TPS kaudella 2014–2015 – joko nyt?

  • 671 141
  • 1 669

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Mistä tällänen Kousa Tepsiin huhu on lähtenyt? Onko totuuden pohjaa vai pelkkä huhu vaan?

Mistä olet tällaista kuullut? Itse en ole vastaavaa mistään bongannut.

Kousaa vietiin loppukaudeksi Kärppiin, mutta se siirto kariutui jostain syystä. Itse veikkaan, että mikäli Kousa ensi kaudella Liigaa vetää, niin seura löytyy akselilta HIFK, Blues, Pelicans..

Tuollahan se ylempänä lukee, mitä kirjoitin. Tuolla on myös toisella ns. kilpailevalla foorumilla asiasta juttua..

Kousaa tarjottu länsi-rannikolle, kyseessä varmaan ensi kauden jutut. Kärpät jne. oli tarjottu loppukaudesta, tyyliin Masuhr. Kärpät tuskin Kousan näytöillä halusivat noin kalliin flopanneen pelaajan. Miksi toisaalta tännekään haluttaisiin..

Kiekolliseen rooliin meillä on jo Seikola (kun on vihdoin kunnossa) ja Seigo. Roolia voi antaa vielä M.Pullille. Mutta, kyllä tuonne sopii kolmas kiekollinen pakki ?

EDIT: Huhutilanne ensi kaudeksi 07.02.2014: Lassila, Kallio, Kokkala, (Giliati), (Kousa). Suluissa epävarmimmat. Nämä siis mitä mä olen eri medioista tähän asti bongannut itse.
 
Viimeksi muokattu:

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
EDIT: Huhutilanne ensi kaudeksi 07.02.2014: Lassila, Kallio, Kokkala, (Giliati), (Kousa). Suluissa epävarmimmat. Nämä siis mitä mä olen eri medioista tähän asti bongannut itse.

On muuten kohtuu surullinen lista. Näistäkään yksikään ei ole vielä millään lailla varmoja, joten ihan hyvältä se ensi kausikin näyttää. Toki tuohon listaan voi lisätä sen aiemmin mainitsemani Alaskan lahjan joka sekään ei hirveä lupaavalta näytä tällä hetkellä. Toki siellä on laitettu lappua menemään myös yhdelle NHL-pelaajan velipojalle.

Noista edellä mainituista nimistä Giliatia ei ymmärtääkseni ole edes koitettu ja Kousalle en näe mitään käyttöä, joten eiköhän se ole varma. Siihen voidaan lisätä vielä Tukonen joka tuskin on tänne vaihtamassa ja sitten tuo Davis joka mennee Jokereihin.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Toki tuohon listaan voi lisätä sen aiemmin mainitsemani Alaskan lahjan joka sekään ei hirveä lupaavalta näytä tällä hetkellä. Toki siellä on laitettu lappua menemään myös yhdelle NHL-pelaajan velipojalle.

Nimiä?
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Sen verran korjaan, että ei ollutkaan NHL-pelaajan veli vaan olivatkin serkuksia.

Scott Thornton ja Leonid Ovechkin ovat ensimmäiset nimet, jotka tulevat mieleen. Pliis, ei näitä! Hahahah.

Mielenkiintoista kuitenkin kuulla. Toivottavasti pitää kutinsa, eivätkä ole mainitsemieni nimien kaltaisia pelimiehiä.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Täytyy sanoa, että tässä ei voi kuin kateellisena katsoa tuota IFK:n joukkueen runkoa ensi kaudelle. Toki siellä pakistossa on aukkoja, mutta hyökkäyksessä on aika kovaa kalustoa. Sentterit ovat aika kovia miehiä tähän liigaan ja siihen vielä Pakarisen ja Puustisen kaltaiset laiturit, niin itku tulee kun katselee Palloseuran vastaavaa materiaalia. Sitten siihen vielä äärimmäisen kova valmentaja, niin eiköhän sieltä ole tähän suuntaan tulossa aika kovaa tukkapöllyä jatkossakin.

Toki sieltä pistää silmään nuo pari pakkia jotka Arse voisi käydä ryöväämässä. Fernholm olisi hyvä paikkaaja Morrisonnille ja Mäkelän Tuukka toisi sitä kovuutta tuohon pakistoon mitä siitä on Järvisen jälkeen puuttunut. Toki ei tämän tason pelureita ole kovinkaan helppo tänne saada, mutta ei myöskään nykyisestä pakistosta hirveästi löydy ensi kaudelle käyttökelpoisia miehiä.

Kyllä tästä on taas tulossa pitkä kesä ja vielä pidempi kausi mitä tämä on ollut.
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
LOL, meillä on ensikaudeksi kiinnitettynä:

A. 0 maalivahtia?
B. 3 puolustajaa?
C. 6 hyökkääjää?

Jos se T. Lassila tulee niin meillä on kasassa tasan puolet minimi määrästä!
Imekää siitä.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse en vielä ihan noin pessimistinen olisi vaikka ei tää tilanne tosiaan ole nyt ja ihan lähitulevaisuudessakaan sellainen jota sen toivoisi olevan. Vaikeata tänne on kotimaisia tähtiä saada tällä hetkellä ennenkuin joukkue on ruvennut pärjäämään ja tausta-asiat saatu kuntoon.
Kuitenkin tässä on tihkunut huhuina ihan kohtalaisiakin nimiä ensi kauteen liittyen kuten Lassila( varma), J. Järvinen, Kousa, Salo, Kallio, Anttila, Lasch, Tukonen, Saarela, Lehkonen ja B. Sweatt.
Jos Vuori tosiaan kaikkien näiden kanssa neuvottelee ja tarjoaa kunnon sopimusta niin silti on selvää että muutama noista nimistä kuitenkin vain voitaisiin saada ensi kauden joukkueeseen.
Täytyy vain toivoa ettei Vuori tee jatkopahveja J. Pullin, Palmrothin, Vittasmäen, Tuomaisen, Suomisen, Virtalan kanssa ja sitten vielä kun Miettisenkin soppari pystyttäisiin purkamaan ja niin saataisiin tilaa osalle noille edellä mainituille nimille.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Ensi kaudeksi pitäisi ennen muuta koota nimien sijasta joukkue.

Joukkue, jonka kokoamisessa olisi käytetty ns punaista lankaa eli pelaajien roolitusta olisi tarkkaan mietitty.

Kun TPS organisaation tilanne nykyään on mitä on ja vetovoima sen myötä pelaajien suhteen negatiivinen, niin sellainen tapa, mitä viime vuosina on käytetty eli otetaan kaikki ne, jotka vain saadaan, on täysin tuhoon tuomittu joukkueen rakentamistapa. Viime kausien "menestys" kertoo tällaisen rakentamistavan järjettömyydestä aivan kaiken.

Jos Suikkanen vielä jatkaa valmentajana ensi kaudella, pitäisi häntä käyttää ehdottomasti yhtenä tärkeimmistä palasista joukkueen rakentamisessa. Vain sellaisia pelaajia, jotka sopivat Kaitsun pelitapaan, pitäisi signata. Uskon ehdottomasti, että Kaitsulla asiantuntemus riittää siihen, että hän pystyy kyllä näkemään pelaajasta, sopiiko tämä hänen pelitapaansa vai ei. Päävalmentajalla pitäisi olla ehdoton veto-oikeus kuka signataan ja kuka ei. Väitän, että viime vuosien menestymättömyyden yksi suurimmista syistä on ollut se, etteivät joukkue ja valmentaja ole sopineet toisilleen.

Liigassa pärjää pienemmälläkin budjetilla, jos organisaatiossa olisi oikeilla paikoilla todellista ja asiansa osaavaa ammattitaitoa, mutta tämä vaatimus lienee TPS:n kohdalla täysin epärealististista. Nykyjohto kun ei omaa ammattitaidottomuuttaan tunnusta.
 
Viimeksi muokattu:

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Itse en vielä ihan noin pessimistinen olisi vaikka ei tää tilanne tosiaan ole nyt ja ihan lähitulevaisuudessakaan sellainen jota sen toivoisi olevan. Vaikeata tänne on kotimaisia tähtiä saada tällä hetkellä ennenkuin joukkue on ruvennut pärjäämään ja tausta-asiat saatu kuntoon.

Vai että "ihan" sellainen kuin toivoisi? Tällä hetkellä tilanne suoraan sanottuna katastrofaalinen. Ja kun isolla todennäköisyydellä kokoonpanossa on ensi kaudella taas 8 - 10 eri ukkoa, kuin tämän kauden avauspelissä... Niin homma alkaa taas alusta. Toisaalta, voihan olla niinkin että tämän kauden runko päätetäänkin pitää. Syystä tai toisesta.

Toivotaan, että tuo Lassila -huhu pitää paikkansa. Ja jos tuo pakkikalusto laitetaan kerralla kuntoon, niin peräpään tiivistymisellä päästään jo pitkälle. Samoin laatupakit osaavat myös avata peliä, niin ehkä muitakin kuin alivoimaisia hyökkäyksiä voisi joskus tulla.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei Joonas Järvinen niin hullu ole, että tulisi uraansa upottamaan tässä vaiheessa näin sekasortoiseen seuraan ja tuollaiset mikkokousat voi kiertää Turkuhallin vaikka linja-autolla ympäri, kunhan ei Tepsissä pelaa vaikka olisikin ns. nimellinen vahvistus ensi kaudelle. Kyllä Arselle tiukka kevät, kesä ja syksykin tulee pelaajahankintojen suhteen. Imua Tepsiin ei ole ja Suikkasen status on laskusuhdanteessa varmaankin pelaajien kesken. Ekaksi tässä pitäisi lyödä niille muutamille jatkot, jotka tuosta lammaslaumasta voisivat ensi kaudella hieman eri fiiliksissä olla vahvistuksia, kuten Morrisonn ja Willsie, vaikka pidän erittäin epätodennäköisenä, että kumpikaan jatkaisi ensi kaudella tällaisen ryöpytyksen jälkeen.

Tomi Kallio haiskahtaa juuri sellaiselta, että eteen tarjotaan Bergimäinen hirmupahvi ja Tomppa voi tulla sen jälkeen Tepsiin mukavoitumaan tehoilla 60 matsia, 5+4=9. Toivottavasti Lassila-huhu pitää edes paikkansa. Kunhan Palmroth ja VMV eivät kuulu ensi kaudella Arsen suunnitelmiin pakiston suhteen.
 

Fremont

Jäsen
LOL, meillä on ensikaudeksi kiinnitettynä:

A. 0 maalivahtia?
B. 3 puolustajaa?
C. 6 hyökkääjää?

Jos se T. Lassila tulee niin meillä on kasassa tasan puolet minimi määrästä!
Imekää siitä.

Laittakaas nyt vaan kaikki kotimanagerit sormet ristiin että Tepsi ei julkaise soppareita ennen toukokuuta, muutenhan siellä jatkaa samat vanhat tehopörssi-ihmeet kuten Vittasmäki, Virtala, ja Tuomainen.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Nyt kun paljon on pohdintaa ensi kaudesta ja ketä siihen joukkueeseen saataisiin kiinnitettyä, niin tässä muutama poiminta eliten sivuilta:

Linus Klassen:
Onnistunut erittäin hyvin tällä kaudella naapurimaan pääsarjassa ja sopimusta ei vielä ensi kaudelta ole. Sopisi hyvin maalintekijän rooliin, vaikka siihen Koskirannan ja Rantasen ketjuun. Tämä kaveri on varmasti näistä kolmesta alla mainitusta se suurin "kala".
Eliteprospects.com - Linus Klasen

Björn Melin
Isokokoinen ja eliten mukaan omaa hyvän laukauksen. Kärsii kuulemma tasaisuuden puutteesta, mutta voisi hyvin sopia kolmos kenttään ja jos hyvin kulkee niin miksi ei kakkosketjuunkin.
Eliteprospects.com - Björn Melin

Daniel Gunnarsson
Tässä olisi nuori ja isokokoinen puolustava/kiekollinen pakki kakkospariin. Kehuttu kahdensuunnan pelaamisestaan ja olisi mielenkiintoista nähdä mihin kehittyisi vaikka kahden/kolmen vuoden sopimuksella. Sopimus ensi kaudelta puuttuu, eikä ole vielä noussut kirkkaimpiin valoihin, joten nyt kannattaisi tämä kiinnittää.
Eliteprospects.com - Daniel Gunnarsson
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Daniel Gunnarsson
Tässä olisi nuori ja isokokoinen puolustava/kiekollinen pakki kakkospariin. Kehuttu kahdensuunnan pelaamisestaan ja olisi mielenkiintoista nähdä mihin kehittyisi vaikka kahden/kolmen vuoden sopimuksella. Sopimus ensi kaudelta puuttuu, eikä ole vielä noussut kirkkaimpiin valoihin, joten nyt kannattaisi tämä kiinnittää.
Eliteprospects.com - Daniel Gunnarsson
Ei omaa sopimusta ensi kaudeksi kuten sanoit, mutta hänestä ollaan kiinnostuttu niin rapakon toisella puolen sekä kotimaassa niin vähän turhahko toivo.

Björn Melin
Isokokoinen ja eliten mukaan omaa hyvän laukauksen. Kärsii kuulemma tasaisuuden puutteesta, mutta voisi hyvin sopia kolmos kenttään ja jos hyvin kulkee niin miksi ei kakkosketjuunkin.
Eliteprospects.com - Björn Melin
AIK:lla on tyhjennysmyynti parhaillaan käynnissä, Björn Melin on todennäköisesti yksi niistä kesken kauden lähtevistä pelaajista. Ja TPS ei todellakaan hanki pelaajan pelaajaa enää kesken kauden, joten hyvin epätodennäköisesti tätäkään haaviin saataisi ensi kaudeksi.

Mielestäin tällaisia omia, Eliteprospects mutuja on turha laittaa tänne ensi kautta koskevaan ketjuun. Huhuille ja mutuille on oma ketjunsa.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäin tällaisia omia, Eliteprospects mutuja on turha laittaa tänne ensi kautta koskevaan ketjuun. Huhuille ja mutuille on oma ketjunsa.

Koko ketjuhan käytännössä avattiin juuri omilla mutuilla, millainen ensi kauden rosteri tulisi / voisi olla...
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Jostakin kumman syystä mulla alkoi äsen vilkkumaan Tepsin ensi kauden rosteri silmissä ja samalla sekunnilla alkoi myös silmäkulmasta valumaan jotakin nestettä. Eihän tuossa hirveästi hyvää ole jos helmikuussa tilanne näyttää tältä:

xxx - xxx - xxx
Lucenius - Koskiranta - xxx
Sointu - Kume - Miettinen
xxx - xxx - xxx

xxx - Seikola
xxx - Seigo
xxx - xxx/Lehtonen

xxx
xxx


Tuo vetää kohtuu hiljaiseksi ainakin täällä. Eihän siellä kaukalossa tällä hetkellä kirmaa montaakaan jatkosopimuksen arvoista pelaajaa. Junnuja en tuohon laittanut koska niistä ei tiedä miten ne kesän aikana menevät eteenpäin. Eiköhän ainakin Rantanen tuolta paikkansa löydä, mutta muista en hirveän varma olisi. Toivotaan toki, että Arse menisi tällä kertaa peräpää edellä eikä hankkisi niitä kärkihyökkääjiä ensimmäisenä. Edelleen olen sitä mieltä, että hyökkäyksestä voidaan jättää ne isot nimet pois ja hankkia työteliäitä pelaajia jotka sitoutuvat siihen, että joukkue voittaa. Muutenkin voisi hieman tässä tarkkailuvaiheessa tutustua siihen pelaajan luonteeseen eikä pelkästään siihen mailankäyttöön.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Eiköhän ainakin Rantanen tuolta paikkansa löydä, mutta muista en hirveän varma olisi.

Toivotaan, että pelit jatkuvat vielä ensi kaudella TPS:ssä. Sopimus kai on, mutta mistä näistä koskaan tietää, jos joku herran haluaa pois ostaa. NHL -varausta ei kai vielä tule iän takia.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Rantanen on kyllä saatava pidettyä rosterissa myös ensi kaudella ja muutenkin Mikko tulisi saada pidettyä Tepsissä pitkään kelpo kontrahdilla. Paikkaa Rantaselle tulisi rohkeasti tarjota tulosyksiköstä ja vaikka on vielä hyvin nuori pelaaja ja notkahduksia tulee, niin myös niitä hyviä suorituksia sekä tehokkuutta on odotettavissa jo nyt. Ei mikään Rassen kaltainen akatemian jalokivi välttämättä, mutta erittäin lahjakas tulevaisuuden hyökkääjä silti. Tepsillä ei ole varaa nyt töpeksiä Rantasta muualle ihan jo imagonkin takia.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Minkä ihmeen takia joukkueen paras sentteri uhrattaisiin laidalle?

Ihan vaan siitä syystä, että ei ole lähellekkään riittävän hyvä aloittaja ollakseen joukkueen ykkössentteri. Tasaisesti siellä joku Virtala käy ottamassa niitä aloituksia kun Luceniusta ei huvita. Se on esim. yv:llä heti puoli minuuttia pois kun hävitään se ensimmäinen aloitus ja vastustaja lyö kiekon päätyyn. Toki Luce tulee varmasti se kärisentteri olemaan, mutta kyllä mä kaipaisin kovempaa nimeä. (ja niin kaipaa Arsekin;))

Muutenkin mulla on vähän sellainen olo, että Lucenius hakee paikkaa jostakin muusta liigasta.
 
xxx - xxx - xxx
Lucenius - Koskiranta - xxx
Sointu - Kume - Miettinen
xxx - xxx - xxx

xxx - Seikola
xxx - Seigo
xxx - xxx/Lehtonen

xxx
xxx

Surullista. Jotenkin niin surullista että ei oikein jaksa edes spekuleerata pelaajilla joilla loppuu sopimus liigassa tähän kauteen.

Jos hieman halutaan muokata/täydentää tuota rosteria niin ensimmäisenä Miettisestä olisi vain päästävä eroon. Sointukin siinä ja siinä. Nämä kaverit mielestäni vievät juuri Rantasen pelipaikan turvallisilta minuuteilta kolmosketjusta.

Lucenius-xxx-xxx
xxx-Koskiranta-xxx
Rantanen-xxx-Sointu/Miettinen
xxx-Kume-Famulare

xxx-Seikola
xxx-xxx
Pulli-Seigo
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös