TPS-puolustus kaudella 2015–2016

  • 103 417
  • 401

Jotva

Jäsen
Hieno homma, että löytyi Malmivaaralle töitä. Luulisi, että siirto olisi järjestynyt Bluesin puolelta siistimminkin, kun näin nopeasti kuitenkin uusi joukkue löytyi.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Mitään siirtosummaa TPS tuskin maksoi, mutta leijonaosa Ollin palkasta toivottavasti siirtyi TPS:n maksettavaksi, ei tässä siirrossa olisi muuten mitään järkeä Bluesin kannalta.
Noh, jo Tepesi maksaisi edes puolet palkasta niin sekin ois jo säästöä. Malmivaara on kuitenkin itse saanut päättää minne menee joten se on sitten heikentänyt Aholan neuvotteluasemaa tän asian suhteen.

Odotukset Ollin suhteen näyttävät olevan aika samanlaiset kuin Espoossa hänen tänne saapuessaan. Ilkeä ja kovaa pelaava peruspakki. Totuus oli kuitenkin vähän jotain muuta. Mutta tosiaan, voi olla että löytää omat vahvuutensa vielä uudessa toimintaympäristössä.
Oishan se vääryys jos Malmivaarasta tulis nyt ilkeä ja kova peruspakki kun Espoossa on saatu katella sitä kilttiä jättiläistä kaksi kautta. Sitten jos se vielä yltyy käyttämään sitä helkkarin kovaa vetoaa useammin kuin kerran kaudessa niin tää on jo epistä. On tavallaan sääli että Malmivaaralla on kaksi vahvuutta eli koko ja kova veto, mutta sitten ei kuitenkaan käytä noita lahjoja mitenkään hyväksi. Mielestäni Espoossa Malmivaaralla oli kaikki eväät löytää vahvuuteensa kun oli Ahon lellikki ja hänen nimeämänsä puolustuksen liideri. Mutta ehkä pienempi rooli ja maiseman vaihto tekee terää Malmivaaralle.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Malmivaara tuo entisestään lisää kokemusta ja johtamista joukkueeseen. Bluesin vuodet toiminut varakipparina, joka osoittaa, ettei ainakaan pahin ilmapiirin myrkyttäjä ole kyseessä. Alkaa Tepsin rosterissa olla tuota johtajuutta ihan mukavasti. Jos persoonat ja kemiat natsaavat hyvin on tuolla rosterilla hyvät mahdollisuudet päästä vielä pitkälle.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt vielä kiekollinen pakki sisään niin uskaltas jo olla toiveikas.

Taikaseinä vai mistä tuota rahaa tulee? Paperilla Tepsillä on jo nyt aika kokenut ja nimekäs pakisto moneen muuhun Liigaseuraan verrattuna.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mitä pelillisiä ominaisuuksia tässä saatiin? Bluesin ketjuja lueskellessa saa kuvan, että Malmivaara syttyy pelaamaan vain silloin tällöin ja on isosta koostaan huolimatta löysä kuin muuan Tuomainen konsanaan.

Saitte ulottuvuutta ja hyvää alivoimapelaamista, plus henkistä johtajuutta. Saitte myös pehmeyttä, hidasta liikettä ja järkyttäviä hasardeja.

Itselläni ei tule Ollin pelillistä panosta ikävä, vaikka mies erittäin mukava kaiketi onkin. Ei muuta kuin onnea Turkuun, toivottavasti onnistuu!
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Tällä kertaa TPS viime kaudesta viisastuneena ymmärsi tehdä loppukauden mittaisen sopimuksen. Malmivaara voi hyvinkin olla viime kauden Laatikainen, joka alun vaikeuksista huolimatta nousee loppukaudesta kukoistukseen.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niinhän se Vittasmäkikin oli Tepsissä "pehmeä" ja "hidas" antoi pelkkiä "hasardeja". Mites kävikään Ilveksessä? Kaverin mukaan ainakin siellä johtavia pakkeja. Tilastotkaan ei ole hassummat, pistetä 1+4=5 ja teholukema +6.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Malmivaaran signaaminen on mun mielestä iso asia, koska tosta pakistosta on puuttunut leveyttä ja nyt kestetään taas vähän paremmin kolhuja, joita väkisinkin tulee kauden mittaan. Eikä noita liiga-tason ammattilaisia nyt oo mitenkään liikaa ollut viime aikoina liikkeellä niin näen tän pelkästään positiivisena asiana. Lisäksi Malmivaara vaikuttaa isona kaverina sopivan tohon meidän pakettiin, olkoonkin väitetysti hidas.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Annetaan varovainen peukku vielä tässä vaiheessa, nyt ainakin kun pelailee konsoli NHL:ää on se eniten vihaamani vastustajan pakki Tepsin riveissä. Malmivaaran persiin kiertäminen kesti nopeimmiltakin liigapelaajilta tuossa pelissä ikuisuuden.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitään siirtosummaa TPS tuskin maksoi, mutta leijonaosa Ollin palkasta toivottavasti siirtyi TPS:n maksettavaksi, ei tässä siirrossa olisi muuten mitään järkeä Bluesin kannalta.

Malmivaaran verotettavat tulot 2013 olivat 121k, tosin pelasi tuolloin vielä keväällä JYP:issä. Eli suurin piirtein sama liksa kuin Ilu Mikkolalla Lukossa tai Kankaanperällä ja Aallolla Tapparassa.
 

Toivo Suursoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olli Malmivaaran loppukauden sopimus lienee mallia "erittäin edullinen".

Sen verran pitää tähän tarttua, että melko varmalta "huhu pohjalta" Malmivaaran palkka meni jopa NHL-tyyliin eli Blues maksaa osan palkasta, vaikka Olli vetää Turussa. Taitaa vaan olla niin heikko tilanne Espoossa, että oli pakko edes vähän säästää.

Siis voi toki olla, että TPS maksaa 80% palkasta, mutta se on täysin varma ettei kaikkea. Sen verran tarkennan.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Malmivaaran verotettavat tulot 2013 olivat 121k, tosin pelasi tuolloin vielä keväällä JYP:issä. Eli suurin piirtein sama liksa kuin Ilu Mikkolalla Lukossa tai Kankaanperällä ja Aallolla Tapparassa.
Olli Malmivaaran verovuoteen 2013 liittyy tosiaan kiinteästi tuo JYP:n maksama kova palkka sekä sopimuksenpurku.

JYP:n ja Malmivaaran välinen viimeisin kahden vuoden sopimus kattoi kaudet 2012-13 ja 2013-14.

08.12.2011 - JA: JYP kiinnitti Pesosen ja Malmivaaran
"Molemmat sopimukset ovat kahden vuoden mittaisia ja pitävät kaksikon seurassa vuoteen 2014 asti."

Sopimuksen jälkimmäinen kausi jäi kuitenkin käyttämättä Malmivaaran tehtyä peräti kolme vuoden sopimuksen Bluesiin.

29.04.2013 - JA: Aho Bluesin penkin taakse, Malmivaara puolustukseen
"Blues julkaisi myös uusia pelaajia. Puolustukseen liittyy JYPistä saapuva Olli Malmivaara. Hänen sopimuksensa on kolmivuotinen."

Blues-sopimus olisi siis pitänyt Malmivaaran Espoossa kaudet 2013-14, 2014-15 ja 2015-16.

Verovuosi 2012 - Olli Malmivaara - verotettava ansiotulo 156.342EUR - JYP (kaksi eri sopimusta 2010-12 ja 2012-14)
Verovuosi 2013 - Olli Malmivaara - verotettava ansiotulo 121.471EUR - JYP (kevätkausi 2013), BLU (syyskausi 2013)

Jos noista nyt yhtään mitään voidaan laskea ja päätellä, niin Olli Malmivaaran BLU-palkka lienee ollut siellä jossain karvan päälle 100.000EUR. Verovuoden 2013 neljä ensimmäistä kuukautta (tammi-huhtikuu) kalliimpaa JYP-sopimusta ja kahdeksan jälkimmäistä kuukautta (touko-joulukuu) edullisempaa BLU-sopimusta. Verovuoden 2014 tiedothan tulevat julkisiksi noin kuukauden päästä, joten eiköhän joku roskalehti jälleen julkaise jonkun sensaatiouutisen jääkiekkoilijoiden palkoista. Oma veikkaukseni on, että Malmivaaran verotettava ansiotulo verovuodelta 2014 on aika tasan tarkkaan 105.000EUR.

Niin tai näin TPS:n kohdalle tuosta Malmivaaran kolmevuotisesta sopimuksesta tulee vain viimeiset seitsemän kuukautta (30.04.2016 saakka). Kesähelteillä oli juttua/huhuja jostain "sadan tonnin Honkaheimosta" - kuinka hän kolmospariin tullessaan vahvistaisi puolustusta, toisi leveyttä jne. Tuolloin tällaista ratkaisua pidettiin yleisesti liian kalliina. Nyt saatiin käytännössä sama laajuus noin puoleen hintaan (riippuen jäikö jopa osa tuosta seitsemän kuukauden palkasta Bluesin maksettavaksi?). Ei huono peliliike ollenkaan!

Mitä enemmän tätä siirtoa maistelee, niin sitä paremmalta se tuntuu! Eilisessä (06.10.2015) CHL-matsissakin joku Elmeri Eronen oli välillä niin hukassa omassa päässä ja heiteltiin kuin märkää rättiä, että oikein pahaa teki. Kyseessä on kuitenkin nuori ja kehittyvä kaveri - ilmeisesti kuitenkin urakka ja vastuu alkoivat kasvaa liian suuriksi? Samaten tällä vahvistuksella saadaan todennäköisesti laskettua Nummelin-Tallinder-Tikkanen -trion peliaikoja edes hieman järkevämmälle tasolle.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilisessä (06.10.2015) CHL-matsissakin joku Elmeri Eronen oli välillä niin hukassa omassa päässä ja heiteltiin kuin märkää rättiä, että oikein pahaa teki. Kyseessä on kuitenkin nuori ja kehittyvä kaveri - ilmeisesti kuitenkin urakka ja vastuu alkoivat kasvaa liian suuriksi?
Elmerihän on pelannut ikäänsä ja kokemukseensa nähden varsin hyvin niissä otteluissa, mitä hän on tällä kaudella päässyt pelaamaan. Hän on vielä nuori poika ja kuten sanoit itsekin, niin kehittymisen varaa hänellä on vielä rutkasti.

Sitä en taas allekirjoita, ettei hän olisi pystynyt kantamaan miehekkäästi sitä vastuuta, mikä hänelle on joukkueessa valmennuksen puolelta annettu. Pieni koko on tietysti rajoite omassa päässä ja vaikeuttaa kaksinkamppailujen voittamista kulmissa ja oman maalin edessä. Mutta ei Elmeri selkeitä maaliin johtavia virheitä ole tehnyt. Näkisin hänet erittäin mielelläni pelaavassa kuuden puolustajan kokoonpanossa myös jatkossa.

Malmivaaran hankinta tuo leveyttä puolustukseen. Meillä tulee olla sormet ristissä, että Petu on pysynyt jäällä jo näinkin pitkään. Jossain vaiheessa loukkaantumisia tulee kuitenkin.

Malmivaara on myös jo nyt hankinta kevättä varten, jolloin hänen kokemuksestaan on joukkueelle ehkäpä suurtakin hyötyä. Jos joku pohtii vielä sitä, miksi Malmivaara joukkueeseen hankittiin, niin eiköhän vastaus siihen ole aika selvä. Valmennus halusi joukkueeseen lisää kaksinkamppailuvoimaa ja puolustukseen nimenomaan puolustavaa osaamista. Ei kai kukaan liigakiekkoa vähänkään enemmän seurannut väitä, että Malmivaara olisi hankittu kiekollisten ominaisuuksiensa takia. Hän on täysin puhdas puolustava, hyvin ulottuva puolustaja, jonka parhaat ominaisuudet ovat kiekottomassa pelaamisessa.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Onhan Malmivaara joskus ampunut 11 maalia kaudessa. Toivotaan samanlaista suonenvetoa ja myös plusmiinuslukemia.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Malmivaaran hankinta tuli puskista. En osannut odottaa hankintoja, vaikka tuohon niitä kaivattiinkin. Erittäin hyvä haku ja toivottavasti onnistuu. Mulle riittää, että ei jätä yhtään tilaa maalin eteen ja antaa sen helpon ekan syötön omalle. Malmivaarasta on mulle muuten jäänyt kuva isosta ja kankeasta pakista Jypin ajoilta, jolloin kaikenmaailman Filppulat ja Virtalat meni heittämällä ohi molemmilta puolilta. Eli hän saa pysyä omalla puolustusalueellaan ihan kiltisti.

Meillä ei ole pakisto ollut näin hyvä varmaan yli 10 viime vuoteen. Nyt mikään ei jää enää pakeista kiinni. Kiekollinen kärki on korvattu laajalla materiaalilla, jossa moni tekee vähän pisteitä. Näin se on parempi. Siellähän on kuitenkin vielä kapasiteettia käyttämättä, koska esim. Mojzis ja Tikkanen eivät vielä hyökkäyspäähän mitään ihmeitä ole esittäneet. Kokonaisuutenakin puolustus on ollut erittäin hyvä, satunnaisia nukahduksia tulee kaikille.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Tallinder - Tikkanen
Forsström - Nummelin
Malmivaara - Mojzis

On muuten aika hemmetin hyvän näköinen puolustuskalusto.

Tässähän alkaa jo odottaa suoraa playoff-paikkaa kun hyökkäys on mikä on ja nyt pakisto näyttää tuolta.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Joo kiitos, mutta ei kiitos. Nyt kun reservistä on tulossa juurikin Keskitalo ja siellä on jo Kojo ja Martin Bergerkin (okei ihan eri profiilin pakki) sekä Tarmo Reunanen, niin ei mitään malmiolleja nyt tänne haahuilemaan. Josh McNevin sen todisti pari kautta sitten mikä on lopputulos, kun puutteellisella liikkeellä varustettu Titanic tuodaan isoon askiin.

Näin kirjoitin joskus viikko puolitoista sitten ja edelleen olen vähän samaa mieltä. Malmiollin hankinnan myötä ilmeisesti viestitetään se, että junnuille ei pakistoon edelleenkään ole tarjolla näyttöpaikkoja (Friman ei ole enää kategoriassa "junnu") tai mahdollisuuksia läpimurtoon vaan mielummin palkataan seuroja kierrellyt "parasta ennen"-päivämäärän ohittanut liigajyrä, jolla ole mitään kytköksiä tai juuria seuraan. Loistavaa jatkuvuutta. No eihän siinä, mistäs me tiedetään mikä siellä pakistossa on oikeasti vaikkapa terveystilanne, joten ainakin leveyttä ihan kirjaimellisesti Malmivaara tuo.

Toivottavasti sitten uskaltaa pelata vahvuuksillaan eli pelaa täsmällistä av-pelaamista ja nimenomaan siivoaa maalinedustaa omissa eikä haahuile kuin isovauva kaukalossa niin kuin Tuomaisen Miikka, sillä blues-leiristä tällaista kuului jo aiemmin. Kannattaa huomioida, että tuosta kaudesta kun Malmivaara `05-06 tekaisi nuo 11 häkkiä, niin hän pelasi todella paljon hyökkäysvoittoisemmin sen ajan Selinin SaiPassa ja oli ihan NHL-portteja kolkutteleva pakki tuohon aikaan. Sittemmin iän myötä on passivoitunut ja peli mennyt selkeästi enemmän puolustusvoittoisemmaksi, vaikka vielä JYP:issä joitain häivähdyksiä menneistä nähtiin kiekollisen osaamisen suhteen, mutta Bluesissa se tuskin vastustajan sinistä ylitti vai kuinka?
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Ennakon perusteella mennään näin:

Tallinder - Eronen
Malmivaara - Tikkanen
Forsström - Mojzis

Keskitalo tai Friman seiskapakkina. Petu huilaa tänään eikä kaiketi ole mitenkään pahemmin rikki.
 

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Muutama sana ja tunteen purkaus Tepsin puolustuksesta:

Parin pelin perusteella ei Malmivaarasta hirveästi vahvistukseksi tuohon pakistoon ole. Puolustus on mielestäni edelleen Tepsin akilleen kantapää, jos menestystä mietitään. Malmivaara tietty pelannut vasta pari peliä, joten on myönnettävä, että otanta on aika pieni. Mutta saatiinhan me tällä otannalla isokokoinen, hidas ja kankea pakki, mikä ei ole edes ilkeä. Jatkuvasti vaikeuksissa omassa päädyssä, jos vastustajalla vähänkin jalkavia hyökkääjiä jäälle. Tämä pakki kun kääntyy ympäri hitaammin kuin jenkkien lentotukialus Tyynellä valtamerellä.

Ja samalla tavalla henkilökohtaisesti ottaa päähän tuon Forsströmin pelaaminen. Miehellä tuntuu tällä hetkellä olevan mandaatti kuuden pakin joukkoon, mutta kun pari viimeistä peliä otin hänet oikein erityisseurantaan, niin eihän se perkele osaa edes luistella! Raumallakin tuntui olevan jäällä ollessaan aina menossa väärään suuntaan kuin pitäisi tai sitten hän makasi jäällä katollaan. Ja sitten jäätäviä avaussyöttöjä suoraan Lukkolaisten lapoihin. Yhdessäkin tilanteessa Forsström heitti kiekon keskialueella suoraan Lukon pelaajalle, joka syötti ykkösellä Gagnonin läpi. Ja Forsström joutui sitten rikkomaan jäähyn arvoisesti. Mielestäni Forsströmin pelipaikka tulisi olla Mestiksessä.

Nummelin on vetänyt odotuksiin nähden vahvan syksyn. Ollut puolustuksen valonpilkku, vaikka niin moni on hänet tuominnut. Toki tehnyt joitakin virheitä, mutta ei läheskään siinä määrin, mitä pahimmillaan pelkäsin. Ja jos merkitystä vielä tutkailee esim. ylivoimien kautta, niin Numppahan sitä orkesteria johtaa. Ja nyt Nummelinin poissaollessa Tepsin ylivoima on ollut heti hyvin heikkoa ja aikaansaamatonta. Petua kaipaan huomiseen kokoonpanoon.

Keskitalo pääsi pelaamaan perjantaina Jyppiä vastaan, eikä jättänyt hääppöistä kuvaa itsestään. Tilanne, jossa esim. Valtteri Hotakainen nousi röyhkeästi Tikkasen ohi maalille olisi ollut vielä Keskitalon paikattavissa, mutta tämä nuori herra tyytyi vain seisomaan selkä suorana paikallaan oman maalin edustalla. Sen jälkeen vielä kolmannen erän alkuun jäähy kampituksesta. Ja tästä vain 7 sekuntia eteenpäin ja Jyppi 0-3 johtoon! Kovia näyttöjä.

Tikkanen on esiintynyt ajoittain ihan kelvollisesti, mutta ei voi olla tyytyväinen millään hänen alkukauden pisteisiin. 11 ottelua ja saldo 0+1! Kyseessä kiekollinen pakki! Lisäksi kaksinkamppailut tuottavat hankaluuksia, mutta totta kai hän nyt kuuden pelaavan pakin joukkoon kuuluu. Tikkanen on muuten plusmiinus -tilastossa Tepsin heikoin pakki (-2).

Eronen on nuori pelaaja vielä ja päässyt kovaan oppiin pelaamaan Tallinderin kanssa. Erosessa on potentiaalia ja hänen kanssaan täytyy olla kärsivällinen, mutta ehkä myös alkukauden pisteet (11ottelua ja 0+1) ovat pettymys ainakin itselle.

Tallinder on itse oikeutetusti puolustuksen isäntä. Ja niinhän hänen kuuluukin olla.

Friman palasi lauantaina kokoonpanoon ja esiintyi ihan kelvollisesti. Frimanin taso ailahtelee kyllä perhanan paljon pelistä ja vaihdosta toiseen. Mutta mun mielestä ei lainkaan niin riskialtis mitä esim. tuo edellä mainittu Forsström tai Malmivaara ja mieluummin Frimania katselen kokoonpanossa.

Ja sitten vielä Mojzis. En tiedä, että onko nyt henkilökemiasta sitten kiinni, mutta aika selvää näyttää olevan, että ulossavustaminen on tässä menossa. Lauantaina Raumalle istumaan seiskapakiksi. Kovasti häntä koulutetaan. Vaikuttaa siltä, että kohta kuullaan sopimuksen purusta ja tuliko sitten Malmivaara jo paikkaamaan Mojzisin ennakoitua lähtöä, en tiedä...? Itse kyllä pidän Mojzisia hyvä pakkina, toki alkukausi on ollut hänelle jostain syystä hyvin vaikea. Mutta, mutta, jos siellä sitten on jotain henkilökohtaista taustalla, niin tämä toki vaikuttaa tekemiseen.

Jos Mojzis lähtisi, jäisi pakistoon siis Numppa, Malmi, Tikkanen, Forsström, Eronen, Tallinder, Friman ja Keskitalo. Näistä korkeintaan seiskapakiksi laittaisin Forsströmin ja Keskitalo saisi vetää A:n mukana. Mutta silti, eipä oikein vakuuta tällä hetkellä.
 

Fremont

Jäsen
Ja sitten vielä Mojzis. .

Minua ei Mojziksen lähtö hetkauttaisi, varsinkaan jos hankitaan vaikka Parkkonen tilalle. Jotenkin löysältä äijä vaikuttanut niissä peleissä mitä itse nähnyt, se mistä johtuu on aivan sama, yli kolmekymppisen ulkkarin pitää vahvistaa joukkuetta eikä vain höntyillä joukon jatkeena.
Suomalaisuusasteen nousua kaipaan edelleen, toki siellä pari vanhaa herraa esittää juuri sellaisia otteita kuin johtavilta pelaajilta tuleekin odottaa, mutta yksi tsekki ulos ja suomalainen tilalle olisi ihan ok.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Parin pelin perusteella ei Malmivaarasta hirveästi vahvistukseksi tuohon pakistoon ole. Puolustus on mielestäni edelleen Tepsin akilleen kantapää, jos menestystä mietitään. Malmivaara tietty pelannut vasta pari peliä, joten on myönnettävä, että otanta on aika pieni. Mutta saatiinhan me tällä otannalla isokokoinen, hidas ja kankea pakki, mikä ei ole edes ilkeä. Jatkuvasti vaikeuksissa omassa päädyssä, jos vastustajalla vähänkin jalkavia hyökkääjiä jäälle. Tämä pakki kun kääntyy ympäri hitaammin kuin jenkkien lentotukialus Tyynellä valtamerellä.

Ehkä tässä pitää ottaa sellainen pidempi otanta vielä. Mutta jotain Malmivaarassa on ainakin Jyrki Ahon ja Selinin mielestä, koska näille kahdelle ainakin on kelvannut jo parissa eri seurassa. Tosin SaiPassa taisi olla apuvalmentaja silloin, kun Malmivaara siellä vaikutti.

Veikkaisin, että miehen hankinnassa nimenomaan Selinin mielipide on painanut. En usko, että Tepsi hirveästi on etukäteen kaveria "skouttaillut" vaan kun tilaisuus tuli ja Selin näytti vihreää valoa, niin tässä ollaan.
 

Veijari

Jäsen
Hyvin pitkälti samaa mieltä ceeceeämmän kanssa tuosta pakistosta. Oikeastaan koko alkukauden ajan olen seurannut tuon Forströmmin pelaamista ja en tosisesti ymmärrä miten mies voi mahtua jatkuvasti pelaavaan kokoonpanoon ja esim Mojzis syö penkin päässä tuppea, ottamatta siis yhtään kantaa siihen mitä kenenkin palkkakuitissa lukee.
Forsström on hyökkäyssuuntaan kädetön ja hätäilevä; kiire saada kiekko pois omasta lavasta, syötöt menee minne sattuu ja hyökkäyssinisellä tyhmiä ratkaisuja. Luistimilla Forström on silmiinpistävän hidas eikä erotu edukseen edes omalla puolustusalueella. Minun papereissa rotaatiossa menee edelle sekä Friman että Eronen. Forstöm on tällä hetkellä Mestis-kamaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös