TPS, media ja julkisuus

  • 3 008 578
  • 12 014

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
No kuinkahan väärässä Ville olisi ollut pitkässä juoksussa? Laivalla ihmiset ottavat vähän alkoholia, toiset vähän enemmän. Kohta el molo ratsastaa paikalle hiljaisella ratsullaaan, mutta päättää itse avata hyvin virikkeellisen sanaisen arkkunsa. En näkisi lainkaan mahdottomana, jotta jollain olisi sulake polttanut kiinni.

En ole itse näitä faniristeilyjä harrastanut, enkä tiedä ketä siellä yleensä on mukana. Mutta aikamoistsa mikkihiiriöintiä päävalmentajalta jäädä pois.

Elomon ei kyllä pitäisi antaa raiskata julkisuuskuvaa enään yhtään noissa presseissä.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Ville Järvinen antoi juuri kasvot totaaliselle idiotismille!

Hiano kommentti Ville! Jos kannattaa Elomon olla hiljaa, niin sama pätee myös osaan faneista. Ei jumalauta

Ei antanut vaan kertoi suoraan asiat miten ne ovat. Todella suoraselkäinen palaute, arvostan. Asiat sanotaan niinkuin ne on. "Käännä toinenkin poski"-ideologia on näköjään edelleen kuumaa valuuttaa joissain piireissä.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
No onhan tuo nyt ihan naurettavaa, että fyysistä koskemattomuutta uhataan, vaikka kuinka olisi epäonnistunut työssään - HUOM: Työssään. Tuskin kukaan meistäkään tietentahtoen haluaisi ottaa turpaan huonon työpäivän päätteeksi.
 

Foreman

Jäsen
Suosikkijoukkue
LSH - Lämsä sex hockey
Ei antanut vaan kertoi suoraan asiat miten ne ovat. Todella suoraselkäinen palaute, arvostan. Asiat sanotaan niinkuin ne on. "Käännä toinenkin poski"-ideologia on näköjään edelleen kuumaa valuuttaa joissain piireissä.
Tarkistutappas hieman niitä omia ideologioitas, kuten Beukeboom tossa mainitti, kyse on kuitenkin vaan silkasta duunista.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Naurattaa saatanasti :)
Näen silmissäni miten ElMolo tulee paikalle ja haukkuu koko porukan pystyyn josta sitten alkaa rähinä...

No joo...eipä ketään tarvitse turpaan vetää jos syyt ovat tuollaiset.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Jos asiakaspalvelutehtävissä oleva henkilö avovittuilee asiakkailleen, niin kyllä näillä on oikeus vetää vittuilijaa turpaan. Itsehän se sitä vittuilullaan pyysi. Näin on jämpti.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Huvittaa kyllä että yhden, todennäköisesti laitamyötäisessä seilanneen TPS-kannattajan lausunnosta on nyt vedetty sellaiset johtopäätökset(ainakin Jatkoajan toimituksessa) että TPS-kannattajien kuolemanpartiot ovat etsineet suu vaahdossa Elomoa laivalta sakinhivutusta varten.

Huvittavaa huomata että tuo IS:n juttu tuli Antti Pärnäsen kynästä. Ensin meni Nakladal-siirtohuhun uutisoiminen vituiksi ja nyt sitten vielä tämä, tuus nyt Antti selittään.
 
Viimeksi muokattu:

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Oliskin kiinnostavaa tietää onko Janne Onnelalta kyseessä totaalinen ammattitaidottomuus vai tahallinen vääristely ja vittuilu. Keskustelupalstalla tostahan tulisi suoraa porttaria.
 

hammerhill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kupittaan TPS
Hei, poja. Se on ny vaan jääkiekkoa. Kaikessa vitutuksessa mitä El Molo on aiheuttanut, hän on kuitenkin vain ja ainoastaan epäonnistunut työssään. Tämä turpaanvedot ja uhkailut ovat täysin naurettavia, eivätkä niiden pitäisi olla tästä maailmasta. Ei voida olettaa, että joku ketä on kannattajien keskuudessa epätoivottu menee paikalle, yhdistetään alkoholi ja puolittainen väärä sana, niin sitten fyysistä koskemattomuutta loukataan.

Rajansa kaikella. El Molo on paska valmentaja ja huono median kanssa. Mikään tästä ei riitä siihen, että häntä pitäisi muiluttaa kännisten kannattajien keskellä.

Ja se joku, ketä kuvittelee, että toista saa lyödä, jos hän kutsuu sinua mikkihiireksi voi mennä suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Jos asiakaspalvelutehtävissä oleva henkilö avovittuilee asiakkailleen, niin kyllä näillä on oikeus vetää vittuilijaa turpaan. Itsehän se sitä vittuilullaan pyysi. Näin on jämpti.

Miten se menikään....ei haukku haavaa tee.
Mä veikkaan, että oikeudessa saatetaan olla asiasta eri mieltä....
 
Suosikkijoukkue
TPS
Sitä joku voisi veikata, että nimimerkki @aurajoki ei ihan sataprosenttisesti tosissaan ole yo kommentissaan. Ehkä jopa, tiedäpä häntä, siinä on sitä vaarallista sarkasmia.

Yhtä kaikki; en millänsäkään ymmärrä esimerkisi Jatkoajan toimittaja Onnelan harjoittamaa Molomo-apologiaa. Jutussa toistetaan tarinaa Molomosta lähinnä innokkaana, sydämellään mukana olevana vähän simppelinä heppuna, jonka ammattitaidoton johto ihan, hups vaan, valitsi päävalmentajaksi, ja joka ei osannut sanoa houkutukselle "ei". Ja jota nyt hölmöt kannattajat kuumottavat paremman maalitaulun puutteessa. Ja joka paineissaan lausuu mitä hassuuksia nyt lausuukaan.

Toinenkin tarina on.

Siinä Molomo on tehnyt aktiivista myyräntyötä päävalmentajaksi nousemiseksi kulisseissa. Siinä Molomo on liivijengiläisten kanssa kaveeraava narsistinen kusipää, joka ei yksinkertaisesti ymmärrä omaa toistaitoisuittaan. Siinä Molomo seitsemällä sentillään, molopäisillä medialausunnoillaan, fanien mollaamisillaan ja toimittajien nöyryyttämisellään on niin vastenmielinen kaveri, että monia TPS-faneja hävettää niin paljon, että moni toivoo joukkueelle tappioita. Ja siinä Molomo on huonoin, ammattitaidottomin ja tuloksiltaan umpisurkein valmentaja, joka TPS:n penkin takana on koskaan ollut.

Joukkueenjohtaja, jonka joukkueesta moni haluaa pois, ja joka ei ole kyennyt johtamaan joukkuettaan voittoon ikuisuuteen. Sellainen se meidän Molomo, arvon toimittaja Onnela, myös on.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Näitä paskajuttuja viime aikoina on riittänyt yllin kyllin, suurin osa on haaskalla kyttäystä tyyliin joskohan taas saisi jonkun repäisevän otsikon, itse en näitä enää noteeraa mitenkään.
On jäämiehen pallinaamat, ilta sanomat Pärnänen jne...
Perkeleen säälittävää puuhastelua medialta.
I
 
On aivan käsittämätöntä, että miten tämmöinen sankari on tuollaisen kommentin mennyt antamaan. Kun sulla on IS:n mikki suun edessä, niin sä tiedät, että se kommentti tulee leviämään hyvin laajalti, niin kuka helvetti menee julistamaan jostain henkilöön kohdistuvaa väkivaltauhkaa? Aivan täydellinen ylilyönti tältä Järviseltä ja on ansainnut aivan kaiken paskan, mitä pitääkin tulla tuosta niskaan.

Ja kuvastaako tämä kannattajia (tiedän, että paljon fiksujakin tyyppejä varmasti joukossa on), kun tuota oikeasti lähdetään puolustelemaan? "Olipa hyvä heitto", ei jjumalauta.

Elomon reaktion kuitenkin ymmärtää täysin, sillä on oikeasti todella härskiä toimintaa heittää kausikortti jäälle. Se on seuran epäkunnioittamista niin suoralla tavalla kuin olla ja voi. Täysin ylilyönti sekin. Samaan kategoriaan voi listata nämä paidan heitot jäälle mitä NHL:ssä on nähty.

Varmasti on ottanut Elomokin opiksi tuosta reagoinnista, mitä hän ei todellakaan saa noin tehdä. Mutta kiivastumiselle on ihan hyvät syyt. Kannattajia saa näpäyttää, jos kannattajat kohtelevat epäasiallisesti seuraa.

Jos on paha mieli jostain, niin ilmaise se kunnioituksen kera. Älä julistamalla henkilöväkivaltaa Suomen suurimman iltapäivälehden sivuilla.

Helvetti sentään, herätys nyt.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Oikein tulkittu. Se oli sarkasmia.
Myönnän, että oma sarkasmitutkani ei nyt ollut hereillä. Toki olen sitä mieltä, että sarkasmi pitäisi ymmärtää/osata usein myös kirjoittajan puolella; mielipideasiassa oman vastakkaisen mielipiteen suora kirjoittaminen ei ole mielestäni sarkasmia.

Pahoittelen kuitenkin leimaamistasi hölmöksi.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Pitänee ensi kerralla yrittää kirjoittaa sarkasmia sisältävä viesti niin, ettei väärille tulkinnoille jäisi mahdollisuutta.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Jaa oli se *toimittaja näköjään se töyhtöhyyppä joka kävi kuvaamassa Mutkaa. Ja sai näköjään haluamansa lainaukset hakemaansa ilkuntalööppiin, paikallaolijoiden mukaan muut kuin negakommentit oli ohitettu. Ei toi lehti kelpaa edes ulkohuussipaperiksi, tulee paikat vain likaisemmaksi. Vastenmielinen tapaus.

*anteeksi toimittaja-sanan väärinkäyttö
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Pitänee ensi kerralla yrittää kirjoittaa sarkasmia sisältävä viesti niin, ettei väärille tulkinnoille jäisi mahdollisuutta.
Heh, käytät vaan paremmin äänenpainoa korostamaan sarkasmiasi ja pyöräytä vaikka silmiäsi niin vähäjärkisetkin tajuavat. No olkoon tässä tämä OT minun puolestani. Vaikeita nämä maanantait...
 
Viimeksi muokattu:

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Numppa kuulemma kalasteli parikymppisiä muijia. Ei varmaa tietoa, kävikö "maila" missään, minne se ei olisi kuulunut.
Juu tottakai ja Kiprusoff oli suuna päänä kaiken aikaa ja veti illan päätteeksi karaokessa kuurankukan.
 

Deucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Itse olin risteilyllä ja todella paljon tuli vedettyä hihasta pelaajia jutteluhetkiin yms.
Aika lailla liibalaabaa, kunnes sitten myöhemmin yöstä pääsi juttelemaan rehellisemmin tuopin ääressä. Tässä muutamia pätkiä keskusteluista, mitkä mielestäni voi ulkopuolisille kertoa ja eivät ole mitään top secret-kamaa.

-Elomo ei oikeasti ole mikään pska jätkä, vaan kehuvat sitä kuinka vie julkisuuden itseensä ja toimii ihmiskilpenä.

-Todella pahoillaan siitä, kuinka peliesitykset ovat olleet heikkoja, painottivat lausetta Pelaajat siellä pelaa, ei valmentaja.

-Mielellään eivät puhuneet menneestä kaudesta, puhuivat vaan siitä että jos teitä kaikki tämä turhauttaa, niin voitte hieman mennä myös itseenne arvostelussa, ei se meilläkään kuitenkaan arki ole helppoa. Kaikki epäonnistuneisuus ja paine vain kasvanut, jota ei olla osattu kääntää eduksi, vaan lähinnä kerääntynyt harteille.

-Loppukaudelle toivovat faneilta avaraa katsetta, nyt kaikki pelilliset paineet on nollattu ja pelikirjat jätetty, pelaamme vain sydämmellä ja yritämme olla viihdyttävä joukkue.

-Median tuoma huomio ollut rankkaa, kokoajan pitäisi pysyä kuitenkin ammattimaisena ja vastata asiallisesti. Tällä hetkellä tilanne se, että jos vastaat asiallisesti, niin ne kaivavat sen asiattomaksi. Todella raskasta, mutta toisaalta kasvattavaa myös siinä mielessä, että nuoret kaverit saavat kokea myös nämä puolet jääkiekosta.

Omia havaintoja:

-Media tulee ihan faneiltakin kysymään, mitä juttelit äsken tuossa tanssilattian vieressä henkilön x kanssa. Tämä siis useasti illan aikana, kokoajan. Näköjään jotkut fanit sitten menivät sortumaan, kuten ISTV näkee...

-Jääkiekkoilijoilla riittää naisia, helevetti.
-TPS-KISSAT, voisiko nämä jättää pois risteilyltä, todellakin yrittävät elävältä syödä pelaajat, ennemmin suoraan maksullisia palveluita pelaajille jos jollain on tarve sitä saada?
-Nummelin on todella huono tanssija
-Rantanen veti lenkkarit jalassa vettä, silti illan viedyin mies!
-Rantanen lähti heti pelaamaan pelikoneita, kun vapautu nimmarien jaosta.
-TPS oli ottavana osapuolena pöytälätkässä, apinat roikkui niskassa.
-Georgiev vaikutti eniten yllätyneeltä, kun joku meni juttelemaan tai kysymään jotain. Ei edes löytynyt valmiita liibalaaba vastauksia.
-Nummelin todella ego, ei koskaan siellä samassa paikassa kun muut, aina joku oma pilttuu missä otettiin kuvia tai jaettiin nimmareita. Okei, nimi ja tausta on kova, mutta etsä oikeasti ole noin paljon isompi stara ainakaan ole kentällä ollut. Liekö jopa negatiivinen ilmiö pelaajien keskuudessa?
-Kaikki pikkulapset menevät Pikkaraisen luo, tuki ja turva myös siis fanien keskuudessa.
-Ylipäätänsä aika vähän faneja risteilyllä.
-Eskola jätti itsestänsä positiivisen vaikutelman, tuntui olevan pelaajien keskellä vähänku yksi heistä, ei mikään pukumies.

Summasummarum, aika avonaisia kavereita virka-aikojen ulkopuolella, toki ei niin julkaisukelpoista juttuakin oli, mutta mikään nega ei liittynyt pelaajiin. Toki sehän on sellainen herrasmiessääntö.

Lukijat? Harmittaako kun ei kerrottukkaan mehevimpiä juttuja? Ehkä sellaisia oli, tai sitten ei. Tulkaa itse paikalle ensikerralla, niin tiedätte.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Pistetään tämä tänne, koska ehkä lähinnä tänne tämä sopii. Eli; FPS on nousemassa hyvin suurella todennäköisyydellä Mestikseen. Turkkarissa oli juttu aiheesta. Artikkelissa eniten pisti silmään se, että on spekuloitu vorsalaisten siirtyvän Lukon farmiksi. Miksi TPS ei ole mukana spekulaatiossa vaan Lukko? Onko täällä puusilmää johtoa? FPS kiistää tämän, mutta tässäkin on ihan varmasti osa totta ja keskusteluja on käyty.

Mun mielestä kunnon yhteistyöseuran omaaminen alemmalla tasolla on keskeisin asia pitkäjänteiseen menestymiseen. Vain niin voidaan taata junnuille ja kokoonpanon ulkopuolisille pelaajille kehityspolku. Esimerkkinä Kärpät ja Hokki, JYP ja JYP-Akatemia, Hifk&Blues ja K-Vantaa jne. Mikä joukkue puuttuu listasta? Tuton kanssa yhteistyö ei tule koskaan onnistumaan.

Tässä linkki juttuun:
http://kiekko.ts.fi/uutiset/fps-odottaa-jo-paluuta-mestikseen-ja-tuton-kohtaamista
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pistetään tämä tänne, koska ehkä lähinnä tänne tämä sopii. Eli; FPS on nousemassa hyvin suurella todennäköisyydellä Mestikseen. Turkkarissa oli juttu aiheesta. Artikkelissa eniten pisti silmään se, että on spekuloitu vorsalaisten siirtyvän Lukon farmiksi. Miksi TPS ei ole mukana spekulaatiossa vaan Lukko?...

Varmaan siksi että lokakuun lopussa uutisoitiin Tepsin, TuTon ja Indiansin yhteistyöstä. Vaikkei TuTo nyt varsinainen farmiseura olekaan niin useampi TPS-junnu siellä on tällä kaudella kiekkoillut.

HC TPS, TUTO Hockey ja HC Indians Kaarina yhteistyöhön - TPS
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös