TPS kaudella 2024–2025

  • 194 180
  • 1 353
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets
Teissala-Marjala-Nurmi
Wernblom-Fröberg-Dudas
Palmu?-x-x
Haapanen-Talvitie-x

Arell-Lindroth
Jurgens-x
x-Salin

Werner
X

Tällä rungolla ens kauteen..

X:t ja isompiin sarjoihin siirtyvät voi budjetin mukaan täyttää joko omilla junnuilla,halvoilla arvoilla tai kalliilla pelimiehillä..
Ei sentään ihan tältä taida näyttää kun Fröbergillä ei ole sopimusta, Intosella on, samoin Seväsellä ja Valilla, ja Hemmingillekin pitää olla joku paikka joukkueessa ensi kaudella.

Hirveästi riippuu nyt siitä että käytetäänkö ne Wernblomin ja Arellin optiot. Huhupuheissahan oli että Lauridsenkin haluaisi jatkaa (ja että olisi optio?) ja että TPS haluaisi pitää Lindrothin.

Tältä voisi näyttää:

Wernblom - Marjala - Nurmi
Palmu - ? - Hemming
Intonen - ? - Teissala
Haapanen - Talvitie - Pikkarainen
+ Munkki, Koivu

Lindroth-Arell
Lauridsen-Salin
Jürgens-Lehtonen
Sevänen
+ Jokinen

Werner
Vali

Jos tähän saisi alkaa toiveita esittää niin Pikkaraisen saisi sysätä vielä varamiesosastolle ja hommata yhden maalintekovoimaisen top 6 -laiturin ettei tulospaine ole oletuksena Hemmingillä. Vähintään Fröbergin pisteet tekevä kakkossentteri ja mielellään Intosta/Munkkia parempi kolmossentteri. Taas todennäköisyyksiä laskeskellessa Intonen/Munkki kuitenkin on kolmosen keskellä koska ja pennoset keskitetään siihen yhteen sentterihankintaan ylemmäs.

Valitettavasti realistinen pelkoni on että Lauridsen on liian kallis ja Lehtonen asettuu tuohon hänen ruutuunsa, ja että Lindrothille on nyt paljonkin kosiskelijoita. Toivoa sopii että hyvä fiilis Turussa, takuu puolustuksen suurimmasta kiekollisesta roolista ja kohtalainen ruotsalainen väri joukkueessa kannustaisivat tekemään nyt ensin sen yhden vuoden jatkon ja miettimään sitten ponnahdusta isompiin ympyröihin.

Mutta jotain tällaisia ikäviä yllätyksiä näin optioiden tms suhteen on pakko olla tulossa koska muuten tuo jatkumo näyttää liian hyvältä siihen nähden että ollaan vielä maaliskuussa. Tällä sapluunallahan (ketjuista voi olla montaa mieltä) ollaan kolmea hyökkääjää vaille valmiudessa... Kivahan se olisi jos Palmu saisikin kaksi kovaa pelaajaa viereensä kakkoseen ja kolmonen voisi muuttua nuorisoketjuksi Teissala-Intonen-Hemming.

Miten se menikään se Uraman lista? Yhdeksän lähtijää ja neljä uutta tilalle? Nyt jo tiedetään: Lindberg, Anttila, Rafkin, Suomi, Jasu (+ Väisänen kiitos huomautuksesta alempana). Järjellä ajateltuna tiedetään Broadhurst. Eli seitsemän. Jos Korpikoski oli Uraman laskelmassa mukana niin jopa kahdeksan. Fröberg, Dudas varmaan lähimpänä seuraavina. Uusista tiedetään Werner ja puolustukseen ei ehkä ketään koska Lindroth ei olisi uusi pelaaja. Niin siinä olisi juuri nuo kolme hyökkääjäpaikkaa avoinna
 
Viimeksi muokattu:

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Hemming ei ole lähdössä. Ensikaudeksi on kaavailtu iso roolia, toivottavasti lunastaa sen.

Kesällä saanee tehdä paljon töitä fysiikan eteen ja voimapuolta harjoittaa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kesällä saanee tehdä paljon töitä fysiikan eteen ja voimapuolta harjoittaa.
Tätä toivoisin muutamalle muullekin pelaajalle. Nyt tuoreena kauden jälkipyykkinä niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissä hävittiin tolkuton määrä kaksinkamppailuja ja mielestäni ihan fysiikan vuoksi. Esim. joku Dudas jos jää, niin jerkkua keskivartaloon ja jalkoihin lisää ehdottomasti. Pudotuspeleissä tämä ilmiö korostuu. Ei riitä jos vain Nurmi jaksaa vääntää ja painia.

Noin yleisesti nyt kun joukkuetta kevennetään taloudellisesti, niin skouttauksen sihti vain korostuu. Broadhurstin kaltaiset tervaskannot voidaan Jasun tapaan laittaa rotaatioon, koska he edustavat sitä Ahokas-aikakauden prosenttilätkää, jossa ei hokkarin tarvitse niin liikkua, vaan sijoittuminen ja virheiden minimointi riittää. Miettisen vaatimus on urheilullisempi ja sen takia tarvitaan hyvin liikkuvia pelaajia ensisijaisesti. TPS oli yllättävän hidas joukkue tälläkin kaudella mielestäni myös muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Kallion suhteet Ruotsiin kannattaa nytkin maksimoida. Aivan varmasti siellä on näitä ”Wernblom/Lindroth” - väliinputoajia enemmänkin, jotka hieman alennuksellakin tulisivat isompaan rooliin. Edellämainittujen pelaajien esimerkki on parasta pr:ää lahden toiselle puolen. Ekeståhl-Jonssonkin kaivettiin Allsvenskanista. Riski on aina, että postissa tuleekin Windlert-kortti, mutta kotimaisista laadukkaista pelaajista markkina on pian kuiva.

Joku pieni paluumuuttaja-projekti voisi myös toimia hyvänä markkinointina ja raikastuksena tuontipelaajien sekaan. Mites Otto Nieminen? Viime kaudella Tanskan liigan maalipörssin voitto ja tällä kaudella Briteissä EIHL:ssä 51 peliin 52 pistettä. Mikään kaljaliiga ei enää ole kyseessä, koska ko. Nottingham voitti Tepsinkin pari kautta sitten selkeästi.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mikä vastuu?
Vastuu siitä että suorittaa Liigassa hyvin. Ihan itse tuon kertoi että on tullut yllätyksenä miten paljon on saanut pukea Edustuksen pelivermeet päälle. Se että onko siellä taustalla ahne iskä tai ahne agentti niin siitä ei ole tietoa. Siitä on että poika itse oli tyytyväinen.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Oliko peräti jollain palstan huhupankeista vihiä, että siirtyisi ensi kaudelle Hämeenlinnaan? Hämärä muistikuva tästä..

Liikku huhua, että menee HPK/KooKoo, mutta omien tietojen mukaan ei ole mihinkään pahvia. Se ei toki tarkoita etteikö olisi neuvoteltu ylläolevien seurojen kanssa.
 

Marski75

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mä kyllä kyselisin Santeri Virtasen perään. Siinä olisi oiva lisä sentteri kalustoon minun mielestäni Jasun korvaajaksi. Tietenkin samaan hengenvetoon toivon että hän saisi pitkästä aikaa ehjän kesän/kauden
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös