TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 550 903
  • 8 975

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Perkeles mitä pöydän pyyhintää! Ei me näitä Tapparoita voida voittaa..eiku
No mut Tapparalla oli jalat bussissa ja kotona voi välillä yllättää..eiku tä oliki Tampereel
No mut oli tuuria. Tappara vei peliä..eiku
No Kestner ei ainakaa tuulettanu maalia!
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Tänään nähtiin kentällä valmentajiensa näköiset joukkueet. Onneksi Kestner ei hajonnut, riittävästi loukkeja yhteen peliin jos Janatuinen, Anttalainen ja Pera pudonnut pois.

Raipe alisti Tapolaa 100-0. Class is permanent.
Tapolan vois laittaa karjumaan johonkin paskaan punkbändiin, sen verran taisi yhteiskunta potkia päähän tänään.

Upea voitto tämänhetkisestä päävastuksesta ja samaan aikaan Mikkelskikkels niisti näätälaumaa. Maistuu ja maistuu erinomaisen hyvältä.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vittu että on vastenmielinen tuo Tapola. Iki-inhokki Tappara nurin, kelpaa hienosti. Toivottavasti Wirtanen, Anttalainen ja Janatuinen ovat pian kunnossa.
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuuntelen Cityn 4. erää, ja palstalla fanipoikamaisuudesta kritisoitu Silvennoinen tuntuu tällä kertaa suhtautuvan Tepsin esitykseen kriittisemmin kuin ainakaan minä. Myös haastateltavat Jasu ja Rintanen tuntuivat nähneen kolmannen erän Tepsiltä parempana kuin Cityn Silvennoinen & Laitinen.

Todella jämäkkä esitys, uskon että oli enemmän Tepsin hyvyyttä kuin Tapparan huonoutta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toinen erä oli yksi kauden parhaista. Oltaisiin voitu voittaa se vaikka 5-0. Muutenkin koko peli hyvin hyppysissä. Kolmannessa erässä annettiin lukuisilla harhasyötöillä Tapparalle pieni momentum mutta ei onneksi vaarallisia tekopaikkoja. Jälleen kerran, ei tuossa heikkoja lenkkejä ollut.

Ykköskentälle posia. Avauserä oli heiltä uninen mutta sitten alkoi tapahtua. Nyt laitettiin kiekkoa liikkeelle eikä jätetty kiekollista yksin. Tuo kolmas maali oli loistava esimerkki tästä.
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo,hmmm...
Jos Tepsi pelaa tollasta kiekkoa ku kolmannessa erässä ja häviää kaikki matsit (ainakin Tapparalle), ni ei tuu kevättä. Ja pleijarit, ne ne on eri pelit, että poffeissa sitten sillä kokemuksella ja laulukuoroon.
Eiks je negapenat? Vai mentäiskös tästä nyt seuraavaan matsiin aika hyvä määrä nahkoja vyöllä?
Kaivakaa mulle sitä negaa sieltä, ei tunnu misään!
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Kyllä tämän kauden Tepsin pelejä on ollut mukava katsoa. Vaikka miten kritisoisi ketä tahansa joukkueessa, valmennuksessa tai joukkueen johdossa faktaa on se, että tämän kauden Liigassa tps pärjää loistavasti.

Pelaajat uskaltavat myös epäonnistua, ja tästä on annettava kiitosta valmennukselle. YV pitäisi saada vielä paremmalle tasolle aina alueelle saamisesta ja vastustajan vastahyökkäyksistä alkaen niin loppukaudesta voi odottaa vaikka mitä.
Kolmatta koronakautta ei enää kestä kämpän neliöt. Alkaa olemaan tps - aiheista koronatukikamaa sen verran täynnä...
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Jumprahuiti sentään, kun oli kiva katsoa matsia. Äijät painoivat kuin kuivan kesän oravat. Pelistä on kehittynyt selkeää, ja mahtipontiset sähläykset ovat poistuneet. Muutama tapahtuma viimeisten minuuttien aikana kuitenkin ilmeni, joita kevään voittavat joukkueet eivät tee:
- Kestnerin syötönjatko jalkojen välistä omalla sinisella -> Tap sai hyökkäyksen sisään
- Pajuniemen itsekäs maalinhaku nöyrän purkamisen sijaan omalla sinisellä-> maalipaikka
- Nurmen ohiveto tyhjiin

Joukkue kaipaa lisää maturiteettia ottelun kuolettamiseksi. Kokonaisuudessaan joukkue on kuitenkin ottanut voimaloikan eteenpäin. Aivan tulee Jalmari -vainaan sanat lavatansseissa (Erkki Junkkarinen) mieleen: Hei, me viedään tätä peliä!
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Raipe totesi lehdistötilaisuudessa aivan oikein, että nuorelle joukkueelle tulee helposti tilanteita, että tekemisen focus katoaa. Sellainen on vain kestettävä, koska muutoin ei kehitystä tule. Hienoa oli eilen katsoa, kun "entisajan" metodein valmentava Tapola riehui, kiroili ja huusi vaihtoaitiossa, kun taas Raipe oli aivan tyynenä ja taputteli pelaajia olkapäille, kun tulivat vaihtoon. Ei nykyajan pelaajia todellakaan valmenneta huutamalla ja kiroilemalla. Eivät pelaajat missään nimessä ole aivottomia robotteja. Raipen valmennustyyli on varmasti suurin syy siihen, että TPS:n joukkueesta henkii ulospäin todella yhtenäinen ja kaikkia pelaajia kannustava ilmapiiri. TPS:n vaihtoaitioilme onkin tällä kaudella ollut Kaskisen aikaan peilattuna aivan toisessa äärilaidassa.

MTV3:n nettisivuilla on Raipen haastattelu, jossa hän kertoo muun muassa, että on myös valmis ottamaan ensi kaudeksi kakkosvalmentajan tehtävät, jos päävalmentajuutta ei mistään organisaatiosta saa. Raipe haluaa kehittyä ammatissaan eikä iso palkkapussi ole ilmeisestikään mikään edellytys vaan tehtävän mielekkyys. Kannattaisi siis vielä kerran TPS-johdossa miettiä, miten Raipe saataisiin pidettyä täällä vielä tätä kevättä pidempään. Ei kannattaisi heittää tätä liigakautta kokonaan hukkaan ja aloittaa taas kesällä uusi projekti uudella valmennustiimillä. Menestysjoukkueilla on sellainen yhteinen piirre, että niissä pitkäjänteisyys on arvossaan.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hienoa oli eilen katsoa, kun "entisajan" metodein valmentava Tapola riehui, kiroili ja huusi vaihtoaitiossa, kun taas Raipe oli aivan tyynenä ja taputteli pelaajia olkapäille, kun tulivat vaihtoon. Ei nykyajan pelaajia todellakaan valmenneta huutamalla ja kiroilemalla.
Melkoisen kapeakatseinen näkökulma kuitenkin yhden tai muutaman pelin perusteella. Kyllä niitä olalle taputuksia tulee peleissä Tapolaltakin, mutta tietyt pelaajat pelistä toiseen kun koomailee kentällä ja tekee junnumaisia virheitä, niin eihän siinä paljon ole kai aihetta olalle taputellakaan, aikuisia ihmisiä.

Raipe toki muutenkin rauhallisempi kaveri, mutta ei liene viime aikoina ihan niin paljon ollut aihettakaan muuta kuin olalle taputteluun, toisin kuin eilisellä vastustajalla. Eiköhän se Raipellakin verenpaine vähän toisella lailla nousisi, jos meininki kentällä muistuttaisi (muutenkin kuin satunnaisesti) enemmänkin junnuliigan touhua, kuin ammattilaisliigan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös