TPS kaudella 2022–2023

  • 535 709
  • 3 211

Tuuletin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps, änäri suomalaiset
Viime kaudellakin jäätiin ainakin kerran nollille. Noloa. Takaisin asiaan niin tämä keskustelu on aika hauskaa luettavaa. En väitä että tepsin peli olisi viihdyttävää tai muutenkaan kovin hyvää mutta tälläinen jeesustelu yhden pelin jälkeen on melko huvittavaa. Pienenä huomiona kun täälläkin monta kertaa on kehuttu miten hyvä tappara on niin ovat hekin hävinneet tällä kaudella jo kolme kertaa nollilla. Taitaa tulla pitkä kesä myös Tampereella.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kunnioitan mielipidettäsi. Se ei tarkoita, että olisit aina oikeassa, tai kykenisit havainnoimmaan ja analysoimaan noinkin nopeassa pallopelissä tapahtuvia muuttujia.

Raipe on hieno mies, upeita muistoja jäi tuolta keväältä.
Tässä kuningasesimerkki näistä valitettavan usein palstalle putkahtelevista besserwissereistä, joilla on varaa väheksyä muita ja korostaa omasta mielestään ylivertaista pelinäkemystään. Jos on noinkin ylivertainen havannoitsija tai analysoija, niin miksi tyytyä tänne kirjoittelemaan? Luulis jonkun vähintään divarijoukkueen olevan kiinnostunut noin selkeistä visioista.
 

Träppi91

Jäsen
Viime kaudellakin jäätiin ainakin kerran nollille. Noloa. Takaisin asiaan niin tämä keskustelu on aika hauskaa luettavaa. En väitä että tepsin peli olisi viihdyttävää tai muutenkaan kovin hyvää mutta tälläinen jeesustelu yhden pelin jälkeen on melko huvittavaa. Pienenä huomiona kun täälläkin monta kertaa on kehuttu miten hyvä tappara on niin ovat hekin hävinneet tällä kaudella jo kolme kertaa nollilla. Taitaa tulla pitkä kesä myös Tampereella.
Eiköhän tässä voi ihan yleisellä tasolla kokokauden mittapuulla puhua heikosta hyökkäyspelaamisesta.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Eiköhän tässä voi ihan yleisellä tasolla kokokauden mittapuulla puhua heikosta hyökkäyspelaamisesta.
Ja ongelma ei ole pelkästään Tepsissä. Yleisesti ottaen Liigassa pelataan todella taktista ja shakkimaista lätkää. Useasti mennään puolustus edellä ja ei yhtään ihmetytä miksi nuorisoa kiinnostaa enemmän vauhdikas NHL kuin Liiga.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En väitä että tepsin peli olisi viihdyttävää tai muutenkaan kovin hyvää mutta tälläinen jeesustelu yhden pelin jälkeen on melko huvittavaa.

Mulle tulee heti mieleen Saipa-peli, Kärpät-peli, Jyp-peli, Ässät-peli, Kookoo-peli jne. Ei tässä ole kyse yhdestä pelistä vaan jatkuvasta rämpimisestä ja paketin kasassa pitämisestä 60min. Son aivan sama jos 20min oli OK jos 40min on raatteentietä ja Estonian pelastuslauttaa.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
mutta tälläinen jeesustelu yhden pelin jälkeen on melko huvittavaa.
Joo, vitun neka-petterit on taas tullut suihkusta ulos tätä palstaa pilaamaan, vaikka juuri 15 matsia sitten tehtiin jopa 4 Jukureja vastaan! Sen jälkeiset pelit ollaan tykitelty aina kovalla 1,7 tehdyn maalin keskiarvolla mutta heti kun kerran ei saada tehtyä ottelun ainoasta paikasta Kärppiä vastaan, niin täällä vaan jeesustellaan.

Syksyllä kun valitti paskasta suorittamisesta, niin muistutettiin viime keväästä ja kerrottiin että näin taas. Nyt on se kortti puoliksi käännetty ja argumentit aivan loppu, niin nyt meidän tollukoiden pitää vain uskoa, että hyvä koutsi ja ainut mahdollinen pelitapa meillä on! Sitä voidaan korostaa vaikka kirjoittamalla joku Marko, Rami ja Sami pani toisiaan saunassa tyylinen nokkela tarina.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilisen Liiga kierroksen ottelutulokset tarkoittivat lähes varmuudella sitä että TPS jatkaa kauttansa runkosarjan jälkeen sääleissä yrittäen päästä sieltä jatkoon ja mikä ei todellakaan tule olemaan ihan läpihuutojuttu.
Hyvinkin mahdollista että juuri tämän illan vastustaja Ässät tulee silloin vastaan.

Vaikka runkosarjaa on vielä yhdeksän peliä jäljellä niin vaikea on uskoa että Ahokas yhtäkkiä saisi tuon vässykkä lauman taistelemaan niin raivopäisesti että Tepsi napsisi pisteitä lopuista peleistä niinpaljon että vielä nousisi kuuden joukkoon pudottamalla sieltä joko Kalpan tai Kärpät.
Vastaan asettuvat vielä kotona Ässät, SaiPa, HPK, Tappara ja KooKoo sekä vieraissa kohdataan Pelicans, Ässät, KalPa ja HIFK.
Pisteitä on jaossa siis vielä 27 ja kotona jos kaikki menisi vähänkin paremmin niin mahdollisuudet 9-12 pisteeseen mutta ei yllättäisi jos Tepsi keräisi vain sen kolme -kuusi pistettäkin vain. Vieras peleistä ei kauheasti ole luvassa nähdyn kaltaisilla otteilla ja niistä peleistä jopa kolmen pisteen saaminen voi tehdä tiukkaa.
Oma veikkaukseni on että TPS tulee lopuista runkosarjan peleistä keräämään 9-12 pistettä ja joilla ei näin ole mitään mahdollisuuksia ohittaa enää edellä olevia joukkueita.

Toisaalta loppujen lopuksi silläkään ei mitään merkitystä pääsisikö Tepsi kuudenneksi tai pääsisikö se sääleistä jatkoon kun joka tapauksessa vastaan asettuisi joku kolmikosta Lukko, Ilves tai Tappara ja jokainen tiedämme ettei Tepsi tule nähdyn kaltaisilla esityksillä ja tuolla vässykkä laumalla voittamaan jotakin noista kolmesta joukkueesta neljää kertaa seitsemästä ottelusta.

Tämän kauden otteiden ennusmerkit olivat jo aistittavissa ennen kauden alkua nähdessään ja kuullessaan millaisen joukkueen Kallio ja co ovatkaan rakentaneet. Lisäksi seuran johto on hienosti onnistunut pitkin kautta ripottelemaan näitä juhlallisuuksia joilla on pystytty osittain peittelemään itse tuotteen heikkoa laatua ja lähinnä niitä jotka vähemmän seuraavat Tepsin otteita. Ne jotka käyneet kausarilla vuosikymmeniä niin tietävät kyllä mikä totuus Tepsin tilanteessa on.

On tullut monta kertaa ennenkin sanottua mutta sanotaan se vieläkin eli miksi satunnainen irtolipun ostavan katsojan pitäisi raahautua hallille kun vastineeksi saatava laatu on ala-arvoisen heikkotasoista tai toisella tapaa miksi maksaa siitä että pääset hallille haukottelemaan kun jäällä ei tapahdu mitään.

Jos jotain positiivistäkin tästä kaudesta niin tälläisen kauden luulisi edes tarkoittavan sitä että seurajohto, omistajat ja urheilutoimenjohto Kallio ja Urama etunenässä istuvat Gatoraden pimeimpään nurkkaan pöydän ympärille miettien että mikä meni vikaan ja miten tästä noustaan.
Mikäli näin ei tapahdu niin silloin on Palloseura ui syvissä vesissä jatkossakin. Kauden jälkeen pitäisi joko tämän Tapparasta tulleen muka niin huippu toimarin, omistajien tai Koskisen lyödä nyrkki pöytään, herättää tuo puuhastelijoiden kerho ja miettiä keinot millä Tapparaa ja kärkijoukkueita lähdetään ajamaan takaa pitkäjänteisesti eikä millään vuoden periodeilla.
Senverran heikkotasoista ja väsyttävää kiekkoa TPS on tällä kaudella esittänyt että on tullut ensimmäistä kertaa miettineeksi että viitsiikö sitä itsekään enää tukea seuraa jos vastine mitä siitä saa niin on tämän kaltaista.

Olosuhteet ovat Liigan parhaat harjoitus keskuksineen ja markkina-aluekin olisi todella suuri jos he sen vaan osaisivat hyödyntää. Juniori puoleen ei voi ikinä olla satsaamatta liikaa ja onhan sieltä tasaisesti noussut Liiga NHL pelaajia. Mutta enemmän täytyy siihenkin panostaa eikä tyytyä siihen mitä nyt on.
Sensijaan uskomattomalta tuntuu miten seuran johto kannattajilleen ja seuran sponsoreille vakuuttelevat ja valehtelevat kirkkain silmin miten laadukas ja huippujoukkue on tulevaksi kaudeksi rakentumassa ja jolla taistellaan jälleen kerran Suomen mestaruudesta vaikka joukkueet edelliset vuodet rakennettu täysin tuntemattomien ulkomaalaispelaajien varaan.
Koska seurajohto käsittää että mikäli halutaan menestystä ja sitä kautta myöskin taloudellista tuottoa pitkäjänteisesti niin joukkueen täytyy olla niin laadukas jolla voi menestyä vuosi vuoden perään, sellaisia yksilöitä jotka saavat yleisön nousemaan ylös penkeistä jopa A-katsomon keskilohkoistakin sekä taputtamaan heidän virtuoosimaisille suorituksillensa.
Mikäli joukkueessa pelaisi erilaisia persoonia kuten taito, värikkäitä ja räiskyviä pelaajia, joukkue pelaisi viihdyttävää ja menestyvää jääkiekkoa niin varmasti TPS:n yleisökeskiarvo olisi jonkun verrankin suurempi kuin mitä nyt esim. tällä kaudella jolloin yksi sun toinen katsoja on haukotellut peleissä ja lähteneet kotiin jo toisen erän jälkeen.

Kirjoitin jo tuossa toisessa ketjussakin mutta luulisi seuran johdon puoleltakin Kalliolla alkaisi olemaan viime hetket näyttää onko hänestä tuohon hommaan. Mikäli ensikausi menee samaan malliin niin eiköhän silloin pitäisi jo olla korkea aika etsiä uusi kaveri tilalle ja silloin se olisi toivon mukaan raudan luja ammattilainen jolla kokemusta miten menestyvä huippujoukkue rakennetaan vuosi vuoden perään.

Sanoisin että kautta on Tepsin osalta jäljellä säälit mukaanlukien 11 ottelua ja sen jälkeen toivon mukaan Gatoraden uumenissa alkaa todellinen likapyykin pesu ja tarvittaessa tekisivät kipeitäkin mutta isoja ratkaisuja.
Jottain tarttis tehrä ja pian ennenkuin suunta lähtee valumaan taas liikaa väärään suuntaan.
Tässä kohtaa punnitaan nyt myös nämä ns. liiton miehet Westerlund, Urama ja sitten tämä Tapparan miäs eli uusi toimari, Koivu, Koskinen jne. eli löytyykö heiltä taitoa, tietoa, mielenkiintoa ja halua miettiä ja tehdä ratkaisuja miten Tepsistä saataisiin kiinnostavampi ja menestyvämpi huippuorganisaatio.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
TPS:n tyylin tuntien keväällä todetaan, ettei tällä kaudella ihan mennyt odotusten mukaan ja pomputkaan eivät osuneet meille suotuisalla tavalla, mutta ensi kaudeksi on kyllä rakenteilla todella laadukas joukkue jolla taistellaan mestaruudesta, joten mitään muutoksia mihinkään ei tarvitse tehdä, koska tulevaisuus on meidän ja ammattitaitoa on organisaatiossa todella paljon. Jokaisessa postissa on alansa huippu, joten samalla tavoin jatketaan. Ja sama levy sitten taas seuraavan kauden jälkeen ja sitä seuraavan jne...
Suurin mielenkiinto tässä on se, kuinka monta vuotta tällainen löysä skeida uppoaa kannattajiin, sponsoreihin ja kummisetiin? Suuret puheet ja pienet teot. Se on ainoa, mikä jatkuu kaudesta toiseen.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
TPS:n tyylin tuntien keväällä todetaan, ettei tällä kaudella ihan mennyt odotusten mukaan ja pomputkaan eivät osuneet meille suotuisalla tavalla, mutta ensi kaudeksi on kyllä rakenteilla todella laadukas joukkue jolla taistellaan mestaruudesta, joten mitään muutoksia mihinkään ei tarvitse tehdä, koska tulevaisuus on meidän ja ammattitaitoa on organisaatiossa todella paljon. Jokaisessa postissa on alansa huippu, joten samalla tavoin jatketaan. Ja sama levy sitten taas seuraavan kauden jälkeen ja sitä seuraavan jne...
Suurin mielenkiinto tässä on se, kuinka monta vuotta tällainen löysä skeida uppoaa kannattajiin, sponsoreihin ja kummisetiin? Suuret puheet ja pienet teot. Se on ainoa, mikä jatkuu kaudesta toiseen.
Olen kyllä täsmälleen samaa mieltä. Ja samaan aikaan kaupungin kerma Saku Koivun johdolla puuhastelee jotain uutta hallia Ratapihankadulle.
Mikähän joukkue tuossa hallissa pelaisi, jos sellainen jollakin aikavälillä tuonne syntyisi? Jos IT miljonäärit pistäisivät jossakin vaiheessa rahahanansa kiinni, niin eipä siellä ainakaan TPS niminen joukkue taitaisi pelata.

Niin hyvältä kuin kaikki pari edellistä kautta näyttikin, niin kaikki se hyvä jatkumo on tämän kauden joukkueella vedetty vessan pytystä alas.
Kiitos joukkueen ulkomaan apujen, jotka eivät pelaa logolle vaan nauttivat vain palkkaa joukkueessa olemisesta.
Ja täsmälleen sama hengettömyys koskee valmennusta ja siinä etenkin joukkueen yv pelistä vastaavia henkilöitä.
Ahokas missä on se joka ilta taisteleva TPS jonka Instagrammin Uudenvuoden lupauksessa mainitsit? Ei ole ihan kovin monessa vuoden 2023 ottelussa näkynyt.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Tänään juhlatunnelmaa ja pakkovoitto! Pelataan jo käytännössä playoffeja. Nyt sitä tappamisen makua peliin jätkät!
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
TPS:n tyylin tuntien keväällä todetaan, ettei tällä kaudella ihan mennyt odotusten mukaan ja pomputkaan eivät osuneet meille suotuisalla tavalla, mutta ensi kaudeksi on kyllä rakenteilla todella laadukas joukkue jolla taistellaan mestaruudesta, joten mitään muutoksia mihinkään ei tarvitse tehdä, koska tulevaisuus on meidän ja ammattitaitoa on organisaatiossa todella paljon. Jokaisessa postissa on alansa huippu, joten samalla tavoin jatketaan. Ja sama levy sitten taas seuraavan kauden jälkeen ja sitä seuraavan jne...
Suurin mielenkiinto tässä on se, kuinka monta vuotta tällainen löysä skeida uppoaa kannattajiin, sponsoreihin ja kummisetiin? Suuret puheet ja pienet teot. Se on ainoa, mikä jatkuu kaudesta toiseen.
T: Kaksi viime kautta finaaleissa.
 

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
T: Kaksi viime kautta finaaleissa.
"Jokainen jääkiekosta jotain ymmärtävää näkee, että hyvävelikerhon komennossa olevalla Tepsillä ei ollut mitään mahdollisuutta Tapparaa tai Lukkoa vastaan, joissa on jo vuosikymmenet tehty menestyksekästä työtä ja juhlittu mestaruuksia harva se vuosi.

On ikävä että osalle TPS-kannattajista näyttää riittävän hyvävelikerhon korupuheet ja vaatimustaso on laskettu näin alas."

Tjsp...
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
"Jokainen jääkiekosta jotain ymmärtävää näkee, että hyvävelikerhon komennossa olevalla Tepsillä ei ollut mitään mahdollisuutta Tapparaa tai Lukkoa vastaan, joissa on jo vuosikymmenet tehty menestyksekästä työtä ja juhlittu mestaruuksia harva se vuosi.

On ikävä että osalle TPS-kannattajista näyttää riittävän hyvävelikerhon korupuheet ja vaatimustaso on laskettu näin alas."

Tjsp...
Käännä vielä niin päin, että ”näköjään tällä palstalla ei vieläkään haluta myöntää sitä tosiasiaa että” ja sit perään toi. Pääset tehokkaammin ihon alle.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Ronkainenhan on hyvä puolustaja! Yksi varmimmista koko joukkueessa Arellin ohella ja tekee jatkuvasti hyviä ratkaisuja kentälle. Palstan tietäjät tosin sanovat, että on mestistason umpisurkea pakki ja Kallio teki yhden elämänsä mokista hänet rekrytessään. Mutta ehkä olen väärässä, omat silmät valehtelevat, kun paskaksi hänet on täällä julistettu.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ronkihan on ollut todella positiivinen yllätys, katotaan nyt vielä loppukausi mutta näillä otteilla menee hyvin leveyspakiksi ensi kaudellekin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ronkainenhan on kirjoittamassa itsestään TPS-legendaa. Harmi kun olisi Brian Rafalski olisi ollut vapaana, mutta päädyttiin Ronkiin. Tietäjä tiesi. Se tästä olisi puuttunut, että Vanttajalle olisi lyöty vielä pakkipariksi.
 

Brooklyn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varsinais-Suomalainen juniorikiekko
Pleksit paukkuu liikaa. Paikkoja oli helvetisti. Hyvää hyökkäämistä nähtiin myös. Tehokkuus surkeaa.

Pata toki olematon mittatikku, mutta lukemat valehteli ihan kunnolla tänään.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Pleksit paukkuu liikaa. Paikkoja oli helvetisti. Hyvää hyökkäämistä nähtiin myös. Tehokkuus surkeaa.

Pata toki olematon mittatikku, mutta lukemat valehteli ihan kunnolla tänään.
Samaa mieltä, ei tosin ollut tuuriakaan. Hakala olisi voinut tehdä hatun tänään.

Mielestäni Stålberg ja junnut toivat tänään kaivattua suoraviivaisuutta ja maalille ajoa.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Onko tietoa, onko meillä käytössä mitään mentaalipuolen koutsia tai psykologia?
Intosen ja Kivihalmeen voisi ohjata sinne seuraavien viikkojen aikana vaikka päivittäin.

Hyviä pelimiehiä, mutta korvien välissä tapahtuu tällä hetkellä jotain merkillistä.
Jotain pitäisi tehdä, mielellään asap. Pojat on ihan pikkusen lukossa tällä hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös