TPS:n juniorit

  • 666 942
  • 2 220

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Eka erä 3-1 ja maaleista ovat vastanneet kolmos- ja nelosketjun Tervot ja Keihäs. Ns. tähdet ja Liigavahvistukset pisteittä. Secondary scoring pelittää.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Ei oo. A:n koppi on tuolla puolella. En muista montako kautta ovat jo tuolla puolella olleet. Outoa kyllä katsella.
Koronan aikaan vaihto A tuolle puolelle, että vältetään turhat kontaktit edustuksen kanssa tuohon aikaan.
Ovat näköjään tuossa vielä pysyneet. Miksi, en tiedä.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Ihan ok erä. Hyvä homma, että 3. ja 4. ketjut saa tulosta aikaan, kun 1. ja 2. ketjujen h-alueelle vienti on vähän puskemista ja näpräämistä. Lisäksi alueelle päästyään, oli apu todella kaukana.
Siellähän on Pata-maalissa VG-kasvatti ja Tepsinkin junnu.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Kyllä sellainen noin 2000 katsojaa on oma arvio. A ja C katsomot melko täynnä. B noin puolillaan ja D:ssä hajakatsojia. Yläkatsomot ovatkin kiinni. Ässät sinänsä hallitsi ensimmäistä erää, mutta suht lörppyjä ja helppoja poimittavaksi olivat vedot. TPS oli äärimmäisen tehokas ja iski pari highlight maalia.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Ihan ok:sti porukkaa, enemmänkin voisi olla. Harmittaa kun otin tietysti väärältä puolelta lipun ja Tepsi pelaakin eri suuntaan kun ajattelin. A-katsomo vaikuttaisi täydeltä.

Pelissä TPS hieman alakynnessä. Ässien kaverit vaikuttaa isokokoisilra ja pystyvät hyvin viemään peliä hyökkäysalueelle. Tepsin kiekollinen peli omissa jonkin verran heikkoa. Varsinkin alussa syötöt napsuivat vastustajan lapaan useammin kuin omille. Hienoja maaleja pystyivät tekemään, vaikka 2-1 maalia edelsikin mielestäni aika selkeä kamppi omissa. Mut kaikki otetaan!

Ässillä ei muuten träpistä tietoakaan vaan karvaavat suht agressiivisesti.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähän jännittynyt alku minkä huomasi tuosta huonosta ylivoimasta. Neloskenttä otti hienosti roolia ja varsinkin tuo 2-1 maali oli upea. Kakkoskenttä täynnä hyviä yksilöitä mutta yhteispeli puuttuu. Tykkään noista Tepsin pelirohkeista pakeista.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Takana istuva kaveri tokas 15 sekuntia ennen erän loppua, että ”olipas huono loppuerä, onneksi eivät tehneet maalia”.

Erän alku oli kyllä Palloseuralta vahva ja olisi hyvin pystytty naulaamaan siihen parikin maalia. Rankkarista Hakala pisti sitten onneksi Wärnblumit. Jännäksi menee viimeinen erä. Koivun kentältä toinen erä näkyvää suorittamista. Pikkasen terävyyttä vaan ratkaisuihin.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Ässillä ei muuten träpistä tietoakaan vaan karvaavat suht agressiivisesti.
Tullut nähtyä tällä kaudella kaikkien pudotuspelijoukkueiden pelejä ja se mihin olen ihastanut on juurikin pelikirjan puute sekä träppien olemattomuus. Hyökkäykset tuodaan luistelemalla viivan yli eikä dump & chasea nähdä. Joka kerta näyttää siltä että pisteitä saa maalien lisäksi näyttävyydestä eli kikkailuun rohkaistaan. Eikä ensimmäistäkään kertaa nähdä vauhdin pois ottoa pakin toimesta jos hyökkääjä pyrkii ohitse.

Vielä kun korjaavat edustuskelpoisuuden ja yli-ikäiset helvettiin niin tämähän…
on täydellistä.
Varsinkin kun mandaattipaikat vihdoin katoavat.


TPS special oli päästää Ässät maalin päähän pari sekuntia ennen loppua eli trillerin kolmas erä alkaa lukemista 4-3
Ilman Hämeenahoa Ässät on vain se runkosarjan 8. paras jengi. TPS on muutakin kuin Hemming & Munkki.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toinen erä oli jo parempaa. Kakkosketju paransi ja olisi voinut useammankin tehdä. Ässät ei montaa tekopaikkaa saanut luotua mutta pari kohtalokasta virhettä. Munkki saa ottaa tuon viimeisimmän täysin omaan piikkiinsä. Aivan unessa on hän.

Onhan tuo Hakala todella taitava. Ihan pelkästään TV-kuvan perusteella näytti muutaman kerran antavan tiukkaa palautetta ketjukavereille kun syöttöä ei tullut lapaan. Tiedä sitten tulkitsinko vain väärin.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Munkit ja Henmingit ihan näkymättömiä ja Hakala alistaa..

Luulisi että ois käyttöä liigassakin..
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
6-3 erän alkuun. Hyvä poijjaat!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös