TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 720 676
  • 13 341

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tällaisen isännöinnin jälkeen pelolla odotan toisen erän tietynlaista pakollista notkahdusta. Mutta onpahan ollut statement!
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
No nyt.. Sylkykupit alistaa, Lajunen antaa helvetin hyvän passin hyökkäyssiniviivalle Haapaselle ja Haapanen kauniisti Vainarille ja kolme muna.
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Anttilahan on ihan reppana. Kolmantena miehenä vääntämään Slafaa vastaan.
On myös kaikkeen hypeen ja kulttimaineeseen suhteutettuna varsin paska jääkiekkoilija. Onneksi ei huhuista huolimatta siirtynyt Turkuun, olisi melkoinen ketjullinen kerätty kohelosta veljesten kanssa.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1. erä näytti siltä miltä pitää kun ollaan Isäntinä kotihallissa. Ei annettu Ipalle yhtään mitään muuta kuin se Odenin paikka pelin alussa. Hyvää fyysisyyttä, nopeita hyökkäyksiä, kaksinkamppailuvoittoja.

Taisi olla Tepsin paras erä tällä kaudella ja hienoa kuunnella melkein täyden Turkuhallin ulvontaa, ai että!! Nyt vaan pidetään tämä ja jätetään ne eilisen virheet pois niin tulee hieno ilta!

Ja Liukas, nyt v**tu revit sen hpkn sopparin, isoa tonttia ois noilla otteilla tarjolla ensi kaudelle!
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Hieno erä kaikinpuolin, aivan saatananmoinen hauiksennäyttö että Turussa ei tuommoiset vitun kissanpennut hypi pöydälle. Vainarilta kuittia Ipan suuntaan, AIVAN LOISTAVAA!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös