TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 720 658
  • 13 341

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Aikamoista setintynkää huudella täällä nimitason vittuilua ulkkareista, kun pelataan finaaleissa tasatilanteessa aivan helvetin kovaa nippua vastaan ja luodaan paikkoja. Omaan silmään joka ukko tekee melkolailla duunia, että ollaan kiinni tässä mahiksessa tässä illassa. Kalliokin saa edelleen hotkia hatullisia jaskaa kovaa taistelevan finaalijoukkueen kasaamisesta. Vitun lol.

Aivan sama kunhan seuraavan pörsän tekee palloseura.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Monesko tälle keväälle?
 

ijuka

Jäsen
Mutta miksei molari edes reagoi mitenkään, enkä myöskään tajua mikä logiikka mennä puoliväliin laitaa vasten vastaan noin pienen kulman vetoa. Meni jalasta tai ei, jos olisi syöttänyt kenellekään omista niin siinä olisi ollut tyhjä maali edessä.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Harmittaa joukkueen puolesta. Tänään annettiin 100% logolle, mutta huono tuuri ja oma heikko viimeistely veivät tänään voiton.

Maanantaina ollaan pakkovoiton edessä.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jo´toinen säkä maali Tapparalle! No taaskaan ei voi sanoa että parempi voitti mutta sanotaanko että onnekkaampi voitti. Ei muuta kun uutta matoa koukkuun .
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nyt lyötiin joukkue lopullisesti polvilleen, valitettavasti. Käsittämätön työmäärä ja tasoituspalkinto tulee ja jatkoaikaakin hallitset ja sitten matssundineilla tasoitus. Ei voi kuin kiittää joukkuetta. Tuollaista loppua ei kukaan ansaitse, vähiten TPS.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitäs tässä sanoisi. Parempia oltiin tänään ja molemmat pelit oli ihan voitettavissa, mutta nyt on tilanne 0-2 ja vaikea enää nousta.
Molemmissa peleissä on oltu parempia. Myös eka pelissä mutta Tappara johtaa otteluvoitoin 2-0 eikä auta kun parantaa. Vaikka tappio vituttaa niin ylpeitä saa olla poikien esityksestä. Parempi joukkue hävisi tällä kertaa.
 

Joonu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United
Viro-Rafkin parilla kyl valitettavan huono tuuri tapparan molemmissa voittomaaleissa. Mut turha selittää, sarja 2-0 ja viimenen oljenkorsi on ryöstö Tampereelta.
 
Unelmien teatteri.. Turkuhalli on vittu tuskien teatteri. Olen viimeisen 20 vuoden aikana saanut lähinnä märkää rättiä naamalle jok'ikisessä "spesiaalissa" lauantaimatsissa. On tää jumalauta tuskien taival.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika hirveä loppu. Nyt alkaa kyllä usko loppua. Hieno peli ja tuollainen määrä täysin avopaikkoja. Ei tule toistumaan.

No, voiko tämä tuuri kääntyä maanantaina. Tiedä häntä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös