TPS - HPK To 3.3.2005

  • 10 038
  • 79

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Piti näin työpäivän kuluksi kirjoittaa pienimuotoinen alustus huomenillan otteluun johon allekirjoittanut meinaa Joukosta ja maailmanpahuudesta huolimatta saapua paikalle, ja tehdä tämän vieläpä omalla autolla.

Elyseelle saapuu torstai iltana vieraita Hämeenlinnasta kun sarjataulukon kolmatta sijaa ritarin ottein isännöivä HPK tulee Turkuun toteamaan herra Narvanmaan kokoaman TPS joukkueen mahdin. Ottelulla on varsinkin kotijoukkueen osalta suuri merkitys kun se jatkaa omaa enemmän tai vähemmän väsymätöntä taisteluaan säälipleijareihin joutumista vastaan. Vierailija puolestaan tarvitsee vielä pisteitä säilyttääkseen asemansa runkosarjan kärkikolmikossa. Ottelun painoarvoa lisää myös se tosiseikka että nämä samat joukkueet saattavat kohdata toisensa hyvinkin pian uudestaan ja silloin pelataankin jo pudotuspelejä. Tepsin kannalta olisi erittäin huonoa kohdata tosipeleissä joukkue mitä ei olla onnistuttu voittamaan kauden aikana kertaakaan.

Edellisen kerran joukkueet olivat kaukalossa tiistaina. Tällöin TPS kävi Jyväskylässä ottamassa Jypiltä kuokkaan munattoman esityksen päätteeksi maalein 4-2. HPK puolestaan vieraili Lappeenrannassa missä Saipa hautasi käytännössä lopullisesti joukkueen toiveet runkosarjan voitosta 4-3 kotivoitolla.

Joukkueiden kauden edelliset kohtaamiset ovat olleet yhtä suurta juhlaa, ainakin mikäli asiaa katselee Hämeenlinnalaisten perspektiivistä. Sen sijaan Joukon lukulasien läpi katseltuna ei voida puhua mistään juhlasta vaan pikemminkin putkasta heräämiseen verrattavissa olevasta kärsimyksestä. Joukkueet ovat kohdanneet ennen tulevaa peliä tällä kaudella kolme kertaa. Näissä peleissä Tepsi ei ole kyennyt HPK:ta vielä kertaakaan kaatamaan, tosin kaikki nämä käydyt kamppailut ovat olleet tiukkoja vääntöjä ja päättyneet aina kerhon yhden maalin voittoon. Näistä ensimmäinen ratkesi syksyllä Hämeenlinnassa vasta rankkareilla missä Toni Mäkiaho ohitti Teemu Lassilan ja ratkaisi lopulta ottelun Kerholle. Maalit peleistä ovat HPK:lle 7-4 kun kyseinen Mäkkärin rankkarimaali lasketaan mukaan.

Pelaajamateriaaliltaan joukkueiden ero on huomattava, varsinkin hyökkäyspäässä. Siinä missä palloseuralla riittää ratkaisuun kykeneviä pelaajia yhteen korkeintaan kahteen ketjuun on HPK:lla luisteluttaa Elyseen lentokentälle neljä maalintekoon pystyvää vitjaa. Puolustuksen osalta joukkueet ovat suhteellisen tasavahvoja, mutta silläkään osa-alueella Hämäläiset eivät ainakaan Tepsille häviä, Kleslan tulon myötä pikemminkin päinvastoin. Maaliin Pallokerholla on asettaa NHL- vahti Mika Noronen tai loistavan tulokaskauden pelannut Miika Wiikman. TPS maalille luistelee erittäin suurella todennäköisyydellä otteitaan kauden mittaan huomattavasti petrannut Teemu Lassila.

Mitä ottelulta voi sitten odottaa? Tuskinpa ainakaan suurta maalijuhlaa, ellei peli pääse repsahtamaan vieraille hyvin aikaisessa vaiheessa. Sen sijaan tiukkaa sumputtamista ja puolustamista voi hyvinkin olla tarjolla. Runkosarja alkaa olla jo niin lopuillaan että erikoistilanne pelaamisen tulisi myös tässä vaiheessa kautta toimia mikäli sillä halutaan pleijareissa pelejä ratkaista. Toivottavasti muniin puhaltelu on jätetty Tepsin osalta Jyväskylään ja peliin löytyy edes jonkin verran tunnetta sekä taistelua ja samalla nähtäisiin muutama kunnon sytyttävä pommi Hulkkosen tapaan.

Sitten pelaajat joita kentällä kannattaa erityisesti seurata. Palloseuran kannalta huippukaappaus Mikko Rauteen herääminen kevään myötä olisi enemmän kuin toivottavaa, 0+0 on kuitenkin aika vähän mieheltä joka paikkaa sentään ykkössentteri Antti Aaltoa, pienimpiäkään viitteitä heräämisestä ei olla tosin saatu. Samoin erittäin syvää ja raskasta talviunta nukkuvien Ville Vahalahden ja Jari Kauppilan olisi myös syytä alkaa viritellä herätyskellojaan mikäli herrat meinaavat ehtiä vielä tällä kaudella jotakin esittää, sillä tätä menoa kausi on pian ohi. HPK:lla sitten riittääkin mainioita pelimiehiä seurattavaksi yllin kyllin. Puolustajista huomio kiinnittyy kaksikkoon Klesla, Laamanen. Hyökkääjistä seurattavia ovat maajoukkueessa alle tasonsa pelannut mutta liigassa loistanut Jukka Voutilainen sekä vaisun alkukauden jälkeen hyvään vireeseen päässyt Oliver Setzinger. Lisäksi Norosen pelatessa kannatta seurata kuinka ”Nortilla” maila pysyy aisoissa vai saako Marco tai Tyler siitä kenties osumia.

Loukkaantuneiden kirjoissa Palloseuralta jatkavat koko loppukauden huilaavat Antti Aalto, David Schneider ja Tuomo Karjalainen, tuorein nimi listalla on Jyväskylässä polvensa loukannut Saku Koivun joka huilaa tämän ottelun lisäksi mahdollisesti myös tulevan Blues mittelön. Koivun poissaolo tietää samalla sitä että joukkueen kaksi parasta sentteriä on sivussa. Mitä se taas aiheuttaa jo ennestään kovin köykäiselle Tepsin hyökkäykselle, sitä voi jokainen miettiä omikseen yön pitkinä tunteina jos vain uskaltaa. Tiettävästi myös toimitusjohtaja Jouko Narvanmaa on erittäin loukkaantunut saamastaan runsaasta ja omasta mielestään varsin aiheettomasta kritiikistä. HPK:n loukkaantuneiden lista on sen sijaan suhteellisen lyhyt, ilmeisesti vain Riku Hahlin pelaaminen on epävarmaa. Lisäksi allekirjoittaneen seurattavaksi ehdottamat Jyrki Louhi ja Tuomas Eskelinen sovittavat Saipa ottelun kolttosiaan eivätkä näin ollen kaukalossa esiinny.

Odotukset eivät tästä kaikesta huolimatta, tai juuri siitä johtuen hirvittävän korkealla tätä peliä kohtaan ole. Vaikka toisaalta pakkohan niitä pisteitäkin olisi tulla jos se suora pleijari paikka todella halutaan saada. No sen kohtalo taitaa ratketa lopullisesti yhdeksäs päivä kuluvaa kuuta kun Ilves saapuu kylään Elyseelle. Ei auta muuta kuin toivoa voitelun onnistuneen nappiin ja joukkueen esittävän taannoisen IFK- pelin kaltaista taistelua jolla HPK olisi kaiken mennessä putkeen jopa mahdollista yllättää.

Realistinen lopputulos voisi olla jotakin 1-4.

edit. Pientä muokkausta HPK pelaajiin, kiitti vinkistä Twite. Sekä Koivun tilanne päivitetty
 
Viimeksi muokattu:

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Viestin lähetti Koivureki
Toivottavasti muniin puhaltelu on jätetty Tepsin osalta Jyväskylään ja peliin löytyy edes jonkin verran tunnetta sekä taistelua ja samalla nähtäisiin muutama kunnon sytyttävä pommi Hulkkosen tapaan.

Tässä nyt on muniin puhallellut viime aikoina itse kukin kärkipään jengeistä. Varmaan tahallaan, kun on huomattu, että runkosarjan lopussa kannattaa häröillä, jotta mestaruuteen olisi saumat. Kerholla on todellakin hyvät mahdollisuudet päättää runkosarja kuuden! (6!) (VI!) ottelun tappioputkeen, mikä varmasti olisi jo niin kova suoritus, että mestaruus irtoaa varmasti.

Ei jumalauta hei - nyt vois jo alkaa ihan oikeasti heräileen!


Veikkaus:

0-1 Setzinger
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihailtavaa, että joku tepsiläinen jaksaa vielä innostua niin paljon, että jaksaa väsätä näin kattavia otteluennakkoja. Meikäläinen keskittyy kiekkopuolella lähinnä katsomaan videolta AHL:n All Stars -ottelua uudestaan ja uudestaan. Siinä Koivun Miki teki sentään tasoittavan maalin joukkueelleen, joka lopulta meni ja voitti pelin. Täytyy varmaan kaivella esiin jotain vanhoja Tepsin mestaruusnauhoja ennen kuin tuo AHL-nauha kuluu loppuun...

TPS-HPK LT-veikkaus 1-5

Edit: säätöi.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Kiitos hyvästä ketjuavauksesta. Jospa tästä tulisikin otteluketju, eikä 'tps-hpk-ketju'..
Viestin lähetti Koivureki
Sitten pelaajat joita kentällä kannattaa erityisesti seurata. ...Eskelinen...Jyrki Louhi.
Ainakaan noita kahta ei tarvitse kentällä seurata, OR Lappeenrannasta niskassa.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Mietin jo, menikö Twite vanhanaikaiseen. Ei näköjään mennyt.

Tiukkoja pelejä ollut tällä kaudella, ja tuskin repsahtaa ero isoksi huomennakaan. Kerho voisi välillä laittaa Wiikmanin tuleen. Lisäksi kenttäpelaajat voisivat treenata oman maalivahdin suojelua, ettei Miikan tarvitse ottaa Nortista mallia. Koivureen ehdottamien pelaajien lisäksi Kerhosta kannattaa tarkkailla Holdenin peliä. Kaveriin on vaikea suhtautua välinpitämättömästi.

Peli pysyköön siistinä, vaikka asetelmien hakemista jo varmasti mukana onkin.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti Twite
Kiitos hyvästä ketjuavauksesta. Jospa tästä tulisikin otteluketju, eikä 'tps-hpk-ketju'..

Pala Turku, pala. hymiö, ihan aikuisten oikeasti hei...

Runkosarjan sijoitukset on näiden joukkueiden osalta jaettu. Paitsi tietysti TPS:n osalta, joka tarvitsee vielä muutaman pisteen kuuden sakkiin pääsynsä varmistamiseen. Toisaalta nappisuorituksella viides sijakin on mahdollinen. Eikä Kerhonkaan sijoitus ole vielä saletissa, sillä HIFK voi puhaltaa ohi kolmanneksi. Puuttuukohan tähän kukaan

Itse asiassa ottelu kuuluu osaltani jo näihin pelataanaltavaanpois -matseihin. Vähän tietysti voi olla etukäteispleijaria jo kaukalossa ja sen ulkopuolella (kun kerran sen Rauteen Mikonkin silakkaverkkoihinsa saivat). Saku Koivun koipi saattaa olla kipeänä, ja siinähän ne Tepsin oikeat sentterit sitten olivatkin. Toivottavasti siellä ei mitään pahempaa ole mennyt, onhan S. Koivu kuitenkin aika ukko.

Matsi ratkeaa siihen, kumman erikoistilannepelaaminen on paremmin kuosissa, sekä siihen kumman viisikkopeli toimii moitteettomammin. Maalivahdit näyttelevät myös lopputuloksen kannalta suurta roolia. Vieläkö joku latteus jäi käyttämättä?

0-6, siis melkein kuin silloin kerran. Ja vierailijan perus-yksplusyhdet oikeaan osoitteeseen, eli Mäkelän herkille käsille.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Gagne
Pala Turku, pala.

Muuten, kumpikohan kaupungeista on viimeksi tulipalossa tuhoutunut?
Kaksi matalasuhdanteen joukkuetta vastakkain, tuloksena siis rl-kisan jälkeen voitto jommallekummalle. Voidaan pelata myös kenraaliharjoitus pleikkareita varten, sillä melkoisella todennäköisyydellä joukkueet kohtaavat puolivälierissä. Tai sitten ei.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ei hosuta..

Niinpä niin. Saipa ottelun jälkeen on mukava lähteä hieman paremman vastustajan luo, jos nyt olisi peli. Viime peleissä on pelannut vain yksi joukkue..
Turku..Pelkkä nimi aiheuttaa tietynlaisen reaktion, mutta ei siitä sen enempää. Tuttuun tapaan Kerho vie ja pullasorsat vikisee. Ilman Klapia pelaavat turkulaiset tuntuvat etukäteis ajattelussa selvästi meidän porukkaa heikommalta mutta niin vain muutkin heikommat joukkueet on meiltä niitä pisteitä vieneet, mutta viekööt kunhan Tepsiläiset ei niitä saa. ;)

No kuitenkin lähden sanomaan ottelun lopputulosta ja se tulee olemaan 1-4 mikäli Nortti pelaa. Mutta jos Wiikman on kaalissa niin peli päättyy lukuihin 0-3, näin se menee. Kaalit tekee Voutilainen3(2) ja Hassinen1.
 

Santtu

Jäsen
Täältä iso käsi Turkuun ja toivotaan, että hämeen hitaat ottavat turpiin muutamalla maalilla. On tämä jääkiekko muuten lapsellisten miesten lapsellinen peli ;) Kesällä tulen jokilaivoille ja otan kunnon kännit :)
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Syöksykierre syvenee!

Niin, tänään olisi taas niitä päiviä, jolloin syöksykierteessä oleva Kerho lähtee reissuun kokeilemaan, kuinka mestarisuosikki-Tepsin kanssa käy.

Hommahan on nyt niin, että Kerhon peli on kauhistuttavassa syöksykierteessä, josta johtuen on täysin selvää, että tänään tulee ilman muuta pataan mestarisuosikki-Tepsiltä.

Kauhistuttavinta, jopa suorastaan raamatullisen pelottavaa on se, että pleijarit ovat jo ovella ja häviämme kaikki pelit. Mikään ei voi meitä enään, protestanttien Júmalaa lukuunottamatta, pelastaa!


Koska meillä ei ole enään mitään menetettävää, päädynkin julistamaan, että tänään nähdään ylilyöntejä. Uskoisin, että tänään heiluvat paitsi nyrkit, myös maalivahdin maila. Häveliäisyyssyistä en mainitse nimeltä tätä maalivahtia, koska turkulaiset ovat tunneihmisiä. Joka tapauksessa Kupittaalla nähdään tänään sellainen hulabaloo, että kaikkien herkempien kannattaa jäädä katsomaan Bumtsibumia nauhalta.

Itse jään kotiin kuuntelemaan radiota ja rasvailemaan hirttonuoraa, koska kaikki on menetetty!

Loppukaneetiksi päädyn näissä itsetuhoisissa tunnelmissa antamaan historiallisesti mielenkiintoisen linkin koskien vuoden 1827 Turun paloa, jonka on laatinut ilmeisesti joku turkulainen korkeakouluopiskelija:

http://www.tkukoulu.fi/~hepokul/images/tarinat/turunpalo.doc

Nippelitietona kerrottakoon vielä, että Hämeenlinna paloi vuonna 1831 ja se oli meille ihan oikein.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

pygmalion

Jäsen
Re: Syöksykierre syvenee!

Viestin lähetti ervatsalo
Koska meillä ei ole enään mitään menetettävää, päädynkin julistamaan, että tänään nähdään ylilyöntejä.

Tätä sopii ehkä jopa toivoa. Yritin tuossa aamutuimaan asettua satunnaisen irtolipun ostajan asemaan ja miettiä motivaatiota hallille raahautumiseen. Tepsistä on pois Saku Koivu, mutta onhan kentällä toki... no, ehkä Nurmisen Kaitsu, jos sattuu olemaan pelipäällä (Rauteeko sentterinään?). Kerhon osalta nykytilanteessa herättää mielenkiintoa lähinnä Josh Holdenin mahtava parrankasvu.

Ylilyönneille olisi siis kenties jopa kysyntää, toivotaan etteivät Hämiksen pojat rähinöineet kiintiötä täyteen tiistaina Lappeenrannassa. Hämeenlinnan suunnalla voidaan silti olla levollisin mielin noiden maalivahtien suhteen. Vaikka Tepsillä onkin edelleen riveissään #44, tämä vuosimalli kyseisestä taskuraketista on sellainen, joka väistää holtittomasti vastaan syöksyviä maalivahteja. Harmi sinänsä.

Veikkaan, että tupa on täynnä, tunnelma hektinen, kahvi halpaa ja Kobratkin tanssivat ainakin kolme kertaa erää kohden.
 

Morgoth

Jäsen
Re: Syöksykierre syvenee!

Viestin lähetti ervatsalo
Joka tapauksessa Kupittaalla nähdään tänään sellainen hulabaloo, että kaikkien herkempien kannattaa jäädä katsomaan Bumtsibumia nauhalta.

Taitaisi olla paljon mielenkiintoisempaa leiriytyä Kupittaan hallin eteen ja odottaa josko sen purkaminen aloitettaisiin seuraavaan 3-4 kk:n sisällä. Varmaan suunnilleen yhtä jännitävää kuin mennä katsomaan illan peliä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Re: Syöksykierre syvenee!

Viestin lähetti pygmalion
Tätä sopii ehkä jopa toivoa. Yritin tuossa aamutuimaan asettua satunnaisen irtolipun ostajan asemaan ja miettiä motivaatiota hallille raahautumiseen.

Motiivina voisi toimia se, ettei Turussa enää tällä kaudella montaa peliä nähdä. Lisäksi kieroutuneimmille kannattajille ns ääriryhmälle varmastii aiheutaa piiattoman talon rengin pongotusta housuissa tämä uniikki tilanne, jossa palloseura laittaa kentälle yhden sortin ennätyksen, tällä pelaajabudjetilla hankitun rosterinsa. Taidetta sekin. Toivottavasti kulttuuriväki innostuukin sankoin joukoin paikalle katsomaan tätä tilataideteosta. Myös kauppakorkeakoulun 2. vuoden liiketalouden oppilinjalaisille illan tilaisuus toimii oivana ns havainnollistavana esimerkkinä kuinka bisnistä tulee takoa silloin kun rauta(-ee) on kuuma.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Ihanat turkulaiset vastassa. Ihanaa!

Harva immeinen osaa kuulemma hävitä niin kuin turkulaiset osaavat. Siksipä haluan taas nähdä sitä herkkua ja hunajata.

Noille häviämisen kruunamattomille ursuksille tulee antaa sellainen selkälöyly, että jaksavat sitä suurella kaiholla koko pitkän kesän Ruisrockissa ja laiturin vierellä muistella.

Ja kun kerran niin tahdotaan, niin myös tehdään. Annetaanpa niille sitä, kun kerran niin kovaa tahtovat!

Laitettaisko numeroita palamaan taululle? Laitetaan vaan. Aulis Virtanen rohisee mikki päällä ja minni kitalaessa HPK:n maalin merkiksi seitsemään eri otteeseen, kun taas hunajahaneille ei moista ilon hetkeä suoda kertaakaan.

Mäkelän Tuukka ei ole pelikiellon alaisen, joten riuhtaiskoon pää juurineen irti vaikkapa siltä gerbiilin näköiseltä montrealilaiselta. Jos siitä ei saa 2+5+20 minuuttia, niin johan on. Jyrsijän pään irtiruuvausta ennen nähdään kuitenkin Tuukkan rystylätty ja siihen sopii kaveriksi syöttöpiste. Gracias!
 

Tomba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kai Nurminen
Paha matsi tulossa, mutta HPK:lla on nyt alla, kuten varmasti kaikki jääkiekkoa seuranneet tietävätkin, kolmen matsin pituinen tappioputki. Sen Kerho varmasti haluaisi pistää poikki, mutta toivottavasti ei sitä tänään kuitenkaan tee.
Materiaalilta TPS antaisi jo muutenkin selvän edun HPK:lle ja nyt vielä kuin pisteenä i:n päälle on Saku Koivukin tänään ja myöskin lauantaina sivussa.

Eipä voi ruusuista lopputulosta Tepsin puolesta veikata, mutta koitetaan: 3-1/0-5
Edellämainittu siinä tapauksessa, että Kerho jäähyilee ja TPS:llä on hyvä taisteluilme, jälkimmäinen taas on lopputulos jos HPK vain pelaa omalla tasollaan.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Ihanat turkulaiset vastassa. Ihanaa!

Viestin lähetti Rontti
Mäkelän Tuukka ei ole pelikiellon alaisen, joten riuhtaiskoon pää juurineen irti vaikkapa siltä gerbiilin näköiseltä montrealilaiselta. Jos siitä ei saa 2+5+20 minuuttia, niin johan on. Jyrsijän pään irtiruuvausta ennen nähdään kuitenkin Tuukkan rystylätty ja siihen sopii kaveriksi syöttöpiste. Gracias!

Ainoa montrealilainen illan pelissä on Craig Rivet, joten Tuukka "Tuukka" Mäkelä saa yrittää ihan rauhassa tätä pään irti riuhtaisua.

Itse pelissä ei varmasti ole senkään vertaa puhumista kuin edellä olevasta spekulasta - HPK ottaa pisteet puolivaloilla ja Jukka Koivu puhuu asennevaikeukista pelin jälkeen. Veikkaus 0-6 - 0-7 lukemat tulee vasta pudotuspeleissä.

Puuhhh, väsynyttä.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Re: Re: Ihanat turkulaiset vastassa. Ihanaa!

Viestin lähetti Ohmi
HPK ottaa pisteet puolivaloilla ja Jukka Koivu puhuu asennevaikeukista pelin jälkeen.

Niin, enpä kyllä usko että liigan mestarisuosikilta noin vain pisteitä otetaan. Jo pelkkä nimilistojen vertailu kertoo jopa Pihtiputaan mummolle, kumpi on losopoika tällä lautatarhalla.

Täältä tähän
 

Jet-Ace

Jäsen
Re: Re: Syöksykierre syvenee!

Viestin lähetti pygmalion
Tätä sopii ehkä jopa toivoa. Yritin tuossa aamutuimaan asettua satunnaisen irtolipun ostajan asemaan ja miettiä motivaatiota hallille raahautumiseen.

Kyllä se kausikorttilaisellekin koville ottaa. Näillä näkymin minä tyydyn katsomaan MTV3+ maksukanavalta HIFK-Tappara pelin ja neljä kausikorttipaikkaani jäävät tyhjiksi.

Saku Koivun ollessa poissa on poissa se viimeinenkin mielenkiinto raahautua hallille. Ei tarvitse olla suuri ennustaja, mikäli veikkaa pelin olevan tänäänkin karmeaa katsottavaa, kuten lähes läpi koko kauden. Tuloksen näkee sitten teksti-tv:stä.

Veikkaan HPK:n saavan tappioputkensa poikki ja tämän illan jälkeen Ilves on enää 2 pisteen päässä Tepsistä.

Kukapa olisi uskonut vielä elokuussa 2004 tähän. Siinä vaiheessa minä kuvittelin (naivi kun olin) vielä, että Tepsillä olisi noin 20 pistettä enemmän kuin mitä nyt on. Lokakuussa koko karmeus alkoi paljastumaan, mutta vasta tammikuun lopussa siirtorajan umpeutuessa suostuin uskomaan, että seura oli nostanut kädet pystyyn ja tähyili tuleviin kausiin. Lisämausteena on joukkue pelannut alle kykyjensä, se on koruton totuus.

Ei taida minua näkyä (sääli)pleijareissakaan, jotka tällä hetkellä näyttävät olevan Tepsin osalta lyhyet tänä vuonna. Sen verran paljon tämä touhu harmittaa siitäkin huolimatta, että viestit kertovat seuran talouden olevan varsin hyvällä tolalla. Katsomossa kun tuollaiset asiat eivät juurikaan kiinnosta.

Jos nyt niin yllättävästi kävisi, että TPS tänään saa pisteitä, niin lupaan tehdä kotisohvalla aaltoliikkeitä. Tai ainakin kääntää kylkeä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti ervatsalo
Niin, enpä kyllä usko että liigan mestarisuosikilta noin vain pisteitä otetaan. Jo pelkkä nimilistojen vertailu kertoo jopa Pihtiputaan mummolle, kumpi on losopoika tällä lautatarhalla.
Aika äskettäin tietooni saatetut tosiseikat puhuvat pikemminkin sen puolesta, että mestarisuosikilta ei ole syytä pisteitä ottaakaan. Nyt jos koskaan eletään mielenkiintoisia aikoja.
 

PMIKKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Syöksykierre syvenee!

Viestin lähetti Morgoth
Taitaisi olla paljon mielenkiintoisempaa leiriytyä Kupittaan hallin eteen ja odottaa josko sen purkaminen aloitettaisiin seuraavaan 3-4 kk:n sisällä. Varmaan suunnilleen yhtä jännitävää kuin mennä katsomaan illan peliä.


Kyllä näin on, veikkaan että TPS ottaa kuokkaan tänään oikeen rajusti. Ei kertakaikkiaan tolla materiaalilla pärjätä.

Mulla on sellainen kutina, että Ilves ohittaa tepsukat vielä ja
säälipleijjarit odottaa....
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Designer
Aika äskettäin tietooni saatetut tosiseikat puhuvat pikemminkin sen puolesta, että mestarisuosikilta ei ole syytä pisteitä ottaakaan. Nyt jos koskaan eletään mielenkiintoisia aikoja.

Jahajaha ja taas mennään turenki-miinaan niin että kopsahtaa, mutta ei haita koska tällä kaudella on saanut ureaa pyyhkiä silmistä muki tolkulla (jouko) muutenkin eli mitä tarkoitat?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Lisäselvityskiä kaivataan

Viestin lähetti kausi
...mutta ei haita koska tällä kaudella on saanut ureaa pyyhkiä silmistä muki tolkulla (jouko) muutenkin eli mitä tarkoitat?

Niin, eli nimimerkki Kaudella on pyyhitty ureaa silmistä? Miten nuo hait tähän liittyvät, jos saan olla utelias?
Niidenkö silmistä sitä pissaa on lipikoitu?
Täältä tähän
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK tänään

Wiikman
Noronen vara

1. Immonen-Laamanen,
Laakkonen-Voutilainen-Väisänen

2. Laitinen-Jokela,
Holden-Hahl-Setzinger

3. Sicak-Klesla,
Rita-Keinänen-Hassinen

4. Lahti-Loikas-Mäkiaho

7.p. Mäkelä
13.h. Lappalainen

Ei hyvältä näytä. Näihin kenttiin vielä lisättynä kolme viimeistä matsia niin eiköhän Turustakin turpaan tule. Ainoa positiivinen asia on Impun palaaminen kokoonpanoon. Jonkin sortin herätys äijille olisi paikallaan, ei tosin hengellinen siitä ei ole mitään hyötyä.
4-1 HPK:n ainoan maalin tekee Jokela.

edit: maaliveikkaus
 
Viimeksi muokattu:

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Lisäselvityskiä kaivataan

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, eli nimimerkki Kaudella on pyyhitty ureaa silmistä? Miten nuo hait tähän liittyvät, jos saan olla utelias?
Niidenkö silmistä sitä pissaa on lipikoitu?
Täältä tähän

Palloseuran kannattajia on kustu ns silmään ja joitakin linssiin. Pääureanisti tässä kultasuihkuleikissä on ollut Tj. Narvanmaa, joka yhtäältä lupaili vaikka mitä mutta toimitti kaikkia postimyyntisäännöksiä rikkoen ilman palautusoikeutta Rauteen. Hait liityvät skeneen sikäli että alunperin haettiin lohta, ei tullut haitakaan vaan kalapuikko.
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: HPK tänään

Viestin lähetti Professori McGarmiwa
Holden-Hahl-Setzinger

Mielenkiintoista. Hahl takaisin kuvioissa ja Holden siirretty laitaan. Mitäköhän tällä haetaan? Eikös partahetsu ole hoitanut puolustusvelvoitteensa kohtalaisesti, joten pelkästään sitä tällä ei kai haeta. Tietysti Hahl lienee puolustuspään pelaamisessa askeleen tai parikin Holdenia edellä, joten eiköhän toi ketju toimi molempiin suuntiin. Mä taidan tykätä tosta ketjusta.

Pallokerho vie tänään pisteet kotiin, se on selvä.

Lisätään myös Keikan ketjusta pari virkettä: Ketju Rita-Keinänen-Hassinen vaikuttaa myös paperilla pirun mielenkiintoiselta. Keskellä fiksusti pelaava ja hitaahkosti etenevä Keinänen ja laidoilla ehkä Kerhon parhaat perinteiset laiturityypit Hassinen ja Rita. Odotan maaleja tältä ketjulta.

No, eipä se varmaan helppoa ole uusien miesten kanssa pelata, kun tulosta täytyisi kolmen ottelun tappioputken jälkeen tulla, mutta vähintäänkin mielenkiintoiset ratkaisut Jaloselta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös