TPS - HIFK la 4.2.2006

  • 39 276
  • 214

MOHJMTS

Jäsen
Ottelun paikan päällä nähneenä voin sanoa että ylivoima- ja maalivahtipeli ratkaisi ottelun. TPS pääsi pelaamaan ylivoimalla useaan otteeseen ja myös kahden miehen ylivoimaa, mutta ei... 1 maali yv:llä vaikka olisi pitänyt vähintään 3 noista määristä tehdä, ja kaiken tietysti kruunaa ifk:n kahden miehen alivoimalla tekemä maali...

Makkonen sai kiekon päähänsä, ja talutettiin kentältä, toivottavasti ei mitään vakavampaa sattunut.

Ja Huikea Jamppa oli taas oma itsensä; joka kerta pelotti kun kiekko lähestyi TPS:n maalia...

Hallilla oli ifk:n faneja aivan helvetisti, jotka myös pitivät ääntä kuten kuuluukin..
Ottelun lopussa joku järjen lähettiläs heitti jäälle korttipakan, joka pysäytti pelin (tosin Henrikson antoi pelin jatkua yllättävän pitkään ennenkuin puhalsi pelin poikki) hetkeksi.
 

tamme

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Uncle J kirjoitti:
Makkonen sai kiekon päähänsä, ja talutettiin kentältä, toivottavasti ei mitään vakavampaa sattunut.


Itse olin myös seuraamassa peliä ja ihmettelin suuresti hifk pelaajien toimintaa tuon tapahtuman jälkeen. HIFK:n vaihtoaitiosta alettiin huutamaan törkeyksiä Makkosta kohtaan, vaikka kaverille kävi noin. Aivan kuin hän olisi filmannut... Taisi saada aivotärähdyksen (tikkejä laitettiin myös).
 

Morgoth

Jäsen
Power kirjoitti:
Se nyt vaan näyttää olevan niin, että TPS ei tällä kaudella riitä.

Ikävä kyllä, niin se taitaa olla :(

Olin luottavainen ennen peliä ja uskoin että voitto tästä ja suunta kääntyy ja keväästä voi tulla edes kelvollinen. Nyt ymmärrän miksi TPS ei mahdu edes säälipleijareihin tällä hetkellä. Aivan JÄRKYTTÄVIÄ VIRHEITÄ, huonoa yv-peliä, tehotonta viimeistelyä, pehmeyttä maalien edustuilla ja lisäksi pomputeleva maalivahti.

Oli pelissä paljon hyvää ja jotain välähdyksiä 'jortikkakiekosta', mutta kaikki hyvä pilattiin virheillä. Erosen (?) virheestä KAKSI (!!) HIFK pelaaja läpi, sitten aivan käsittämätön 5-3 ylivoima josta HIFKlle maali ja sitten Puurulalta aika heppoinen esitys Salmelaisen vetoon ja lisäksi ihmeellisesti mies oli ihan maalin sivulla/takana HIFK:n kolmannessakin maalissa, vaikka siinä tilanne oli vähän sekavampi.

HIFK jäähyili siihen malliin, että edes siedettävällä yv-pelillä homma oltaisiin voitu kääntää, mutta ei kun ei. Toisaalta tuntuu, että joukkueella oli huonoa onneakin, mutta siltä se näyttää huonomman joukkueen kannalta katsoen.

Aalto oli ihan jees, vuoden tauon jälkeen ja oli pelissä paljon hyvääkin joukkueella, mutta vähän liian karvas tappio...

Ihan liian paljon saa tapahtua, että tämä joukkue pystyy liigan huippujengejä haastamaan. Onhan pelejä vielä ja ihan hyvää viihdettä tämäkin.

HIFK-fanit ottivat kyllä hallin täysin itselleen, mutta toisaalta se saavutus on vähän sama kuin Mike Tyson elvistelisi voitolla Marko Kiprusoffista. Aika hakusessa kyllä tuo fani-kulttuuri Turussa vielä tai ehkä se on jo kehittynyt samalla tasolla kuin klassisen musiikin konserttikulttuuri.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Kyllä tasakentällisin HIFK vei ja TPS vikisi. Onnittelut uusimmasta TPS:n vahvistuksesta Hannu Henrikssonista, numeroa ei ollut selässä mutta eiköhän tuo piakkoin ole. Kiitos HIFK faneille jotka tekivät hyvän shown.
 

Mal Davis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS-HIFK

plussat:

-HIFK-faneja oli hallilla aivan käsittämätön määrä. En ole koskaan nähnyt vastaavaa. Meteliä riitti koko ottelun
-Antti Aalto oli omasta mielestäni tps:n paras
-Lennart Petrell oli suorastaan ärsyttävän hyvä
-Parsons vaikutti pelimieheltä
-TPS:llä (Vahalahdella) kävi vihdoin tuuri maalien kanssa. toinen vahan maaleista kimposi päätypleksistä suoraan lapaan ja toisessa hän yritti väistää pakin lämäriä ja kiekko kimposi jostain lantion seudulta ohi Lundelin
-hifk:n alivoima oli erinomaista
-salmelainen on voittanut flunssan ja oli omaitsensä
-ylitorkko taklasi muutaman kerran hyvin

Miinukset:

-tps:n ylivoimapeli, ketään ei liiku eikä ainuttakaan todellista maalipaikkaa saatu järjestettyä
-tps:n ykkönen oli tänään surkea
-Sicak-Eronen pakkipari oli tänään aivan yössä
-Puurula ei torjunut yhtään kiekkoa varmasti ja oli pihalla koko ottelun. Salmelaisen maali laitetaan Puurulan piikkiin
-Losted sai aivan liian vähän peliaikaa
-tps oli surkea ja ansaitsi häviön
-hifkiltä olisin odottanut fyysisempää peliä
-Kipru sai aivotärähdyksen ja Makkonen kiekon korvaansa

Lopuksi: Sydämmen suuruiset kiitokset hifki-faneille! Teitte pelistä ikimuistoisen, vaikka peli (tps) itsessään oli surkea.
 
Viimeksi muokattu:

Laine

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipa vaan taas erikoinen matsi. Alku oli niin syvältä ettei pysty edes käsittämään, 0-2 jossain neljässä minuutissa. Ensimmäinen täysi nukahdus ja kaksi äijää läpiajoon, toinen vielä pahempi. Miten voi 5-3 yv. kääntyä maalin tappioksi? Aika paljon vitutti siinä vaiheessa mutta onneksi kavennus tuli aikaisessa vaiheessa. Jokainen HIFK maali oli jotenkin täydellisten omien koomailujen tulosta, kaksi ekaa läpiajoista, kolmannessa oma pakki pyyhkäisee puurulalta jalat alta ja viimeisessä hienosti muuten mennyt alivoima päättyy täydelliseen hawgoodin nukahdukseen ja puurulan imaisuun. Backmannille sattui samanlainen käsittämätön "liinat kiinni ja perse edellä taaksepäin" toisessa erässä kun TPS pyörityksen päätteksi kiekko tuli torjunnasta siniviivaa kohti kun olisi pitänyt ottaa se potku eteen ja ampua. HIFK käytti jokaisen virheen armotta hyväksi niinkuin hyvän joukkueen kuuluukin.

Siitä huolimatta kyllä TPS esitti ajoittain erittäin hienoa hyökkäyspeliä, tosin 3-3 tasoitus oli täydellinen pulla-maali mutta on tässä tänä vuonna se kiekko pomppinut muillakin. Se kiekko nimittäin olisi mennyt vähintään viisi metriä ohi enkä nyt osaa sanoa oliko se veto vai "helppo" passi. Aallon otteet yllätti kyllä täysin, vuoden tauon jälkeen helvetin hyvä peli. Siihen mahtui syöttöjä, kiekon suojausta, kiekon eteen syöksyjä ja vielä läpi ottelun. Itse olin aika varautunut sen suhteen että ensimmäiset pelit on ensimmäisen erän jälkeen ohi, erittäin hyvä suoritus. Ainoastaan 5-3 ylivoimassa hautoi liikaa kiekkoa mutta muuten yllättävän hyvältä peli näytti. Huml ja Paulsson hieman pimennossa, Yli-torkkoa en nähnyt kertaakaan.

Jos ja jos...ylivoima olisi toiminut niin numerot olisivat aikalailla erilaiset, sitä meinaan tarjottiin. Ihme miten peli näytti tasakentällisin kulkevan ja heti kun tuli ylivoima niin seottiin täysin. Alatalolla oli "pieni" paikka pelin lopussa mutta sai vaan jotenkin tyhjästä maalista sen kaksi ohi. Edelleen olen sitä mieltä että kyllä tämä tästä vielä, nyt on vaan ne voitot otettava ja kyllä ne varmasti vielä otetaankin. Niin paljon hyvää tuossa pelaamisessa jo on - tämä oli karvas kalkki tänään mutta ensi viikolla se kääntyy. Tässä joukkueessa on vielä ainesta aika pitkälle.

HIFKillä makee kannatus eikä Salmelainen turhaa kultakypärää kantanut, erittäin nopea ja aina tekemässä pahoja. Parssonssia en erityisemmin huomannut, tosin enemmän kiinnosti oman joukkueen peli.

Ja niistä kenttäkuulutuksista ja alun kukituksista ei kuulunut kyllä yhtään mitään a-katsomon puolelle yläkatsomoon. Muutenkin oli musiikit sun muut kuin sen puolen äänentoisto ei olisi toiminut lainkaan.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Hulda kirjoitti:
Kuulosti vähän siltä, kuin VIHOLLISfaneille ei edes yritettäisi laittaa kampoihin äänen määrässä.. Olkoonkin että itsekin pidän ifk:laisia parhaina kannustajina, mutta voisiko sen jotenkin näyttää että "hei, tämä on MEIDÄN kotihalli".. Ihan oikeesti, heiiiii..

Jos yhdessä katsomossa ehkä 20 henkeä huutaa niin paljon kuin pystyy ja loput 8000 kotijoukkueen kannattajaa istuu peukalo perseessä niin milläs pistät kampoihin noin tuhat päiselle vastustajan kannattaja porukalle?

HIFKin kaksi ekaa maalia on sellaisia mitä ei todellakaan SAA tulla. Eka maali 2-0 hyökkäyksen päätteeksi ja siinä ei Puurulalla paljoakaan mahdollisuuksia ollut, kun Luttinen veti suoraan syötöstä maalin kattoon. 0-2 maali tuli sitten läpiajosta kesken Tepsin 5-3 YV:n. Tepsin ylivoima ei ekassa erässä toiminut muutenkaan.

Vahalahti näytti heräämisen merkkejä ja merkkautti 2+1 tehot. Aalto pelasi ainakin omasta mielestäni yllättävänkin hyvin siihen verrattuna miten kauan hän on ollut pelaamatta, eikä Antti itseään säästellyt vaan meni kulma vääntöihin täysillä ja antoi pari hyvää taklaustakin ja syöksyi kiekon eteenkin.

IFK kannattajilta hyvää menoa katsomossa.
 

Kit Mirakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Åbo bollklubben
Meedio kirjoitti:
Kyllä tasakentällisin HIFK vei ja TPS vikisi. Onnittelut uusimmasta TPS:n vahvistuksesta Hannu Henrikssonista, numeroa ei ollut selässä mutta eiköhän tuo piakkoin ole. Kiitos HIFK faneille jotka tekivät hyvän shown.

Jaha, mitä matsia sinä olit katsomassa? Etenkin kaksi viimeistä erää olivat hyvinkin tasaisia. Muutama yksilösuoritus hifkiltä erottui, mutta lausuntosi on vähintäänkin liioitteleva. Hifk otti tukun todella typeriä jäähyjä ja niistä vastuun langettaminen Henrikssonin harteille on kyllä väärin. Ainoa selvä virhe, mitä mies teki oli TPS:n väärän vaihdon viheltämättä jättäminen lopussa. Muuten ok matsi mielestäni. Koukut ja estämiset otettiin johdonmukaisesti pois.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Olin kyllä tuolla Turkkusenhallissa paikan päällä. Miten tuonkin nyt ottaa , Henriksson oikein passasi voittoa Tepsille mutta ei kelvannut millään. Kuinka paljon maalivahtia saa hakata ennenkuin siitä saa jäähyn. Ja sitten puolustajat ojentaa vastustajaa tästä niin Henriksson antaa 2+2... Oliko esim. Schnabelin ensimmäinen jäähy sinusta oikein tuomittu?
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Ouzala kirjoitti:
Paikalla olleilta kommentia Aallon otteista.

Avasin TPS-osioon oman ketjun aiheesta. Mutta lyhyesti: Aalto oli mielestäni Tepsin paras kenttäpelaaja tänään. Todella idearikas kiekollisesti ja loppua kohden jakeli jo tööttejäkin pari-kolme plus hyppi blokkeihin kiekon eteen. Erinomainen avaus. Aloituksia otti vasta 4 mutta nekin meni 3-1. Jääaikaa 4-5 min per erä. Mukana av- ja yv-vaihtoja runsaasti. Kyllä tästä hyvä tulee.
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
ilu kirjoitti:
Hesarin verkkosivustolla taas rautaista kiekkotuntemusta...




http://www.hs.fi/uutiset/tuoreet/artikkeli/HIFK+peittosi+Turussa+TPSn/1135218634227

Tärkeä voitto plakkariin jokatapauksessa.

Niinpä niin, kiekkoilun toimituksen täysi välinpitämättömyys painettuun sanaan sai minutkin lopettamaan kyseisen jätepaperin tilaamisen. Vuonna -88...

Mikään ei näköjään ole muuttunut. Onko maalainen Syvänen jälkiteorioineen jo pois? Ihan sama, mainoksia tulee himaan ilmaisiksi ilman tilaamattakin. Mitään brändiä paljasjalkaisille Stadari ei ole ollut moniin vuosiin. Stadari on ollut Hesari niin kauan, ettei paluuta ole.

Mulla ei ole ollut vähistä varoista varaa elättää Erkkoa. Menköön vaikka duuniin.
 

Laine

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Meedio kirjoitti:
Kyllä tasakentällisin HIFK vei ja TPS vikisi. Onnittelut uusimmasta TPS:n vahvistuksesta Hannu Henrikssonista, numeroa ei ollut selässä mutta eiköhän tuo piakkoin ole. Kiitos HIFK faneille jotka tekivät hyvän shown.

Sarjataulukosta näkee että HIFKlla on hyvä joukkue ja hyökkäykset niilläkin oli mutta jos näin ottelun kulkua näit niin morjes. Henrikssonin linja oli tiukka mutta niin se oli molemmille. Kun TPS sai ylivoimalla 3-3 tasoituksen edelsi sitä annos juuri sitä perus HIFK urpoilua minkä takia niitä viirejä ei teillä katossa enempää riipu. HIFKlla oli hyvä ote 2-3 tilanteessa ja peli aika hyvin kontrollissa, sen jälkeen jäähyt mailasta kiinnipitämisestä ja lähes heti perään liikamiehiä kentällä. Sen jälkeen meni hermot kun tuomari on puolueellinen ja vielä yksi jäähy siitä yhdestä maalinedusta kahinasta. Siinä vaiheessa mielessä kävi että miten voi vuodesta toiseen samanlaisella hölmöilyllä kääntää pelit vastustajan eduksi? Ihan kuin pikku pentu mikä ei kerrasta opi että sähköpaimeneen ei pidä kusta. Minä en nyt hae tässä mitään muuta kuin sitä että pienellä kurilla HIFKn tulokset olisivat varmasti parempia koska lätkää te osaatte pelata. Tänään on tuomarin piikkiin ihan turha laittaa omia hölmöilyjä. Juuri sen takia olisikin tehnyt meisseliä kääntää tämä peli voitoksi koska te kerjäsitte sitä mutta tänään näin. Se peli ei nimittäin ollut tasainen sen takia että Henriksson laittoi porukkaa pihalle vaan toisesta joukkueesta. Helppo on asioita Henrikssonin piikkiin laittaa koska yleensä ne menevät oikeaan osoitteeseen. Jos teillä oli enemmän jäähyjä ei se tällä(kään) kertaa johtunut muusta kuin omasta hölmöilystä.
 

Hulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jykke1978 kirjoitti:
Jos yhdessä katsomossa ehkä 20 henkeä huutaa niin paljon kuin pystyy ja loput 8000 kotijoukkueen kannattajaa istuu peukalo perseessä niin milläs pistät kampoihin noin tuhat päiselle vastustajan kannattaja porukalle?

Tarkoitinkin juuri näitä 8000 henkeä, ikinä en ole tuota vaiteliasta enemmistöä ymmärtänyt. Tiedän kyllä Sissiryhmän huutavan kuin viimeistä päivää, mutta sitä en tiedä, millä ihmeen taikatempulla ne muut heräisi.. Kiitos tietenkin sille osalle joka yrittää, eli teille =)
 

Roger44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saisiko paikalla olijoilta kommenttia pakkipari Laakso - Seppänen pelistä ? Kiinnostaisi tietää miten U-20 MM-pakkipari toimi Sm-Liigassa.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mal Davis kirjoitti:
plussat:

-HIFK-faneja oli hallilla aivan käsittämätön määrä. En ole koskaan nähnyt vastaavaa. Meteliä riitti koko ottelun
-Antti Aalto oli omasta mielestäni tps:n paras
-Lennart Petrell oli suorastaan ärsyttävän hyvä
-Parsons vaikutti pelimieheltä
-TPS:llä (Vahalahdella) kävi vihdoin tuuri maalien kanssa. toinen vahan maaleista kimposi päätypleksistä suoraan lapaan ja toisessa hän yritti väistää pakin lämäriä ja kiekko kimposi jostain lantion seudulta ohi Lundelin
-hifk:n alivoima oli erinomaista
-salmelainen on voittanut flunssan ja oli omaitsensä
-ylitorkko taklasi muutaman kerran hyvin

Miinukset:

-tps:n ylivoimapeli, ketään ei liiku eikä ainuttakaan todellista maalipaikkaa saatu järjestettyä
-tps:n ykkönen oli tänään surkea
-Sicak-Eronen pakkipari oli tänään aivan yössä
-Puurula ei torjunut yhtään kiekkoa varmasti ja oli pihalla koko ottelun. Salmelaisen maali laitetaan Puurulan piikkiin
-Losted sai aivan liian vähän peliaikaa
-tps oli surkea ja ansaitsi häviön
-hifkiltä olisin odottanut fyysisempää peliä
-Kipru sai aivotärähdyksen ja Makkonen kiekon korvaansa

Lopuksi: Sydämmen suuruiset kiitokset hifki-faneille! Teitte pelistä ikimuistoisen, vaikka peli (tps) itsessään oli surkea.

Tässä olikin aika hyvin kommentit ottelusta. HIFK ei ollut kyllä kovinkaan fyysinen. Jäähyjä tuli tosin kuin liukuhinalta, niin kaipa sitten sekin sekoitti ajatuksia. Toisaalta alivoima toimi hemmetin hienosti. Kakkosia oli enemmän kuin laki sallii, mutta vain yksi takaisku tuli alivoimalla, sekin 3-5 vastaan ja melkoisella mäihällä Vahalahden lantiosta tai jostain se sisään kimposi.

Parsons epäonnistui aika hyvästä paikasta kolmannessa erässä. Tai ei aika hyvästä, vaan erinomaisesta. Kuitenkin paikkoja sai, eikä ole aivan paska peluri, mikä oli hienoa huomata. Salmelainen oli oikeastaan aika pitkästä aikaa totuttua laatua. Hyvä veto voittomaalissa.

Kaiken kaikkiaan ihan mukiinmenevä peli, 3p ja hieno fanilauma, niin tyytyväinen voi olla. TPS sai 5 kakkosta, joista yksi Schnabelin kanssa samaan aikaan, joten neljästä ylivoimasta IFK rokotti kahdesti. Eli hyvä erikoistilannepelaaminen oli ratkaisu kun koko ajan jäähyllä porukkaa oli.
 

poikittainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki - Arsenal Highbury
Jumalauta paras vieraspeli ikinä missään!!! Me otettiin halli haltuun... Kuulukos edes radioon saakka??? Kyllä on kivaa olla täällä Turkusessa serkun luona ensi yö "kylässä"! Ääni on mennyt mutta lisää viinaa ja baanalle

IIIIIIIEFFKOOOOO!!!
 

zoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
poikittainen kirjoitti:
Kuulukos edes radioon saakka???

No kyllä kuului! Eihän sieltä mitään muuta kuulunutkaan paitsi Jortikan huudot.
Eli Jortikasta lähtee enemmän ääntä kun 700:sta IFK-fanista? No ei ny sentään...

Kertokaapas tämän Parsonsin esityksistä. Tehot 1+1. Tosin TimeOutista katsottuna sai pistää tyhjään maaliin ja syöttökin tuli kun yritti kikata, mutta kiekko meni vastustajan pakin mailasta Salmelaiselle ja hän kiittää.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
poikittainen kirjoitti:
Jumalauta paras vieraspeli ikinä missään!!! Me otettiin halli haltuun... Kuulukos edes radioon saakka??? Kyllä on kivaa olla täällä Turkusessa serkun luona ensi yö "kylässä"! Ääni on mennyt mutta lisää viinaa ja baanalle

IIIIIIIEFFKOOOOO!!!


Kyllä se oli yksi viime vuosien parhaista (ellei paras) "haltuunotoista" Viljasiilossa. Jokerit oli faniporukoineen hyviä mutta tämä oli jo suorastaan erinomainen esitys. 500-1000 jarmoa kahden tunnin nousukännissä huutamassa joukkueensa puolesta. Pelkkää asiaa - varsinkin näin kaappi-IFK:laisen näkökulmasta.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Mukavaa että voitto tuli! =) Olisin ehdottomasti ollut mukana, ellei sabaturnaus olisi ollut juuri tänään... Varmasti mahtava meno ollut katsomossa! Jos joku YSTÄVÄLLINEN henkilö voisi tänne laittaa videoklippejä/kuvia kyseisestä reissusta niin olisin todella kiitollinen! Ja varmasti moni muukin... Yv:näkin voi/saa laittaa...

Parsons saalisti tehot 1+1 ei hullumpaa, etenkin jos meno jatkuu... Ja hienoa, että Arttukin sai taas maalihanat auki! Oi Salmelainen... (I love You baby sävelin) taisi raikua myös tänään?

Kiitos IFK ja mahtavaa kuulua upeaan fanijoukkoon!
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Pressiboxi kirjoitti:
Kyllä se oli yksi viime vuosien parhaista (ellei paras) "haltuunotoista" Viljasiilossa. Jokerit oli faniporukoineen hyviä mutta tämä oli jo suorastaan erinomainen esitys. 500-1000 jarmoa kahden tunnin nousukännissä huutamassa joukkueensa puolesta. Pelkkää asiaa - varsinkin näin kaappi-IFK:laisen näkökulmasta.

Hieno tunnustus Pressiboxilta.
 

poikittainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki - Arsenal Highbury
Laitetaan nyt vielä pelistä jotain mikä pisti silmään...

IFK:

+ Tottakai kannattajamme :)
+ Alivoimapeli
+ Lundell (maalit tulivat niin ihmeellisesti että Jannea on turha syyttää)
+ Parsons oli hyvä (sittenkin joku ulkomaalais "vahvistus" tammikuussa)
+ Petrell (takatukka keräilee vieläkin tavaroitaan TYKS:in teholla)
- Turhat jäähyt
- Puolustus (huutaa Karalahtea ja Saarista)

TPS:

+ Aalto (harmi että tässävaiheessa kautta vasta käytettävissä)
+ Vahalahti (aina siellä missä tapahtui... taisi mennä perseen kautta joku maalikin)
- Ylivoima (surkeaa, mutta IFK pelasi agressiivisesti av.)
- Puurula (helposti meni Salmelaisen 3-4 voittomaali)
- Eronen (kiekon menetykset)

Thäts it. 3-4 IFK kiittää!

Edit... kirjoitus vihreitä... punaviinin kera!
 

Stigu

Jäsen
Pressiboxi kirjoitti:
Kyllä se oli yksi viime vuosien parhaista (ellei paras) "haltuunotoista" Viljasiilossa. Jokerit oli faniporukoineen hyviä mutta tämä oli jo suorastaan erinomainen esitys. 500-1000 jarmoa kahden tunnin nousukännissä huutamassa joukkueensa puolesta. Pelkkää asiaa - varsinkin näin kaappi-IFK:laisen näkökulmasta.
Meedio kirjoitti:
Hieno tunnustus Pressiboxilta.
Joo, varsinkin toi viimeinen lause lämmitti! Kaapista ulos tuleminen on ensimmäinen askel kohti valoa. Rohkeasti vaan Pressiboxi!
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Stigu kirjoitti:
Joo, varsinkin toi viimeinen lause lämmitti! Kaapista ulos tuleminen on ensimmäinen askel kohti valoa. Rohkeasti vaan Pressiboxi!

Kaappi-IFK:ous on jatkunut jo 70-luvulta, jolloin pikkusällinä ekat matsit näin. Kupittaan jääladossa TPS-HIFK oli aina kauden kohokohta. Niissä peleissä sattui ja tapahtui ja kansa hurrasi. Kuten tänäänkin.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt mennään vähän Pressiboxin linjoilla eli kiitos IFK-faneille, pesitte pari viikkoa sitten täällä käyneet Jokeri-kannattajat 100 - 0. Jokeri-kannattajien huudot kun tuntuivat kohdistuvan enemmän turkulaisten seksuaaliseen suuntauntumiseen kuin joukkueen kannattamiseen. Itse en ole ikinä ymmärtänyt huutoja "mä vihaan turkulaisia jne" jumalauta, ei kai tässä nyt ketään vihata sen takia mitä joukkuetta kannattaa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kipru vs. Petrell videolla?

Onko jossain netissä saatavilla videomatskua tuosta Kiprun ja Petrellin painista? Tuntuu, että tilanne meni kaikilta livetilanteessa ohi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös