TPS - HIFK Ti 22.2.2005

  • 29 724
  • 179
Tila
Viestiketju on suljettu.

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Re: Re: Hyvältä näyttää

Viestin lähetti kausi
Tuskin ikinä koskaan milloinkaan onkaan ollut, palloseura onneksi tasoittaa tilannetta laittamalla juuri ikinä koskaan milloinkaan heikoimmat jämäketjut tiskiin.
Jos Tepsin ketjuista yrittää jotain hyvää kaivaa, niin ainakin "maalinestopeli" pitäisi noilla onnistua ja on onnistunutkin. HIFK ei ole sen sijaan nimistä huolimatta esittänyt mitään ihmeellistä viime peleissä ja vain Saipa ja Pelicans on kaatunut puhtaasti. Ennakossa hehkutettu Jokinenkin on "huorannut" lähes kaikki pisteensä (5/7) mainittuja liigan hännänhuippuja vastaan.

Kärsivällisesti vaan nollanollaa ja vastahyökkäyksistä, sekä ylivoimalla ratkaisut. Jokisen ketju näyttää kovalta, mutta jotenkin myös haavoittuvimmalta nimenomaan nöyrän puolustuspelin osalta. Nurminen-Lius kaksikko saattaa hyvinkin yllättää ja on ainakin kokeilemisen arvoinen viritelmä. Toivottavasti Tepsin ketjut sotkee ainakin Aran pasmoja kun Daddy ei totutusta poiketen ripotellutkaan ukkoja pyramidimaisesti vaan kolmosestakin löytyy tulivoimaa.

Positiivisesta ennakkohöpinästä huolimatta pisteenkin saaminen edellyttää virheetöntä peliä kaikilta ketjuilta ja tietty Lassilan onnistumista. HIFK:lle sen sijaan riittää, että joukkue pelaa edes lähellä sitä tasoa, mitä paidan selkämykset antavat ymmärtää. Jos HIFK häviää, niin se tekee sen todennäköisesti ihan itse ja Ara saa taas yhden variksen sulan hattuunsa, mikäli siihen enää mahtuu.

1-0 Kipru YV
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvät ketjut on Ara laittanut. Harkins jatkaa paikalla, jossa pelasi Kärppä-pelin kolmannen erän kun Hirson johtamana ketju oli jotenki ihan hukassa. Toivottavasti Vihko nyt osuis tyhjiin parista Harkinsin lätystä. Muutenkin Järvisen ja Vihkon kouhotus kompensoi hienosti Harkinsin puutteita liikkeessä.

Tuleeko pelistä OJvsKoivu? OJ on ainakin liekeissä tällä hetkellö, viidessä viime matsissa 6+1. Sakusta en tiedä sitten, mutta rohkenen väittää, että Suomen kaksi parasta sentteriä kohtaavat ottelussa.

Luottavaisin mielin saa kyllä iltaa odotella. Rosteri näyttää aika hienolta nyt. Enää Jere takaisin niin IFK on täydessä kuosissa. Toivottavasti Lyde on heti iskussa. Saattaa sopia hyvin puolustavana pelaajana Hankin vierellä.

Katsellaan miten käy. TPS pelannee varmaan sumpputaktiikalla, kuten luultavasti vierailijakin. Vähämaalinen peli ratkeaa OJ:n kovaan pyssyyn.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Re: Re: Re: Hyvältä näyttää

Viestin lähetti AnaMasa
HIFK ei ole sen sijaan nimistä huolimatta esittänyt mitään ihmeellistä viime peleissä ja vain Saipa ja Pelicans on kaatunut puhtaasti.

Pitää nyt muistaa että IFK ei ole pelannut kertaakaan tällä kaudella tämän iltaisen tasoisella kokoonpanolla. Maaottelutauon jälkeen on kaikista peleistä ollut poissa mm. Söderholm, Pärssinen, Lydman ja Karalahti. Nyt vain Jere on siis poissa.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Viestin lähetti Jude
www.hifk.fi förevisar

27 Pärssinen 84 Jokinen 9 Kuhta
48 Pikkarainen 36 Lydman

29 Luttinen 11 Pirjetä 25 Ruutu
26 Söderholm 3 Zidlicky

19 Järvinen 33 Harkins 12 Vihko
77 Saarinen 21 Kultanen

32 Petrell 4 Hirschovits 18 Fagerstedt
8 Varakas 14 Turunen

92 Vokoun
31 Lundell

Missäs Häppölä on? Loukkaantumisia? Mielestäni Häbä ansaitsee aina paikan pelaavassa kokoonpanossa ennen Vihkoa ja kenties myös ennen Järvistä.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Buccaneer
Missäs Häppölä on? Loukkaantumisia? Mielestäni Häbä ansaitsee aina paikan pelaavassa kokoonpanossa ennen Vihkoa ja kenties myös ennen Järvistä.

Häbä taisi loukkaantua Kärppäpelissä. Ja muutenkin nyt on todella mielenkiintoista nähdä Harkinsin peli Turon ja Vihkon välissä. Tapahtuisiko ihme ja Harkins nostaisi nuo ikiepäonnistujat pelaamaan. Ja samalla IFK:lla olisi jo kolmas kunnon ketju kasassa. En usko, mutta on siihen pienet mahdollisuudet.
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kimmo Kuhta

Onnittelut Kimmolle, hän tulee melko varmasti antamaan syötön johonkin maaliin tänään ja 100 syöttöpistettä on täynnä.

Tätä taidan jännittää tänään ja toivon koko sydämmestä, että TPS räjäyttää katsomon hämmästelemään sitä, että Palloseura tekee maalin. Ei tietenkään varsinaisella peliajalla, se suuri pamaus jätetään kevään tärkeimpiin otteluihin. Tälle ottelullehan ei ole mitään panosta, koska neljäs sija ei ole Tepsin tavoitteena niin miksi suotta panostaa tähän otteluun. Annetaan Metsärannan hääriä ylivoimat ja alivoimat. Näin saadaan Matiakselle tärkeitä minuutteja alle kevättä ajatellen.

Hyvää illanjatkoa.
 

Zilla

Jäsen
Just...

Eiköhän tuo TPS- fanien omien mollaaminen mene jo huumorin puolelle. Lienee tosin tarkoituskin. Ihan kusessa ootte, kun joukkue on kuusi pinnaa hifkiä jäljessä ja ei tässä meikäläisten esitys tällä kaudella mitään ihan kauhean tasaista ja vakuuttavaa ole ollut.

Ei sinänsä, kyllähän se tiedetään kuka tänään vie pisteet, vaikka ei siltä juuri nyt vielä näytäkään..
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Re: Just...

Viestin lähetti Zilla
Eiköhän tuo TPS- fanien omien mollaaminen mene jo huumorin puolelle. Lienee tosin tarkoituskin

Jos tuosta joku meikäläisistä löytää huumoria, vaadin alkometrin ja huumetesterin käyttöä. Selvinpäin ei takuulla enää kukaan asiassa huumoria näe.
2 ekaa vuotta kojon kelkassa meni huumorilla. Nykyinen touhu saa raavaat miehet itkemään ilta toisensa jälkeen.


Ihan kusessa ootte, kun joukkue on kuusi pinnaa hifkiä jäljessä ja ei tässä meikäläisten esitys tällä kaudella mitään ihan kauhean tasaista ja vakuuttavaa ole ollut.

6 pisteen ero ei tosiaan kuulosta miltään.
Miltä kuulostaa nykyisten kokoonpanojen vertailu? Nurminen poissa kahdesta pelistä ja tuloksena kaksi maalitonta ottelua. Jos joukkueen maalit ovat Nurmisen varassa, on miekkaa pitelevä jouhi kovin, kovin hento...

TPS on heikentenyt jatkuvasti PO:n häämöttäessä. Samaa ei voi sanoa IFK:sta.

Ymmärrän toki IFK-leirin TPS-ylistyksen. Eihän se voitto paskaa jengiä vastaan tunnu yhtä hyvältä, kuin kovaa jengiä vastaan. Totuus on kuitenkin se, että jos TPS voittaa IFK:n, on J. Koivu onnistunut 200%:sesti ja Aravirta lähtenyt kaljalle jättäen parkkipirkon koutsiksi.

K

Oho. Mikäs Matun tuli? Morsmaikku vilauttanut moskovaa viikonlopun aikana?
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
Ikävää että käytät nimeä "Häbä", koska se assimiloi osaa kirjoittajista DTM:n jonoon. Jos yst. saan neuvoa niin esim. Jouni, Paavo ja Kimi ovat sieltä oikeammasta päästä. Muistat varmaankin 70-luvulta kun Spora, Stoge ja Dosä skulas? Eipä niitäkään kukaan ikinä homoiksi arvannut. Niillä vaan mentiin.

Harkins kaivaa tänään Vihkon esille syötöillä, joista edes muutamalla prosentilla "Jonde" osuu. Herra Turo Järvinen, jota myös leikkisästi "Turdeksi" kutsutaan jatkaa punnertamistaan ja kuten viime kotimatsssa näimme, maalin takana 25 etunojaa, siitä maalin ja B-väliin, syöttö takatolpalle ja Byyri.

"Byyri" on taas... joo antaa olla. Tämän illan koostumuksen olisin halunnut nähdä livenä. Hyvä veto laittaa Hark kolmoseen.

Kuola valuu...
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voittamisen vaikeus.

Ekassa erässä Vokounilla 4 torjuntaa ja Lassilalla 15 ja TPS johtaa 2-1?

Ei kyllä tällä hetkellä IFK vielä vaikuta yhteenhitsautuneelta mestarijoukkueelta. Turku on tietysti paha paikka, mutta kuitenkin...

No vielä reilu erä jäljellä...

pelatkaa nyt perkele...
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
38.36
TPS Craig Rivet Väkivaltaisuus 2min

38.36
TPS Saku Koivu Väkivaltaisuus 2min

38.36
HIFK Timo Pärssinen Väkivaltaisuus 2min

38.36
HIFK Olli Jokinen Väkivaltaisuus 2min


Onkohan Turussa tapahtunut jotakin jännää, tai sitten on ollut vain normaalia kuumempi torikokous.

Vähän huolettaa se, että Lassilalla 28 torjuntaa ja Vokounilla 11. Tilanne 2-2. Mutta kyllä se painostus varmastikin palkitaan viimeisessä erässä.

Ja Marek on näköjään huomannut, että pelataan jo hieman tärkeämpiä matseja, 2+0 tähän mennessä.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Mita? Jokinen, Parssinen ja Koivu yhtaaikaa jaahylla! Haiskahtaa ihan maajoukkueen pelilta. Ei, kylla siella on TPS ja HIFK. Nyt vesi kielella odotan raportteja ylilyonneista...
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Z

Jaha. "Alisuorittajapakkipari" Zeta ja Söde on näköjään värkännyt pari kaappia. Voisivat tehdä kolmannen ja kolme pistettä Helsinkiin, kiitos.
Ja illan taistelupari OJ ja Saku on ottanut yhteen.
Jos halli ei ois Turussa, olisin paikalla huutamassa...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Häh? TPS tehnyt KAKSI(?!?!?!?!?!?!?!?!?!) maalia samassa ottelussa? Ei perskele. Mitä siellä jokkeillaan?

Ai perhana se Alistaja on äijjä. Tokihan se on taklannut, mutta sitten vielä kiekollisesti niin äijjä. Torjunnat kertookin kaiken: TPS antaa Lassilalle hyvää harjoitusta ennalta selvästi heikompaa vastustajaa vastaan. Mutta kuten Kaiser totesi, tästä on huumori kaukana, vaikka tasan nyt onkin.

Saku & Rivet pistänyt Pärää ja jotain Jokista (varmaan junnu) turpaan. Hjuva. Henkinen yliote sanotaan.

Ja pistäsin hymiön, jos olisin hymiötuulella kele.

Ei helkkari, tää on mun seura:

46.30
Saku Koivu 3-3 (Mika Alatalo, Kai Nurminen) ,SR

48.10
Marco Tuokko 4-3 (Matti Aho)
 
Viimeksi muokattu:

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
[itku]Hienosti tuo puolustus pelaa, ja hienosti se Vokoun viimeisenä lukkona torjuu hifk:lle voiton.[/itku]

1.40 ehti kulua kellossa kun lupaava 2-3 muuttui tuttuun 4-3 kauraan. Ai että mitä? Pelikö on vielä käynnissä? Ei se mitään.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voihan rähmä! Nyt kun olisi ollut mahdollisuus ratkaista tämä homma (kotietu) kenties lopullisesti, niin sitten tulee tuollainen musta hetki. Jännäksi menevät viimeiset kierrokset, tosin nyt näyttää entistä varmemmalta, että nämä joukkueet kohtaavat pudotuspeleissä.
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
On aralla pitkä matka peluuttamaan miehistöään, että kannua kanniskellaan keväällä, ei hyvältä vaikuta ei.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin, toivottavasti tämä vähän auttaa näitä maansa myyneitä TPS-faneja, jotka ovat varmoja, ettei TPS voita tällä porukalla ketään hyvää joukkuetta. No IFK on ailahteleva joukkue ja saattoi olla huono tänään, kuten varmaan olikin, kun noin paskalle joukkueelle hävisi. Paskalle sinänsä, mitä faneihin on uskominen.

Joo, ottaa päähän kun hallitaan, mutta ei silti tehdä maaleja.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
The Captain K - Kurpitsapää 1-0

Ai elämää, ja Tuokko ratkaisee. Suomen mestaruus, täältä tullaan. Dirlandaa ja Hunajata ja Musta surma ja Mustat Kobrat ja Kupittaa ja Jursi ja Jortsu.

Mutta mikä se torikokous oli, josta OJ, Saku, Rivet ja Pärä sai jäähyt? Vakavaakin? Tuli nassakkaan paikkaan voitto. Jospa tästä lähtee voittoputki ja ykkösketju syttyy kunnolla... Sakun ketju on tämän päivän Palloseuralle elinehto. Ei olisi vuosituhannen vaihteessa uskonut, että tämän seuran peli voi joskus olla yhden ketjun varassa. Onneksi tänään tuli onnistumisia laajalla rintamalla.

Mitenkäs Lassi pelasi?
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Onnittelut vaan Turkuun pisteistä. Näköjään ollut meidän hallintaa torjuntojen perusteella. Vituttaa vaan niin helvetisti toi omiin menevien maalien määrä taas. Aralla on tällä hetkellä sen luokan arsenaali pakistossa, että kyllä maalien määrät pitäisi olla pikkasen pienemmät omissa. Joko siellä on roolitukset päin vittua tai sitten niitä ei toteuteta ollenkaan. Missä vika?
 

Go Habs Go

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Hyvä homma. Kaitsu taas pisti verenpainee nousuun kaks minuuttisen takii. Mut no problem.

Jokinen tuntu käyvän kuumana =)

Todella tärkeä voitto. Paskat pitäs vissiin muuttaa turkuun täältä pohjanmaalta niin näkis pelejä livenä. Nyt on pakko tyytyä nettiradioon =(
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Wiltord
No niin, toivottavasti tämä vähän auttaa näitä maansa myyneitä TPS-faneja, jotka ovat varmoja, ettei TPS voita tällä porukalla ketään hyvää joukkuetta.

Yhdellä voitolla ei kauaa juhlita.

Sen sijaan, en enää yhtään ihmettele aravirran aikaisempia tumpelointeja. Miehellä ei todellakaan näytä olevan homma hanskassa.

K
 

Tep

Jäsen
Eipä päästetty Lassilaa tänään helpolla, 37 torjuntaa. Mies taisi pelata ihan hyvin, ainakin IFK:n viimeinen oli aika erikoinen tilanne (?).

TPS teki NELJÄ maalia yhdessä ottelussa, ei oo totta. Mitä soppaa se Jukka pojille on syöttänyt? Vai oliko kiima mukana tässä pelissä? Ja kun katsoo laukausten määrää niin neljä tehtyä maalia on Tepsiltä hemmetin hyvin. Tästä on hyvä jatkaa jne.

Ai niin, on se Kostaja-Marko KOVA, 0+2. Paraneeko vauhti playoffeissa? Toivottavasti. Ja Matukin yllätti iloisesti, hyvä hyvä. Ja eikun Lukkoa kaatamaan.
 

Santtu

Jäsen
Re: Z

Viestin lähetti HJL
Jos halli ei ois Turussa, olisin paikalla huutamassa...

Tämä on edelleen lapsellisinta ja junteinta mitä jääkiekkoon liittyy, ilmeisesti keskenkasvuisilla kasvaa itsetunto tällä tavalla. Jos minä olisin isäsi, minä häpeäisin!
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Wiltord
No niin, toivottavasti tämä vähän auttaa näitä maansa myyneitä TPS-faneja, jotka ovat varmoja, ettei TPS voita tällä porukalla ketään hyvää joukkuetta.

Yhden pelin, mutta jos tämä olisi playoffs sarja, niin ei se yksi voitto siinä paljon merkitse. Mukavampi tietysti voittaa kuin hävitä, mutta edellenkään HIFKta ei olisi kiva kohdata heti alkuunsa playoffseissa.

Mielenkiintoista taisi pelissä olla Koivu vs. Jokiselta kaksintaistelu. Tämä taistelu taisi mennä Koivulle tällä kertaa ja kuopion kurpitsakasvattajien lahja stadillle, Suomelle, maailmalle ja maailmankaikkeudelle taisi vielä kompastua omaan ylpeyteensä ajassa 60.00 kohteena Koivu? Heh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös