TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 548 289
  • 8 975

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jos ymmärsin oikein tästä Cmoren sekoitusta niin Raipen haastattelu tulossa ihan just.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Olen seurannut jääkiekkoa jo melkoisen tovin, mutten koskaan aikaisemmin ole nähnyt tällaista kasvutarinaa, mitä tämän kauden TPS on osoittanut. Erityisen hienoa lisäksi on, että joukkueessa on niin monta omaa kasvattia ja ihan ratkaisevissa rooleissa.
Valmennus on tällä kaudella tehnyt sellaisen teon, ettei mitään määrää. Hattu päästä!
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
En mä tiedä mitä tänne pitäis kirjoittaa, on niin absurdi olo. Mä rakastan tätä joukkuetta, näytitte kaikille, että urheilussa kaikki on mahdollista.

Kunnianpalautus tapahtui jo runkosarjassa ja kaikki mikä sen jälkeen tulee, on taivasta meille Palloseuran faneille.

Pitkään ollaan kynnetty kivistä peltoa, sit tulee Raipe traktorin kanssa. Hats off, tämä on jotain ainutlaatuista.
 

Zemlicka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on kyllä niin hieno tunnelma, että täytyy mennä 11 vuotta taaksepäin löytääkseen jotain vastaavaa.

Oikeastaan oli hyvä, että Cmore pätkäisi Mertarannan selostuksen, joka oli todella laiskaa ja lähinnä Hifkille kallellaan.
 

Ikuri

Jäsen
Niin herkkua. Pääsin parahiksi Markun taajuudelle ja kuuloaistin voittomaalin. Kylmät väreet löivät kroppani lävitse ja pientä kyyneltä tulvahti silmäkulmaan. Kaislat heidän rakastamaansa pronssiotteluun ja TPS pääsee haastamaan Rauman Lukkoa finaaleihin.

Nyt on yhden konjakin aika. Kiitos pojat.
 

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viro päräytti koko Helsinkiin blackoutin. Hyvä Viro!

Perkele siltin haluais sen voittomaalin nähdä. Ilmeisesti siis Kestneriltä hieno esityö mitä itse kuullut.
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Aivan helevetin hieno homma!!! Ei tässä löydä sanoja. Hunajata luukutettiin terassilla niin kovaa ku mun jbllästä lähti.

Iso lampaanperse niille jotka täälä kirjotteli sarjan kääntymisestä kun oltiin maalin tappiolla. Tää joukkue ei helpolla luovuta, eikös se ole jo nähty?
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Eikös sun pitänyt palata asiaan keskiviikkona Nordiksella?
Tartun nyt yksittäiseen viestiin, mutta pointtina se että on kyllä käsittämätöntä miten voiton hetkelläkin nykyihmisen on pakko päästä nälvimään toisilleen, vieläpä saman seuran kannattajille. Sama homma näissa "missä Aurajoki" viesteissä. En ymmärrä! Vittu me ollaan finaalissa! Nautittaisko vaikka siitä. Cama!
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Iso lampaanperse niille jotka täälä kirjotteli sarjan kääntymisestä kun oltiin maalin tappiolla. Tää joukkue ei helpolla luovuta, eikös se ole jo nähty?

Nostan häntääni. Alla oleva viesti kirjoitettu perjantaina kun HIFK oli johdossa ja matkalla toiseen kiinnitykseen, lisäksi Kessu oli juuri talutettu pukukoppiin.

Tää jengi ei luovuta!!

MOT - me ollaan finaalissa!!!
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aurajoki tiivisti hienosti asian kuluvan kauden Tepsin joukkueesta.
Niinkuin Pajuniemi haastattelussa sanoi että kukaan ei olisi ennen kautta uskonut että pelaavat tällä kaudella finaaleissa.
Tosiaan loistava kasvutarina ja jo tässä kohtaa on sanottava että on tuo joukkue uskomattoman sitkeä, taisteleva, taitava ja yhteen hiilen pelaava joukkue ja sen loistava joukkuehenki huokuu Turusta Rovaniemelle asti.
Joukkuetta syytettiin kauden alla muukalaislegioonaksi mutta joukkueessa on kymmenkunta omaa kasvattia ja iso osa heistä 18-22 vuotiaita nuoria jotka ovat olleet kauden aikana joukkueen avain - ja ratkaisu pelaajia. Nuoret eivät ole tulleet edariin päästyään vain katselemaan ja selviytymään vaan ennakkoluulottomasti ovat ottaneet johtajan rooleja joukkueessa.
Lukko lähtee finaaleihin melkoisen selvänä suosikkina mutta se sopii varmasti Palloseuralle. Runkosarjan ottelut olivat melko tasaisia vääntöjä vaikka Lukko enemmän voittoja kairasikin. Kaikki paineet ovatkin tällä hetkellä Lukolla.
Jo saavutettu tulos on tältä ryhmältä huikea suoritus.
Viime kauden jälkeen puhuttiin että nyt aletaan rakentamaan tosissaan uutta Palloseuraa pidemmällä tähtäimellä ja seurassa tehtiin isoja muutoksia mm. henkilöpuolella.
Kallion tulo Niittymäen tilalle on osoittautumassa todella tärkeäksi asiaksi.
Helmiseen ei monikaan uskonut enkä uskonut itsekkään mutta kaveri on tehnyt uskomattoman tuhkimotarinan tähän mennessä Tepsin pääkäskijänä.
Mutta silti täytyy nostaa muutama nimi pelaajien takaa joiden tärkeyden uskon olevan sanoin kuvaamatonta.
Ari Moisanen on osoittautumassa valmentajaksi jonka kanssa Urama ja kumppanit toivon mukaan ovat jo sorvanneet kolmen-viiden vuoden jatkosopimuksen jotta emme menetä häntä ensikauden jälkeen Raumalle.
Moisastakin tärkeämpi taitaa olla fysiikkavalmentaja Risto Rosendahlin kiinnitys Tepsiin.
Jo kesällä kuului pelaajien suusta että treeneissä on vedetty siihen tahtiin ettei Turussa ole vähän aikaan vedetty. Taitaa pitää paikkansa sillä senverran liukkaasti on pelaajat kentällä viilettäneet ja ennenkaikkea miten joukkue pelasi kauden aikana mm. silloin kun pelattiin kolme viikkoa putkeen neljän ottelun viikko tahdilla. Hänen kohdallaan olisi myöskin erittäin tärkeää että hänet saataisiin kiinnitettyä Moisasen tavoin vähintään kolmen-viiden vuoden sopimuksella Tepsiin.
Eikä myöskään kannata unohtaa Uraman jo tähän astista panosta sekä S. Koivua ja E. Westerlundia.
Mikäli nämä edellä mainitut nimet saadaan pidettyä Tepsissä pidempään niin uskon siihen että Palloseura on nousemassa pysyvämmin takaisin Suomi kiekon huipulle.
Mutta nyt nautitaan 11 vuoden tauon jälkeen finaaleista toivoen että tuhkimotarina ja yllätykset jatkuvat ja mahdollisesti reilu viikon päästä Turussa saatettaisiin viettää juhlapäivää.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kyllä tämä nouseminen pahasta paikasta playoffissa on jotain aivan uskomatonta. Tänäänkin näytti välillä todella todella pahalta. Siteeraan tippa linssissä JP jaloa vuoden 1987 Inter Milan-TPS-ottelusta: "Se näytti täysin varmalta maalilta, mutta sitä ei tullut. Nyt ovat kaikki jumalat Turun Palloseuran puolella!"
 

Pantteli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikka Tappara-fanina joukkueen pitkät mitali- ja finaaliputket ovatkin olleet hienoja, siltikin nämä samankaltaiset kaudet ovat alkaneet maistua puulta. Samat joukkueet ovat aina finaalissa ja runkosarjan ajan vain odotellaan sitä oikeaa kauden alkua. Vanhojen kestomenestyjien (mm. Ilves ja TPS) huvitti aluksi, mutta sen jälkeen paikallispelit muuttuivat täydeksi hmv-läpsyttelyksi. Ilveksen palaaminen liigakartalle tuntui kuitenkin hyvältä sisimmässä ja nyt TPS:n tämän kauden menestys palauttaa mieleen ala- ja yläasteen muistot. Silloin Jokerit-finaaleja katsottiin miesporukalla myös koko suvun kasaan koonneilla syntymäpäivillä. Niiden aikojen en uskonut enää palaavan takaisin, mutta nyt TPS jysäytti kyllä miljoonalla voltilla. Finaalissa on nyt kaksi joukkuetta, joille kummallekin toivoisin kyllä sydämestäni mestaruutta. Aion taas katsoa joka ikisen finaalin, vaikka Tappara ei siellä pelaakaan. Vaikka olisi omat hautajaiset.

Tervetuloa takaisin TPS. Teitä on ollut ikävä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös