The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Re: Re: Re: Re: Re: Kutsu

Viestin lähetti kausi
Eikös nykyiset sm-liigan säännöt pakota siihen, että jokaisella seuralla sellainen on? Miksi nimenomaan palloseurasta ko tyypit lähtevät kuin hauet rannasta lyhyen ajan jlk?
En tiennytkään että medivastaava on nykyisin pakollinen joka seuralle. Turussa on näiden kavereiden suhteen tilanne sitten jonkin verran erilainen kuin esim. Porissa. Nykyisin mediavastaavan hommia tekevä T. Haula on ollut jo muistaakseni Heikkilän ajoista lähtien toimistolla pyörimässä. Mikä on aika hyvin kun muistaa että välissä on Tj:nä ollut muun muassa Tamminen. Toisaalta mediavastaavan nimikkeellä Haula ilmeisesti on ollut vasta hetken aikaa. No, saapa nähädä koska kaveri kokee saman kohtalon kuin Tepsin entiset vastaavat..

Ei kyllä pahemmin liittynyt aiheeseen, mutta tulipa vaan mieleeni.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kutsu

Viestin lähetti Oloneuvos
Ruissalosta on ojennettu käsi meille Jatkoajan TPS-kirjoittajille ja on meistä kiinni, miten tuohon vastaamme.
Näinpä juuri. Ottakaa nyt edes joku tämä ystävällinen tarjous vastaan ja menkää keskustelemaan. Ketään siellä ei varmasti lynkata. Päinvastoin epäilen illasta tulevan hyvinkin antoisan.

Eihän tämän palstan kritiikillä ole enää mitään painoarvoa, ellei kenelläkään ole oikeasti halua keskustella asioista nokikkain niistä vastaavien kanssa. On kuin tuuleen huutelisi.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Hyvä ele Palloseuralta. Pitää vaan toivoa, että muutoksia saadaan aikaiseksi. Tiedottaminen on ollut yksi murheenkryyneistä Tepsin kiekkopuolella, joten tällaiselle tapaamiselle on tilausta.

Kritiikki hyvin annettuna kehittää, valitettavasti Ruissalon yleinen suhtautuminen siihen on ollut varsin pelokasta. Ehkäpä eteenpäin on menty
 
www.tps-kannattajat.net

MustaEnkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Evolution
Vihdoinkin alkoi tähänkin keskusteluun tulla vähän järkeäkin.

Tuntuu siltä että suurin osa kirjoittajista on yhtä mieltä siitä että tiedotuksessa on parantamisen varaa. Sitä en minä ymmärrä että kun joku avaus tilanteen parantamiseksi tehdään, niin se pitää heti porukalla olla ampumassa alas.

Kyse on minun nähdäkseni siitä että perinteisesti sulkeutunut organisaatio on halukas palvelemaan asiakkaitaan paremmin. Tämän johdosta keskusteluyhteyden avaaminen asiakkaiden kanssa on erittäin varteenotettava keino. Viime vuosina on mielestäni kannattajien huomiointi kokenut jo huomattavan parannuksen aikaisempaan verrattuna.

Tässä on syytä ottaa huomioon ettei Roomaakaan rakennettu päivässä. Jokainen organisaatiokulttuurin muutokseen tähtäävä toimenpide vie oikein toteutettuna yllättävän paljon aikaa. Siinä on useimmiten edellytyksenä se että asianosaisilla on yhteinen käsitys siitä mihin suuntaan pitäisi mennä. Yhteisen käsityksen luominen ei minun näkemyksen mukaan synny muuten kuin yhteisesti keskustelemalla.

On tietenkin helpompi huomauttaa toisten tekemistä virheistä anonyymisti nimimerkin takaa kuin kasvotusten antaa rakentavaa palautetta ja kehittämisehdotuksia. Joka tapauksessa kyseiseen tapaamiseen osallistumisessa ei menetä mitään. Tuskinpa siellä on tarkoitus maksaa kannattajille niin ettei ne enää keskustelupalstoille kirjoita ikävästi.

Hyvä avaus palloseuralta joka pitäisi saada kannattajilta enemmän kiitosta kuin haukkuja! Se jos on skeptinen muutosten aikataulun tai ylipäätään niiden toteutumisen suhteen on ihan eri asia. Jos ei yritä niin ei voi mitään voittaakaan.
 
It's all about the game and how you play it...

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti MustaEnkeli
.....Sitä en minä ymmärrä että kun joku avaus tilanteen parantamiseksi tehdään, niin se pitää heti porukalla olla ampumassa alas....Hyvä avaus palloseuralta joka pitäisi saada kannattajilta enemmän kiitosta kuin haukkuja! Se jos on skeptinen muutosten aikataulun tai ylipäätään niiden toteutumisen suhteen on ihan eri asia. Jos ei yritä niin ei voi mitään voittaakaan.
En löydä tästä ketjusta porukalla idean alasampumista vaikka kuinka haen, päinvastoin. Keskustelua, mielestäni varsin suopeaa kuitenkin, on toki käyty mutta että porukalla olisi homma teilattu?
 
Rohkeasti maljan nostoon!

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Seuraavaksi kai aletaan kysymään faneilta neuvoa pelaajahankintoihinkin. Ei sinäänsä huono idea.

Meinaavatko pikkutakki miehet rekrytä samalla mediavastaavan tuossa tilaisuudessa vai kyseleekö juuri pestiin astunut herra miten hänen ammatissaan tulisi toimia?

Vielä näihin viestinnän ammattilaisiin niin Turustakin löytyy ainakin puolen kymmentä taloa jossa ihmiset kirjoittavat ammatikseen, jopa isommille tahoille kun HC TPS ja varmasti vielä enemmän ammattitason freelancereita jotka hommaa voisivat hoitaa.

Kyllä TPS:n tasoisen organisaation tulisi kyetä nämä asiat ratkomaan ilman fanejen apua.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti foobar
Kyllä TPS:n tasoisen organisaation tulisi kyetä nämä asiat ratkomaan ilman fanejen apua.
Niin se kykeneekin. Yhteistyö tuo vaan tässäkin parhaan lopputuloksen. On kerrassaan käsittämätöntä, miten tällainen kädeojennus voidaan tulkita negatiivisesti! Luulisi mustavalkoisen sydämen omaavien ja seuran kannattaijiksi tunnustautuvien ihmisten olevan ihan tosissaan kiinnostuneita oman seuransa tekemisiin vaikuttamisesta. Tuossa edellä nimimerkki MustaEnkeli ja champselyse kirjoittivat tolkun sanoja.

Huh, huh!
 
"Jos joskus eksyt nuorison suosimaan olutkuppilaan, varo koskaan menemästä Karhun ja pennun väliin."
- Reijo Mäki -

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Oloneuvos
Niin se kykeneekin. Yhteistyö tuo vaan tässäkin parhaan lopputuloksen. On kerrassaan käsittämätöntä, miten tällainen kädeojennus voidaan tulkita negatiivisesti!
Jep, lämmintä kättä ja kaikille hyvä mieli. Mitä sellaista tuossa tulevassa tapaamisessa tullaan käsittelemään jota jo ei esim. näillä verkkosivuilla ole esitetty? Ja miten niin se kykenee ne ratkomaan itse? Monta vuotta on samoista asioista jauhettu mutta mitään ei ole tapahtunut ja nyt huudetaan jo faneja apuun. Anteeksi vain etten kovin suuria odota tulevaltakaan. Toisaalta tuohon on jo niin turtunut ettei se edes harmita.

Luulisi mustavalkoisen sydämen omaavien ja seuran kannattaijiksi tunnustautuvien ihmisten olevan ihan tosissaan kiinnostuneita oman seuransa tekemisiin vaikuttamisesta.
Itse lukeudun näihin maksaviin katsojiin joten näen sen riittäväksi osallistumiseksi. Onneksi pelipäivät julkaistaan muiden toimesta niin voi iloisin mielin viedä taas toista sataa euroa kuluvanakin kautena vaikka TPS:n mökin uimarannan kunnostamiseen.

EDIT:tiä: juuri kun tarpeeksi haukkuu niin Jatkoaika julkaisee Narvanmaan haastattelun. Näin sitä pitää.
 
Viimeksi muokattu:

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti foobar
Monta vuotta on samoista asioista jauhettu mutta mitään ei ole tapahtunut ja nyt huudetaan jo faneja apuun. Anteeksi vain etten kovin suuria odota tulevaltakaan. Toisaalta tuohon on jo niin turtunut ettei se edes harmita.
Eli kun faneja ei kuunnella, se on perseestä, ja sitten kun faneja lopultakin kuunnellaan, niin sekin on perseestä?

Pahoitteluni, että laitan ns. sanoja suuhusi, mutta tällainen yleisvaikutelma alkaa jo pikkuhiljaa syntyä tämän ketjun tiimoilta. Jos onkin Ruissalon MIB:n osaamistasossa jatkuvasti parannettavaa, niin yhtä lailla jotkut TPS:n kannattajakunnan jäsenet eivät tunnu olevan mihinkään tyytyväisiä. Eikä kyse ole pelkästään tästä asiayhteydestä, vaan sama on pistänyt silmään jo Hannu Ansakseen kohdistunutta kritiikkiä seuratessa. Hänenkin toiminnassaan on ollut paljon parantamisen varaa, mutta tuntuu uskomattomalta, että äijä, jonka johdolla Tepsistä on kehittynyt SM-liigan historian menestynein seura, saa kannattajilta niskaansa pelkkää shittiä.

Väännetään rautalangasta: Tepsin toiminnassa on ollut ja on edelleenkin paljonkin aihetta kritiikkiin, mutta en kyllä Oloneuvoksen lailla mitenkään kykene käsittämään, että nyt esitetty keskustelutarjous voi vielä aiheuttaa valittamista. Voi olla, että tilaisuus olisi pitänyt järjestää jo kauan sitten, mutta tämä on joka tapauksessa askel oikeaan suuntaan.

Vaikka vastuu asioiden hoitamisesta on ammattimiehillä, fanien apua ei ole mitään syytä väheksyä. Fanit ovat seuran maksavia asiakkaita ja liike-elämän keskeisiin periaatteisiin kuuluu, että maksavia asiakkaita kannattaa kuunnella.

Keskustelutilaisuus on erinomainen idea ja piste. Katsotaan nyt ensin, mitä se sisältää (paikalle menijät voinevat raportoida tänne) ja mihin se johtaa, ennen kuin aletaan haukkua.

Respectit myös Oloneuvokselle tilaisuuden järjestämisestä.
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voi sentään. Tässä herää väkisinkin kysymys, että minkä takia tällainen tarjoutuva keskustelumahdollisuus koetaan huonona hommana? Vaikkei sitä ollakaan nyt räikeästi ampumassa alas, mielestäni rivien välistä voi lukea nimimerkki Powerinkin mainitsemaa ainaista tyytymättömyyttä. Vaikka toiminnassa roimasti olisi kehittämistä ja kritiikille on tilaa, miksei tätä tilaisuutta voisi avoimesti käyttää hyödyksi ja mennä keskustelemaan hyvässä hengessä? En usko, että se ainakaan on käänne huonompaan suuntaan.

Ketjun alkuun kirjoittamassani viestissä kaipailin Santalan toimarikauden aikaisia tiedotuksia Turun Sanomissa. Pelaajasiirtoja tms. siis. Kaipaan niitä edelleen ja tämä tarjoutuva keskustelumahdollisuus voi olla askel siihen suuntaan. Pieni askel, mutta ilman askelia ei pääse liikkumaan. Omasta puolestani olen valmis esittämään mielipiteeni asiaankuuluville tahoille ja keskustelemaan nimenomaan hyvässä hengessä. Jotain tarvitsee kuitenkin tehdä.
 
KUBE #8

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Kehuja

Palloseura hoiti eilisen Valicevicin sopimusuutisen tiedottamisen esimerkillisesti. Tällä kertaa juttua ei lykätty tämän päivän Turun Sanomiin vaan kaikki median edustajat saivat tasapuolisesti, samanaikaisesti ja vieläpä ajallisesti heti kun vain se oli mahdollista tiedon uudesta hankinnasta. Sähköpostit lauloivat jne. Askel parempaan suuntaan tällä saralla.
 
Rohkeasti maljan nostoon!

Jet-Ace

Jäsen
Re: Kutsu

Viestin lähetti Oloneuvos
Samalla osallistujille tarjoutuu tilaisuus esittää omia ehdotuksiaan ja toivomuksiaan uunituoreelle mediavastaava Juha Kiviselle allekirjoittaneen toimiessa tilaisuuden isäntänä.

Idea on aivan hyvä ja minulla ei ole mitään osallistumista vastaan. Jo pelkästään siksi, että olemmepa mitä mieltä tahansa tiedottamisesta tähän saakka, niin tarjottua tilaisuutta osallistua keskusteluun tilanteen parantamiseksi ei pidä hylätä.

Mukaan vaan ja arviot tilanteen hyödyistä tehdään sitten myöhemmin.

Toivottavasti uudella mediavastaavalla on oman organisaationsa aito tuki, jotta tehtävän hyvä suorittaminen on mahdollista. Siitä se valitettavasti aivan liian usein jää kiinni monen työtehtävän hoitamisessa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vierumäki, sisäoppilaitokset, hyvä arki
"Palttoota hiukan auki ja äijää seinälle"

Noilla sanoilla avasi vanhin Koivu äskettäin SM-liigakauden TPS:n osalta Maikkarin Tulosruudussa. Grönmanin Mikon ilmiesesti taannoiselta mediaristeilyltä (ennen tarjoilua) tekemässä jutussa käytiin läpi joukkuetta ja Jukka-poika innostui tosissaan puhumaan uuden fyysisen TPS-ilmeen puolesta kertoen mm. Valicevicin roolin olevan puhtaasti rouhivan. Neppailu on siis jäämässä historiaan Auran rannoilla, täst mie tykkään!
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Re: "Palttoota hiukan auki ja äijää seinälle"

Viestin lähetti Pressiboxi
Noilla sanoilla avasi vanhin Koivu äskettäin SM-liigakauden TPS:n osalta Maikkarin Tulosruudussa. Grönmanin Mikon ilmiesesti taannoiselta mediaristeilyltä (ennen tarjoilua) tekemässä jutussa käytiin läpi joukkuetta ja Jukka-poika innostui tosissaan puhumaan uuden fyysisen TPS-ilmeen puolesta kertoen mm. Valicevicin roolin olevan puhtaasti rouhivan. Neppailu on siis jäämässä historiaan Auran rannoilla, täst mie tykkään!
Musaa mun korville. On tässä jo ihan tarpeeksi monta kautta neppailtukkin ja Jukan tempperamenttinen luonne alkaa näkyä jo pelitavassa. That's good.

Ainoa mikä asiassa arveluttaa on se, että tuolla balleriinapakistolla ei hirveän fyysiseen puolustuspään pelaamiseen päästä, vaikka kuinka haluasi. Aki ja Sami tietysti muuttavat tilannetta todella rajusti.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Re: "Palttoota hiukan auki ja äijää seinälle"

Viestin lähetti Pressiboxi
ja Jukka-poika innostui tosissaan puhumaan uuden fyysisen TPS-ilmeen puolesta kertoen mm. Valicevicin roolin olevan puhtaasti rouhivan. Neppailu on siis jäämässä historiaan Auran rannoilla, täst mie tykkään!
Jukka on osoittanut että yritetään aikuisten oikeasti ja tehdään parhaansa eikä vedetä esinahkaa "vasemmalla" kädellä pimeässä olan yli kurkkien että jos joku näkee.

Erityisesti se lämmittää että jos TPS:kin päästään siihen että vahvistukset ovat todellisia VAHVISTUKSIA parissa ekassa ketjussa joilla taataan tietty maali/pistemäärä runkosarjassa.
Tämän jälkeen voidaan työntää junnuja Juniori-myllyyn ja katsotaan sitten minkälaisia timantteja sieltä suppilon päästä puristuu ulos parin-kolmen vuoden päästä.

Odotan kovasti marraskuuta: sairastupa on tod.näk. tyhjempi ja pelitapaa on ajettu pari kuukautta sisään. Ei haittaa vaikka ollaan 10-15 pistettä kärjen takana.

Aalto, Alatalo, Tuokko, Valisevic, Virtanen
- kaikki sopivat fysiikan perusteella "äijää seinälle ja kiekkoa maaliin" formaattiin.
 
"235 Saku ja Mikko Koivu ratkaisijoina": YLE Teksti-tv:n etusivu 8.12.2006
"235 Koivut veivät joukkueensa voittoon": YLE Teksti-tv:n etusivu 21.2.2007.

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Turku Teeveessä on tulevalla kaudella kaksi uutta ohjelmaa. Kotiotteluista ottelukooste ja keskviikkoisin pelaajahaastatteluja yms. Eli mediatoimijoista TS-konserni hoitaa yksinoikeudella jatkossakin tepsin tiedotuksen.

Tässähän ihan hämmentyy, ihan kuin jotain uutta konseptia tosiaan oltaisiin luomassa vaikkakin osin vanhoilla resepteillä.
 
Viimeksi muokattu:
Rohkeasti maljan nostoon!

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Hc.tps.fi

Rob Valicevic:sta löytyy Savolaisen Annen kirjoittama haastattelu TPS:n sivuilla. Näin sen pitäisikin olla.

Huipputyötä ja iso käsi Annelle!
 

Waky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Oloneuvos
Lisää informaatiota luvassa kannattajille.

http://hc.tps.fi/index.php?main=uutiset&id=305
Täytyy sanoa, että jonkun on täytynyt seota Ruissalossa. Yleisön palvelun taso tuntuu tällä kaudella menneen toiseen ääripäähän.

Tiedotus toimii ja tämä on jo turkulaisen kiekkokansan hemmottelua. Tilanteessa taitavat voittaa kaikki. Turku TV saa katsojia, katsojat hyvää palvelua ja TPS positiivista julkisuutta joka varmasti auttaa sponsori- ja yleisörintamalla. Vai onko tässä joku sudenkuoppa jota en tiedä?

Miksei Turku TV voi näkyä Tampereella.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Blackhawks
Illuminaatti!

Viestin lähetti Waky
Täytyy sanoa, että jonkun on täytynyt seota Ruissalossa. Yleisön palvelun taso tuntuu tällä kaudella menneen toiseen ääripäähän.

Ruissalo on keksinyt uuden strategian hämätä maksavaa yleisöä - tiedottamisella! Kaikki mahdolliset kissanristiäiset tiedotetaan Tepsin sivuilla ja näin kannattajat ovat päästään pyörällä niin kauan, etteivät huomaa Tepsin konttaamista saati sitten Tepsin "näillä mennnään"-toimintaa(NHL-lakosta huolimatta) ennen kuin Tepsin pelit ovat ohi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen jälkeen, jolloin Tepsi lähtee heittelemään rantapalloja. Tämän jälkeen vihaisia kannattajia voidaankin sitten jo lepytellä seuraavan kauden mahdollisilla vahvistuksilla, mahtavalla tiedotustulvalla...
 
Gatorade me bitch!

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Illuminaatti!

Viestin lähetti Ohmi
Ruissalo on keksinyt uuden strategian hämätä maksavaa yleisöä - tiedottamisella! Kaikki mahdolliset kissanristiäiset tiedotetaan Tepsin sivuilla ja näin kannattajat ovat päästään pyörällä niin kauan, etteivät huomaa Tepsin konttaamista saati sitten Tepsin "näillä mennnään"-toimintaa(NHL-lakosta huolimatta) ennen kuin Tepsin pelit ovat ohi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen jälkeen, jolloin Tepsi lähtee heittelemään rantapalloja. ...
Ryhähää, nämä tiedotukselliset seikat ovat nyansseja, jotka eivät ainakaan minulle merkkaa juuri mitään sen jlk kun kausi alkaa. Komiikkaa kyllä näistä saadaan mikäli ja kun yllä kuvailemasi urheilullinen skene toteutuu. Turku-teeveen tuottama Painajainen Ruissalon Puistotiellä ja suomalainen Spinal Tapin ja tositeeveen yhdistelmä konttaavasta joukkueesta, tuloksena jäkiksen "pop-Idol"-kisa, jossa Amerikkalaisesta amatööristä, wanna-be-prosta hiotaan timanttia ......

Villi veikkaukseni on että mikäli homma alkaa ns kusta ei tiedotettavaa yllättäen enää löydy. Toisaalta eilinen reportaasi tarjosi sellaisia uutispommeja kuin, että Valicevic tykkää kahvista ja että Palloseuralla on hyvä maine, joka kerrotaan meille palloseuran toimesta palloseuran nettisivuilla.

Kaikesta yllä olevasta sarkasmipyrkimyksestä huolimatta, onhan tämä liikettä oikeaan suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:
Rohkeasti maljan nostoon!

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Jälleen on havaittu selvää eteenpäin menemistä. Mahdollisimman paljon vaan julkisuutta ja mediatilaa, niin hyvä on. Valitettavasti itselläni ei tuo kyseinen kanava näy, mutta joskus vanhempien luona viimekautisia koosteita loppukaudella katselin. Koska TurkuTV:llä ei kovin paljon muuta ohjelmaa olen, niin niiden kannattaisi tehdä vaikka sellainen vähän pidempi ohjelma. Tällaisesta on ihan hyvä aloittaa, ainakin jos ohjelma saa katsojia, niin paisutus olisi tervetullutta.

Turun sanomiin kaipaisin enemmän juttua otteluista etukäteen ja matsin jälkeen. Kyllä muuallakin maailmassa saadaan monta sivua pregamehypetystä, joten luulisi sen Turun Sanomiltakin onnistuvan. Toistaiseksi olen ollut kyllä todella tyytyväinen tämän kauden uudistuksiin.

Miltä kuulostaisi: Aamulla kun herää lukee Turun sanomista ennakot kahvikupillisen ääressä. Päivällä tutkailee netistä keskustelut ja lukee JA:n jutut aiheesta. Hallille ajaessa voisi kuunnella parituntia ennen ottelua alkavaa AA:n urheilu lähetystä, jossa olisi juttua illan ottelusta. Muutenkin pitkin päivää olisi ollut tiivistä pelin hypetystä ja mainontaa. Ottelun jälkeen voi mennä autoon kuuntelemaan lehdistö tilaisuuden ja pelin huippuhetket tai jäädä katsomaan lehdistötilaisuus hallin screeniltä. Kotona voi katsella illalla maalit TurkuTV:ltä tai vastaavasti vaikka jonkun baarin screeniltä, joka kyseistä kanavaa näyttää. Seuraavana aamuna voisi Lukea lehden ja netin kirjoitukset ottelusta ja katsella illalla vähän pidemmän koosteen ottelusta.

Osa toteutuu nyt ja loput toivottavasti tulevaisuudessa.
 
www.tps-kannattajat.net

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Laitetaan tänne nyt sitten tällainen ilmoitus Jatkoajan SM-liigan toimituspäällikön toivomuksen mukaisesti.

Olemme Jatkoajan SM-liigan toimituspäällikön kanssa sopineet, että en enää jatka Jatkoajan TPS-toimituksessa. Asiaan ei liity dramatiikkaa ja tämä ilmoitus on laittamanani juuri sitä kuvaamassa. Saatan joskus kirjoittaa tänne jonkun kolumnin, mutta free-lance pohjalta.

Tässä ketjussa toisaalla luvattu illanvietto toteutuu luonnollisesti sovitulla tavalla.

Toivotan uusille ja vanhoille toimittajille mitä parhainta menestystä ja kiitän lukijoita jutuista saamastani ystävällisestä palautteesta.

Oloneuvos
 
"Jos joskus eksyt nuorison suosimaan olutkuppilaan, varo koskaan menemästä Karhun ja pennun väliin."
- Reijo Mäki -

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tämäpä harmillista, että Oloneuvos lopetat TPS-toimituksessa. Juttusi on ollut kauttaaltaan hyvää tasoa ja otteluennakot ovat olleet laadukkaita. Toki muukin TPS-toimitus asiansa osaa, mutta kyllä Oloneuvoksen jutut olivat aina niitä, joita odotti.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
Ilves - Tappara
 • 2.96
 • 3.95
 • 2.17
HPK - TPS
 • 2.95
 • 3.45
 • 2.30
JYP - Sport
 • 2.65
 • 3.65
 • 2.45
Kärpät - Ässät
 • 1.43
 • 5.40
 • 5.60
Lukko - HIFK
 • 3.80
 • 4.10
 • 1.79
Jukurit - SaiPa
 • 1.68
 • 4.70
 • 3.90
Pelicans - KooKoo
 • 2.08
 • 4.00
 • 3.02
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy