TPS kaudella 2020–2021

  • 711 934
  • 3 257

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:n sivuilla laitettu numerot ja muutama huomio:
-Janatuisen numero vaihdettu #55 -> #63 eli onko TPS:ään tulossa pelaaja jonka numero on 55?
-Budish vielä listassa mukana joten en usko sopimuksen purkuun
-Iskhakov pelaa numerolla 34
-Jasu numerolla 61 (Ei varmaan yllätys kenellekkään.)
-Viron numero vaihdettu #14 -> #5
-Bohm pelaa numerolla 33
-Karejev pelaa numerolla 1
-Rafkin pelaa numerolla 6
-Haapanen pelaa numerolla 77
 
Suosikkijoukkue
TPS
Nykyinen markkinatilanne on pelaajille aika vaarallinen koronan jäljiltä, joten tyhjän päälle tuskin kukaan sopimuksenalainen pelaaja irtautuu. Eli, lienee hyvät erorahat tai sitten seuraava seura on jo tiedossa (tai molemmat).
Budishin kanssa varmaan on keskusteltu, mutta hänellä on vielä ilmeisen arvokas diili ensi vuodesta ja vaihtoehdot tätä kautta kapenevat. Voipi hyvin olla siiis, että Budish kurvailee ensi kaudella vielä Tepsissä. Ensi kaudella toki pelaajallakin on suuri motivaatio onnistua, jotta ansiotaso jatkuu tulevaisuudessakin.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Eiköhän tässä haluta näitä entisen UTJ:n Niittymäen sopimuksia isolla kädellä siivota. Hyvin on siivottu ja jatkosopimukset jäänyt kirjoittamatta. Budish voi hyvin jatkaa roolissaan, kun maalin edustalle ei oikein ole muita pelaajia joukkueessa tällä hetkellä. Ei onneksi Sundilla näytä olevan TPS:n kanssa enää sopimusta. Hyvää työtä Kallio tehnyt.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Eiköhän tässä haluta näitä entisen UTJ:n Niittymäen sopimuksia isolla kädellä siivota. Hyvin on siivottu ja jatkosopimukset jäänyt kirjoittamatta. Budish voi hyvin jatkaa roolissaan, kun maalin edustalle ei oikein ole muita pelaajia joukkueessa tällä hetkellä.

Tämä. Eihän Budilla enää asiaa kärkikenttiin ole, mutta jos ei hyvää korvausta tai korvaajaa ole saatavilla (mikä on hyvin todennäköistä poikkeustilan aikana) niin jatkakoon vaikka kolmosen laidassa tai vast. vielä viimeisen kauden.
 
Todella hieno uutinen. Budishin pitäisi olla seuraava lähtijä kyllä. Näin kuuluu toimia. Budish on jo kyntensä näyttänyt, tuskin tuosta mihinkään kehittyy. Nälkäisempää ukkoa tilalle. Jos pelaajan ongelmat olivat pääkopan sisällä, ei ole aikaa odotella, milloin ne saadaan kuntoon. Poikkeuksena joku todellinen huippuyksilö.

Lähinnä kai tuossa on se, että Budille ei löydy ottajia. Häntähän on kulisseissa huhujen mukaan kaupiteltu jo vuoden ajan. Ei TPS sentään hyvää hyvyyttään sopimuksia osta ulos, sillä kalliiksi se tulee. Ei Nättisen jäljellä olevaa vuottakaan takuulla ostettu ulos, vaan annettiin pelaajalle mahdollisuus etsiä uusi työnantaja ja kun se löytyi, niin sopimus purettiin molempien osapuolten suostumuksella ilman kuluja.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Kuinkas kovasta talentista tuon Ju. Pärssisen osalta puhutaan? Ainakaan varausvuotena ei mistään supertalentista ilmeisesti ollut kyse, kun meni ihan draftin lopussa. Muistelen vaan nyt päättyneen kauden aikana nähneeni jotain IS:n uutisia jostain "TPS:n supertalentista", mutta ei tuota nyt ainakaan viime kauden A:n tehot vielä suoraan kerro eikä Liigan puolellakaan nuo tilastot näytä miltään valmiilta ykkössentterin tasolta.

Ilman mitään hampaiden kiristelyä siis vilpitön kysymys, että onko tässä tulevalle kaudelle jo odotettavissa Liigaan ihan ykköskentän keskustaan pelaaja?
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En nyt menisi sanomaan ihan win-win tilanteeksi. Topi oli kuitenkin viimekaudellakin yli 30pisteen tahdissa. Alkukausi varsinkin Topilta oli todella hyvä.

Voi olla, että loppukauden muistot ovat syrjäyttäneet alkukauden. Mutta mun mielestä Nättinen ei oikein ikinä päässyt joukkueeseen sisään, eikä tuonut lisäarvoa koko kauden aikana joukkueen pelaamiseen. Tässäkään tapauksessa en antaisi pisteille hirveästi arvoa.

Oon tosin sitä mieltä, että Nättinen ois kannattanu alkavalla kaudella pitää joukkueessa ja antaa mahdollisuus. Viime kausi oli monella tapaa niin sekava. Nättisen lukuisat poissaolot, loukkaantuminen ennen kautta yms. Sekä tietenkin joukkueen ja seuran sekoilu.

Mutta ilmeisesti kaverille ei nähty mitään käyttöä ensi kaudelle, niin onnea ja menestystä Nättiselle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mukavan raikkaan näköinen kokoonpano tällä hetkellä. Dieselmäinen Budish ei selvästikään kuulu joukkoon tuossa, mutta toisaalta kokenut maalinedusjyrä voi olla ihan arvokaskin lisä. Viime kauden perusteella toki pahasti ylihintainen, mutta jos/kun ei kaupaksi mene niin katsotaan olisiko nyt ehjä kesä tuonut uutta terävyyttä.

Yksi huipputason hyökkääjä kaivattaisiin, jonka myötä Janatuisen voisi tiputtaa kolmoseen ja Haapasen taistelemaan nelosen paikoista. Sentteri tuo hankinta melkeinpä saisi olla niin voisi Ishkakovin iskeä laituriksi. Tämä arvio ihan mutulla, mutta ehkä nuorelle kaverille voisi olla ihan hyvä paikka siinä. Pärssinen nyt ei vielä ykkössenteri tasoa varsinaisesti ole, mutta oletusarvoisesti muodostaa hyvän ketjun Nurmen ja Pajun kanssa ja ainakin ketjuhahmotelmissa omista kasvateista on kiva tehdä ykkönen.

Lisäksi vielä yksi pakki, jonka jälkeen rosteri olisikin valmis kauteen. Tuota voi sitten tarpeiden mukaan täydennellä kauden mittaa, mutta kyllä tuolla syksyyn kehtaa lähteä, eikä palkkarakennekaan liene mitenkään kestämätön. Hienoa Tomppa&Co.!
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nättisen alku oli Tepsissä kova. Sitten tuli loukit ja henk.koht. elämässä asioita, jotka sotkivat kuvioita. Harmi homma sinänsä, mielellään olisin katsonut kunnossa olevaa Nättistä vielä kauden verran, mutta jotainhan siellä taustalla on kun sopimus purettiin.
 
Harmi homma, että Topilla ei ihan lähtenyt Turussa. Kaikkea hyvää kuitenkin jatkoon Topi!

Nurmi - Pärssinen - Pajuniemi
Janatuinen - Iskhakov - Korpikoski
Haapanen - Jasu - Budish
Kuru - Wirtanen - Liukas
+ Intonen, Nevasaari, Pyyhtiä, Teissala

Bohm - Larsson
Anttalainen - Viro
Kaskinen - Rafkin
+ Laitamäki, Pulli

Tirronen - Karejev
+ Anttila

Tässä siis tämän hetken sopimuksilla kokoonpano.

Aika pirun kaposelta näyttää. Toivotaan että siellä olisi vielä se kentällinen tulossa.

Loistavaa kuitenkin että näitä joilla ei toimi tai muuten ei vain sovi joukkoon laitetaan ulos. Budish sitten seuraavana.

Ykkönen menee tuollaisenaan, ainakin vain nimellisenä ykkösenä.
Vaikea uskoa myös Ikshakovin sentterin paikkaan. Oikeaan laitaan. Korpikoski vasemmalle ja "Koivu" keskelle.
Kolmonen meiltä sitten puuttuukin laiturien osalta. Tähän saadaan toivottavasti myöhemmin täydennystä, keskellä joko Jasu tai Wirtanen. Laitureiden osalta itsellä ei oikein muuta väliä olisi kuin että noudattaisivat profiililtaan näitä jo hankittuja kavereita, lisänä ehkä sellainen fyysisyys joka tuosta rosterista puuttuu.
Nelosen rakentaisin joko Jasun tai Wirtasen ympärille, laidoille sitten Janatuinen ja Haapanen.

Pakistossa hyvä ensimmäinen pari.
Mikäli tässä nyt ollaan rakentamassa jengiä joka menisi ekalta kierrokselta jatkoon, tarvitaan toinen pari. Ehkä tähän oltiin kaavailtu huhuissa esiintynyttä Honkaa ja hänelle kaveriksi sitten sellainen Fraser tyylinen pelissä vielä mukana pysyvä "hampaaton kanukki".
Kolmas pari Viro-Rafkin.

Tuon kokoonpanoon meille jää vielä sitten se luvattu kentällinen rotaatioon liigassa stunttaamaan/pelaamaan pystyviä kavereita.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kuinkas kovasta talentista tuon Ju. Pärssisen osalta puhutaan? Ainakaan varausvuotena ei mistään supertalentista ilmeisesti ollut kyse, kun meni ihan draftin lopussa. Muistelen vaan nyt päättyneen kauden aikana nähneeni jotain IS:n uutisia jostain "TPS:n supertalentista", mutta ei tuota nyt ainakaan viime kauden A:n tehot vielä suoraan kerro eikä Liigan puolellakaan nuo tilastot näytä miltään valmiilta ykkössentterin tasolta.

Ilman mitään hampaiden kiristelyä siis vilpitön kysymys, että onko tässä tulevalle kaudelle jo odotettavissa Liigaan ihan ykköskentän keskustaan pelaaja?
Itse en ole varmaan tähän paras vastaamaan, mutta käsittääkseni viime kevät/kesä meni täysin plörinäksi loukkaantumisten ja siitä seuranneen leikkauksen takia. Varmaan tällä oli vaikutusta myös draftiin. Viime kaudella kehityskäyrä oli kuitenkin todella jyrkästi ylöspäin.. aloitti a-junnuista ja loppukaudesta oli Tepsin parhaita hyökkääjiä. Eli, jos kehitys jatkuu samanlaisena, odotuksille on myös katetta.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kuinkas kovasta talentista tuon Ju. Pärssisen osalta puhutaan? Ainakaan varausvuotena ei mistään supertalentista ilmeisesti ollut kyse, kun meni ihan draftin lopussa.

Ilman mitään hampaiden kiristelyä siis vilpitön kysymys, että onko tässä tulevalle kaudelle jo odotettavissa Liigaan ihan ykköskentän keskustaan pelaaja?
Täysin samaa mietin tässä itsekin.

Jos Pärssinen on kauden alkaessa TPS:n ykkössentteri, niin lähtökohtaisesti TPS:llä on liigan heikoin ykkössentteri aiempiin näyttöihin nähden! Jos joku joukkue ei nyt sattumalta ole vaikka minulle tai vastaavan tasoiselle jannulle tarjoamassa vielä ykkössentterin sopparia!? :D

Odotuksia jokainen voi asettaa täysin mielivaltaisesti, mutta minun on todella vaikea nähdä Pärssistä TPS:n ensi kauden ykkössentterinä. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään Kaapo Kakko tai Mikko Rantanen. Olen toki hyvin mielelläni tässä asiassa aivan väärässä.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Jos Pärssinen on kauden alkaessa TPS:n ykkössentteri, niin lähtökohtaisesti TPS:llä on liigan heikoin ykkössentteri aiempiin näyttöihin nähden!

Nyt eletään vasta kesäkuun ensimmäistä viikkoa, joten katsotaan nyt ihan rauhassa miten isoja kaloja ne puuttuvat "voimapakki" ja "kärkisentteri" ovat. Pitää muistaa että TPSllä on aika laadukkaat/kalliit alasentterit, joten ihan ymmärrettävää että edes yksi on halpa junnu. Kun se sattuu vielä olemaan noinkin hyvä kuin Pärssinen, niin tilannehan on aika hyvä!

Vaikka alaketjujen Jasu ja Wirtanen ovat ammattilaisia, niin puolustuksesta ja hyökkäyksestä löytyy kuitenkin aika paljon myös halvahkoja nuoria. Tuosta voisi päätellä aika nopeasti, että viimeisiin hankintoihin voi vielä käyttää euron jos toisenkin. Eli kuten tuossa ylempänä sanottiinkin, niin eiköhän se ykkönen ole Korpikoski-X-Iskhakov ja tuo Nurmi-Pärssinen-Pajuniemi on sitten aivan passeli kakkosketjuksi tähän sarjaan.

Sharksin lupaus Ibragimov vielä tuomaan kilpailua alempiin ketjuihin, niin Janatuisen/Haapasen tapaiset pelaajat eivät saa silloin ilmaista paikkaa rosterissa! Jos Budish menisi kaupaksi niin sitten voisi tietysti etsiä vielä yhtä voimalaituria, mutta tässä tilanteessa riittää aivan hyvin 2 isoa nimeä + Ibra ja homma näyttää silloin varovaisen positiiviselta Raimo Helmisen aiheuttamista kysymyksistä huolimatta!
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nythän kokoonpano on sellainen, että näin kesällä, ennen kuin yhtään peliä on pelattu, voisi haihatella, että tuossa on "nuori ja nälkäinen" nippu, jolla lähdetään uskottavasti tappelemaan runkosarjan kymppisijasta. No, onneksi tuohon vielä tulee varmasti vahvistuksia, ainakin se toinen venäläinen junnuhyökkääjä ja varmasti muitakin. Saa nähdä millainen muukalaislegioona joukkueesta vielä sukeutuu.

Nättisen lähtö on tavallaan sääli. Virtasen tultua puikkoihin näytti siltä, että siinä meillä on jo yksi valmis ketju seuraavallekin kaudelle, kun Virtanen istutti Nättisen Nurmen ja Pajuniemen keskelle. Toki sitten, kun Pärssinen otti tuon paikan niin ei olisi ehkä Nättiselle oikein löytynyt enää sopivaa paikkaa. Toki nyt siellä kaartelee joku Haapanen, joka on aika raju downgreidaus Nättiseen verrattuna.

Kuinkas kovasta talentista tuon Ju. Pärssisen osalta puhutaan? Ainakaan varausvuotena ei mistään supertalentista ilmeisesti ollut kyse, kun meni ihan draftin lopussa. Muistelen vaan nyt päättyneen kauden aikana nähneeni jotain IS:n uutisia jostain "TPS:n supertalentista", mutta ei tuota nyt ainakaan viime kauden A:n tehot vielä suoraan kerro eikä Liigan puolellakaan nuo tilastot näytä miltään valmiilta ykkössentterin tasolta.
Pärssinen sattui tekemään pari pistettä Hifkiä vastaan yhdessä matsissa, jonka HIFK hävisi, niin sen takia Helsingin keltainen lehdistö kirjoitti hehkutusta supertalentista. Kyllä Pärssinen kova talentti on, en sitä sano. Ja tosiaan varaustilaisuutta edeltävän kauden pilanneet rajut loukkaantumiset pudottivat varausnumeroa.

Ei onneksi Sundilla näytä olevan TPS:n kanssa enää sopimusta. Hyvää työtä Kallio tehnyt.
Kallio teki hyvää työtä siinä, kun onnistui saman tien treidaamaan Sundin eteenpäin Sharksiin niin ei tarvinnut peluuttaa Sundia kahta vuotta. Eikös se ollut kahden vuoden soppari, joka Sundin kanssa alun perin tehtiin?
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kallio teki hyvää työtä siinä, kun onnistui saman tien treidaamaan Sundin eteenpäin Sharksiin niin ei tarvinnut peluuttaa Sundia kahta vuotta. Eikös se ollut kahden vuoden soppari, joka Sundin kanssa alun perin tehtiin?

Eiköhä siitä sopparista tullut samaantien vessapaperia, kun Sharks teki Sundin kanssa sopparin. Tuskin voi samaan aikaan olla kahta sopparia voimassa eri joukkueisiin. Joten eiköhän Sund ollut vain Sharkis sopimuksenalaisena TPS:ssä lainalla.
 

raipe1993

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sharks
Tuo Pärssinen vaikuttaa hyvin samankaltaiselta tapaukselta, kuin Porin Kivenmäki vuoden takaperin. Huonossa joukkueeessa paineettomana isossa roolissa jonkin verran tulosta, ja odotukset ihan todella korkealle.

Muuten Näyttää Raipen joukkue kyllä mielenkiintoiselta, varsinkin nuo Venäläiset ovat kyllä mielenkiintoista seurattavaa.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo Pärssinen vaikuttaa hyvin samankaltaiselta tapaukselta, kuin Porin Kivenmäki vuoden takaperin. Huonossa joukkueeessa paineettomana isossa roolissa jonkin verran tulosta, ja odotukset ihan todella korkealle.
Tilastojen valossa samankaltaisia tapauksia, mutta nämä kaksi pelaajaa eroaa toisistaan huomattavasti kooltaan. Pärssinen on 30 kiloa painavampi kuin Kivenmäki ja jo viime kaudella Pärssinen oli hyvä kulmavääntäjä. Toinen iso erottava tekijä täälläkin mainittu ketjun kemia, joka Pajuniemen ja Nurmen kanssa löytyi. Tuskinpa Kivenmäellä vastaavanlaista kemiaa oli yhtä hyvien pelaajien kanssa?

Nämä asiat varmasti tulee helpottamaan Liigassa noiden odotusten lunastamista ja itselläni kova luotto Juuson kykyihin ottaa kakkossentterin rooli ensi kaudella.
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
TPS:n sivuilla laitettu numerot ja muutama huomio:
-Janatuisen numero vaihdettu #55 -> #63 eli onko TPS:ään tulossa pelaaja jonka numero on 55?
-Budish vielä listassa mukana joten en usko sopimuksen purkuun
-Iskhakov pelaa numerolla 34
-Jasu numerolla 61 (Ei varmaan yllätys kenellekkään.)
-Viron numero vaihdettu #14 -> #5
-Bohm pelaa numerolla 33
-Karejev pelaa numerolla 1
-Rafkin pelaa numerolla 6
-Haapanen pelaa numerolla 77

Janatuinen pelasi USHL:ssä ja NCAA:ssa muistaakseni numerolla #53. Oletan että uusi numero #63 liittyy enemmän tähän.
 

mtallskog

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pärssinen osoitti viime kauden aikana kykenevänsä pelaamaan liigatasolla ja vieläpä hyvin. Tämän lisäksi kemiat kohtasi hyvin Pajun ja Nurmen kanssa, jonka vuoksi olisi hölmöä olla käyttämättä koostumusta uudelleen.

Sund teki NHL sopimuksen Sharksin kanssa, jonka johdosta sopimus TPS:n kassa purkautui, Kallio ei häntä "treidannut" mihinkään. Viime kausi Sund oli lainasopparilla Turussa.
 

Ikuri

Jäsen
Ruben Rafkinin otteita odottelen näkeväni suurella mielenkiinnolla. Nuo hänestä helposti löydettävät raportit kertovat vastustajille ikävästä kiusankappaleesta, joka osaa tosiaan pelata myös kiekolla. Rikkaan miehen, jopa lottovoittajan Santeri Heiskanen. Rightin kätisyys antaa Rafkinille pienen etulyöntiaseman muihin nuoriin puolustajiin nähden. Lisäksi Rafkin on pelaajatyyppinä räiskyvä ja näyttävä. Nämä ominaisuudet lisäävät odotusarvoa häntä kohtaan. Kävin lävitse Palloseuran tämänhetkistä pakistoa. Onhan tuo materiaali tällä haavaa ohut, mutta eiköhän sisään ole vielä tulossa ykkös- tai kakkospariin mitat täyttävä tekijämies.

Viro, Larsson, Bohm ja Rafkin ottavat neljän kärkipuolustajan roolit. Heitä täydentävät sähisevä Anttalainen ja hyväraaminen Laitamäki. Tämän kaksikon toivon nousevan kauden edetessä pakkihierarkiassa Kaskisen ohitse.

Kun pakistossa katseeni kiinnittyy Rafkiniin, hyökkääjistä eniten odotan Artukaisten Artyuhkinin (Eetu Liukas) läpimurtoa. Täällä joku jo ansiokkaasti kirjoitti, että joukkueesta puuttuvat kolmosketjun laiturit. Liukas on mielestäni tälle tontille juuri sopiva palanen, kunhan saa kunnollisen näyttöpaikan ja aikaa. Janatuisen jatkosopimus on viite siitä, että laituriosastolle ei ole suurempaa hakua päällä, vaikka Nättisestä ja oletettavasti myös Budishista on päästy eroon. Nurmi, Pajuniemi, Iskhakov+se toinen venäläinen, Korpikoski, Janatuinen, Haapanen ja Kuru, lisäksi rosterista löytyy näitä junnumaajoukkueita kolunneita nuoria, joille on annettava mahdollisuus. Tuo laadukkaiden nuorten hyökkääjien lista ei ole lyhyt - Nevasaari, Teissala, Liukas, Intonen, Pyyhtiä... Vaikka se suurin päiväuni Koivun Mikon paluusta ei toteutuisikaan, sentteristö vaikuttaa paremmalta kuin viime kaudella. Jos joukkue lähtisi pelaamaan sarjaa tällä rosterilla, laittaisin itse Jasun Iskhakovin ketjuun sentteriksi, Pärssinen ykköseen, Wirtasen Pera kolmoseen ja Kuru johtamaan nelosketjua ihan erikhaulana.

Todella lupaavalta vaikuttaa. TPS on kaudella 2020-21 turkulainen joukkue, jolta löytyy ylpeyttä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Edellisestä kirjoituksesta tulikin mieleen. Meillähän pelaa kaveri nimeltä Olli Kaskinen! Kaveri pärjäsi jo 2 kautta sitten Liiga tasolla ihan ok. Playoffeissa silloin ei vain enää tainnut kuuppa kestää ja pakka levisi täydellisesti. Alla todella hyvä kausi A-juonioreissa. Ainakin tällä suunnalla Kaskista kohdaan isot odotukset. Ehkä jopa kakkosparista voi pelipaikka löytyä jos onnistuu heti alkukaudella. Palstalla vain taidetaan tuomita vähän helposti sukunimen perusteella, joka on sääli. Lupaava kaveri kyseessä.
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
Bohm - Larsson
Anttalainen - Viro
Kaskinen - Rafkin
+ Laitamäki, Pulli

Pakistoa kun katsoo niin itsellä on ainakin vaikea muodostaa mielipidettä. Viime kauden esityksiä ei voi suoraan tuijottaa, koska siihen vaikutti vahvasti Kallen viimeinen pihaus.

Bohm: en ole nähnyt peliäkään
Larsson: toivottavasti pystyy nostamaan tasoaan, mutta nykyinenkin riittää
Anttalainen: bulldogista yritettiin kesyttää puudelia, ei saanut lopussa pelata enää omalla tyylillään, popparikomennukset, AV:lla kentällä
Viro: väläyttelyä ja virheitä, ei liian isoihin saappaisiin
Kaskinen: fanien inhokki, jokainen virhe tullaan perkaamaan läpi, oikeasti hyvä puolustaja ja ansaitsee uuden mahdollisuuden
Rafkin: peliäkään en ole nähnyt, Anttalainen 2.0
Laitamäki: ei ole jäänyt millään tavalla mieleen
Pulli: hyvät raamit omaava juniori, toivottavasti saa näytön paikan

Missä ihmeessä ovat Mudrak ja Knazko... Nämä TPS-polkua tallanneet Slovakit olisin nähnyt mielelläni edustuksessa.

EDIT: Lisätään vielä, että jos Rafkinia yritetään kesyttää kuten Anttalaista niin hyvä ei heilu.
 
Viimeksi muokattu:

Ikuri

Jäsen
Puolustuksen tilanne on siinä määrin erinomainen, että meistä kukaan ei tiedä, millä tasolla nämä kaverit suorittavat kevätpuolella, mutta toisaalta meistä aivan jokainen ymmärtää nyt käsillä olevan potentiaalisuuden määrän.

Odotukseni saattavat olla ylimitoitettuja, mutta toivon Oliver Bohmin paikan löytyvän keväällä kolmosparista, jossa hän saa tukea joltain terrieriltä tyyliin Anttalainen tai Rafkin. Mietteeni jääkiekosta tosin pohjautuvat ajatukseen, jossa vielä kolmosparista voi hyvin löytyä joukkueelle erittäin tärkeitä palasia. Oliver Bohm tuo elävästi mieleeni Mennanderin Arin Erik Hämäläisestä aikanaan kirjoittaman - olen suurikokoinen, mutta hyvätapainen. Tuon voi ottaa vastaan kehuna. Bohm on luonut ihan asiallista uraa SHL:ssä ja on nyt tavoittamassa iän, jossa yleensä ollaan parhaimmillaan. Kunhan motivaatio kaverilla säilyy, hän on oikeanlainen (l)isä alakertaan.

Olli Kaskinen on karannut luuppini alta, kun siirtyi edustuksesta junnuihin. Mukavaa kuulla, että hän on ottanut kehitysaskelia. Itselle kaverista jäänyt kuva epävarmasta puolustajasta. Saa suorittaa siten, että tämä kuva pirstaloituu.

Hyökkääjistä Janatuinen kuuluu sarjaan pelaajia, joilta olen nähnyt melko monta ottelua, mutta en saa lokeroitua häntä minkään pelaajatyypin mukaan. Vielä liian näkymätön tähti vai muuten vain huomaamaton? Vaikea pelaaja tuntuu olevan muillekin, sillä täällä hänelle istutetaan kakkos-, milloin nelosketjun roolia.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös