TPS-Lukko Turkuhalli 13.2. klo 18.30

  • 4 176
  • 43

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
No niin, taas mennään. Jälleen "TPS:lle" pakkovoiton paikka. 10 jäljelläolevaa ottelua ja vähintään 13 pistettä otettava jos play offiin aiotaan. Koko kaudella enää siis varaa hävitä 3 kertaa. Tämä ei saa olla yksi niistä peleistä, sillä vastaan tulevat vielä Jokerit, HPK, Tappara jne. jne.

Niko Mikkola on poissa riveistä, muuten mennään luultavimmin normaalikoostumuksilla. Mielenkiintoinen tilanne syntyy maalivahdeissa, joissa Elliott saattaisi olla pitkästä aikaa verkoilla. Toisaalta Jasonin kontrolloimattomat reboundit ovat suurempi riski kuin Lassilan tiistainen helpohko 2-1 imaisu.

Raumalaisiakaan ei kielletä osallistumasta tähän ketjuun. Esim. Kronin pelaamisesta voisitte jättää jäätäviä diagnooseja jo etukäteen tänne?
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä peli on varmasti kauden tähän asti tärkein molemmille joukkueille. Tps:lle tappio alkaa olla niitti playoff-haaveille, Lukolle taas häviö tietää tilanteen tukaloitumista huomattavasti. Uskon, että raumalta tuleva fanijoukko huutaa kettupaidat hyvään suoritukseen. Lukko on usein onnistunut Elysee-arenalla, miksei nytkin. Cisarin pelaaminen on kysymysmerkki, mutta Kron varmasti hassuttelee tepsi-pakkeja huomenna. Sellainen kutina on, että Lukko tyrmää Tepsin huomenna, lukemat 2-4.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Tässä pelissä ratkeaa kevään suunta. Voitolla tulee virtaa ja tarvittava noste kahdeksan sakkiin, häviöllä homma on ohi ja alkaa kevätloma. Riippuu tyystin Alatalosta, Nurmisesta, Liuksesta ja muista konkareista halutaanko kyseinen matsi edes voittaa, riittääkö kunnianhimo. Lukollakin on tietysti sanansa sanottavana. Veikkaan inhorealistisesti Lukon voittavan 1-3.

Kiviharju toteaa tossa oloneuvoksen mainiossa haastattelussa palloseuran olevan velkaa kannattajilleen. Velanmaksukykyä löytyy mutta löytyykö -halua?
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Lukon tulo Turkuun pitää pitkästä aikaa sisällään jännitteitä. Voitto on molemmille joukkueille tärkeä, Tepsille suorastaan välttämätön. Mikäli pisteet matkaavat kanaaliin rannalle, vaaditaan turkulaisilta tulevissa peleissä jo lähes mahdotonta venymistä.

Mielenkiintoista nähdä Kronin ja Tähtisen esitykset. Siksi paljon Lukko on heihin panostanut. Ainakaan eilen ei TPS todellakaan vakuuttanut siipirikkoisen pelikaanilauman voittamisesta huolimatta. En oikein suoraan sanoen jaksa uskoa joulupukkiin, joten vaikeaa tulee varmasti olemaan. Tämän kauden paras puoli tulee olemaan sen päättyminen.

Ai niin, tasainen ottelu päättyy 3-2 kotivoittoon...toivottavasti.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Lukon tilanne sitten vaan helpottui, kun Jokerit kävivät häviämässä Raumalla. Samalla Tepsin olo taas tietysti hankaloitui, sillä ero raumalaisiin kasvoi yllättäen kahdella tuiki tärkeällä pisteellä. Saattaa meikäläisten mailoista löytyä huomenna syvät sormenjäljet, sen verran tiukasti saattaa keppi olla kädessä.

Ei hyvä!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huomenna on ehdottomasti kauden tärkein peli edessä molemmilla. Tepsille se on vielä astetta tärkeämpi kuin Lukolle, koska Lukko otti kaksi pistettä Jokereilta. Niinpä pistekin Turun reissulta kelpaa ainakin minulle, enemmänkin saa tulla totta Mooses.

Jos Lukko samalla tavalla jatkaa kuin tänään Jokereita vastaan, niin voittohan sieltä ganalim barttal lähtee. Tämä ei ole minun päähänpistoni, vaan näin Ismo Lehkonen Jokerit-pelin jälkeen radiossa jutusteli. Ikan sanaan uskotaan, taas vaihteeksi.

Pinna siis riittää Tepsi-pelistä oikein hyvin, enemmänkin saa tulla mutta tappiokaan ei Lukon asemaa horjuta pahasti.

Raumalta on vissiin lähdössä iso fanijoukko Turkuun, vai kuinka joku tuossa edellä kirjoitteli? Huutakaa Lukko voittoon!
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tärkeä peli todellakin molemmille joukkueille. Paineet lienevät turkkulaisilla, kun on AIVAN pakko voittaa, joten ainakin tässä piilee lukonkin tsäänssit.

Mikä on muuten tepsin luokkaantumis tilanne? Onko ketään avainpelaajista pois? Lukolta puuttui Jokerit pelistä ainakin Cisar, joka tuskin pelaa vielä torstainakaan.

Toivotaan että Ika ei lähde sekoittamaan kenttiä hyvän Jokeri -pelin jälkeen. Ja antaisi sille neloskentällekin peliaikaa, kun tuntuu kulkevan ihan mukavasti.

Pinna kyllä riittäisi minullekin vieraskentältä.
 
Tasaista...

Tulee tämä ottelu olemaan melko tasaista vääntöä, niinkuin näiden kahden joukkueen ottelut aina. Molemmille todella tärkeä peli, josta pistekin olisi kova juttu lukolle.

Viimeksi Viinanen rankaisi kasvattajaseuraansa viimeisellä minuutilla. Tällä kertaa maalit tekee kuitenkin Petri Lätti ja Samu Isosalo, pelistä tulee lukolle 1-2 jatkoajalla...
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Tasainen matsi luvassa (niin kuin sitä ei olisi jo tarpeeksi toistettu), toivottavasti Lukko tekee taas perinteiset Turkulaiset ja rankaisee viimeisillä sekunneilla, se olisi sitä hunajata.. :)

Ainakaan fanibussia ei turkuun ole lähdössä joten vähäiseksi jää Lukko-huudot.. toivottavasti kaikki yksityisautoilijat kuitenkin pitävät meteliä..

Pisteet Aurajoelta Ganalim barttaal!!
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Lukko kylvetti eilen narreja kuten jo todettu 3-1 ja se, että Lukko pelasi eilen voi olla eduksi Tepsille. Toisaalta Lukon taistelutahto nousi entisestäänkin hienosta voitosta ja nyky tepsin kaatamiseen riittää usein pelkästään se, että jaksaa edes hieman tsempata . Lukolta puuttu tänään pari avauskokoonpanon miestä, joka ei tosi eilen ainakaan negatiivisesti joukkueen peliin vaikuttanut. TPS pääsee jalkeille luultavimmin terveellä miehistöllä, lukuunottamatta Niko Mikkolaa, jolla on lievä loukkaantuminen. Ottelu on tärkein ottelu tällä kaudella, joka turkuhallissa on pelattu. Tappion kohdatessa TPS:lle voitaisiinkin laulaa hieman Pelle Miljoonaa mukaillen: "Hyvää yötä, Teepeeäs, hyvää yötä, Teepeeäs. Ensi kaudella aurinko nousee taas"
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Voitto matkaa raumalle...

Supertärkeä ottelu Tepsille,niin ja onhan se sitä myös Lukollekkin.
vahva usko kuitenkin on siihen et Lukko voittaa ,tulos on ehkä ...
Lukko 4 ,Tps 1.
Ulmeri oli mielestäni eilen kentän paras ja odotan että tänään se heittää pari maaliakin,Saarela tekee yhden ja Viinanen sen viimeisen tyhjiin.
 

Palmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vääntöö vääntöö

Taitaa tällä kertaa olla sen avausmaalin merkitys melkoinen. Toivottavasti Tähtisen vitjalta löytyy vielä eväitä tiukan pelirupeaman jälkeen. Taitaa äijät kyllä ymmärtää pelin tärkeyden. Tähtinen ja Cisar ( jos pelaa ) taitavat hyötyä isosta kaukalosta lukkolaisista eniten joten on kiva nähdä paikan päältä parit höpötykset. Paha pelkään et Kaipainen saa tepsin kultaranteen hiiltymään ja ratkaisee siten illan pelin lukolle. Eka kymppi näyttää taas suunnan. Onnea ja yritystä vääntöön.
( Lätti rankaisee tänään yhdellä ) muuten peli päättynee 2-5.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
To be or not to be / Haluaako TPS voittaa vai ei?

Olkoonpa KJalonen miten epäonnistunut tahansa tehtävissään , TPS:n kaltaisen "tähtisikermän" täytyisi kyetä voittamaan tämän(kin) illan peli vaikka ilman että Jalonen on koko hallissa.
Tässä vaiheessa kautta Jaloselta ei löydy enää mitään kikka-vitosta jolla matseja käännetään. Sen täytyy tulla joukkueesta itsestään.

Täytyypä suunnata tämän illan lenkki vähän syrjäisemmille poluille jossa saa huutaa raivoaan jos tulee turpaan.
Jos tänään tulee tappio se on verrattavissa PlayOffs:in jossa vastustaja johtaa otteluvoitoin 2-0 ja seuraava ratkaiseva peli pelataan heidän kotikentällään.

Sotaonnea, TPS.
 

Cannonpowder

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jokohan vihdoin saataisiin näihin Lukko-peleihinkin porukkaa katsomoon vanhan ajan malliin. Panosta on ainakin matsissa enemmän kuin tarpeeksi. Voitolla oltaisiin vielä edes jollain tavalla mukana pleijareista tappelemassa - tappiolla homma on selvä.

Yhdelläkään äijällä ei siis saa vielä olla surffilaudat mukana kaukalossa - sata lasissa on painettava alusta lähtien. Olisi ehkä eka kerta tällä kaudella, mutta toivossa on hyvä elää kuulemma.
Lukkoa ei voiteta samanlaisella esityksellä kuin mitä oli Pelikaaneja vastaan, joten liikettä pitää olla enempi.. ja maalivahtipeli kunnossa. Raumalaiset kun tekevät paikoistaan maalit. Huilivuoro Lassilalle tiistain haparointien johdosta ja Elliot tolppien väliin. Näyttöhaluja pitäisi ainakin olla, ellei ole jo täysin kypsynyt penkin kuluttamisesta.

Pisteet jää tällä kertaa Turkuun maalein 2-1.
Yleisöä 8256 (hope)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kron-Tähtinen-Torkki -ketjulta ainakin voidaan vaatia parempaa esitystä kuin eilen, ainakin sen perusteella mitä ketjun pelistä ovat Jokeripelin nähneet kirjoittaneet. Kronilla tosin voi vieläkin painaa se Amerikanmatka jaloissa, jos se eilenkin näkyi.

Saas nähdä pelaako Cisar tänään? Pelihalut olisivat kovat, ja eilenkin hän olisi kai pystynyt jotenkin pelaamaan, mutta Lehkonen ei halua ottaa sitä riskiä, että jalka lakkaisi kokonaan kantamasta. Varmaan tämä onkin viisas ratkaisu.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti Roku
Saas nähdä pelaako Cisar tänään? Pelihalut olisivat kovat, ja eilenkin hän olisi kai pystynyt jotenkin pelaamaan, mutta Lehkonen ei halua ottaa sitä riskiä, että jalka lakkaisi kokonaan kantamasta. Varmaan tämä onkin viisas ratkaisu.

Eipä taida pelata. Cisar oli luistelemassa ennen aamujäätä, mutta poistui paikalta kun joukkueen reenit alkoivat.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sanoin jo eilisen pelin ketjussa, että Lukolle riittäisi näistä kahdesta ottelusta (Jokerit, TPS) yksikin piste laskennalliseen play-off-vauhtiin. No, Lukko nappasi kaksi jo Jokereilta, eli nyt ollaan jo plussan puolella ja kutina on sellainen, että tänään tulee vielä lisää!

Huvittavaa, että MTV:n tekstisivuillakin (Antti Savolainen) sorrutaan sellaiseen hätänappulajournalismiin, että eilinen peli olisi ollut Lukolle pakkovoiton paikka, koska Lukko on viivan alla. Miten niin? Onko sinne viivan päälle päästävä juuri nyt? Olikohan toimittaja sitä mieltä, että Jokerit on voitettava, koska myös Lukon kilpailijat HIFK, TPS ja Saipa tulevat voittamaan Jokerit?

TPS:lle tämä peli on pakkovoiton paikka. Omissa ennusteissani olen laskenut lähtökohtaisesti niin, että play-off-paikkaa havittelevat 4 joukkuetta voittavat kotiottelunsa muita kolmea kisailijaa vastaan. Pisteiden menettäminen kilpailijalle tässä tilanteessa on melkein sama kuin niitti arkkuun. Vaihtoehdot TPS:llä on 5 pisteen ero / 1 pisteen ero Lukkoon.

Spekuloidaan lisää illalla, kun kaikki neljä joukkuetta ovat pelinsä pelanneet.

Onnea peliin, molemmille!
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Viestin lähetti Cannonpowder
Raumalaiset kun tekevät paikoistaan maalit. Huilivuoro Lassilalle tiistain haparointien johdosta ja Elliot tolppien väliin. Näyttöhaluja pitäisi ainakin olla, ellei ole jo täysin kypsynyt penkin kuluttamisesta.

Yksi kysymys eli koska Lukko on muka tehnyt paikoistaan maalit? Lukko on tuhlannut sm-liigassa tod.näk eniten maalipaikkoja. Eilenkin peli olisi voinut revetä Lukolle tyyliin 5-1. Lukko rakentaa tuhottomasti paikkoja muttei laita niistä sitten kiekko rysään siinä vaiheessa kun alkaa kiekko pomppimaan meille niin me teemme paljon maaleja.

Loppuun vielä veikkaus ottelun lopputuloksesta. Elikkäs 2-2 Lukko karkaa vajaassa 5 min jo 0-2 johtoon mutta toisessa erässä Ismo taas söheltää ja päästää Turgulaisset tasoihin kolmaserä on jälleen Lukko vs tps:n maalivahti ja TPS:n kassari torjuukin 24 kertaa kolmannessa erässä.
 

goys75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Käytännön kysymys

Niin, voisko joku konsultoida hiukan, että onko siellä Turkkuses, jotain radioasemaa, joka tarjoais meille netin varassa oleville kuuntelumahdollisuuksia sitä kautta?
Lukon sivujen "selostus" ei kait toimi ku kotipeleissä, vai kuinka?
Ei jaksais kuunnella sitä radio-suomea ku aina oman vuoron tullessa on jo uudet numerot tiedossa tekstarilta tms.

Itse pelistä on sellanen mutu, että Lukko ratkasee pelin heti alussa. Sitte pakitellaan ja otetaan pari vastaiskumaalia vielä lisää. Vehasen yks pakolline tosin menee, mutta ei se mitään. Allekirjoittanut on täysin tyytyväinen 1-4 tulokseen. Luulen siis Lukon voittavan eli kaikki veikkaajat huom: Varma ykkönen. ;);)

Voisko joku eilisessä pelissä ollut vahvistaa saamani käsityksen, että Lukon ylivoima on ottanut askeleen eteenpäin. Tosin, että se olis hyvää ni tarvitaan toki peninkulmasaappailla otettu askel, mutta maasta se pienkin ponnistaa. Tuosta päästään muuten siihen, että jäähyjä pitää varoa. Tepsi on ollu harmillisen pätevä niissä.
 

Spinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tänään tapahtuu...

Itse olen tulossa paikalle muutaman tutun kanssa ihmettelemään länsirannikon herruudesta taistelua. Jotenkin on nyt kuulkaa sellainen kutina kantapäässä että tänään tapahtuu. Ikan joukoilla on varmasti paljonkin todistettavaa Turun väelle ja ei tuo eilinen narrien tylytys varmasti ainakaan vauhtia hiljennä. Jos paikallinen "lätkäryhmä" saa kotiyleisön edessä vastattua tuohon Lukon haasteeseen koko 60 min. voisi helposti kuvitella että luvassa on viihteellinen ilta.

Jos taas palloseura ei pysty kuittamaan tätä paljon puhuttua velkaansa kotiyleisölle, edes puolittain, kyyti voi olla kylmää. Silloin pisteet matkaavat Raumalle lähes murskalukemin, joku 2-7 voi olla aika lähellä.

Yksi mikä nyt näyttää aivan pomminvarmalta, on Jalosen totaalinen auktoriteetin puute. Eli ohjelmassa voisi olla vaikka pientä myllyn poikasta jos tuo tuska ei purkaannu onnistumisten kautta...Kukaan ei penkin takaa saa kuria ryhmään. Mielenkiinnolla odotetaan Kaipaista ja esim. Kiviharjua samaan aikaan jäälle. Kankaanperäkin on aika herkässä tilassa tuota painia ajatellen.

No, takaisin tähän maailmaan. Todellisuudessa Lukko voittaa 2-4, viimeinen tyhjiin. Rutiini ratkaisee. Hengetöntä surffailua puolin ja toisin, Kauppinen tekee yhden "huikean" nousun, hallissa on tunnelmaa kuin kirkossa, väki lähtee 10 min. ennen loppua, kukaan pelaajista ei innostu pelaamaan jne. jne. jne. katsomossa joku huutaa kovaan ääneen "rahat takas" ja "Jalonen, sä oot heikoin lenkki, hyvästi", Kobrien tehokas esiintymisaika on 3:48, ja kaikki on muutenkin kuin niin monta kertaa aikaisemminkin tällä kaudella. Hyvää yötä ja kauniita unia. Ehkä sitten ensi syksynä...

Ai niin, vielähän Turussa on jännättävää tuon valmentajakuvion kanssa. Ei taida sekään mennä ihan putkeen, henk.koht ajattelisin J.Koivun olevan ihan varteenotettava vaihtoehto, ainakaan paljon huonompaa jälkeä ei voisi enää tehdä. Rautakorpi lähti sitten kehittämään Kuortaneen valmennuskeskusta, oliko se sitten Turkuun hyvä uutinen, todennäköisesti...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tervetuloa länteen, Sergei!

"TPS" tänään:


35 Teemu Lassila, Maalivahti AK
39 Jason Elliot, Maalivahti


1. kenttä

4 Kimmo Peltonen, Vasen puolustaja AK
33 Tuomas Grönman, Oikea puolustaja AK

21 Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
18 Joni Lius, Keskushyökkääjä AK
24 Michael Holmkvist, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

6 Marko Kauppinen, Vasen puolustaja
45 Markku Paukkunen, Oikea puolustaja

28 Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä
9 Mikko Koivu, Keskushyökkääjä
30 Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12 Markus Seikola, Vasen puolustaja
38 Pasi Petriläinen, Oikea puolustaja

13 Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä
7 Mikko Rautee, Keskushyökkääjä
74 Jani Kiviharju, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

42 Sergei Jerkovitsh, Vasen puolustaja
5 Jussi Timonen, Oikea puolustaja

34 Mika Suoraniemi, Vasen laitahyökkääjä
15 Matias Metsäranta, Keskushyökkääjä
29 Juho Lehtisalo, Oikea laitahyökkääjä

(lähde: SM-liiga)
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Rauman Lukko tänään 13.02.2003
Maaliin 35 Petri Vehanen
varalla 84 Mikael Vuorio


1. kenttä
27 Sami Torkki - 46 Markku Tähtinen - 18 Robert Kron
77 Erik Hämäläinen - 28 Janne Niskala

2. kenttä
52 Pasi Saarela - 44 Quinn Hancock - 19 Mika Viinanen
3 Jaakko Harikkala - 42 Teemu Kesä

3. kenttä
22 Toni Koivisto - 41 Jason Ulmer - 71 Matti Kaipainen
6 Mikko Purontakanen - 14 Ville Piekkola

4. kenttä
21 Teemu Normio - 32 Samu Isosalo - 34 Petri Lätti
24 Topi Lehtonen

Elikkäs tällaisella miehityksellä ja nopeasti vilkaistuani huomasin yllätyksekseni ettei kuulamies ole tehnyt lainkaan muutoksia. No kerkeehän sitten ottelunaikana :(.
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Kankaanperä poissa, Jerk-Off-vitsh kokoonpanossa. Kankea ei tiistain perusteella tule ikävä, mutta toisaalta harmi että Pelicansia vastaan hyvin toiminut Tuokko-Rautee-Metsäranta on hajoitettu Kiviharjun noustessa kolmoseen. Lassila on maalissa ja minusta hyvä niin. Elliottiin ei oikein löydy luottoa.

Saas katsoa millä tasolla Palloseura on. Ärsyttävää on se, että vaikka tahtotaso olisi kohdallaan niin peli on silti usein tasoltaan heikkoa (ei saada luotua tilanteita ym.) ja muutenkin ailahtelevaa. Kotona HIFK:ta vastaan homma näytti jo paremmalta, mutta seuraava matsi Turussa Bluesia vastaan oli taas läpeensä surkea. Luulisi että tähän peliin on ainakin keskitytty. Tiistain matsista pitää joka tapauksessa tapahtua tason nousu, muuten Lukko vie pisteet.

Oma veikkaus on, että matsista tulee ympäripyöreä, kumpikaan ei ole selvästi hallitseva osapuoli ja molemmilla on paikkansa ratkaista. Vedonlyöntiin pelaisin kertoimien puolesta ilman muuta mieluummin Lukon voittoa (kerroin 3.15 Paf:lla).

Tuleeko kellään muuten flash-backeja vuodesta 87-88, jolloin Palloseura tappeli viimeisestä play-off-paikasta Lukon kanssa? Itse olin suht juniori tuolloin, mutta hämärien muistikuvien mukaan yksi ratkaisevimmista matseista oli kauden lopussa kotipeli Lukkoa vastaan. Pakkovoitto päällä ja turpiin tuli (4-5?). Tänään historia toistaa itseään lukemin 2-3, Mika Viinasen ollessa tasaisen trillerin voittomaalin tekijä.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Historian siipien havinaa :)

Tänään TPS:llä on mahdollisuus tehdä historiaa! Voittamalla tänään syntyy tämän kauden uusi ennätys peräkkäisissä voitoissa! Niitä olisi jo kolme (3!!!) putkeen. Suoritus ei ole ihan yhtä kova kuin mitä HPK teki tuossa hiljattain, mutta kuitenkin. Ai niin se peli pitäis voittaa ensin....

Tulosveikkaus: TPS-Lukko 4-2
 

jenttu87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Porin Ässät
Jos Lukko pelaa tänään lähellekään sitä tasoa, mitä nähtiin eilen ensimmäisessä erässä on voitto varma. Valitettavasti homma ei vaan ole niin yksinkertainen. Eilisen kaltaisen loisto-ottelun jälkeen voi olla hankalaa lähteä pelaamaan ilman leijumista. Toivottavasti kettujen otteissa ei ole ylimielisyyttä, vaan pelataan nöyrästi koko ottelu.

Tuomarikaan ei varmaan voi olla yhtä hyvä kuin eilen. Miten Kaislehto pystyikään olemaan antamatta turhia jäähyjä. Pakko vieläkin jakaa tunnustusta. Toivottavasti tänäänkin saa pelata kovaa, mutta reilusti. Turhat sikailut pitäisi silti viheltää. Onkohan liian kova tehtävä nykytuomareille...? No toivotaan parasta.

En usko veikata Lukolle kovin suurta voittoa, kun maalipaikkoja on ennenkin tuhlattu liukuhihnalla. Ehkäpä eilisen kaltainen 1-3 olisi hyvä tulos. Maalit saa puolestani tehdä ihan kuka tahansa, mutta jos nyt jotain veikkaan niin vaikkapa Tuomas "Osku" Grönman, Matti "Masa" Kaipainen, Mika "Iiro" Viinanen ja Jason "Pleksi" Ulmer. Hitsi Tähtinen ei nyt mahtunut tuohon, vaikka sen piti. No olkoon.

Niin ja piti vielä kertoa, että Turkuun on lähtenyt bussillinen Raumalaisia. Ramona järjesti halvan matkan sinne, mutta paikat olivat loppuneet jo maanantaihin mennessä. En siis itse matkalle päässyt.

Lopuksi haluaisin viisaammilta varmistaa, että eikös se viimeisen sekunnin maalintekijä viimeksi Turussa ollut Mika Viinanen, eikä Matti Kaipainen, joka luki ainakin Jatkoajan tilastoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös