luvun täysi vitsi. Ja Sahlstedt ei kelvannut tosiaankaan Tepsiin täksi kaudeksi.
Vahalahti - Sahlstedt - Trabucco
Birner - Plihal - Kivenmäki
jne.
 

Banjo

Jäsen
Hajuton,mauton, väritön

OK, pelitapa on kiekon hallintaan perustuva, mutta onko esim. KalPan pakistossa samoja ongelmia?

KalPallahan tuo on jo ns. tavaramerkki, mutta siellä sitä ehkä osataan käsitellä paremmin. Virta "sallii", tai pikemminkin hyväksyy sen että tuolla pelityylillä on omat vahvuudet ja heikkoudet. KalPan kiekko on kuitenkin niin paljon enemmän KalPan näköistä kuin tämänhetkisen tepsukan kiekko joka ei ole oikein minkäännäköistä. Tosin puolitoista erää tänään jopa välttävää yrittämistä ja jossain kohdin jopa lievää hallintaa mutta kokonaisuutena.
Eniten Unskissa harmittaa ulospäin näkyvistä asioista se, että penkin takana ei reagoida/näytetä pienintäkään tunnetta mitä mies kuitenkin itse vaatii pelaajilta. Tämä ristiriita turhauttaa ainakin minua itseäni suunnattomasti. Jos peli menee päin sukupuolielintä; Jortikka huutaa pää punaisena, RD on lipevän vittumainen ja sivaltelee sanallisesti pelaajiaan korvan juureen. Virta haukkuu tuomarit ja toimitsijat, Toivola toistaa mitä Nurminen on mieltä, Virran hantta söisi edes kynsiään jos ei muuta. Tamminen kulkisi puolimaratonin, sihvonen turvautuisi jargoniaan ja fläppitauluun...

... TEE NYT UNSKI JOTAIN SIELLÄ PENKIN TAKANA! Juo vaikka vettä tai flirttaile katsomoon... "ei ollu tunnetta".. no ei ollu ei!
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Ja käsi pystyyn ne, ketkä muistaa Tepsin erottaneen valmentajan näin kauden alussa ? Luottoa löytyy ainakin täältä vielä.

Toissa vuonna Hantta sai lähteä lokakuussa. Minulta löytyy malttia jonnekin 15 ottelun kohdalle. Sijoituksesta en vetäisi suuria johtopäätöksiä, mutta ainakin pelin pitäisi silloin näyttää jo jääkiekolta. HIFK-matsissa toistuvasti nähty kahdella viittä vastaan hyökkääminen ei ole mistään kotoisin. Muutenkin Tepsi ajautuu kiekollisessa pelissä toistuvasti tilanteisiin, joissa kiekollisella pelaajalla ei ole syöttöpaikkaa mihinkään suuntaan. Eikä puolustuspeliäkään voi kehua. Pelistä puuttuu järjestelmällisyys.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On kyllä melkoista tuskaa ollut alkukausi.

Onkohan pelaajat juhlineet mestaruutta koko kesän...

Noihin ketjuihin pitäisi kyllä saada muutosta.

Mavesta saadaan tällä hetkellä irti ainoastaan turhautumista ja jäähyjä...

Toivottavasti Heikki Laimee tekisi edes jotain muutoksia ketjuihin ja näyttäisi jotain tunteita (ellei niin onhan tuolla aalemissa sarjoissa noita tuomareille ja muille karjuvia tunnevalmentajia.. Kukas se olikaan kun tässä jonkinaikaa sitten oikein kunnolla pelin jälkeen avautui?).

Pelitapaa pitäisi kyllä kanssa muuttaa yksinkertaisempaan suuntaan.

Pakistosta uupuu kyllä käsiä, vaikka sairasmiehet olisivatkin kokoonpanossa.

Tosin Raboinin anti joukkueelle on vielä mysteeri tämän suhteen...

Kohta lähtee sitten vielä se "puujalkainen vuokraneekerikin"...

Tunnetta ja taistelua ja kiekollinen rightin pakki kiitos...

Kyllä tää tästä, kausi on vasta alussa...

Tosin jossei pian ala pisteitä tulemaan niin tavoitetta pitää kyllä roimasti laskea..

Onhan se tavoite sekin, että pysyy liigassa (nii onko ne karsinnat tänä vuonna?) ja saa siinä sivussa taloutta parannettua...

Onkohan Lauantaina edes viittätonnia katsomossa...?

Tekeekö TPS la pelissä maalin...?

Siinäpä seuraavan pelin jännitteitä...

Elämme mielenkiintoisia aikoja...

Ketjulottoa lauantaille:

Vaha-Trabucco-Kivenmäki

Birner-Hauhtonen-Venäläinen

Hattunen-Virtala-Juntti

Kolu-Kluuskeri-Tapio/Bärimies


Näin siis edellyttäen, että sairastuvalta ei saada ketään takaisin...
 
Viimeksi muokattu:

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Pian menee Unskiin hermot ellei pelillistä muutosta tule. Onko ikinä hallitseva mestari onnistunut seitsemän ottelun jälkeen kokoamaan plakkariinsa vain 3 pistettä???

Seuraavat 4 peliä täytyy olla ratkaisevia.TPS pelaa Lukkoa,Pelicansia, kalpaa ja Kärppä vastaan. Vähimmäisvaatimus näistä peleistä (2 kotona ja 2 vieraissa) on 2 kolmen pisteen voittoa. Muuteen saa Unski lentää takaisin Ranskaan jos kelpaa enää sinnekkään. Usko on kuitenkin vahva kurssin kääntymiseen kun ukkoja alkaa tipahdella takaisin kaukaloihin sairastuvalta.

Toivottavasti Hietarinta ja kumppanit ovat hereillä ja peruuttavat ensi kauden europeantrophy pelit tykkänäänsä.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Toissa vuonna Hantta sai lähteä lokakuussa. Minulta löytyy malttia jonnekin 15 ottelun kohdalle. Sijoituksesta en vetäisi suuria johtopäätöksiä, mutta ainakin pelin pitäisi silloin näyttää jo jääkiekolta.

Kyllä, näin tosiaan kävi. Pointtina mikä unohtui, Virta sai aloittaa jo keväällä. Tepsin organisaatio vaan on erittäin pitkäpinnainen valmentajien suhteen. Siksi en laske mitään erottamista tapahtuvan kovin äkkiä. Mutta tosiaan jos 10 seuraavasta ottelusta tulee 9 tappiota, ei ole seliteltävää.

Vettä kiukaalle; Onko jossain mainittu halusiko R-P Lehtonen edes päävalmentajaksi ? Minä en olisi lähtenyt tolla kokemuksella vielä.
Suikkanen olisi joka tapauksessa lähtenyt, ei siitä sen enempää. Nyt pitää olla pitkäpinnainen. Muutaman pelaajan esimerkillinen mallin näyttäminenkin pelastaisi jo jotain.
 

el_mariachi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Suomalaiset huippuyksilöt
Pian menee Unskiin hermot ellei pelillistä muutosta tule. Onko ikinä hallitseva mestari onnistunut seitsemän ottelun jälkeen kokoamaan plakkariinsa vain 3 pistettä???

Viime vuonna JYP aloitti kauden vahvalla saldolla myös, 7 ekaa peliä 1 voitto, 6 tappiota. Viidennessä matsissa eka voitto ja kahdeksas peli VL-kilpailussa voitto. Korjatkaa jos olen väärässä.

Mutta kyllä tämä vähän huonolta näyttää Palloseuran kantilta. Yhtään peliä en ole nähnyt, joten en tiedä miltä peli näyttää, mutta sijoitus/tulokset ovat huonoja. Parempaa odotellessa.

Mitä nyt kokoonpanoja on katsellut, niin omasta mielestäni ketjut tuntuu erikoisilta. Toisaalta en mitään valmennuksesta tiedäkkään. Enkä tiedä mahdollisista kemioista. Pelaako Mave YV:aa? Tuntuisi, että kaverin silmä ja mailatekniikka pärjäisi siiinä hommassa. Vai lieköhän sitten, ettei muut vaan saa sisään.'

Mutta, odotellaan, pakko uskoa vielä.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Juu ei ollut tulos hyvä, mutta kerro ihmeessä jos näit siellä jotain hyvää. Kokoonpanojen taaksekkin on aivan turha mennä.

(Tämä oli IFK-pelin jälkeen) Taisin tuota lainaamaasi viestiä aiemmassa jo mainita pari hyvää asiaa. Tietysti tässä tilanteessa joutuu vähän linssejä taivuttamaan.

Tappara-matsin jälkeen kyllä itseänikin huolestuttaa aavistuksen TPS:n liike. Toisaalta kuten monet ovat todenneet, kuormitus on ollut epätasaista. Tänään Hokki-ketju sai onneksi enemmän vastuuta ja olikin ehkä paras TPS-hyökkäyksestä. Vahalahti on myös vireessä.

Tappara ei tullut yhtä ahnaasti kiinni TPS-pakkeihin kuin IFK, jolloin TPS pääsi hallitsemaan kiekkoa huomattavasti enemmän. Silti helppoja virheitä tuli taas liikaa omassa päässä. Kertooko se loukkaantumistilanteesta vai jostain muusta, mielipiteitä lienee monia. Loistavia maalipaikkoja oli pitkin peliä.

Uskon kyllä että muutama piste enemmän olisi paremmalla kokoonpanolla ja se taas olisi aika lähellä sitä mitä odotettiinkin. Riippuu tietysti odotuksista ja onhan tuo turhaa jossittelua. Eniten oikeastaan huolestuttaa se, että mihin jamaan joukkueen itseluottamus päätyy loukkaantumissuman aiheuttamien tappioiden myötä ja kuinka suureksi ero ehtii kasvaa.

Leimen syyttäminen ei oikein istu omaan järkeeni kun vielä ottaa huomioon, että valmentaja on todellakin vaihtunut tälle kaudelle. S-sanan käyttö on yksinkertaisesti epäreilua, missä tahansa mahdollisessa tilanteessa.
 
Viimeksi muokattu:
Ketjut viime pelissä:

Vahalahti - Trabucco - Venäläinen
Hattunen - Virtala - Erkinjuntti
Birner - Hauhtonen - Kivenmäki
Kolu - Kluuskeri - Bergman

Nordlund - Järvinen
Skålberg - Vittasmäki
Palmroth - Akkanen

Vaikka paljon on loukkaantumisia niin ei tuo nyt niin pahalta kokoonpanolta näytä ja kyllä parempaan pitäisi pystyä. Puolustus ei ole paras mahdollinen mutta hyökkäys näyttää kohtuullisen hyvältä, eli mielestäni kolme ensimmäistä ketjua pitäisi pystyä maaleja tekemään. Viimeistely oli kuulemma iso ongelma viime ottelussa mutta peli näytti jo paremmalta.. eli toivotaan että kun ketsuppipullo aukeaa niin maaleja rupeaa syntymään. Se ei kuitenkaan poista isointa ongelmaa, eli sitä että puolustus vuotaa kuin köyhän miehen katto.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Ketjut viime pelissä:

Vahalahti - Trabucco - Venäläinen
Hattunen - Virtala - Erkinjuntti
Birner - Hauhtonen - Kivenmäki
Kolu - Kluuskeri - Bergman

Nordlund - Järvinen
Skålberg - Vittasmäki
Palmroth - Akkanen

Vaikka paljon on loukkaantumisia niin ei tuo nyt niin pahalta kokoonpanolta näytä ja kyllä parempaan pitäisi pystyä.
Kylläpäs näyttää, siis pahalta. Tai jos sanotaan niin päin, että miksi ihmeessä ennen kautta vaaditaan rosterin kaikkia palasia kuntoon, mutta sitten kun rosterissa on pahoja lovia (saikulla pahimmillaan yli kolmannes, edelleen n. kolmannes koko rosterista 6/18), niin pitäisikin yksinkertaisesti pystyä parempaan? Ei kai se noin helppoa ole, että pitäisi vaan pystyä? Boldasin nyt nuo tämän hetken ylimäärämiehet ja mietin ääneen, että miten nuo vaikuttavat.

Pakisto:
Kolmannes pakistosta, eli 2 ukkoa oli edelleen mestistasoa, joiden yhteenlaskettu liigakokemus on jotain 60 peliä. Nuo korvataan toivottavasti jo viikonloppuna kahdella pakilla, joilta löytyy 900 NHL-ottelua höystettynä sadoilla muiden sarjojen äijien peleillä (AHL, SM-liiga, Elitserien..) . Puhun siis näistä pakeista

Palmroth-Akkanen -> GP-Berg

Palmroth ja Akkanen pelasivat Tappara-pelissä keskimäärin 16 minuuttia. Siinä on 16 minuuttia liikaa. Meillä oli siis neljännes pelistä väärän sarjatason pakit kentällä.

Ja vielä ei edes puhuttu pitkäaikaispotilaista Raboinista ja Huzckowskista. Eli odotusarvoisesti poissa vielä paras hyökkäävä ja puolustava pakki. Siitä tuleekin positiivinen ongelma, jos nämäkin saadaan joskus ehjäksi yhdessä muiden kanssa.

Kuriositeettina voi mainita, että saikulta palannut Nordlund on nyt pelannut yhteensä 3 peliä ja johtaa Tepsin pakkien pistepörssiä ja on ainoa ehjässä rosterissa oleva pakki, joka ei ole miinuksella. Pakkien tehotilaston kärjessä on saikulla oleva Huczkowski +3 ja perää pitää kokoonpanossa oleva Skålberg -8. Noidenkin kohdalla voi miettiä, että kumpi olisi kokoonpanossa, jos toinen ei olisi saikulla.

Hyökkäys:
Yltä tuli boldattua Kluuskeri ja Bergman, jotka ovat mestis- ja junnutasoa ja joilla on yhteensä(!!) seitsemän peliä liigakokemusta. Saikulla Plihal ja Suominen, eli yhteensä 90 NHL-peliä, sekä satoja AHL- ja liigapelejä. Tapparapelissä ketju Kolu-Kluuskeri-Bergman pelasivat kolme minuuttia, eli koko peli vedettiin käytännössä kolmella ketjulla. Sen kyllä huomasi mm. Vahasta, että eihän se päässyt kenestäkään karkuun ja kun pääsi puolittain, niin ratkaisu oli heppoinen. Kun kohta saadaan Suominen ja toivottavasti se Plihal joskus takaisin, niin nelosketjukin pelaa varmasti sen 10+ minuuttia. Sitten ei tarvitse enää Vahan ja kumppaneiden pyristellä ylipitkiä vaihtoja. Seurauksena potku voimistuu, jonka lisäksi ratkaisupaikoissa pää ja kädet terävöityy. Eikä ole poissuljettua, että nelonenkin alkaa tekemään pisteitä.

Birnerin tulo piristi heti Hauhtosen ketjua, joka saikin peliä vietyä kentän oikeaan päähän. Vielä parempaa on lupa odottaa, kunhan pääsee pelirytmiin kiinni.

Kokonaisuutena on lupa odottaa, että peli kääntyy pian sairastuvan tyhjentymisen jälkeen nykyisestä pyristelystä vastustajan tappamiseksi. Tästä antoi jo Tappara-peli selviä merkkejä. Mikäli näin ei kuitenkaan tapahdu, niin sitten katse kääntyy Leimeeseen.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Onko nyt niin että GP ja Berg pelaavat huomenna? Kyllä osaa kyrsiä huolella tämä TPS-johdon saamattomuus kun mitenkään ei reagoida. Tämä on käynyt ehkä selväksi.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä osaa kyrsiä huolella tämä TPS-johdon saamattomuus kun mitenkään ei reagoida. Tämä on käynyt ehkä selväksi.

Miten tuohon nyt pitäisi reagoida? Ostaa kassillinen uusia ja kalliita pelimiehiä, potkia valmentaja ulos sekä puolet pelaajista.

Järkevä johtoporras osaa odottaa kunnes meillä on pelikuntosia pelaajia ja tekee vasta sitten ratkaisevat johtopäätökset. Yhden johtopäätöksen se toki on voinutkin jo tehdä ja toivottavasti päättänyt, että ensi kaudella ei pelata pariakymmentä treenipeliä ykköskokoonpanolla ennen sarjakautta.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Miten tuohon nyt pitäisi reagoida? Ostaa kassillinen uusia ja kalliita pelimiehiä, potkia valmentaja ulos sekä puolet pelaajista.

Tuollaista en ole väittänyt. Mielestäni viiden pelaavan pakin loukkaantumisen paikkaaminen Juuso Akkasella ei ole riittävää. Enää tilanne ei ole ihan niin akuutti että siihen tarvitsisi välttämättä reagoida.

Berg ja Suominen siis ehkä pelaavat jo huomenna. Vempassa ovat enää Plihal ja GP joten voittoja olisi parempi alkaa tulemaan ja liukuhihnalta!
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Vempassa ovat enää Plihal ja GP joten voittoja olisi parempi alkaa tulemaan ja liukuhihnalta!

Tepsi on materiaaliltaan keskikastin porukka, jolta on epärealistista odottaa voittoja liukuhihnalta, vaikka ajoittaisia hyviä putkia voikin tulla. Sensijaan realistista on odottaa, että joukkue pystyisi taistelemaan tasapäisesti muiden kanssa ja peli alkaisi näyttää jääkiekolta. Nythän ainakin HIFK- ja Blues-otteluissa on oltu täysin vastaantulijoita.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tuollaista en ole väittänyt. Mielestäni viiden pelaavan pakin loukkaantumisen paikkaaminen Juuso Akkasella ei ole riittävää. Enää tilanne ei ole ihan niin akuutti että siihen tarvitsisi välttämättä reagoida.

Berg ja Suominen siis ehkä pelaavat jo huomenna. Vempassa ovat enää Plihal ja GP joten voittoja olisi parempi alkaa tulemaan ja liukuhihnalta!

GP saattaa siis joutua leikkaukseen, joten voipi olla, ettei hän enää Tepsin paidassa pelaa tällä kaudella ainakaan.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Yhteisharjoitukset pystyy paikkaamaan kauden aikana, mutta kesätreenien väliin jättämistä ei paikata enää millään. Toivotaan, että kyse on "vain" porukan yhteenhitsautumattomuudesta.

Pahat huhut kertovat, että pelaajat ***** ja ***** olivat erittäin pahassa kesäterässä yhteistreenien alkaessa kostea ja lämmin kesä takana.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Veikkaan että jos TPS jollain ilveellä onnistuu voittamaan kivikovan Lukon illalla Turkuhallissa niin valtaosalla TPS-kannattajia pyyhkiytyy saman tien muistista suurimmat perseilyt poikkeen. Itselläni mukaan lukien. Pienestä se on kiinni, eikös.

Toivoisin että Mave istutetaan ykköseen Vahalahden ja Trabuccon seuraksi.

Vahalahti - Trabucco - Kivenmäki
Birner - Hauhtonen - Venäläinen
Hattunen - Virtala - Erkinjuntti
Kolu - Kluuskeri - Suominen

Nordlund - Järvinen
Skålberg - Vittasmäki
Berg - Palmroth


Vahinko on se että meillä ei ole neloseen pätevää puolustavaa sentteriä Plihalin polven oikkuillessa. Ikävää myös se että Palmrothia joutuu vieläkin peluuttamaan, toivon toki vilpittömästi että mies esiintyy edukseen. Ainakin kaveri taklaa hanakasti ja pelaa asenteella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös