TPS kaudella 2017–2018

  • 444 434
  • 1 704

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Hyvä siirto laittaa taikuri tuohon kakkosen laitaan. Josko Virtakin sais karistettua pahimmat möröt olkapäiltä. Samalla PP saa kyllä loistavan näyttöpaikan Ekin ja Kallion vierellä. Jos ei koita nii ei voita. Hyvää reagointia valmennukselta.
 

Korkea maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg
Hyvä peli oli tänään. Puolustus vaikuttaisi olevan laadukkaampi kuin vuosikausiin. Hyökkäys vähän ailahtelee, mutta kyllä se siitä. Hyökkäys on leveämpi kuin viime vuonna, mutta kärki ei ole tällä hetkellä ihan yhtä terävä. Palmu ja Virta kun pääsevät takaisin alkusyksyn tasolleen niin hyvä tästä vielä kuitenkin tulee. Tänään Siiki ei onnistunut, Taavitsainen ainakin oli maalipaikoilla tänään pariinkin otteeseen mutta viimeistelystä ei tullut mitään. Kuru on mukavan nopea, muuten ei esittänyt tänään mitään kummempaa. Pikkarainen on kova luu, lisää vaan vastuuta ja peliaikaa. Ei enää ikinä neloseen.

EDIT: Elmeri Eronen! On kyllä tärkeä mies. Pelaa huimia minuutteja ja näin ollen antaa mahdollisuuden hiukan lepuuttaa vanhempia pakkeja. Vaikealta vaikuttaa vastustajan maalinteko kun Elmeri on jäällä. Ei ole huono hyökkäyssuuntaankaan, tosin viimeistely voisi olla vielä parempaa luokkaa. Aika paljon hyviä paikkoja tuhlaillut MJ-tauon jälkeen. Jännä ettei isommissa liigoissa ole vielä herättänyt kiinnostusta, vaikka varmaankin tuo pieni koko vaikuttaa negatiivisesti.
 
Viimeksi muokattu:

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Mä oon pistäny merkille että yleensä kentät pelaa hyvin ku niissä on joku tekemässä tilaa muille. Lindsten tästä ehkä parhaana esimerkkinä, mutta myös Nurmi tänään.

Itse kasaisin varmaan seuraavasti:
Lindsten - Perrin - Kallio
Pikkarainen - Filppula - Nyström
Väyrynen - Virta - Palmu
Karvonen - Virtanen - Nurmi

Kimurantti on kyllä tilanne. Noin jos meinaan kasaa niin sitten on taas Virta ja Palmu yhdessä ja se ei ole oikein toiminut. Tosin jalkoja ainakin riittäisi tuossa kentässä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
EDIT: Elmeri Eronen! On kyllä tärkeä mies. Pelaa huimia minuutteja ja näin ollen antaa mahdollisuuden hiukan lepuuttaa vanhempia pakkeja. Vaikealta vaikuttaa vastustajan maalinteko kun Elmeri on jäällä. Ei ole huono hyökkäyssuuntaankaan, tosin viimeistely voisi olla vielä parempaa luokkaa. Aika paljon hyviä paikkoja tuhlaillut MJ-tauon jälkeen. Jännä ettei isommissa liigoissa ole vielä herättänyt kiinnostusta, vaikka varmaankin tuo pieni koko vaikuttaa negatiivisesti.

Pelaisi varmaan jo isommissa ympyröissä jos tuo laukaus olisi edes vähän parempi. Toki tuo koko varmasti myös vaikuttaa. On kyllä todella arvokas pelaaja joukkueelle. Tälläisistä kasvutarinoista nautin suuresti, kun omat kasvatit nousevat profiilipelaajiksi.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siirretään keskustelua tuolta vitutusketjusta tänne puolelle.

Ylivoimien peluutus on välillä pään hakkaamista seinään. Pappojen ylivoima on viime peleissä muistuttanut viime kevään hyvin staattista siirtelyä. Olisikin valmennukselta fiksua siirtää Filppulan ylivoima peluutuksessa ensimmäiseksi. Filppulan ja Juolevin yhteispeli on ihailtavaa ja Pikkarainen on toiminut tuossa Erosta paremmin. Eilen jäi harmittamaan 1-2 tilanteessa saatu ylivoima, jonka aikana Filppulan koostumus ei ehtinyt lainkaan jäälle. Lindstenin palatessa kokoonpanoon sijoittaisin hänet Kallion ja Perrinin rinnalle, Eronen pois ylivoimasta ja Virta maalin eteen. Toinen vaihtoehto Lindstenille olisi korvata Palmu Filppulan koostumuksessa.

Pelisilmää peluutukseen, kuumat pelaa!
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tykkään tuosta E-J:n tekemisestä. Pelannut viime peleissä lähes virheetöntä peliä vaikka peliaika onkin jäänyt hieman pieneksi.
Pystyy paineen alla antamaan erittäin hyviä syöttöjä.
 

iSing

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
Pappojen ylivoima on viime peleissä muistuttanut viime kevään hyvin staattista siirtelyä. Olisikin valmennukselta fiksua siirtää Filppulan ylivoima peluutuksessa ensimmäiseksi

Paljonkos Éricillä Janeckyyn matkaa… Taitaa olla ymmärrettävä järjestys.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ensimmäinen meni Tirroselle helpohkosti(laukaus oli hyvä). Kaikki paska kaatuu Tirrosen niskaan. Siellä kentäpelaajat veti kukin missään, vailla juuri minkäänlaista tahtoa. Enemmän me hävittiin kentällä kuin maalilla tämä peli.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taavitsainen on pelkkä sukka. Virran itseluottamus on juuri nyt nollissa. No saa nähdä miten Jasun ja Jonnen (+Karvosen ja Erikin) paluut vaikuttavat.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Taavitsainen ja Nieminen ainakin ensimmäisinä helvettii tuolta.
Taavitsaisella ei ole mitään annettavaa liiga tasolla.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Nostit sit kaverit, joiden kentällä ollessa ei kertaakaan omissa soinut. Ihan hyvä huomautus. Myrkyttikö Otto ja Topi muiden juomat vai miten?

Kokonaisvaltaisesti koko kauden osalta ihan kommentoin.

Nieminen jaetulla sijalla toiseksi huonnoimalla miinuslukemalla (-5). Luistelunopeus on tuntunut häviävän, jolla aikasemmin erottui.

Taavitsainen häviää kaksinkamppailut sekä luistin ei riitä. Harvemmin tekee peliä edistäviä asioita.
 

Korkea maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg
Kyllä oli häpeällinen esitys. Ei siellä paljoa pelaaminen kiinnostanut. Ekan maalin Tirronen hörppäsi helposti, muista en osaa sanoa juuta enkä jaata mutta ei hyvä maalivahti kuutta maalia päästä. Maalivahtiongelmaltahan tämä haiskahtaa, ei kumpikaan noista molareista oikein vakuuta. Välillä ihan ok pelejä ja sitten taas välillä menee 5-6 omiin. Aikaisemmissa peleissä hyvin toiminut keskustan puolustaminen oli tipotiessaan ja tänään olikin sitten varsinainen avoimien ovien päivä. Ailahtelevia ovat jengin otteet ja paljon on parannettavaa jos keväällä vielä meinataan pelata. Hyvää mainosta taas kun ensin on kovalla vaivalla saatu edes hiukan enemmän porukkaa paikalle ja sitten koko homma munitaan tuolla tavalla jo heti pelin alkuun. Olikohan muuten koko Tepsin historian rumin tappio Saipasta? Hävettää ja ottaa päähän kyllä isosti, jos ei olisi ensi viikon KooKoo-peliin jo lippua niin harkitsisin kahteen kertaan menenkö paikan päälle. Varsinkin kun keskiviikkona vissiin tulossa lähes täysi halli niin se jo tietää mitä se tarkoittaa... Pitäisiköhän laittaa betsiä KooKoo -4 tai KooKoo -5? Kerroin olisi varmaan kohtalainen
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vapaamatkustajat vaan Kaarinaan, Paimion Hakaan tai vaikka vittu Tarvasjärvelle. Jonkun Taavitsaisenkin panos on ollut sitä itseään koko kauden. Aikaa on kyllä ollut näyttää taidot. Kyllä sieltä saadaan jätkiä tilalle ketä saa syötön lapaan siihen kahden metrinkin päähän.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ottaa kupoliin tänään nähdyn kaltaiset limboilut kotipeleissä joita turhan usein on viime aikoina nähty, jotain taistelua sentään pitäisi näkyä kun kotikentällä pelataan..
Onneksi Virtanen ja Lindsten palaavat ruotuun,varsinkin Lindstenin poissaolon aikana on viimeistään ymmärtänyt miten tärkeä pelaaja hän on Palloseuralle.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Olikohan muuten koko Tepsin historian rumin tappio Saipasta?
Hm... ei kai tästä niin montaa kautta aikaa ole, kun SaiPa kävi Turussa hakkaamassa taululle 0-4 ja 0-5 lukemat?
Lisäksi pari-kolme kautta sitten Lappeenrannassa SaiPa latoi viimeisessä erässä kuusi (!!!) maalia. Oltaisiinko toisella erätauolla oltu tilanteessa 1-1 tai jotain?
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vuorokaudessa ensin kauden hienoin esitys ja heti perään luokattomin. SaiPa pelasi kieltämättä hienon pelin, mutta olihan tuo meiltä ihan häpeällinen esitys. Itselle riitti kaksi erää tänään, sillä tappiot hyväksyn ja siedän, mutta tuollaista velttoa ja halutonta pelailua en jaksa katsella. Ihmiset kuitenkin maksavat tuosta ja nämä meidän "starat" tulee sinne selkä suorana ja rotsi auki neppailemaan yhden Tappara-voiton jälkeen? Vähän tulisi jotain ammattiylpeyttäkin olla. Kyllä tuollaiset voitot pitäisi tällä kokemusmäärällä pystyä käsittelemään ja nollaamaan. Kaikki muutkin joukkueet tuohon tuntuvat pystyvän. SaiPakin nappasi eilen varmasti makoisan päänahan Raumalta. Tulivatko rotsi auki Turkuun?

Toki kyseessä on vain yksi peli. Kausi on mennyt tuloksellisesti hienosti ja eilinen voitto oli hunajainen. Ei tämä yksi ottelu sitä pyyhi pois tietenkään. Samalla sitä kuitenkin toivoisi, ettei joutuisi tällä tavalla häpeämään omiaan. Että edes taisteltaisiin joka ilta, vaikkei se aina voittoon riittäisikään. Ärsyttää, kun tuolla tavalla vedetään hanskat täysin tiskiin. 0-4 -maalin jälkeen tänään näki heti, että kohta kolisee uudestaan omissa. Kaikki hyökkää eikä ollut mitään tietoakaan mistään järkevästä pelaamisesta. Samanlaista menoa oli JYP-pelissä. Joutua nyt sarjan kärkijoukkueen kannattajana pelkäämään, josko vierailija iskee Turun lauantai-illassa kympin rikki! Sitä sai pelätä ainakin taannoisessa JYP-pelissä. Häpeällistä. Missä olivat tänäänkin ne peräsuolen pätkät? Missä taistelu? En minä muuta kaipaa. Ei tarvitse kaikkia voittaa, mutta jotain vastinetta tuolle pääsylipun hinnalle olisi kuitenkin mukava saada.

Tästä tappiosta saa kyllä joukkueen kokenut osasto Kallion ja Tallinderin johdolla ottaa syyn kontolleen. Kapteenikin osoitti jo ensimmäisessä erässä turhautumisen merkkejä ottamalla typerän kostokakkosen (vähän helposti vihelletty, mutta täysin tahallinen teko Kalliolta). Tallinder sitten taas toisessa erässä esitti ylivoimalla oikean aivopierun, kun otti oman maalin takana estämisestä kakkosen. Heikkinen kruunasi vielä illan, kun meni vati tosissaan nurin. No, ainakin sitä harmitti.

Ja tiedän, että saadaan varmasti taas tulevaisuudessa kusta hunajaa Tompan ja Tallenin yms. otteista. Olisi kuitenkin suotavaa, että hyvän ja huonon päivän ero ei olisi näin suuri.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja tiedän, että saadaan varmasti taas tulevaisuudessa kusta hunajaa Tompan ja Tallenin yms. otteista. Olisi kuitenkin suotavaa, että hyvän ja huonon päivän ero ei olisi näin suuri.

Tavallaan ihan samaa mieltä. Mutta toisaalta kuvastaa sitä että me ollaan edelleen liikaa näiden patujen varassa. Jos näillä ei peli kulje, niin takaa ei nouse vastuun kantajia riittävästi. Tuossa on kevääksi hommaa tai tulee taas noutaja yllättävän aikaisin.

Tarvitaan sitä leveyttä. Eikä pelkästään paperilla vaan kentällä.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Oli kyllä semmonen kölin alta uittaminen eilen että vituttaa vieläkin. Toivottavasti tuosta jotakin opittiin sentään. Itsellä meni töiden takia pari viimeistä erää ohi niin tehtiinkö siellä niinku mitään positiivista? Tirronen ainakin imuroi huolella se on tullu selväksi.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ei tehty. Kaikki meni päin vittua. Tai sai Eki pisteen lisää Ottojahdissa. Jotenkin homman aisti jo ekassa erässä, että mitään kiriä ei tule. Liiemmälti ei päästy maalin edestä keskeltä vetämään, vaan sivusta ja kyllähän Markkanen ne sieltä koppaa. Voisiko joskus harkita, että voittanut mokke saisi jatkaa niin kauan kuin voittaa.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Ei tehty. Kaikki meni päin vittua. Tai sai Eki pisteen lisää Ottojahdissa. Jotenkin homman aisti jo ekassa erässä, että mitään kiriä ei tule. Liiemmälti ei päästy maalin edestä keskeltä vetämään, vaan sivusta ja kyllähän Markkanen ne sieltä koppaa. Voisiko joskus harkita, että voittanut mokke saisi jatkaa niin kauan kuin voittaa.

Niin vähän ajattelinkin että tuskin. Ekille kumminkin pojo jos jotain positiivista yrittää tosiaan hakea. Muokkasiko Kaskinen edes ketjuja mitenkään pelin aikana? Onneksi seuraava matsi vasta keskiviikkona niin saavat nuolla haavojaan rauhassa. Tirrosella tuskin on asiaa maalille vähään aikaan.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kauden edetessä alkaa näyttää taas siltä että paukut loppuu kun pelataan peräkkäisinä päivinä. Ja nuorempi polvi ei riitä vieläkään kannattelemaan näissä kohdissa. Jotain tarttis keksiä, sillä pleijarit loppuu muuten lyhyeen. Ehkä pitäisi lepuuttaa pappoja välillä ja nuorille sen myötä todellinen vastuu silloin.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Lindsten ja Virtanen palaa saikulta ilmeisesti tuohon keskiviikkoon mennessä. Nyström on kyssäri edelleen. Saa nähdä miten kentät sitten muokkautuu. Palmu helvettiin tuolta ja vaikka kolmoseen hakemaan vauhtia. Virran uskon vielä nostavan tasoaan kunhan saa apinan pois selästään. Itse menisin näillä jos Jasu, Nyström ja Monni on pelikunnossa keskiviikkona.

Lindsten - Perrin - Kallio
Pikkarainen - Fippe - Virta
Palmu - Kuru -Nysse
Virtanen plus muut.

Edit viilaus
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
28.10 vastassa oli JYP, somen mukaan ainakin osa joukkueesta vietti pelin jälkeen halloweenia, tulos 6-1 JYPille. 25.11 vastassa oli Saipa, somen mukaan ainakin osa joukkueesta vietti pelin jälkeen pikkujouluja, tulos 6-1 Saipalle.

90% keskittyminen on 50% tulos vai miten se meni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös