TPS, media ja julkisuus

  • 3 005 457
  • 12 011

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Heti kun aletaan soittaa edes puolet ajasta rokkia, lopetan vinkumisen.

Sinä lopetat vinkumisen, toiset aloittaa vinkumisen. Esimerkiksi minä en ole mikään suuri rokkifani.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Tämä ei juuri tällä hetkellä toteudu. Rokki on täysin karsittu listoilta ja hallissa soi pelkkä nrj-paska. Tuon yhden egoistin itsekehuvirret taas eivät kuulu yhteenkään arvokkaaseen tapahtumaan. Heti kun aletaan soittaa edes puolet ajasta rokkia, lopetan vinkumisen. Ja rokkia eivät ole mitkään jonneaaronit, uniklubit jamitänäitänytonkaan...

Et ilmeisesti ole CHL-matseissa ollut paikalla? Näissä parissa pelissä se "vähintään puolet ajasta rokkia" on tainnut toteutua ja trendin on ilmeisesti tarkoitus jatkua koko kauden ajan. Varsin hyvä ajankohta tulla tänne repimään pelihousut siinä vaiheessa, kun asiaan on ruvettu vihdoin ja viimein tekemään muutosta. Korvat hörölle ja hallille.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahdoitko olla perjantaina hallissa?

En ollut, enkä nähnytkään peliä kuin osittain telkkarista. Mielipiteeni pohjautuu pääosin viime kauteen, jos asiat ovat muuttuneet, hyvä niin. Kauden avauksessa täytyy katsastaa tilanne.

Ei tästä tämän enempää tässä ketjussa, pahoittelut OTsta!
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Vielä ei ole kuultu ruotsalaista metallia. Pantera oli erittäin kiva, mutta In Flamesia se ottelutapahtuma odottaa yhä. Toimikaa.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minä haluan ehdottomasti kuulla avantgarde-Jazzia ja Brandenburgilaisia konserttoja pelissä.

Myös Bambara-heimon musiikki Djembe rummuilla säestettynä loistaa poissaolollaan.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pitää mennä Tuton peliin, jos haluaa kuulla rokkia.

Jossain mainittiin että Taina Kovalaisen "Kissat" olisivat päässet vaikuttamaan hallimusiikkiin ja se kyllä valitettavasti kuuluu. TPS:n hallimusiikki on jo muutaman kauden ollut aika kamalaa, juuri tuota NRJ -osastoa. Yksi pirivieterirykäisy siellä täällä ei vielä haittaa, mutta kun se kama soi koko ajan, alkaa se vähän jo ärsyttämään. Voisin oikeasti suvaita tuota jumputustakin paremmin, jos DJ vetäisi välillä jonkun ässän hihasta. Vastapainoksi olisi mukava kuulla jotain todella repäisevää ja poikkeavaa. Tepsin vieraspelissä Liberecissä soi mm. Korpiklaanin Vodka :D
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Pitää mennä Tuton peliin, jos haluaa kuulla rokkia.

Jossain mainittiin että Taina Kovalaisen "Kissat" olisivat päässet vaikuttamaan hallimusiikkiin ja se kyllä valitettavasti kuuluu
Eikös huhujen mukaan kissat ole muisto vain ensi kaudella? Josko siis musiikkikin muuttuu.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Hallille tulee alkavalla kaudella DJ uudelle näkyvälle paikalle, joten en ihmettelisi jos soittolistoja olisi myös päivitelty?

Mitä tulee valikoimaan, niin en suoranaisesti puolusta sitä NRJ rinkutusta mutta täytyy muistaa kuinka laaja kirjo ihmisiä peleissä on. Vaikka väittäisin itse olevani aika "rock" painotteinen musiikkimaussani, nuo jotkin täällä ehdotetut rokkibiisit ovat omaan korvaan kuulostaneet ihan hirveiltä. Kertoo siis lähinnä siitä, että jokaisella on makunsa ja ne harvoin kohtaavat täysin tai edes sinnepäin.

Cheekin täydelliselle bannaamiselle kyllä ääni täältä, mutta taas kerran, siellä on jengiä joka lähtöön ja jos esimerkiksi jotkin teini-ikäiset siitä on fiiliksissä, niin ei kai sille mitään voi.

Sen sanoisin, että NHL joukkueiden kotipelien soittolistoista kannattaisi ottaa mallia. Siellä oman kokemuksen mukaan (parista eri hallista) on aika laidasta laitaan musiikkia, mutta ainakin omasta mielestäni hyvin poimittu siten, että ärsyttänee mahdollisimman harvoja. niitä playlisteja löytyy muistaakseni useammalta joukkueelta ihan nettisivuilta ja olisiko peräti spotify listoina. (ping @-TMA-)

Edit: tajusin juuri, että tämä halliin / ottelutapahtumaan liittyvä keskustelu lienee vähän väärässä paikassa?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Mainoskampanjasta; mielestäni todella siisti idea. Näkyvyys jo sinäänsä hyvä asia ja tuo "koko kaupungin joukkue" -ajatus on hieno.

Instagramin perusteella löytyy ainakin seuraavat mainokset:

Meidän palloseura
Kupittaan palloseura
Varissuon palloseura
Portsan palloseura
Hirvensalon palloseura
Martin palloseura
Nättinummen palloseura
Uittamon palloseura
Jyrkkälän palloseura
Hepokullan palloseura
Runosmäen palloseura

Sekä tuo missä ei lue palloseuraa, vain logo ja avauspeli

Edit: lisätään vielä Ilpoisten ja Halisten
 
Viimeksi muokattu:

Jazzy76

Jäsen
Ehdotan, että joku perustaa ottelutapahtumasta ihan uuden ketjun, kun nyt aika moni asia muuttuu.

Uusi DJ tulee Tepsin valoyhteistyökumppanin kautta. Hän on luvannut monipuolista settiä – paino suomalaisessa rock-maussa: jotain uutta, jotain vanhaa sekä ei sinistä, vaan mustaa.

Spotify-listaa ei luonnollisesti tule ennen ekaa peliä. Ei spoilata.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Uusi DJ tulee Tepsin valoyhteistyökumppanin kautta. Hän on luvannut monipuolista settiä – paino suomalaisessa rock-maussa: jotain uutta, jotain vanhaa sekä ei sinistä, vaan mustaa.

Kuulin kaverilta, että "musiikkipalavereissa" olisi seuran puolelta vedetty aika paksut suuntaviivat, joita peleissä soivan musiikin olisi hyvä noudatella. Vaan koska kyseinen kaveri tekee Rajupajalle hommia ja ottaa käsittääkseni roolia kauden aikana noissa DJ-hommissa, niin en ollut varma (enkä ole vieläkään) että puhuiko puhdasta asiaa, jauhoiko lämpimikseen paskaa, vai jotain siitä väliltä. Luultavasti satuili jotain vain sammuttaakseen tilapäisesti tiedonjanoni.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
No jos ei nyt JVG-mitälie-paskaa kaikki ole niin. Maailmassa on oikeasti ihan hyvää musiikkiakin, soittolistoilla vähemmän.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Minä pyytäisin että musiikki olisi tyyliltään sopivaa otteluun, tämä ei ole edes makuasia, on vain yksi oikea tyyli ja se on tunnelmaa nostattava musiikkityyli. Myös tapauskohtainen huumori on hyvästä, kuten jäähybiisit ym. silmälasimainokset jäähyn jälkeen. Koska makuja on monia ja katsojia myös, on biiisejä oltava joka genrestä, mutta tyyliltään kaikkien on oltava mukaansa tempaavia ja tunnelmaan sopivia. Itse olen rokkimiehiä, mutta en käännä kanavaa jos jokin räpäytys soi, vaikka esim JVG. Tältä kyseiseltä yhtyeeltäkin on silti tilanteeseen sopivia ja täysin sopimattomia. Yksi sopimaton voisi olla tämä tällä hetkellä radiossa soiva hempeilybiisi, en muista nimeä, mutta ei sovi ottelutapahtumaan. Heillä on kuitenkin raisumpiakin kappaleita jotka olisivat varmasti ihan osuvia.

Vastaavasti esim konemusiikin puolella on varmasti monia erittäin sopivia ja vastaavasti sopimattomampia kappaleita. Löytyy näitä esimerkkejä myös raskaammasta musiikista, kuten vaikka siitä kaikkien kiekkoeinojen rakastamasta Metallicasta, älkää hyvänen aika koskaan soittako Nothing else mätteriä missään jääkiekko-ottelussa. Genrellä ei siis ole väliä, vaan sillä miten biisi tilanteeseen sopii. Cheekin musiikkiin en ole tutustunut, mutta kyllä häneltäkin joku varmasti löytyy millä massoja miellyttää, mutta tämä timatit biisin kuuleminen ottelussa aiheutti aikanaan kamalan tunteen.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kampituksen kanssa pitkälti samoilla linjoilla.

Ja mitä tulee Trenchtownin mainitsemiin suuntaviivoihin, niin en yhtään ihmettelisi jos näin olisi, ymmärrettävästi halutaan joku kontrolli pitää mutta kunhan se olisi yllämainitun suuntainen ja tekijä ammattitaitoinen, varmasti saisi ihan hyvän setin aikaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
TPS
HC TPS:n Facebook-sivu tiedottaa tänään ti 6.9.16 iltaysiltä: "HC TPS Turku Oy ja Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli tiedottaa huomenna keskiviikkona klo 11.00 kahdesta monivuotisesta, suomalaiseen urheilukenttään merkittävästä yhteistyösopimuksesta."

Mainoskuvassa sanassa "breaking" alleviivattu A- ja G-kirjaimet. Atria ja Gatorade?

edit: linkki ko. kuvaan TPS:n Facebook-sivulla: HC TPS – Aikajana | Facebook
 
Suosikkijoukkue
TPS
Mainoskuvassa sanassa "breaking" alleviivattu A- ja G-kirjaimet. Atria ja Gatorade?

Kappas, meni itseltä ohi tuo alleviivaus. Eiköhän noihin viitata kun kahdesta yhteistyöstä puhutaan, vaikkakin Atria ei enää mikään salaisuus olekaan.

TS näköjään myös kirjoittelee asiasta ja kotiläksyt tältä palstalta tehty: Huhumylly jauhaa Gatorade-areenasta Turussa - Turun seutu - Turun Sanomat

Hyvä vaan jos saadaan pieni mediamylly aikaiseksi tästä. Olen itse sitä mieltä (kuten taisin mainitakin), että tuo hallin nimi on positiivisen erikoinen ja herättänee keskustelua ja huomiota.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Mielenkiintoista tuo Turun Sanomien touhu. Välillä on turha kysellä matsiennakoita/ matseja tukevia henkilöjuttuja tmv. koska se ei ole "oikeaa journalismia".

Sitten perään heitetään hervoton klikkiuutinen jonkin jäähallin nimenvaihtumisesta, joka toki kohauttaa peräti seitsemää nimimerkkiä somessa. Tajuton kansanliike hei!

Tepsille, Turkuhallille ja Gatoradelle tuo juttu on tietysti plussaa. Hyvä niin. Mutta se ei nyt ollut pointti. Journalistinen linja ja kokonaisnäkemys, missä pelaa?
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
Urheilulehden ennakkostudiossa puhuttiin Tepsistä: SM-liigan miljoonamiehistöltä koko Suomi-kiekkoon heijastuvia omituisia ratkaisuja – ”Tähänkö on tultu?” | Liiga | Urheilulehti

Ismo Lehkonen ja Ilkka Palomäki antaa näkemyksiään ja suurimmalta osin olen samaa mieltä. Etenkin toi juniorityöhön panostaminen kuulostaisi hyvältä.
No mitä nämä omituiset ratkaisut mahtoivat tällä kertaa olla? Ei millään innosta koko settiä katsoa läpi.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
No mitä nämä omituiset ratkaisut mahtoivat tällä kertaa olla? Ei millään innosta koko settiä katsoa läpi.
Yksi oli varmaan se, että on kuulemma huono juttu et Lassila päästettiin pois ja sitten Lehkosen mielestä on huono kun Setänen ja Georgiyev taistelee tasaisesti ykkösmolarin paikasta. Sanallakaan ei kyl sanonu mikä siinä on huonoa. Kuulemma myös ainoastaan Lassilan ansiosta Tepsi pääsi sääleistä jatkoon.

Myös Reunasen TUTO-laina oli kuulemma huono juttu, koska mestis on perseestä.

Tepsi myös kuulemma tarvii kaks sentteriä Perrinin ja Virtasen lisäks.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo en kyllä itsekkään ihan kokonaan allekirjoita noita yllä olevia väitteitä.

Sport-sarjaa ei voitettu Lassilan takia. Se voitettiin koska TPS oli parempi kuin Sport. Maalivahtikaksikolla on kilpailutilanne en ymmärrä miten se voisi olla jotenkin negatiivinen asia. Pitäisikö kakkosveskan olla joku Kristian Järvinen?

Mestis on perseestä, mutta mielummin paskassa miesten sarjassa (joka on kuitenkin Suomen 2.kovin) 25min/peli kuin että Liigassa about 10min/peli.

TPS tarvitsee kakkossentterin.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koskakohan tuo on edes tehty, kun puhutaan mahtaako Dudas pysyä ehjänä ja CHL:ssä tulevat kierrokset näyttävät vasta suunnan. @Starbuck Lehkosen mukaan TPS tarvitsisi kaksi sentteriä. Perrinin eteen ja taakse yhdet. Aika paljon tuosta paistaa "sensaatiohakuisuuus" ja tietynlainen provoaminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös