TPS:n juniorit

  • 666 083
  • 2 219

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan tää vähän hur lum heitä.
P.S. Tapparan numero 43 on täätänän ärsyttävä jätkä!

E: Tämä meidän E. Tervo on muuten melkoisen pirteä peluri.

EE: Nyt kepillä jäätä, mutta Tappara on kyllä huono.

EEE: 43 poisti typeryydellään sen viimeisenkin Tapparan kirin.

EEEE: Ja koko jengillä petti vati lopussa.

EEEEE: Hyvä jätkät!!!
 
Viimeksi muokattu:

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Onhan tää vähän hur lum heitä.
P.S. Tapparan numero 43 on täätänän ärsyttävä jätkä!
Alroth pelaa koko ajan ihan rajoilla. Tepsin 57 taas on kiekollisena huolimattomin pelaaja johon on aikoihin törmännyt.
Kolmatta erää pelattu jo reilusti ja Valilla ei juurikaan hommia… aina vaaaaarallinen tilanne.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Mä muistan sellasen orastavan playoff kiiman vuodelta 2015. Oisko ollu niin, että edustus kynsi oikein huolella ja kausi päättyi lyhyeen. Lisäksi Mikko Rantanen oli jo silloin kova nimi ja ainoa, jonka muistan joukkueesta. Vastustajan puolelta muistuu eräs Patrik Virta mieleen. Taisi lippu ratkaisevaan finaaliin jotain maksaakkin, arvioni on että 5-10 €.

En kyllä tiedä miten tuollainen yleisömäärä pystytään toistamaan. Jotenkin se homma kääntyi turkulaisissa niin, että kollektiivina lähdettiin kannustamaan junnuja. Ehkä se oli se Rantas Mikko.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Ainakin itse maksoin sisään 5 tai 10 e taisi olla.
Muistaakseni kympin maksoi ja kaikki paikat numeroimattomia.
Kyllähän sitä pienellä markkinoinnilla ja pelaajanostoilla saa useamman tuhatta pelaajaa paikalle Ässiä vastaan. Tepsihän saa kotiedun tähän sarjaan.
Paljon on kuulunut soraääniä siitä miten Munkki, Hemming ja Vali pelaavat vaikka yleisön silmissä on liigakiekkoilijoita. Ässät on vieneet tämän pidemmälle ja Knihtin johdolla raivasivät itsensä viimeiseltä playoff-sijalta finaaleihin. KooKoo oli ylivoimainen runkosarjavoittaja mutta aivan paperia Ässien käsissä.
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paljon on kuulunut soraääniä siitä miten Munkki, Hemming ja Vali pelaavat vaikka yleisön silmissä on liigakiekkoilijoita.
Tekivät pojat tänään töitä, mutta esiin sieltä muut nimet kuin yllä mainitut.

Eka erä oli junnumaista toimintaa, mutta kakkosesta eteenpäin Tapparaa pyöri jaloissa kuin se kuuluisa paskainen lakana.

Hieman tuntuu, että Tapparasta ”liiga-statuksen” pelaajat sössi koko viimeisen matsin.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Itse taas sanoisin että oli juurikin tuon 5€ liput. Kiima oli kova varsinkin, kun edustusjoukkueen kausi oli mennyt päin persettä. Nyt on haastavampaa, kun pääsi pleijareita katsomaan ja ei tarvitse menestyksessä kokonaan nojata junnujen varaan. Toivottavasti päästään tuhansista puhumaan ja saadaan kova meno. Varmasti buustaisi yleisömääriä, jos herrat Marjala, Väisänen ja Salin tulevat mukaan.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kyllä se Rantanen oli vuonna 2015, joka nosti hypen. Itse kävin katsomassa kaikki semifinaalit ja finaalit juurikin Rantasen takia. Tiesi, ettei miestä enää nähdä Turussa. Rane hyppäsi viidennessä puolivälierässä mukaan ja takoi 6+8 7 peliin. Hommahan meni niin, että Tepsi oli puolivällyissä tappiolla otteluin 0-2 Kärppiä vastaan. Heillä mm. Aho ja Puljujärvi kokoonpanossa ja Kärppien piti rallatella helposti mestaruuteen. TPS voitti kolmannen pelin ja kaksi seuraavaa jatkoajalla. Vähätalo niittasi Oulussa jatkoaikahäkin. Liput olivat muistaakseni viitosen ja paikat numeroimattomat.

2015 pleijarien katsojamäärät:

PV2 Kärpät: 547
PV4 Kärpät: 473
SF1 Blues: 2150 (Rantanen)
SF3 Blues: 3007 (Rantanen)
F1 HPK: 4658 (Rantanen)
F3 HPK: 10620 (Rantanen)
 
Viimeksi muokattu:

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Ei Turussa vähään aikaan ole kannua nosteltu, joten jos täällä on siihen mahdollisuus, niin eiköhän porukkaa tule paikalle. 2015 oli luotu tuota hypeä pitkäjänteisesti jo tovi. Toki nykyään kun menestystä on tullut harvemmin, niin jengi on herkemmällä näissä ’isoissa’ pelissä.

Töitä toimisto töitä,
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura




2015 mökki täynnä, kannu kotiin Rantasen ja Georgijevin johdolla, nevö forget. Lieneekö A-nuorten yleisöennätys koko Suomessa tuo peli? Voi, kun jotain vastaavaa tarinaa saataisiin tämänkin kauden loppuun ja yleisö isosti mukaan.

Tulipas hyviä muistoja, paikalla tuli oltua. Vähätalo, Rantanen, Siiki teki aika komian maalin. Ja perkeles, tanssitytöt paikalla.. tervetuloa takaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös