TPS-Jokerit 25.1

  • 19 521
  • 221

J.Pursey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NyR, Chelsea
Re: Re: penalttia

Viestin lähetti Mike


Missäs olet Rosan Petriläiseen kohdistuneen iskun nähnyt?
Ei tullut ainakaan TV:stä, eikä ollut nähnyt yhtä linjuria lukuunottamatta kukaan tuomarikaan. Pelikielto tulee, jos tuo videon perusteella aiheellinen on. Pitkä tai lyhyt? Tiedä häntä, teon mukaan. Ei siinä sen kummempaa.

Tilanteesta ei kuulemma ole videokuvaa, ainoastaan yhden linjamiehen näköhavainto. Ottamatta kantaa kuuluisiko tilanteesta tulla lisäsanktioita, niin aika vaikeata niitä tuolla näytöllä on antaa. Tosin täytyy muistaa että, vaikka Suomi on oikeusvaltio, niin SM-liigan toiminnasta sitä ei aina havaitse.
 

mode91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, TPS, Detroit Red Wings
Re: penalttia

Viestin lähetti expertti
Alennun osallistumaan tähän juupas-eipäs ketjuun.
Ihan näin puolueettomana voisin kysyä, että oliko jonkun mielestä Rosan sivallus jotenkin hyväksyttävissä?

Tämä keskustelu on ronsyillyt niin pahasti, ettei ihmisten mielipiteistä ota oikein selvää!

Mielestäni Rosan temppu oli niin selkeä tahallinen vahingoittamis yritys, että ansaitsee vähintään Levokarin mittaisen huilin!

Kaikilta karkailee välillä, mutta törkeyksistä pitää aina rankaista!

Yes! Olet juuri asian ytimessä. Jos ei pysty sen verta kontrolloimaan itseään, että väsyn iskiessä pyrkisi vaihtoaitioon kaverin pohkeiden paskaksi hakkaamisen sijasta, on parempi pysyä kaukalon ilkopuolella. Vastustajan tahallinen vahingoittaminen ei KOSKAAN ole hyväksyttävää. Tämä maitojunamies teki sen vielä takaapäin. Ihmettelen hieman Miken kantaa asioihin. Jos kaveri pelaa pikkusikaa, on hyväksyttävää ottaa oikeus omiin käsiin? Siis jos amiksessa kaveri vittuilee koko vuoden, eikä ope puutu asiaan, on kevätjuhlissa oikeus kajauttaa kaverilta aivot pellolle? Siis näinkö?
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Viestin lähetti Erkka
Tepsin pikkusika sitä ja Tepsin pikkusika tätä.

Ei Jokereiden antipatiat varmaankaan eilisen pelin alussa syntyneet, vaan eiköhän tuo ole pitempi prosessi, joka nyt vain pulpahti pintaan. Kovasti ovat aiemmissa peleissä pelaajat tuota TPS:n tyyliä moittineet ja nyt kaiketi tuli takaisin maksun aika, kun peli ei kulkenut ja joukkue turhautui.

Kaiketi TPS:lläkin olisi ollut otollinen sauma ylilyönneille, mutta harvoinpa niihin peliä vievä joukkue syyllistyy.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Re: Re: penalttia

Viestin lähetti mode91


Yes! Olet juuri asian ytimessä. Jos ei pysty sen verta kontrolloimaan itseään, että väsyn iskiessä pyrkisi vaihtoaitioon kaverin pohkeiden paskaksi hakkaamisen sijasta, on parempi pysyä kaukalon ilkopuolella. Vastustajan tahallinen vahingoittaminen ei KOSKAAN ole hyväksyttävää.

Mutta kuinka usein jääkiekkokaukalossa huidotaan tahallaan jalkoihin. Aika usein. Petriläisen loukkaantuminen oli paskaa tsägää, jota rosan maila avitti.


Viestin lähetti mode91

Tämä maitojunamies teki sen vielä takaapäin. Ihmettelen hieman Miken kantaa asioihin. Jos kaveri pelaa pikkusikaa, on hyväksyttävää ottaa oikeus omiin käsiin? Siis jos amiksessa kaveri vittuilee koko vuoden, eikä ope puutu asiaan, on kevätjuhlissa oikeus kajauttaa kaverilta aivot pellolle? Siis näinkö?

No amiksista en osaa sanoa mitään. Mutta kyllä ainakin omat hermoni ovat sen verran rajalliset, että en jaksa vittuilua kuunnella kauhean kauaa vaan teen hyvinkin asialle jotakin. En varmaankaan kajauta aivoja pellolle, mutta satuttaa saatan hyvinkin kun tarpeeksi alkaa hiertämään ja muu ei tehoa. Uskoisin useimmilla ihmisillä olevan samankaltaisen luonteen.
Itse olet kenties sen verran hyvä ihminen, että et moista _brutaalia_? käytöstä voi käsittää.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Mike


Totta. Mutta jos harrastaa ensimmäistä, niin pitää olla valmis myöskin toiseen. Ensimmäinen kun juuri synnyttää näitä ylilyöntejä. Kun ärsytät tarpeeksi kauan jotakuta, niin voit olla aikalailla varma, että jossain vaiheessa menee vati nurin ja sitten tapahtuu. Aika turha siis itkeskellä jälkeenpäin. Siinä vaiheessa kun rupeat hiillostamaan toista, niin otat tietoisen riskin että tässä voi vielä sattua ennemmin tai myöhemmin. Kun pinna palaa, niin yleensä ensimmäinen reaktio ei varmaankaan ole harmiton 2min tuova koukkaaminen..

Muilta osin olet ihan oikeassa viestissäsi ja samalla linjalla olen itsekin. Mutta niin kauan kun pelissä on mukana pikkusikailu ja mailasota, niin tulee tapahtumaan myöskin näitä isompia - kilahduksista, tai turhautumisesta johtuvia ylilyöntejä. Puolin, jos toisinkin.
Kontaktitilanteet johtavat joskus rehteihin tappeluihin ja niitä vältetään liigan taholta kun ruttoa.
Tämä nk. pikkusika puolestaan johtaan aika ajoin isoon sikaan ja peleistä tulee kostohakuista sirkusta/ihmisjahtia kun käämit palavat. Kukaan ei halua olla ottavana osapuolena, vaan kostonhimo tulee pintaan kun tarpeeksi koitellaan ja ilmapiiri on otollinen.
Ei tuon ymmärtäminen vaikeaa ole. Jeesustelu pois ja tunnustetaan ihmisluonteen realiteetit.

Niin, niin, mutta minusta se on oikeaa kovuutta, jos pystyy pitämään hermonsa kurissa, eikä sorru tuommoiseen. Tosin tähän ei moni pysty, joten tosiaankin nuo pikkusikalut tulisi saada pois. Mutta niiden pois ottaminen on tuomareiden, pelaajien, valmentajien ym. yhteisvastuulla. Eikö se olisi parempi ratkaisu, silloin ei syntyisi kostonhimoa, tai syntyisi, mutta ei varmaan siinä määrin mitä nyt. Eli ensimmäinen kohta karsitaan pois, tai vähennetään rajusti, vaikea tehtävä, mutta tähän pitäisi pyrkiä. Pelistä tulisi paljon mukavampaa katsottavaa, nähtäisiin hienoja maaleja ja syöttöjä, myös kovia ja puhtaita taklauksia. Eli tämä olisi ns. unelmatila.

Mutta valitettavaa on, että tähän ei varmaankaan tulla pääsemään. Tappelut/sikailut lisääntyvät, tosin osasyy on myös, että se vetää yleisöä, seura saa rahaa. Lopulta kyllä yleisökin kyllästyy tähän, joka pelissä jos on tappelu, alussa se voi tuntua mukavalta. Silloin ehkä olisi mahdollisuus, että pyrittäisiin parantamaan pelin laatua. Raha ratkaisee.

Lisäksi tuota "pikkusikaa" lisää se, että pelajille maksetaan nykyään ihan mukavia summia palkkaa. Menestyminen tuo lisää palkkaa, jos pelaat "pikkusikaa" pärjäät paremmin. Myös paineet kasvaa näin suuremmiksi, ja noita kilahtamisia sattuu useammin. Tähän taas ei mitään ratkaisua ole, paitsi palaaminen amatööri tasolle, jota ei tule, eikä tarvitsekkaan tulla. Surullista vaan, että urheilusta, jonka täytyisi olla hauskaa, tulee bisnestä ja joskus väkisin puurtamista.
 

ahk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täytyy varmaan perustaa uusi ketju, jossa äänestetään Rosan pelikiellon pituudesta. Liigan linjan mukaan alle 8 ottelua on oikeusmurha.
Kahdesta supertörkeydestä samassa ottelussa pitäisi ehdottomasti langettaa 10 ottelua tai enemmän. Täytyy luottaa Tervosen ja erotuomaritarkkailijan asiatuntemukseen.

Mikä sitten on valmentajan vastuu? Viimeisillä minuuteilla mopo karkasi totaalisesti Jokerien käsistä. Eräiden pelaajien ainoana tarkoituksena oli enää vastustajan vahingoittaminen. Kukaan Jokerien valmennusjohdosta ei antanut pelaajille mitään ohjeita (edes aikalisän aikana). Toivottiiko kenties, että pari vastustajaa lisää saataisiin vielä lasareettiin?:mad:
 

Tumba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
Jalosen Karppa - Kaukaloiden kauhukakara

Ainahan Jalonen on kovaa peliä kannattanut. Kun oululainen pelasi Hifkissä, niin Kartsan pelityyli oli niin kovaa ja raakaa, ettei edes Hifkin pelaajat voineet sitä sulattaa.

Lopulta tilanne kärjistyi niin, että juudas Arima ja kumppanit ympäröivät Jalosen auton betoniporsailla, ja siinähän se Karin auto seisoi toista viikkoa hallin parkkipaikalla, kunnes oululaiskaverit tulivat auttamaan porsaiden siirrossa. Tietenkin Garyn kaltaisen tartsanin ollessa kyseessä, syntyy myös toisia tarinoita. Yhden mukaan hullu-kari olisi vain nakellut betoniporsaat katolle, ja jatkanut matkaa. Toisen mukaan taas tulta sylkien napannut autoon kainaloon jne. Kova jätkä.

Tarina on osittain tosi.

Jokerit, HJK ja Tumba jo ennen vuotta 1971
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Suhosesta kysymys.

m16w kertoili tuossa totuutena, että Ape sai kenkää, mutta eikös Ape ihan itse eronnut sydämensä tilanteen takia? Vai olenko jotain missannut.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Pavel Rosa

Viestin lähetti hull16


Loyötiinkö Petriläistä tosiaan reiteen? Eikö ollut Byysät jalassa?
Eiköhän tuo alue ole yksi parhaiten suojattu.

Pelikiellosta puhuen eiköhän se ole niiden ihmisten asia jotka siitä päättävät ja ilmeisesti Rosa sai jo sen tilanteen takia suihkukomennuksen koska se toinen huitominen nyt ei ollut kyllä mikään ihmeelinen huitominen.

Olen yrittänyt rauhoitella itseäni jo kohta vuorokauden verran ennen kuin olen tänne kirjoitellut, ettei tulisi sanottua mitään liian pahaa. Itse todellakin näin tuon Rosan lyönnin ja se ei osunut varsinaisesti reiteen vaan se osui takaapäin noin polvitaipeen kohdalle. Rosa löi varsinaisella kirvesiskulla Passoa takaapäin oltuaan itse parisen metriä hänen takanaan. Se isku olisi päähän osuessaan tappanut kypärästä huolimatta ja nyt saattaa Petriläisen ura olla pahimmassa tapauksessa ohi.

Se ei enää yhtään yllättänyt, että sama Pavel sai ottelun myöhemmässä vaiheessa suihkukomennuksen. Toivottavasti Rosa saa elinikäisen pelikiellon.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Olipas todellakin surkea raportti matsista sekä Urheiluruudussa että Maikkarilla.

Voi vain toivoa että Canal+ saa tv-oikeudet ensi kaudelle, siellä on panostettu laatuun hieman enemmän.
 
F

Flonaldo

Re: M16w

Viestin lähetti Noose
Eli siis kaiketi olemme päässeet sellaiseen lopputulokseen, että mission16w hyväksyy tämän Tepsin harrastaman pikkusian pelailun ja varsinkin sen, että vastustajat sitä eivät saa kostaa.

Tuolla aiemmin m16w selvitti Laineen päällekarkauksesta Seikolan niskaan. Eikö se ole silti reilumpi mennä tappelemaan kaverin kanssa, kuin täräytellä mailalla nivusiin ottelusta toiseen?

M16w on vetänyt kunnolla palot haistimeen, kivaa :)

Missäs me olemme sellaiseen lopputulokseen tulleet ja kenenkä toimesta? Sen sijaan olemme tainneet huomata, että useat kirjoittajat hyväksyvät tahalliset vahingoittamisyritykset, jos niiden syynä on a) oman joukkueen sytyttäminen, b) vääryyden kostaminen (vääryys tapahtunut joskus, jossain, jotakuta kohtaan - kukaan ei vaan muista/tiedä mikä se vääryys oli), c) yleinen vitutus vittumaisia vittuturkulaisia, jotka vittuvoittavat aina vittumestaruuden joka vitun kevät ja d) turkulaisuus.

TPS:n pelaajia, valmentajia, johtoa ja tänne kirjoittavia faneja syytetään vaikka mistä. Turkulaisten pitäisi nöyrästi anoa anteeksiantoa sille, että Jooseppi ajoi Riksmanin päälle. Sen sijaan tzadilaiset saavat rauhassa olla iloisia siitä, kun Laine hakkaa tepsiläisen päätä jäähän. KJalonen myöntää, että Joseph teki väärin - mutta sehän on silti täysidiootti, sillähän on se iso nenäkin. Sen sijaan tzadilaiskoutsit voivat rauhassa heittää "joseph olisi kuollut" "laine oli vaan väsynyt" -juttujaan ilman, että heitä laitetaan saman kritiikin eteen.

Jos joku ei vielä ole hiffannut jääkiekko-nimisen lajin syvintä olemusta, niin pikkusikailu kuuluu tähän lajiin yhtä oleellisesti kuin lämäri. Siitä ei tarvitse tykätä - ainakaan silloin, kun sitä harrastaa vastustaja. Pikkusikailua voi myös kostaa, esim. esittämällä rehellisen tappeluhaasteen. Ei iskemällä pesislyönneillä, hakkaamalla kavereiden päätä jäähän, päällekarkauksilla yms.

Noose on pudonnut suoraan tzadilaisten propagandaan, kivaa :)

ps. Jos joku Jokereiden kannattaja on raivoissaan Kari Jalosen lausunnoista, niin kannattaisi laittaa ne vieretysten Rami Summasen juttujen kanssa - mmm... mielenkiintoista.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos Flonaldo myötätunnosta. Joskus tosiaan tuntuu, että turkulaisuus on maailman vittumaisin asia muualla Suomessa. Etenkin pääkaupunkiseudulla.
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Flonaldo


ps. Jos joku Jokereiden kannattaja on raivoissaan Kari Jalosen lausunnoista, niin kannattaisi laittaa ne vieretysten Rami Summasen juttujen kanssa - mmm... mielenkiintoista.

Summanenhan ei ole mitenkään ilmaissut tyytyväisyyttään eilistä kohtaan, ainakaan julkisesti. Totesi jossain mediassa, "ettei se ollut jääkiekkoa". Sanoi kyllä, että "jokaisella on varmaankin oma käsityksensä siitä mistä kaikki sai alkunsa".
Jos tuota vertaa Kari Jalosen tämän kauden lausuntoihin, niin kyllä Turusta on tullut pahemman hajuista tuulta. Mutta tässähän on taas tietysti oivallinen tilaisuus laittaa koko eilinenkin Summasen piikkiin, jos sen niin haluaa nähdä.

Sinä kuulut näemmä niihin, joiden mielestä on ilmeisesti suunnattoman hauskaa kirjoittaa Tsadi tai Tzadi. Hyvä, että jotkut saavat riemua ja täyttymyksen tunnetta niin vähästä. Ehdotan myös mm. termien Nikerit, Hjokerit ja J**erit käyttöä. Sekin on kivaa. Jatkakaa samaan malliin.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Turus

Huh, huh, miten on taas saatu tekstiäaikaan yhden vähän kiihkeämmän matsin osalta.

Rosa ei tosiaankaan ole mikään härskisti pelaava kundi niinkuin mm. Mike ja muutama muukin sen totesi, tässä matsissa sekosi ja sitten Passon osalta kävi myös huono tsäkä. Olen täysin varma, että Pavel ei pyrkinyt vahingoittamaan Passoa, ja lyönti oli pelin tuoksinassa tehty vahinko. Jos Rosa teki väärin ja linjadumari sen huomasi, niin siitä rangaistus ja ei mitään purnattavaa. Valitettavasti välillä vati vain kiehuu yli ja Rosa itsekin sen varmaan myöntää.

Jokerit otti matsissa sikailevan otteen, menetti tärkeät pisteet, tämäkin on fakta. Tässä tosin vaikutteena on TPSn jo pitkään jatkuneet pikkuhärskit otteet, jotka meidän harjoitusrääkistä väsyneellä jengillä olivat liikaa. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, sekä Stounin, että Tuokon otteet ovat sellaiset, että niihin pinna voi palaa ja tällä kertaa paloi. Edelleenkin voin vakuuttaa että allekirjoittanut ei tosiaan ole mikään Broad Street Bullies fani, vaan vannon taitokiekon nimeen, tästäkin syystä on tuo oma jengi ollut aina Jokerit, eikä HIFK. Mutta väsyneet pelaajat puutuivat siihen, että aina joltain jengeiltä tai pelaajilta tulee v-mäisiä otteita ja siten myös rauhalliset jätkät hermostuvat.

Sitten tämä KJn narina on oma lukunsa. Jortikka sentään valitti aiheesta, mutta KJ narisee aina kun joku heidän miehiään vähän tönii. KJ itse oli yksi taitavimpia senttereitä, jota Suomessa on nähty, mutta myös pehmeipiä ja suurimpia valittajia. Kysykää vaikka Calgaryn tai HIFKn kundeilta, joiden jengeissä KJ pelasi. Tiki ei esimerkiksi pidä häntä yhtään minään ja siinä on sentään kundi jolla on särmää sanoa. Ilmankos KJ ei kovin pitkään stadissa viihtynyt, tänne haetaan roolipelaajia, ei mitään marisijoita tyyliin, äiti ne tekee pilkaa mun nenästä ja taklauksista.

Sitten tämä turkulaisten purnaaminen, että Rami ja Ape itkevät on taas yhtä höpö-höpöä, kumpikaan ei ole itkenyt kovista otteista, vaan päinvastoin siitä, että pelataan pikkushittiä a’la Tuokko + Stouni ja sitten kun esitetään tanssiinkutsu niin mennään tuomarien taakse piiloon. Jokereiden osalta Laine ja Luotonen syyllistyivät typeryyksiin ja näitä en lähde edes puolustamaan, turhia rangaistuksia haettiin. Ei tällä mitään roolia haeta, tyhmyys ei ole tässäkään pelissä kannattanut.

Loppukateettina, huono matsi, turhautumista meiltä, mutta kyllä Turussa on verta nenästä kaivettu jo jonkin aikaa. Sitä saa mitä pyytää.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Täytyy ihmetellä että kumpikaan päätuomareista ei huomannut Rosan iskua kun juuri toisen tuomarin tarkoitus on katsella mitä tehdään siellä missä kiekko ei ole.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Re: Re: Pavel Rosa

Viestin lähetti hull16


Loyötiinkö Petriläistä tosiaan reiteen? Eikö ollut Byysät jalassa?
Eiköhän tuo alue ole yksi parhaiten suojattu.

Pelikiellosta puhuen eiköhän se ole niiden ihmisten asia jotka siitä päättävät ja ilmeisesti Rosa sai jo sen tilanteen takia suihkukomennuksen koska se toinen huitominen nyt ei ollut kyllä mikään ihmeelinen huitominen.

Et oikeen lukenut mun tekstiä tarkkaan kun luulit että olen antamassa Rosalle pelikieltoa...
Tässä ketjussa Champselysee kertoo kuinka tilanteessa kävi. tosin se ei maininnut että oliko housut jalassa vai ei, mutta luulen että oli!
Jos viikate isku on ollut tyyliin Marty McSorley niin silloin varmasti tulee pelikieltoa.
Ja itse en ollut paikalla enkä nähnyt tilannetta joten en voi kommentoida mikä olisi sopiva panna vai tarvitaanko sellaista ollenkaan.
 

:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Asiahan nyt ei tänne kuulu, mutta tietääkö kukaan mistä saa NHL 2001:seen sen SM-liiga lisälevyn.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jokereille ennätys

Jokereiden saamat 123 rangaistusminuuttia on samalla seuran yhden ottelun ennätys, mikäli sitä voi sellaiseksi kutsua. Entinen oli 94 minuuttia, joka syntyi joulukuussa 1998 ottelussa HIFK:ta vastaan.

-- Lähde www.jokerit.com

Ilmala, maammelaulu!
 

Kosonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
oot sää sit hauska miäs

Viestin lähetti Fist of God


Niimpä niin! Jospa sittenkin olisi niin, että TPS ei yksinkertaisesti pysty pelaamaa omaa pikkusika-taitokiekkoa kovaotteisia IFK:ta ja Jokereita vastaan.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA
First of god on hauskalla tuulella
niinkö että kovat otteet tarkoittavat polvitaklauksia, huitomisia ja tappeluita? Minä olen ymmärtänyt kovat otteet puhtaina taklauksina sekä nopean pelin ansiosta syntyvillä tilanteilla missä tarvitaan kovuutta. Eikä millään mailalla huitomisilla polvitaklauksilla sekä tappeluilla, ne on merkki turhautumisesta!
 

Kosonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
pue ne housut päälle

Viestin lähetti hull16


Loyötiinkö Petriläistä tosiaan reiteen? Eikö ollut Byysät jalassa?
Eiköhän tuo alue ole yksi parhaiten suojattu.


et ole tainnut pitää lätkähousuja jalassa koskaan, kun tollasta väität.
 

Kosonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mission 16 vuotta

tuo sun nick kertoo kaiken sun kiakko tiätämyksestä. Mää kun luulin niin kuin teki eagle että Api lopetti nhl hommat sydänvaivansa takia. Ja toiseksi noi sun kommentit ovat niin ei asiantuntija kommentteja. tulee melkein ilveksen 12vuotiaat fanaatikot mieleen. ehkä oot ton pistänyt ton ikäs vähän yläkanttiin. turha olet.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: pue ne housut päälle

Viestin lähetti Kosonen

et ole tainnut pitää lätkähousuja jalassa koskaan, kun tollasta väität.

Olen toki, mutta siitä jo yli 30 vuotta aikaa... ja sitä paitsi harvoin väitelause alkaa sanalla "Eiköhän". Toisaalta lauseen perästä taisi unohtua kysäri eli ei ollut tarkoitus esittää mitään väitettä.

Viestin lähetti HABS #11

Et oikeen lukenut mun tekstiä tarkkaan kun luulit että olen antamassa Rosalle pelikieltoa...

En toki sitä luullut, vaan vastasin siihen kun kysyit mielipidettä että pitäsikö antaa ja siihen en osanut vastata
:confused:

Tuo reiteen lyönti väite oli myös hiukan hämmentävä kun ottelu iltana Rosan väitettiin lyöneen pohkeeseen, joten tietääkö kukaan asian oikeaa kaitaa? Eihän sillä toki merkitystä ole muuten kuin uteliaisuuden kannalta.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Champselyseelle ja muille tiedoksi ettei se Rosan lyönti Petriläisen kinttuun todellakaan ollut mikään kirvesisku!!
Se oli sellainen samanlainen kliseinen jaloillelyönti mitä 95% liigan pelaajista harrastaa kun vastustaja on aluksi koukkinut ja sen jälkeen tuomarin silmät välttävät! Stouni Kiviharju harrastaa noita temppuja työkseen!
Seuraus oli ilkeä ja valitettava mutta itse action ei ollut noin melodraamattinen kuin annat ymmärtää! Niin ja kai olet sitä mieltä että myös Schaefer ansaitsisi elinikäisen pelikiellon?


MACK
 

wapiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Artukaisten Rypistys
Mikäköhän vitun vitsi siinä nyt oli ettei Iltalehti kirjoittanut koko pelistä mitäään ?????
Vai oliko Hjallis sanonut että "Vidu nääs tästä ette sitten kirjoita mitään tai mä viän teiltä Leegot !"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös