TPS-Lukko Turkuhalli 13.2. klo 18.30

  • 4 177
  • 43

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Onnittelut Turgusee playoff paikasta. Tps oli tänään selvästi parempi kaikessa ja se halusi pudotuspeleihin selkeästi enemmän kuin tuo munaton Raumalaisten joukkue.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mikä jumaliste siinä on, että kun kotipeleistä pisteitä Lukolle on tullut mukavasti, niin vastaavasti vieraskentillä lähes poikkeuksetta homma valuu aina reisille. Taas päästettiin ihan turhaan TPS mukaan play-off taisteluun. P**rkele!!

Kun vituttaa, niin vituttaa! Tämä menee nyt nukkumaan...
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Harvinaista herkkua tällä kaudella. Pääsin hyvällä mielellä pois Elyseeltä, sillä vaikka puolustuspeli oli välillä karmeaa, oli tuloksena Lassilalle ties kuinka mones nollapeli. Upi Ylönen tuli vastaan pressitilaisuuden päätyttyä ja loisti tyytyväisyyttään ihan aiheesta. Hänen nuori suojattinsa on syrjäyttänyt Jason Elliotin Tepsin maalin suulla ja on jopa mahdollisesti pelaamassa Palloseuraa pleijareihin.

Mukava esitys ja kiitos pisteistä koko joukkueelle. Markus Seikola ja Markku Paukkunen joutavat kuitenkin ottaa pitkän juttutuokion peilin kanssa, sillä molempien herrojen touhuilu kaukalossa oli aivan muuta, kuin liigatasoa. Lähinnä surkeaa ja huolimatonta räpistämistä.

Vierailijoista jäi tällä kertaa aika vaisu kuva, sillä sen paremmin kohusentteri Markku Tähtinen kuin Robert Kronkaan eivät saaneet oikeastaan mitään näkyvää aikaan. Lopusta pitikin sitten huolen jo aiheesta kehuttu Teemu Lassila.

Marssi jatkuu HIFK:in ja SaiPa:n kohtaamisilla. Kojo tuumasi, että nämä ovat "giljotiinimatseja" ja oli asiassa täysin oikeassa.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Matematiikkaa

Nollapeli oli Lassilalle viides.

Ihan kiva peli kyllä. Liuksen maali oli erinomaisen komea, mutta vielä komeampaa on se, että Tepsi roikkuu viivassa kiinni. Se alkaa tosissaan olla omissa käsissä se playoff-paikka. Tsemppiä vaan, jätkät.
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Hyvästi playoffit

Lukko oli taas kerran täysin paska, ei joutunut tps ihmeitä esittämään. Kronista alkaa tulla elävästi mieleen Hreus ei minkään tason vahvistus, samaa voi sanoa mister ässäboysta. Kuvaavaa on että peli oli lähempänä 5-0 ku 2-2 ekassaerässä ylivoima pyöri hyvin mutta helvetin tehottomasti, toisessa ja kolmannessa erässä oli tiukkaa päästä punasesta yli.

No eipä tässä mitää TPS on erittäin vahvoilla taas ja Lukko on heikoimmilla playoffeihin mielivistä joukkueista. Ei meinaan toivoakaan että HIFK tai Saipa pystyttäis voittaan, ei ole voitettu muitakaan "neljän" pisteen otteluita.

Vehanen teki tänään sen minkä pysty vaikka Liuksen maali olis ollu kiinni otettavissa ei se mitään ratkassu. Lassila oli aivan maaginen.

Toivottavasti Cisar tulee mahdollisimman nopeasti kuntoon. Pelikaanit on sitten ihan pakko voittaa mikäli elätellään edes pienenpientä oljenkortta playoffeihin.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Ihan hyvillä mielin kyllä sai hallilta poistua. vielä kun saataisiin pisteet Hifkiltä ja Saipalta niin homma alkaisi ihan hyvältä näyttää.

Lassilan nollasta sen verran, että Lukolla taisi olla kaksi hirsi- ja yksi tolppalaukaus toisessa erässä. Tosin eihän niitä tarvitsekkaan torjua.

Mielestäni ensimmäinen erä oli hyvä Tepsiltä sen jälkeen ei saatu enää niin hyvin kiinni pelistä. Voisivat pojat oppia pelamaan samalla asenteella koko pelin. Onneksi tänään sentään voitto tuli.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Hyvästi playoffit

Viestin lähetti Damien
Kronista alkaa tulla elävästi mieleen Hreus ei minkään tason vahvistus, samaa voi sanoa mister ässäboysta. Kuvaavaa on että peli oli lähempänä 5-0 ku 2-2 ekassaerässä ylivoima pyöri hyvin mutta helvetin tehottomasti, toisessa ja kolmannessa erässä oli tiukkaa päästä punasesta yli.

No eipä tässä mitää TPS on erittäin vahvoilla taas ja Lukko on heikoimmilla playoffeihin mielivistä joukkueista. Ei meinaan toivoakaan että HIFK tai Saipa pystyttäis voittaan, ei ole voitettu muitakaan "neljän" pisteen otteluita.

Kron tarvitsisi aktiivisemmat ketjukaverit rinnalleen? Kyllä ukko yritti, etenkin kolmannessa erässä mutta varsinkin golden boy Tähtinen oli aivan kaffella koko matsin ajan. Samoin Torkki olisi tarvinnut hyviä niittejä tmv. nostamaan peliviritystä mutta TPS luisteli alta pois tänään.

Tohdin olla myös hiukan eri mieltä Lukon mahdollisuuksista tänään. Kolmannessa erässä torjunnat menivät jo 15-10 Lassilalle, joten taidettiin lukkolaisten toimesta sentään punaisen yli päästä. Jos en aivan väärin kurkkinut niin erityisesti Pahin ketju oli tänään pelipäällä, valitettavasti vaan ilman tulosta.

Mitä taas siihen play off -paikkaan tulee, mikään ei ole kenellekään vielä varmaa. Esim. TPS:n ohjelma loppukahinoissa on todella vaikea. Ja jos ihan tarkkoja ollaan, on Lukko edelleen Tepsin edellä sarjataulukossa. Jos pelaatte fiksusti ja omalla tasolla loput matsinne, olette IMO erittäin lähellä pleikkareita. Ympärillänne on kuitenkin verinen penailukamppailu käynnissä...
 

gordion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koiraporin Veto
Urpo Ylösen merkitys Tepsin viime vuosien menestyksen takana on huikea. Tuo vaatimaton mies, joka tuottaa Tepsin käyttöön vuosi toisensa jälkeen huippuluokan kassareita on todellinen Midas - siis maalivahtien suhteen. Tekeekä Upi muuten tätä työtä päätoimisesti? Saako siis kykyjensä edellyttämää liksaa? Luulisi, että kiinnostaisi jonkin verran muuallakin...

Upi - legenda - jo pelkästään sen maskin vuoksi...
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä peli oli kyllä täyttä paskaa. Tepsi ansaitsi voittonsa, oli aktiivisempi kuin se keltapaitainen surffarijengi. Ihmetellä täytyy, että eilisen upean pelin jälkeen jengi muuttuu luuserilaumaksi. Pudotuspelipaikka on Lukon osalta kiinni kotiotteluista, sillä vieraissa joukkue on pohjasakkaa. Lauantaina on sitten pakko kaataa Pelicans.

Vehanen ja Lassila olivat mahtavia tänään. Ilman Peten torjuntoja Tepsi olisi voittanut 5-0.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Kyllä nyt vi*uttaa!! kyllä nämä pisteet vielä muistetaan.. noh, turhaan näitä pelejä valitetaan kun olisi ne tarvittavat pisteet voinut ottaa jo ennen tätä play-off-paikka taistelua..

Kronin ajatukset taisivat jäädä Amerikan puolelle, Tähtinen saisi kanssa piristyä, parempiakin nimiä olisi sillä rahalla saanut..

Noh, ei nyt kirjoteta enempää mitä myöhemmin voi joutua katumaan..

Huomenna kaikki näyttää taas paremmalta, tai sitten ei..
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pressiboxi edellä on aivan oikeassa siinä, että Kron tarvitsisi paremmat ketjukaverit rinnalleen. Lukosta ei vaan löydy miestä joka ne hänen rakentamansa paikat päättäisi maaliin. Torkkikaan ei mikään maalitykki ole, vaikka muuten onkin Lukolle painonsa arvoinen kullassa. Tähtisestä en tiedä, kun näen hänet ensimmäisen kerran Lukkopaidassa vasta lauantaina. Ehkä Pasi Saarelaa kannattaisi taas kokeilla siinä Kronin rinnalla?

Ei tämä tappio silti venettä keikuta. Tai hiukan hörpättiin vettä muttei upottu kumminkaan. En nimittäin tästä pelistä etukäteen niin hirveän varmoja pinnoja odottanutkaan, kun tiedän kuinka vaikeaa Lukon pelaaminen vieraissa on. Tosin eilisen Jokerivoiton innoittamana odotin, että samanlaisella pelillä tulee Turusta pinnat, mutta ainakin radioselostuksen mukaan Lukko ei pystynyt ensimmäisessä ja toisessa erässä ollenkaan samaan kuin eilen. Kolmannessa erässä sitten jo pystyttiin, kun TPS ryhtyi puolustamaan johtoaan.

Eli ei tästä tappiosta nyt kannata ruveta ihokastaan kenenkään repimään. Tepsi on edelleen Lukon perässä sarjataulukossa, SaiPa meni saamansa pinnan ja maalieron turvin ohi, mutta kaikki on omissa käsissä edelleen.

Lauantaina sitten on jo semmoinen peli ohjelmassa, että siitä ei enää voikaan pelkästään toivoa pinnoja, siitä pelistä on otettava kaksi pistettä vaikka väkisin. Muuta vaihtoehtoa ei ole.

Jentulle: Se tasoituksen tekijä oli tosiaan Mika Viinanen silloin edellisessä Turun pelissä.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Roku puhuu järkeä tuossa edellä. Totta kai olisi kivaa, jos oma suosikkijoukkue voittaisi kaikki ottelut. Niin ei koskaan käy, ainakaan SM-liigassa.

Ottelu oli tärkeä molemmille, mutta ymmärtäkää nyt arvoisat Lukon kannattajat, että pelejä on vielä jäljellä! Sarja ei päättynyt tähän!

En jaksa tähän vääntää asiaa rautalangasta, lukekaa allaolevasta linkistä lisää. HUOMATKAA kuitenkin vaikka sellainen perustavaa laatua oleva asia, että viimeisen kierroksen otteluistaan Lukko on jo pelannut HPK:ta ja Jokereita vastaan, muut kolme eivät ole.

Pelihousujen repimisen ohella suosittelen raumalaisille luettavaksi:

http://www.jatkoaika.com/keskustelu/showthread.php?threadid=16058&perpage=25&pagenumber=1
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Hearsay on oikeassa. Omissa spekuissani näitä kahdesta viime ottelusta piti tulla nolla pistettä - tuli 2. Plussaa. Eilisen Tappara-HIFK pelin perusteella sanoisin, että pian voidaan sanoa "kaksi paikkaa jaossa viidelle joukkueella". Tappara alkaa olla jo lähellä ja lähemmäksi tulee eilisen kaltaisella esityksellä.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Viestin lähetti rellu
Eilisen Tappara-HIFK pelin perusteella sanoisin, että pian voidaan sanoa "kaksi paikkaa jaossa viidelle joukkueella". Tappara alkaa olla jo lähellä ja lähemmäksi tulee eilisen kaltaisella esityksellä.

Jos Tappara tulee alas niin on 3 paikkaa ja 5 joukkuetta.
 

goys75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jep, Jep.
Aloin lukemaan tätä ketjua tuolta ylempää ja meinasin perssiilleni lentää. Miten helposti porukka on heti hautaamassa pleijarihaaveita ku tulee kerran takkiin.
Olihan siellä alempana ketjussa jo hiukan maltillisempaa Roku etunenässä. Ehkä osan jutuista voi laittaa elisen turhautumisen piikkiin, mutta kummallista silti.

Sen ymmärtäisi jos olisi pari peliä jäljellä, mutta kun niitä on kymmenkunta eli parikytä pistettä. Eihän tässä nyt ole hyvänen aika mitään syytä hakea partakoneen terää vessan kaapista. Kron ja maajoukkuejätkät ei ole saanut levätä paljon mitään reissujen jälkeen. Totta hitossa se näkyy ja palautuminen pitkittyy ku pelejä on kolme neljässä päivässä. Huomenna on jo varmaan ihan eri meininki. Sitte ku suuri Kuulapää huomaa vielä laittaa Kronin, Ulmerin ja Cisarin (kunhan jalka kestää) samaan ketjuun takas ni avot ja ollaan kuudensia ellei jopa viidensiä. Aivan kaikki on vielä auki ja Raumalla pelataan aika varmasti pleijareita.
 

Waltz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Todella erikoista turhautumista raumalaisilta. Itse lähdin hallilta ihan ok mielin joskin tietysti pettyneenä ettei tullut pisteitä. Kaksi peliä kahden päivän sisällä nähtyäni vakuutuin siitä, ettei Lukon pudotuspelihaaveita pysäytä mikään. Jokeripeli oli hurmosta. Turussa tuli turpaan, muttei peli nyt todellisuuden nimissä niin huonoa ollut. Lukko oli avauserän saamaton ja heikko. Toinen erä oli ihan kohtuullista kiekkoa ja kolmas painostettiin sitten TPS:n varmistellessa.

Asenne oli kunnossa ja luistin liikkui, mutta TPS pelasi varmasti ja järkevästi minimoiden virheet. Maalipaikkoihin pääsy oli hankalaa, mutta muuten yritys oli kiitettävää. Vaikka Turusta on viime vuosina voittoja tullut, en minä ole ainakaan tottunut näkemään näin aktiivista ja tasapäisesti kampoihin laittavaa ketturyhmää Turkuhallissa.

Siis parantamisen varaa on paljon, eikä TPS ollut edes parhaimmillaan, mutta yritän vaan sanoa, ettei se nyt ihan noin kauheata ollut.

Kron on kuin eri mies palattuaan lomiltaan. Tuskin mitään pysyvää, mutta huolestuttavaa silti. Pari viikkoa sitten mies vielä dominoi, nyt täysin rivimies. Kolmannessa erässä sai muutama tseppikohtauksen ja väläytti osaamistaan.

Tähtinen on ollut heikko. Itseluottamusta on paljon (kuten hämmästyttävän monella Lukkolaisella juuri nyt), mutta kiekollinen peli on vielä vähän takkuisaa. Kaksinkamppailut Markku on hävinnyt järjestäen. En silti olisi huolissani hänestäkään. Potentiaalin näkee perssilmälläkin (tai sokea reettakin, jos haluaa käyttää lähes jo yhtä kulunutta fraasia). Tähtisen aloituksiin olen pettynyt. Mies häviää jokaisen rystypuolen aloituksensa. Kämmenpuolelta voittoja tulee enemmän. Myös Viinanen ja Hancock ovat viime peleissä aloittaneet huonosti (mutu). Jopa Kaipainen ja Torkki ovat onnistuneet paremmin puhumattakaan Ulmerista.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Viestin lähetti Siirappi
Jos Tappara tulee alas niin on 3 paikkaa ja 5 joukkuetta.

No niinpä tietysti :) Ei näköjään pitäis aamuaivoilla ajatella eikä vallankaan sen jälkeen kun eiliset pelit meni lähes täydellisesti poskelleen. Kiitos sentään Bluesille kun edes toisen pisteen vei SaiPalta. Eikä se Tappara nyt taida ihan noin alas tulla - näin iltapäivällä ajatellen :)
 

Lexa

Jäsen
Hmmm..

...tässä nyt ei tällä hetkellä ole mitään muuta huolestuttavaa kuin se että lukko ei tämän hetken vierasotteillaan ota tällä kaudella enää yhtään vieraspointsia, joten jäljellä olevat kotiottelut (pelicans, saipa, kärpät, lukko, blues) on pakko voittaa jotta voitaisiin nähdä niitä playoff-pelejä. Se taas on täysin mahdollista, mutta kuitenkin erittäin epätodennäköistä. Tosin mikäli edes ässät vieraissa pystytään voittamaan, voitaneen kotonakin hävitä kerran. Tämä nyt on typerää spekulointia, mutta tilanne ei näytä kauhean ruusuiselta, vaikka kotona pelattaisiin kuinka hyvin. Mutta jos ja kun lukko jää "rannalle" tällä pelaaja materiaalilla voitaneen kauden lopussa ilmoittaa työvoimatoimistolle yksi (1) kpl vapaita päävalmentajan paikkoja, vaatimuksena se että on nähnyt joskus jääkiekko ottelun...
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Perusasiat kunnossa

Kävin flunssan hellitettyä katsomassa sekä tuon erinomaisen Jokeri-ottelun että sitten vielä Turussakin eilisen peilin. Sanotaan Äijänsuosta sitten mitä sanotaan, mutta ainakin lipunmyynti ja paikalle pääsy on kovasti paljon helpompaa kuin Turussa. Varsinkin lipunmyynti on Elyseellä todella piinallista odotusta. Suosittelen hankkimaan liput etukäteen. Myös olutmukin käteen saanti kestää - hintana kun on näppärä 4.20. No, mutta se siitä.

Itse näen tuon ykköskentän saamattomuuden juontavan juurensa nuoremman Torkin pojan peliesityksiin. Taitaa luistin painaa kovien pelien jäljiltä, sillä ei ole Toke ollut oma itsensä näissä peleissä. Kannattaisikohan antaa miehen huilata pari peliä jotta oma peli taas löytyy? Kun Kronin ja Tähtisen viereltä puuttuu se tilantekijä ei peli aukea. Token syötöt menivät harakoille ja mies oli kuin hidastetusta filmistä. Ettei vaan Sami kuvittelisi pysyvänsä liigavauhdissa nyt puolellakin teholla?

Porkan poissaolo ei ole näkynyt missään ja hyvä niin. Harikkala ja Kesä on varsin jäätävä parivaljakko ja Purontakanen on kehittynyt huimasti. Puolustus vaikuttaa taas toimivalta, ei siis suurempaa hätää tämänkään häviön jälkeen. Eepin peluutus hirvittää edelleen, Turussakin mies hääräsi koko ylivoiman putkeen. Sen jälkeen ei voi ehtiä ensimmäisenä omaan päähän. Virheitä tulee väkisinkin.

Myös paljon parjattu ylivoimapeli on kohentumassa. Kummassakin ottelussa päästin pyörittämään muutama tovi ylivoimaa oikein kunnolla. Erinomaista, rakas Watson. Edistystä näkyvissä tälläkin saralla.

Palaset näyttäisivät olevan siis kohdallaan. Jokeri-ottelussa myös onnetar hymyili. Toivotaan nyt että pojat sinnittelevät sinne pudotuspeleihin ja sitten se kauden mittaan kateissa ollut rouva vortuuna hymyilee kuin viimeistä päivää ja kaikki kiekot pomppivat sisään. Mutta se Turussa kadoksissa ollut peliasenne pitäisi löytyä aina omasta takaa.

Täytyy vielä antaa tunnustusta neloselle. Se pelasi taas täysillä ne vaihdot kun kentällä oli. Näille miehille olisi kannattanut antaa enemmänkin peliaikaa. Myös Viinanen alkaa päästä vireeseen. Laita taitaa sittenkin olla hänelle se parempi paikka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös